פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל(אטלטיקו)מדריד מחזיקת גביע ארופה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  הפועל(אטלטיקו)מדריד מחזיקת גביע ארופה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל(אטלטיקו)מדריד מחזיקת גביע ארופה נושא הבא  

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  00:35:14  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל טוב לקבוצה שאני כל כך אוהב

אליה

RealFan RealFan מנותק

2 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  09:56:19  הצג פרופיל שלח ל- RealFan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מגיב חודש אחרי שהנושא נפתח (בכל זאת חדש כאן). הייתי לטובת פולהאם, לדעתי הם עמלו קשה יותר ועשו דרך מרשימה יותר עד הגמר, אך העבר וההווה מלמדים אותנו שאין מגיע בכדורגל (אף על פי שאתלטיקו שיחקה טוב יותר בגמר עצמו, יזמה והגיעה ליותר הזדמנויות)
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  15:08:35  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

מזל טוב לקבוצה שאני כל כך אוהב

למה אתה אוהד קבוצה עם אוהדים נאצים?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  23:40:51  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו חבר לאטלטיקו מדריד היה פעם באמת בעלים פרובוקאטיבי-הסוס היל אך לא פירושו של דבר שאוהדים הם נאצים.אטלטיקו היא קבוצה משכונות הפועלים של מדריד ועשרות מאוהדיה נלחמו ב1936 במסגרת מלחמת אזרחים לצידם של פועלים נגד רודן פרנקו.מעניין איפה אצל כמה מחבריה עובר גבול בין נאצים ללא נאצים לאחרונה אני רואה הרבה גלישות לכיוון הזה -קצת מזכיר לי מקסימאליזם של כיתה יב.....בלי להעליב כמוון.ד"א הסוס היל עזב את אטלטיקו בגלל הלחץ של אוהדים שלא סבלו מהתבטויות גזעניות שלו....

אליה

נערך על ידי - אליה ב-06/06/2010 23:42:47
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  19:13:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי מושג לגבי הבעלים. אני כן יודע שלאטלטיקו מדריד יש אוהדים ימנים קיצונים פשיסטים שנוהמים לעבר שחקנים שחורים וקוראים קריאות גזעניות אחרות. הם גם קיבלו משחק רדיוס בגלל זה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל(אטלטיקו)מדריד מחזיקת גביע ארופה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07