| משתמש |
קצת לא קשור אבל נראה לי שיעניין את רובכם  |
|
|
shakedlevran
9 הודעות |
נשלח - 28/12/2009 : 08:58:29
|
הדג נחש חוזרים להופיע!!! תאריכי ההופעות לחודש ינואר 7/1 מועדון הביט בחיפה, 12/1 מועדון הברקה בבאר שבע, 21/1 מועדון הברל'ה בלהבות חביבה.
|
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 28/12/2009 : 10:29:23
|
באמת לא כל כך קשור, אבל שיהיה בהצלחה. גם לא הבנתי אף פעם איך יצא ששאנן אוהד בית"ר, לא מתאים.
אבל אם כבר, מה שבאמת מעניין זה שהפיקסיז (בהנחה שלא תהיה מלחמה ושהם לא כולם ימותו ממנת יתר) מגיעים לארץ ב9 ביוני, וזו אחת מההופעות היחידות שמצדיקות כל מחיר מופקע (והוא יהיה מופקע) שהאמרגנים ידפקו. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 28/12/2009 : 23:47:12
|
| 325 שקלים חדשים שהוצאו מחשבון כרטיס האשראי בכיף ובלי לחשוב פעמיים. אין לי ספק שתהיה הופעה אדירה. מה זה הדג נחש הזה? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 19:52:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
באמת לא כל כך קשור, אבל שיהיה בהצלחה. גם לא הבנתי אף פעם איך יצא ששאנן אוהד בית"ר, לא מתאים.
אבל אם כבר, מה שבאמת מעניין זה שהפיקסיז (בהנחה שלא תהיה מלחמה ושהם לא כולם ימותו ממנת יתר) מגיעים לארץ ב9 ביוני, וזו אחת מההופעות היחידות שמצדיקות כל מחיר מופקע (והוא יהיה מופקע) שהאמרגנים ידפקו.
המשפט הנ"ל בתוך הסוגריים נכתב אי שם בדצמבר. מאז הפועל עלתה ליגה, וביתר קיבלה סיוט בדקה ה92 בטדי, אבל עכשיו מסתבר שיכולות הטלת המנחוס שלי עדיין חזקות מאוד. למה הוספתי סוגריים?
קיבינימט, לא חושב שחיכיתי ככה להופעה מאז שרדיוהד הגיעו ב2000. |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 00:17:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה קיבינימט, לא חושב שחיכיתי ככה להופעה מאז שרדיוהד הגיעו ב2000.
הייתה הופעה מעולה - אני זוכר איך רצפת העץ בסינרמה קפצה. חבל שאין שום סיכוי שהם יגיעו לפה שוב. שום סיכוי. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 18:47:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה קיבינימט, לא חושב שחיכיתי ככה להופעה מאז שרדיוהד הגיעו ב2000.
הייתה הופעה מעולה - אני זוכר איך רצפת העץ בסינרמה קפצה. חבל שאין שום סיכוי שהם יגיעו לפה שוב. שום סיכוי.
למה אתה כל כך בטוח שרדיוהד לא יגיעו שוב?
אגב, כמה חודשים לפניהם מאסיב אטאק נתנו הופעה עוד יותר מעולה, הכי טובה שראיתי בחיים, גם כן בסינרמה. גם לו ריד הגיע באותם חודשים. זה היה הקיץ הכי גדול של הופעות חו"ל, רגע לפני האינתיפאדה השנייה. |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 23:48:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה למה אתה כל כך בטוח שרדיוהד לא יגיעו שוב?
כבר ניחסת את הפיקסיז - אתה רוצה לעשות נאחס גם על רדיוהד? גם אלאניס מוריסט באה באותו קיץ אם אני זוכר נכון |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 00:13:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה למה אתה כל כך בטוח שרדיוהד לא יגיעו שוב?
כבר ניחסת את הפיקסיז - אתה רוצה לעשות נאחס גם על רדיוהד? גם אלאניס מוריסט באה באותו קיץ אם אני זוכר נכון
אם אתה יכול לבחור עכשיו שלוש הופעות להביא לארץ, מי אתה מביא? |
 |
|
| |
קצת לא קשור אבל נראה לי שיעניין את רובכם  |
|