| משתמש |
הפגנה בהובלת אוהדי ביטר מול שגירות תורכיה  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 03:07:28
|
בכלל לא דיון פוליטי. אתה איש מעצבן ומיתמם.
מעניין למה דווקא בהפגנה המוצדקת לחלוטין הזו (ההפגנה, לא חלק מהתכנים) בחרת להראות את הגזענות של אוהדי בית"ר ואדם שדומה באופן חשוד לברוך מרזל. היו המון הפגנות, גדולות יותר, ממקום רגשי דומה, על דגלי ישראל, הבוז לארדואן , לפעילי השלום, והצבועים בכלל- שלא היה בהם שום גזענות.
את אוהדי בית"ר אנחנו מכירים, תודה. גם את פעילי השלום, זכויות האדם ולוחמי החופש- הפאשסיטים הגזענים הנאונאצים של ימנו. האנטי פאשיסטים של ימנו הם התומכים של הפאשיסטים הכי גדולים בעולם. אסור לשכוח עם מי יש לנו עסק.
הימין הקיצוני לא מפחיד אותי, הוא חסר משמעות (אם כי הוא גודל יותר ויותר בשנים האחרונות לאור המרכז המושחת והרופס, השמאל הציוני ז"ל, וה"שמאל" היחיד שרואים בעין, הבוגדני, ההזוי, השונא, שהוא הקלף הכי חזק של הימין הקיצוני).
מהדה לגיטמציה שהשמאל הקיצוני עזר לעשות לישראל, ואת תוצאותיו ההרסניות אנחנו נראה בעתיד, אני מודאג הרבה יותר.
וואלה לא בא לי לגנות גילוי גזענות נגד ערבים היום, אנחנו עושים את זה המון, כל השנה. היום, רק לקצת זמן, בא לי לגנות את פעילי השלום שביקשו בנימוס בקשר של האונייה שנחזור לאושוויץ. את הח"כ הערבי שאת שמו הלא מעניין שכחתי שטען שהוכח שבשביל להיות נאצי לא צריך להיות גרמני. את ראדח- יהודים חיידקים- סאלח, את זובי וזאחלקה, את אנשי האקדמיה המפוארים, היהודונים שמציירים קריקטורות אנטישמיות בעיתוני שמאל בדרא"פ, אגב זה גם הגולדסטונים תלייני השחורים, ובעיקר הצבועים הצבועים הצבועים.
ולא לשכוח את מנהיגינו הגדולים ששלחו את חיילנו ללינץ - בנחישות! ובמתינות!- יש 600 טרוריסטים על הספינה נא לנהוג בנחישות! אך במתינות! חמושים ברובי צבע. אהוד ברק, אתה מגעיל אותי.
רק מטומטמים שלא מבינים שהמשחק מכור מראש עדיין דואגים על מה יגידו. אם צה"ל היה נכנס לשם כשהוא מבין מול מה הוא מתמודד- טרוריסטים מנוולים- בלי לחשוב איך זה יראה בטלוויזיה, זה היה נגמר עם רבע הרוג. וזה לא שכואב לי עליהם מצידי שכל הספינה הזאת הייתה הולכת לעזעזל.
עוד אחד הצליח עם הפרובוקציה שלו, ברכות. כמדומני שמקומו של אשכול זה באוף טופיק (ואכן כל הכבוד למנהלים שהעבירו)
נסיים בשיר
http://www.youtube.com/watch?v=qQ66qEl-fqo&feature=player_embedded#
|
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 04:29:57
|
יודעים מה? לא אכפת לי להיות פראנואיד מטורף, על הזין שלי. אני לא אתפלא אם אתה הוא "שמעון גרשון" שחקן בית"ר ירושלים ופותח אשכולות מדופלם על הפגנות כחול לבן בפורום הפועל קטמון ירושלים .
מתוחכם מאוד, בית"ר זה ישראל. זאת משוואה חכמה. מתמטיקה למטורפים.
אתה היחיד פה שמתמצא בז'אנר ההפגנות המטרחן וגם מרבה לפתוח על כך אשכולות. בעיניי אתה שמעון גרשון ולעד תהיה. שחקן, זמר, סופר, בוגד עבור חופן דולרים.
 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 08:51:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
וואלה לא בא לי לגנות גילוי גזענות נגד ערבים היום, אנחנו עושים את זה המון, כל השנה. היום, רק לקצת זמן, בא לי לגנות את פעילי השלום שביקשו בנימוס בקשר של האונייה שנחזור לאושוויץ.
אבל רק היום, טוב? בשאר הימים תן לי בבקשה לבקר אוהדי ביטר גזענים. מעניין באמת למה דווקא אותם אני בוחר להציג...ומה הקשר שלהם לפורום הפועל. באופן עקרוני, היה מיותר לציין, אין לי בעיה עם הפגנות מול שגירות תורכיה. חופש הביטוי וכל זה.
אתה צודק, עדיף אוף-טופיק. נראה שבוער לך הדיון הפוליטי שאני, תאמין או לא, לא באתי ליצור. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-05/06/2010 09:25:37 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 10:59:44
|
מעניין למה דווקא בהפגנה המוצדקת לחלוטין הזו (ההפגנה, לא חלק מהתכנים) בחרת להראות את הגזענות של אוהדי בית"ר ואדם שדומה באופן חשוד לברוך מרזל. היו המון הפגנות, גדולות יותר, ממקום רגשי דומה, על דגלי ישראל, הבוז לארדואן , לפעילי השלום, והצבועים בכלל- שלא היה בהם שום גזענות.
את אוהדי בית"ר אנחנו מכירים, תודה. גם את פעילי השלום, זכויות האדם ולוחמי החופש- הפאשסיטים הגזענים הנאונאצים של ימנו. האנטי פאשיסטים של ימנו הם התומכים של הפאשיסטים הכי גדולים בעולם. אסור לשכוח עם מי יש לנו עסק.
הימין הקיצוני לא מפחיד אותי, הוא חסר משמעות (אם כי הוא גודל יותר ויותר בשנים האחרונות לאור המרכז המושחת והרופס, השמאל הציוני ז"ל, וה"שמאל" היחיד שרואים בעין, הבוגדני, ההזוי, השונא, שהוא הקלף הכי חזק של הימין הקיצוני).
מהדה לגיטמציה שהשמאל הקיצוני עזר לעשות לישראל, ואת תוצאותיו ההרסניות אנחנו נראה בעתיד, אני מודאג הרבה יותר.
וואלה לא בא לי לגנות גילוי גזענות נגד ערבים היום, אנחנו עושים את זה המון, כל השנה. היום, רק לקצת זמן, בא לי לגנות את פעילי השלום שביקשו בנימוס בקשר של האונייה שנחזור לאושוויץ. את הח"כ הערבי שאת שמו הלא מעניין שכחתי שטען שהוכח שבשביל להיות נאצי לא צריך להיות גרמני. את ראדח- יהודים חיידקים- סאלח, את זובי וזאחלקה, את אנשי האקדמיה המפוארים, היהודונים שמציירים קריקטורות אנטישמיות בעיתוני שמאל בדרא"פ, אגב זה גם הגולדסטונים תלייני השחורים, ובעיקר הצבועים הצבועים הצבועים.
ולא לשכוח את מנהיגינו הגדולים ששלחו את חיילנו ללינץ - בנחישות! ובמתינות!- יש 600 טרוריסטים על הספינה נא לנהוג בנחישות! אך במתינות! חמושים ברובי צבע. אהוד ברק, אתה מגעיל אותי.
רק מטומטמים שלא מבינים שהמשחק מכור מראש עדיין דואגים על מה יגידו. אם צה"ל היה נכנס לשם כשהוא מבין מול מה הוא מתמודד- טרוריסטים מנוולים- בלי לחשוב איך זה יראה בטלוויזיה, זה היה נגמר עם רבע הרוג. וזה לא שכואב לי עליהם מצידי שכל הספינה הזאת הייתה הולכת לעזעזל.
עוד אחד הצליח עם הפרובוקציה שלו, ברכות. כמדומני שמקומו של אשכול זה באוף טופיק (ואכן כל הכבוד למנהלים שהעבירו)
נסיים בשיר
הבעייה היא שבישראל הדיון הפך להיות פוליטי, ולא מוסרי. הקונצנזוס במדינה נהיה להיות ימני קיצוני, ומי שמנסה לדבר על זכויות אזרח, על מוסריות ולא מוסריות יחסית למקומות אחרים הוא שמאל רדיקלי. אם יש אנשים פחות מוסריים ממך זה לא הופך אותך למוסרי. היו 2000 דרכים אחרות למנוע את הכניסה הישירה של הספינה הזאת לפני הגעתה לעזה. ואם נחזור לקופים מחוץ לשגרירות טורקיה, ברור שהם הצליחו במשימה, להציג את ישראל באור יותר רע ממה שהממשלה שלנו הצליחה להציג אותנו.ובעיתון היה ציטוט של שיר חדש שהם שרו שם (אולי כדאי לנו לאמץ אותו) "מי שלא קופץ טורכי" רואים שיש מוח ממש יצירתי איפשהו מסתובב באזור המזרחי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 11:01:42
|
אני לא אמרתי לך מה לעשות, תלמד לקרוא. אוהדי בית"ר לא מעניינים אותך, לא חושב שאת אוהדי בית"ר היה חשוב לך להראות פה, זה רחוק מלהיות הדבר הכי נורא שהם עשו בתקופה האחרונה ובכלל. אתה גם יכול להיות שמעון מזרחי- לא ראיתי, לא שמעתי, לא עשיתי כלום. פויה עליי.
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 11:23:00
|
נסיים בשיר
600 טרוריסטים. וואלה. עם אנשים כמוך נגיע רחוק. אה, נכון, זה בגלל הסמולנים העלובים שהסיפור ידוע מראש. תתעורר, יש חמישה סמולנים בארץ. עוד מעט כבר בכלל לא יהיה את מי להאשים. מה נעשה אז? |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 12:22:36
|
חבל שאתם מצנזרים אותי. אין טעם לכתוב ככה.
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 13:11:28
|
חברים מנהלי פורום, צנזורה זה צעד קיצוני לאללה, שימו לב מתי אתם מפעילים אותו. אם זה היה משהו ברוח הדברים עד עכשיו, גם אם הם היו בוטים, אני לא רואה סיבה לצנזורה.
בינתיים, קובקוב, אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 22:59:25
|
טעות שלי, פעילי שלום. רק השלום עמד לנגד עינהם כשהם זרקו רימון. אולי נגיע רחוק יותר עם גדעון ספירו ושאר מטומטמי ה"שמאל", שטופי המוח של מערכת הדברור והייחצון של כל מה שרע בעולם הזה. הוא אם היה על הספינה, ואכן תכנן להיות שם, היה תוקף את חיילי צה"ל לדבריו. הוא הציע שלמשט הבא טורקיה תצתייד בספינות ומטוסי קרב, הוא ממליץ לירות טיל על ספינה ישראלית בכדי להעביר מסר. השלום ממש נוטף ממנו. (אגב, המשחק לא מכור בגללם, זה לא מה שאמרתי. ) גולה, מאז האירוע כולנו אסטרטגים צבאיים. מה כבר היית עושה? מטביע ת'ספינה? אין ספק שזה היה כישלון מעליב של הפיקוד אבל מה הקשר למוסריות? רובי צבע בן אדם, רובי צבע. אפילו איזה כתב לבנוני מאל-ג'זירה שהיה על הספינה אמר שהתחלנו לירות רק אחרי 15 דקות, במהלכם הם הצליחו לחטוף ארבע חיילים. והרי את הציוד ההומניטרי הצענו להכניס והכנסנו, גם היום. אז למה בעצם האלימות? הרי בשאר הספינות, גם היום, הכל עבר בשלום וצה"ל פעל בדיוק באותו אופן. רק האוטומטים שלא יכולים לגדל מחשבה הגיונית אחת נוכח השנאה המרה לישראל יכולים לקרוא לזה טבח לאחר התמונות שראינו ושלא רוצים להראות לנו . לי באופן אישי נמאס מהם לגמרי, אם זה הופך אותי לימני קיצוני תפדל. אם אני לא בצד שלהם, אני בצד הנכון. לישראל כל זכות להגן על עצמה מפני בסיס טרור איראני נוסף, ועד שנחסל את האיום ונביא שלום עלינו ועל הפלסטינים נמשיך לעשות את זה ולהאמין בצדקת דרכנו. פעילי השלום יכולים להמשיך לחרחר מלחמות, ההיסטוריה תשפוט אותם.
אני לוקח את דברי חזרה, לא היה מקום לדבר אל מחאיי בצורה כזאת לא משנה מה אני חושב שהוא עושה. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 10:28:45
|
אם אני לא בצד שלהם, אני בצד הנכון.
חוסר היכולת לתפוס מורכבויות היא אחת התכונות המעצבנות והמזיקות ביותר, גם בשמאל, גם בימין וגם במרכז.
קובקוב היקר, העולם אינו משחק סכום אפס. אין שני צדדים בסיפור הזה. אפשר להיות נגד המצור על עזה ובעד ישראל. אפשר להיות נגד הכיבוש ובעד ישראל. אפשר לתמוך במשט שבא לשבור את המצור, גם אם יש עליו כמה גולות ולומים, וכמה איסלאמיסטים מגעילים. אפשר להתנגד לפשעי המלחמה של חמאס וחיזבאללה, ועדיין לצאת נגד פשעי המלחמה של ישראל. אפשר להגעל מהתוקפנות המפגרת של מוסלמים, ועדיין לצאת נגד התוקפנות המפגרת של המדינה שלך.
כשאני מסתכל על המצב אני עושה את זה כישראלי שוחר זכויות אדם ודמוקרטיה, לא כסמולן שטוף מוח. ככזה, אני רואה את המדינה שלי מחזיקה אנשים ללא זכויות אדם תחת כיבוש של 43 שנה. אני רואה אותה מחזיקה מיליון וחצי איש תחת סגר בלתי-מוצדק. אז למה בעצם האלימות? כמו ששאלת.
אני רואה את הממשלה שולחת צוותי קומנדו באמצע הלילה על אוניות שבאות לשבור מצור זה, הורגת 9 אזרחים ופוצעת עשרות שזכותם להגן על עצמם מפני השתלטות עוינת, מטומטמים וקיצוניים ככל שיהיו. ואז שוטפת את המוח של האזרחים שלה בזה שאנחנו בסך הכל מגינים על הריבונות שלנו ובכלל אנחנו נחמדים ובאנו עם רובי צבע (עליך זה עבד). מפחידה את כל האומה מפני הלינץ' שניסו לעשות בחיילים, במקום לדון בהקשר של כל זה, ואיך פתאום ובאיזו זכות משולשלים חיילים באמצע הלילה לסירה אזרחית במים בינלאומיים. הרי כל העולם נגדנו ורק אנחנו צודקים. תמות נפשי עם פלישתים.
פעילי השלום יכולים להמשיך לחרחר מלחמות, ההיסטוריה תשפוט אותם.
דיל. עד אז, אני מצפה ממך כאזרח דמוקרטי להלחם על זכותי להביע את דעתי. במציאות הנוכחית, זה אינו מובן מאליו. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 20:50:31
|
נכון, ישראל עלתה לספינה במים בין לאומיים. קיימים כללים בין-לאומיים המסדירים סיטואציה ממין זו, תבדוק.
האזרחים על הספינה, בינהם שכירי חרב מאל קעידה, חמאס וג'יהאד עולמי תכננו התקפה על חיילי צה"ל. אבל ברגע הזה הם כבר לא אזרחים, הם פעילי טרור. הם היו גם לפני אבל מה זה משנה, להגדרות היום אין משמעות בעידן מכבסת המילים. פעילי זכויות אדם, טרוריסטים, פעילי שלום. הכל בלוף. איש "שמאל" (והרי אין בו דבר ושום ערך שמאלי ראוי לשמו) שמסית למלחמה בין טורקיה לישראל, הוא איש שלום. ליברמן הוא מהטמה גנדי לידו. מסתבר שחלק מהטרוריסטים עלו בנקודה אחרת לספינה ללא בידוק ביטוחני. מישהו ממליץ להקים ועדת חקירה שתבדוק את טורקיה, שאין ספק שידה בדבר, ששלחה כוחות לתקוף מדינה אחרת?
מציק לי מאוד מאוד הזלזול, "כמה לומים וגולות", אם כי זה לא מפתיע. היו שם עוד כמה דברים, וכן גם זה הורג. גם ידיים הורגות. תשאל את עובדי הניקיון שאוהדי בית"ר פירקו, זה כואב. תשאל את החייל שקיבל סכין בבטן. שני חיילים פצועים קשה, אולי הם דפקו חליקה שמעתי היה רטוב על הסיפון. תשמע מה הכתב הלבנוני אומר ואחר-כך תראה את התמונות שפורסמו היום בטורקיה, התאמה אחד לאחד. תפסיק להיות אטום.
אין בעיה, תגיד שאתה חושב שבגלל המצור ו/או הכיבוש אלימות היא מותרת, או מובנת. אבל לא צריך לעוות את מה שקרה שם, אף אחד לא הפחיד אותי ואף אחד לא עבד עלי, אני שופט נטו לפי התמונות והעובדות. שהם פשוטות. שפיוני השלום האמיתיים היו על הספינות לא הייתה אלימות, בספינה הזאת כן. רואים בברור איך שהחייל משתלשל מהמסוק (יש לך שיטה אחרת לעלות על ספינה בלב ים?) ערימת אנשים מכים בו עם כל הבא ליד . אם זה לא לינץ' מה בעצם כן? ועל מה אתה בשם אלוהים מסתכל כשאתה קובע את הדברים האלה מלבד המשוואה הברורה ישראל תמיד אשמה. בן אדם שמוטרד מאנשים שלא מבינים מורכבויות יכול להבין שישראל לשיטתו לא בסדר בגלל הכיבוש, המצור ומה לא, ועדיין לקבוע שבאירוע נקודתי ישראל לא עשתה טבח מתוזמן כשהעיניים של כל העולם צופות בנו. אבל אתם לא בנויים לזה, אתם לא מבינים מורכבות, לא מבינים מלחמה, טעויות, הגנה עצמית, הכל סטרילי מהספה בבית וכל דבר שישראל קשורה בו הוא פשע מלחמה. לא לפעמים, לא במקרה הזה ובמקרה ההוא. תמיד. הפשע ביחיד שהתבצע כאן הוא זילות ערך חיי לוחמינו בידי פוליטקאים עלובי נפש.
ברל כצנלסון, סוציאליסט איש שמאל אמיתי ולא פאשיסט תומך איסלאם, כבר אמר לפני 70 שנה על הגדעונים האלה- ''היש עם בעמים, אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל ייסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס, ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות?"
"הרי כל העולם נגדנו ורק אנחנו צודקים". קצת אירוני שדווקא אתה אומר את זה לא?
"כשנצא מעזה העולם יהיה איתנו". כשנגמור עם המצור, וזה יקרה בקרוב מאוד לדעתי ואיזה כוח בינלאומי יעשה עבודה סוג ז' כמו בלבנון, החמאס יפגיז את כל המדינה עם הנשק האירני החדש ואנחנו נאלץ להגן על עצמנו- המון פלסטינים ימותו, שוב. גם אז כל העולם יהיה איתנו. שהכיבוש יגמר (אגב אולמט הציע לאבו מאזן המתון 95% מהשטחים ואת השאר במקום אחר, מזרח ירושלים וריבונות משותפת על המקומות הקדושים. הוא לא הסכים) וגם זה יקרה מתישהו, גם אז העולם יהיה בעדנו כשיקומו עלינו החאמסניקים בעלי האמנה הנאצית לחלוטין. ה"עולם" הוא בין היתר מיליארד מוסלמים שרובם לא מחבבים אותנו, העולם הם גם מדינות לא ערביות עם מיליוני מוסלמים שדואגות לעניינים פנימיים, ה"עולם" הוא בליל של אינטרסים, נפט, כוח, מדינות שלא התקבלו לאיחוד האירופי ומנסות לבנות את עצמם כמעצמה מוסלמית (גם איראן הייתה פעם ידידה שלנו) ולעלות קצת בסקרים בתוך המדינה. העולם ואנשי זכויות האדם המיותרים שלו הם תמיד שליחי הדיקטטורים והרודנים הגדולים בעולם שזכויות אדם, נשים והומוסקסואלים, האמת והצדק, תמיד נר לרגליהם.
http://www.youtube.com/watch?v=obUhOcTSD1I ברוך השם אתם אומרים את דעתכם, אחלה הפגנה עשיתם אתמול. חברה שלי הייתה שם עם מרצ והקוקסינלים משלום עכשיו (האופנהיימר הזה חתיכת יצור על חייבים להודות), היא התאכזה שמפגינים אני מניח מאירוגנים אחרים הניפו כמה שלטים נבזיים במיוחד, היא גם לא הבינה את פשר דגלי טורקיה לאור האירועים וגם, אני חושד, בתור חצי כורדית גאה, אבל זה פחות חשוב. היא לא חושבת שישראל עשתה טבח וחיילי צה"ל הם נאצים מזדיינים, היא כן הפגינה את כיבוש 67. מורכבות. לא בכאילו כמו אצל הציבור ההומני.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-06/06/2010 21:04:12 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 21:50:13
|
לצערי הרב, נראה שיש צדק בדברי קובקוב. פעם אחר פעם אנחנו מקפידים להחסיר מהמשוואה את הנעלם שנקרא חמאס, או חזבאללה, או כל גוף פונדמנטאליסטי אחר. כשאני אומר אנחנו אני מתכוון לשמאל, יהיה בארה"ב, באירופה או כאן. נראה שיש איזו נאיביות מובנית שכאילו לא לוקחת את הצד השני עד הסוף ברצינות, כי הוא הרי מדבר ברור, בקול רם: זה סכסוך דתי, חסר פשרות, שיסתיים בגירוש הישראלים. יש שתי אפשרויות להישאר אופטימי, האחת היא הפרגמטיזם, הגישה שטוענת שלאט לאט, במחוות קטנות והידברויות צנועות, נגיע לסטטוס קוו לא אלים ואולי אפילו ליותר מזה. השניה מניחה שאם אנחנו נעשה את חלקנו בהסכם, כלומר נוותר סוף סוף על הפונדמנטליזם שלנו ונפנה התנחלויות, משהו יזוז בצד השני. אני כמובן בעד, למרות שלא מאופטימיות יתר. בקיצור, הדבר היחיד שמגעיל יותר מהשמאל זה הימין.
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 23:47:51
|
אני שופט נטו לפי התמונות והעובדות. שהם פשוטות.
התקשורת בארץ ממש לא מספקת עובדות. מאז ומתמיד התקשורת בארץ הייתה כלי שרת ביידי השלטון, ראו את זה עם חיים יבין בתקופתו, שנחשב לפנים של המדינה, ומעולם לא השמיע את דעתו, עד שפרש, ורואים את זה עכשיו. כשבעיתון (ישראל היום) תמונה מהפגנה בטורקיה מקבלת את הכותרת "השנאה" ומולה תמונה מהפגנת שנאה בארץ מקבלת את הכותרת "והמחאה" אז ברור שהוא לא מספק לך עובדות נטו, אותו דבר עם אתר וואלה וערוץ 10 וידיעות אחרונות, שני גופי תקשורת ממלכתיים, בניגוד לישראל היום, שעליהם האזרח אמור לסמוך שיספקו לו עובדות נטו, בלי לנסות למרוח אותו. אם בתקשורת כתוב שישראל מונעת הכנסת חומרים תומכי לחימה לרצועה, אתה מוכן להסביר לי איך תבלינים הם אמצעי תומך לחימה? אז אני מציע שלא תשפוט לפי תמונות שמראים לך, אלא תנסה לשפוט לפי הניסיון חיים שלך במדינה שמאז ומתמיד אנחנו מבצעים את הצעד הנכון רק אחרי 20 טעויות (במקרה הטוב בלי הרוגים, שלנו או שלהם) ושכל העולם שונא אותנו. אם היינו חכמים היינו יודעים שמצור על עזה לא יחזיר את גלעד שליט, ושעתידו להישבר. הבריטים הפעילו מצור ימי על פלסטינה, אנחנו לא שברנו אותו? המעפילים לא הצליחו להעפיל? אנחנו לא המצאנו את הגלגל, עשו את זה לפנינו ויעשו את זה אחרינו, השאלה היא עד מתי אנחנו נהיה מספיק מטומטמים בשביל לא ללמוד מההיסטוריה של עצמנו? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 07/06/2010 : 00:03:05
|
כתבתי מספיק הודעות בשביל חודשיים, בקצרה- אני חושב שהסגר הימי על עזה מוצדק לחלוטין וחשוב בלי שום קשר לגלעד שליט. אני חושב שברמת המה מותר ומה אסור להכניס אנחנו חייבים להשתפר ולפגוע כמה שפחות בפלסטינים האזרחים הפשוטים מטעמים הומניים. הם לא יפילו את שלטון חמאס אם לא נכניס להם תבלין כזה או אחר. אבל הסוגייה הביטחונית בעינה עומדת.
בלי לקשקש יותר מידי- כתב לבנוני, עדויות של פעילי השלום האמיתיים שהיו שם וטיפלו בחיילי צה"ל הפגועים, תמונות מעיתון מרכזי בטורקיה, האירועים על הספינות האחרות, העיניים שלי. זהו, סיימתי.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-07/06/2010 00:15:32 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/06/2010 : 01:20:07
|
חכה קובקוב עוד הערה קטנה לסיום... תאמין לי שהאנשים שהכי מעצבן אותי שלא מקבלים מורכבויות זה שמאלנים. הרי הם חלק מה"מחנה" שלי, אני דורש מהם יותר. ככה גם לגבי ישראלים בכללי, אגב. אותו הדבר לגבי אנשי זכויות אדם שמתבטלים מול איסלאמיסטים וחלאות אחרות. איכס, באמת. אבל כמה כאלה כבר יש? מה, כל יהודי שמוחה נגד הכיבוש הישראלי הוא מעריץ נסראללה? האם יש אחד כזה? אתה יכול להטיח בכל מחנה השמאל ההומניסטי את העובדה שיש בו כמה מטומטמים? הרי בינינו, בשבילך כולם עוכרי-ישראל לא? מעצם זה שהם הולכים להפגין בבילעין או שייח'-ג'ראח "נגד ישראל".
בחייאת, אתה יכול להשוות בין מישהו עם דגל טורקיה בהפגנה אתמול (אני הייתי, לא ראיתי. לא נראה לי כ"כ נורא אגב), לעשרות משולהבים חמאסניקים אוהדי-ביטר ששורפים אותו? ואתה הרי יודע שלא מדובר במעטים פה, ושהם הולכים ומתרבים. בכלל, די איבדת אותי בדיון מאז שאמרת שהימין הקיצוני הוא לא פונקציה, או משהו כזה. תסתכל סביב. תסתכל על קדימה.
אתה ממשיך להאשים אותי בהתבטלות מול חמאס ומי שאונס אותי, לא מבין מה זה השטויות האלה. זה לא המצב חביבי. אני מנסה לראות את התמונה הכוללת. בגלל זה גם ההערה שלך על "כל העולם נגדנו", שהעלתה לי חיוך ואיתגרה אותי לרגע, אינה תקפה. כי השמאל הישראלי (וגם חלק נכבד מהפלסטינאים) מכיר את הנראטיבים, או לפחות יותר מאחד, בעוד שהציבור הישראלי מכיר רק את הנראטיב של ישראל, הפרחת השממה, העם הנבחר והצבא המוסרי בעולם. כמה אנשים בכלל יודעים לדבר ערבית? איך הערבית שלך?
תאמין לי שבמנותק מהשאלה מי צודק, הרבה יותר כואב לי על החייל המשתלשל מעל החוליגנים שמרביצים לו. אבל אם אתה רואה חיילים שלנו מתקלגסים ומתעמרים, לא כואב גם? זה הרי קורה, הרבה, שנים על גבי שנים, ועובר בלי התייחסות רצינית. זה מצב, שהוא כשלעצמו נטול כל הגיון, והמדינה שלנו רצה לתוכו בעיניים פתוחות, אז אל תדרוש הגיון מהפלסטינאים או מאף אחד אחר.
נכון, ישראל לא אשמה בכל, אבל צריך להיות חסר כל פרופורציות כדי להצדיק אותה. יש מצור על עזה, יש כיבוש של עשרות שנים, חסר כל רציונאליות. כללים בינלאומיים? בוא תראה לי איזה כללים בינלאומיים מצדיקים את זה. ברור שישנאו אותך. נכון, אפשר לצעוק שישנאו אותך בכל מקרה, אבל העובדות מדברות אחרת. העולם הבליג הרבה שנים מול מה שאנחנו עשינו, בלבנון ובפלסטין. יש המון אנשים בעולם שרוצים לאהוב את ישראל. אחרי ההתנתקות או בשנות אוסלו אנשים התלהבו עלינו, אפילו כמה ערבים. ואובאמה למשל, הוא די מתון איתנו, אבל פה כולם צועקים עליו שהוא מוסלמי ובוגד ושקרן ומה לא, כי הוא מנסה להרגיע את הממשלה המטורללת הזו. אגב, אני לא נציג העולם. אני פועל למען ישראל. את זה אתה משום מה עדיין לא מוכן לקבל.
ובלאש - מי אמר שמעלימים את חמאס והחיזבאללה מהמשוואה? הם שמה, פורחים וחוגגים במשוואת האלימות והקיצוניות שהם בונים יחד עם המוטרפים שלנו. איך תנצח אותם עם עוד מלחמה ועוד התיישבות במזרח ירושלים? סכסוך דתי? בטח סכסוך דתי, איך הוא לא יהיה כזה עם כל המחורפנים שמדברים על אדמת האבות ועל הצורך להלחם באויב העמלקי. אני מקבל את הגישה שלך. אבל בשביל להגיע למחוות קטנות והדברויות צנועות, צריך קודם כל לבטל את העוולות הגדולות והזיות הגדולה. |
 |
|
הפגנה בהובלת אוהדי ביטר מול שגירות תורכיה  |
|
|
|