פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  20:35:42  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יאללה שתגמר הפגרה הזאת. רק התחילה וכבר הפכה למייגעת.

תגיד, זה גנטי הקטע של האין חוש הומור אצלך או שזה בדרך כלל אצל הונגרים מתקרחים שמעדיפים לשחק על הצד עם הצל?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  20:38:57  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אישית חושד בכל אחד מהפורום שהוא גולה נאמן כולל בעצמי.הרי בכל קטמוניסט חבוי סאדרי קטן שעלול להתפרץ בכל רגע

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  23:30:49  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק עכשיו יצא לי לעבור על כל הת'רד הזה.
משעשע עד מאוד. נהנתי מכל רגע.
עבור לתחילת הדף

יוהאנוס יוהאנוס מנותק

22 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  02:08:53  הצג פרופיל שלח ל- יוהאנוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדרן! אנחנו רוצים הדרן!
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  10:53:37  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

איני מבין אותך חיים ברעם החביב, למה להפסיק מיזם משעשע ועילג זה?
יש לך דברים מעניינים יותר לעשות בפגרה משעממת זו?
עבור לתחילת הדף

Dr. Pangloss Dr. Pangloss מנותק

23 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  11:40:26  הצג פרופיל שלח ל- Dr. Pangloss הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,
לאחרונה חזרתי לאחר כמה שעות במיטה וכאוהד של הפועל ירושלים הגעתי חזרה לפורום וגיליתי כי רוב אוהדי הקבוצה כתבו בת'רד המופרך הזה. בוודאי הנושא כבר נטחן אבל אודה לכם אם רק בקצרה ספרו מה היה רע עם גולה נאמן. באמת שאני לא יודע כי לא הייתי פה כמה שעות. לא צריך להרחיב אפשר רק בקצרה. תודה רבה מהאוהד המבולבל.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  18:10:00  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נאמן
לטעמי החובות אינם כתוצאה מגניבות רחמנא לצלן כי אם מניהול לא מושלם.
האם הפתרון הוא לנטוש את הספינה הטובעת ולהתעלם כליל מההיסטוריה המפוארת?

אני לא נטשתי את הקבוצה בגלל החובות. נטשתי את הקבוצה כי אחרי אינספור נסיונות סאסי נכשל בניהול הקבוצה. בכל עסק נורמלי משהו שנכשל בניהול מתפטר אם יש לו מעט כבוד. רק סאסי נאחז בקרנות המזבח. ניסינו בכל דרך לשכנע את סאסי לעזוב אותנו בשקט ולתת את הקבוצה למשהו אחר והוא מסרב. שוב אני אומר, בלי קשר לחובות, ברגע שיוסי סאסי יעזוב את הקבוצה, אני חוזר. אם מחר סאסי מודיע שהוא עוזב (אבל לא בכאלו), אלא הבעלות של הקבוצה לא כוללת את סאסי ויונה ולא ב1%, למחרת אני עוזב את קטמון וחוזר להפועל ירושלים. כל עוד סאסי בקבוצה , כל השאר סיפורים. כל עוד סאסי או יונה בקבוצה אני נשאר בקטמון. אני מאד נהנה בקטמון, אבל זה אמצעי. אני מוכן לכל הסדר, קנייה מסאסי, בריחה , התפטרות, כונס נכסים, פשיטת רגל, כל אופציה בתנאי שהוא בחוץ. מה כל כך מסובך?

אני לא חושב שיש אחד בקטמון שיחזור לסאדר כל עוד סאסי או יונה בקבוצה. הדיעה שאני מציג היא די קיצונית. אבל כולם תמימי דיעות שכל עוד סאסי או יונה בקבוצה אנחנו בקטמון. יש אוהדים שלא ידעו מה זה כדורגל לפני קטמון ולא מעניין אותם הפועל ירושלים. יש כאלו שלא יחזרו אם הקבוצה לא תהיה דמוקרטית\בניהול האוהדים\שותפות עם קטמון וכדומה. אלו ודאי לא ימהרו לחזור לירושלים כל כך מהר כמוני. אבל אני לא נמנה עליהם. אני רק מחכה ליום שסאסי יעזוב את הקבוצה ומיד למחרת , ללא שום תנאי אחר, אני חוזר לקבוצה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-15/05/2010 18:13:43
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  19:14:02  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שאני לא מבין זה איך אתה חושב שיתבצע המהלך בו סאסי עוזב. החובות הם חלק בלתי נפרד מהבעייה כאן. סאסי לא יכול לקום וללכת וזהו, יש חובות ומישהו יצטרך לקחת עליהם אחריות. אם זה לא יהיה סאסי, אז מי זה יהיה?

לכן אני חושב שאסור בתכלית האיסור לכל הנהלה נבחרת של קטמון להסכים לכל מהלך שפירושו השתתפות שלנו, האוהדים התמימים והאוהבים בחיפוי על מחדליו ופשעיו של סאסי. אם סאסי רוצה לוותר על הקבוצה, להעביר את כל הזכויות בעמותה לידינו ולקחת איתו את החובות שהוא יצר לכל גיהנום שאליו הוא הולך, מצויין. אחרת, אנחנו נמתין, אנחנו נבנה ואנחנו נגיע למקום הראוי להפועל ירושלים בצורה נקייה, תוך תשלום משכורות ומיסים בזמן ובלי להוציא שקל מכיסנו כדי שהמנוולים יוכלו לחזור לחייהם שמחים, נקיים מחובות ומאושרים.

אני חושב שהמהלך שאושר על ידי האוהדים טרם העונה האחרונה היה שגיאה קשה ואני מניח שגם ההנהלה מסכימה עתה שכל מתווה בו אנחנו משלמים את חובותיהם של הנבלות דינו לרדת מסדר היום לאלתר.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  19:50:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום ששי לפני שובע (או חמישי) היתה איזה ישיבה בתהליך המשפטי האינסופי שמתנהל סביב סאדר (עכשו סאסי רוצה שיונה יחזור, יונה מבקש מבית משפט שיבטלו את מכירת חלקו לסאסי על ידי כונס הנכסים שלו וכו וכו וכו). מישהו מקורב מאוד שהיה שם סיפר לי שיונה אמר לשופט שסאדר מוערכת על ידו ב 18 (שמונה עשרה!) מיליון שקל...

רציתי לחלוק אתכם

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  19:57:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא דן בתנאים למכירת הפועל ירושלים מסאסי לקטמון או לכל קונה אחר. אני גם לא אומר את דעתי בנושא המכירה. אני מספר לזה שהרגע חזר מחו"ל שרק עם סאסי יעזוב את סאדר אני מוכן לחזור לקבוצה. לא נכנסתי לאיך הוא יעזוב ומי יקנה. התייחסתי להצעה שלו לשותפות בין קטמון לסאסי. לא תודה - כל עוד סאסי שם אני לא.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  20:22:30  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה היא כיצד היוון מר סאסי את מערכת היחסים המיוחדת של המועדון עם מיסטר דיל וכמה שווה הקבוצה לגבי דידו ללא הברית ההיסטורית הזו.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  21:26:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos
[מישהו מקורב מאוד שהיה שם סיפר לי שיונה אמר לשופט שסאדר מוערכת על ידו ב 18 (שמונה עשרה!) מיליון שקל...
רציתי לחלוק אתכם

זה הכל? זה נטו או ברוטו כמו שהשבדי [אריק אינשטיין] שואל במערכון חידון התנ"ך?http://www.youtube.com/watch?v=KBARrfcI_P8
יותר ויותר סאסיונה נראים ונשמעים כמו שני הקשישים בחבובות: הם פשוט מאוהבים בעצם הוויכוח ביניהם.http://www.youtube.com/watch?v=NpYEJx7PkWE&feature=related

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-15/05/2010 21:39:57
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  00:55:11  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos
[מישהו מקורב מאוד שהיה שם סיפר לי שיונה אמר לשופט שסאדר מוערכת על ידו ב 18 (שמונה עשרה!) מיליון שקל...
רציתי לחלוק אתכם

זה הכל? זה נטו או ברוטו כמו שהשבדי [אריק אינשטיין] שואל במערכון חידון התנ"ך?http://www.youtube.com/watch?v=KBARrfcI_P8
יותר ויותר סאסיונה נראים ונשמעים כמו שני הקשישים בחבובות: הם פשוט מאוהבים בעצם הוויכוח ביניהם.http://www.youtube.com/watch?v=NpYEJx7PkWE&feature=related

אין לינק מאתר ההתאחדות או מאיזה אתר סופרגול?
עבור לתחילת הדף

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  12:33:04  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

רק עכשיו יצא לי לעבור על כל הת'רד הזה.
משעשע עד מאוד. נהנתי מכל רגע.

אתם ממשיכים להתנהל כבדיחה ולהחזיק באמירות פופוליסטיות.

יותר מחצי עונה אין מתווה דרך ברור לעונה הקרובה.

שחקנים הולכים מכות באימונים, מתעמתים עם אוהדים תוך כדי משחק, משליכים חולצות ומקללים בעת חילוף, מקבלים כרטיסים אדומים על הופעה לא תיקנית למשחק,
מבזים את מדי המשחק והסמל, מאיימים לסגור חשבון עם אוהדים בסוף המשחק, מתחצפים ומבריזים מאימונים וחלק מהם נדרש בחדרי חדרים ובהססנות מבויישת, להצטייד
בקילו וחצי בורקס לאימון של יום חמישי כפתרון לעונש בוועדת המשמעת so called.

מנכ"ל מזמין אוהד, לעיני כל להכנס לו לתוך התחתונים, אח של חבר ועד מנהל מרשה לעצמו לומר לספונסרים שנקלעו לקשיים לאחר שנתנו את נשמתם וכיסם למען המועדון ודאגו שכל השנה תהיה לו קבוצה לאהוד,
שהם מלכלכים בגופם את סמל הקבוצה וארבעת המריונטות של ה"ועד המנהל" לא מוציאים רשרוש מהפה ואנחנו מתפלאים שהדרדרנו עד כדי הרמת ידיים ?!

בתחילת העונה העברתי עותק של קוד אתי לשחקנים ולחברי עמותה לועד המנהל שהחליט לגנוז אותו ולהתעלם ממנו על אף שחובר ע"י משפטנים מנוסים מתחום הכדורגל.

ועדת ביקורת שיזמתי שתהיה,גם לא יכולה להיות עם "שיניים" כשבועד המנהל יושבים אנשים שלא רואים, לא שומעים ולא מדברים.

אם היה לנו ועד מנהל עם אנשים אסרטיביים בעלי עקרונות שהיו יודעים לגדוע באיבן תופעות חמורות של הפרות משמעת וקוד אתי ייתכן וגם האוהדים, בעלי המניות היו
יודעים לרסן את עצמם ולא לעבור קוים אדומים שאסור לחצות.

אני אישית איבדתי כל אמון במי שהיוו את גרעין הועד המנהל וביושב הראש. אם יש עניין עקרוני שיש צורך להשפיע כדי שתתקבלנה ההחלטות הנכונות אני ישר מושך
בחוטים ולא מתעסק עם המריונטות עצמן כי כשצריך היה לגלות יוזמה ותושייה נתקלנו בנמרים של נייר ובנושאי תפקידים "על הנייר".

יחד עם זאת , למרות הבטן המלאה על ארבעת המופלאים ולמרות שעד להודעה חדשה אין בכוונתי לקדם ולפעול למען המיזם בצינורות העוברים דרכם ולמרות
דעתי הנחרצת על תיפקודם בחלק מהנושאים ועל אף שסברתי- ואני עדיין סבור -שהמנכ"ל הקודם יתרום תרומה הרבה יותר גדולה לביתו מאשר למען המיזם ,אין לאיש זכות
לנהוג באלימות מילולית גם אם אדם זה או אחר , או רעיון כזה או אחר אינו נושא חן בעיניו.

יש להוקיע כל תופעה של אלימות פיזית ומילולית למרות שיפיי הנפש של הקוורטט המפורסם לא הוציאו הגה שעה שבשר מבשרם נתן דרור לחרצובות לשונו
ולכלך חופשי על אנשים שהרבה בזכותם ,זכה להניח את את ישבנו מידי שישי בטריבונה, תוך כדי נסיון לזהות לאיזה שער אנחנו תוקפים.

אני תמיד אומר שהדג מסריח מהראש אבל נראה כי הגיע העת לשידוד מערכות כללי. על הועד המנהל הנבחר שכולל חברים חדשים למצוא דרכים כדי שתופעות
מכוערות של אלימות לא תחזורנה על עצמן ושביקורת לגופו של אדם או עיניין תעשה בצורה נוקבת וישירה אך מתורבתת וללא חציית קווים אדומים.

בכלל, מבלי להמעיט בחומרת המעשים מצידו של מי שנקט באלימות, יש להזכיר לכולנו שהמכנה המשותף שלנו הוא מעל לכל ולא יזיק לאיש מאיתנו לגלות מידה
רבה יותר של סובלנות כי אחרי ככלות הכל,למרות חילוקי הדיעות אי ההסכמות והפגיעות ההדדיות אנחנו אחים לדרך, לחזון ולאותה מטרה וחולקים כולנו יחד את
יציעינו עם אותה אהבה ישנה כבר המון שנים רגע לפני שנרדמים ושנייה אחרי שמתעוררים.

בימים שלפני משחקים חשובים אין מישהי אחרת שמסוגלת להתקרב אלינו כששנתינו נודדת ודעתינו נטרפת מרוב דאגה...
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:00:52  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשם כל הקדושים כולם, על מה אתה מדבר?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07