| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 20:43:34
|
ואם כבודו צודק והחובות לא נבעו מגניבות אלא מניהול לא מושלם (מה שאיני מאמין בו לא לעשירית שנייה, מקרי הגניבה שלהם מתועדים, ממוסכמים היטב, האדון גוסטבו יעיד ויוכיח)
מדוע שאני אשלם מכיסי, מקופתי הדלה, מהכסף שאני אוסף פרוטה לפרוטה על מנת לכסות על מחדלי המנוולים? לא על מנת לבנות מחלקת נוער לתפארת, לא על מנת לרכוש שחקנים שיביאו אותנו להצלחה מקצועית, לא על מנת לשלם משכורות ראויות לאלה שנושאים בנטל במחלקת הנוער ובזמן, אלא על מנת להשלים את חיסרון הכיס של הנבלות. חיסרון הכיס שהם יצרו במחדליהם.
באיזה עולם שבו אתה חי, תסריט כזה הוא הגיוני? ואם יש עולם כזה, אנא הכנס את כולנו בשעריו. |
 |
|
|
כצלה
19 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 20:53:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
תרגע, קרואסון מתוק שלי, זה היה בצחוק... וגם אני, סתם דרך אגב, דור שלישי לשואה. רק שלי יש חוש הומור ואתה לעומת זאת חתיכת פוץ.
זאת זילות השואה והטענה הקלושה כי מדובר בצחוק לא קונה אותי. כל בר דעת יבין מדבריך כי כוונתך היתה להסיט וכי דבריך נאמרו בקפידה ולאחר תכנון כדי לפגוע. יש לזכור בפורום זה כי בדיוק כמו בחיים, מאחרי כל שקית תמימה, עלולה להסתתר פצצה.לפי סגנון התבטאותך,הנני בטוח כי אתה נמנה על אלה המנסים להתוות מהלכים בקבוצה כדי להבטיח את האינטרסים של אלה שהמיתו את האגודה הקודמת. ראו הוזהרתם!
איזה פחד! האם לא נוכל להגיע עם ילדים יותר בשנה הבאה לאור ההתרעות החדשות?
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 22:51:22
|
אין ספק שאיש ששת המיליונים (מה נסגר, זה דולרים או קורבנות?) מפיח בפורום רוח חיים שרק מח באיוני, סטיב אוסטיני, יכול להפיק.
מר נאמן היקר, המשך בדרכך זו. אני עוד לא סגור אם זה מכוון או רק יוצא לך ככה, אבל אתה איש משעשע. |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 02:09:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אין ספק שאיש ששת המיליונים (מה נסגר, זה דולרים או קורבנות?) מפיח בפורום רוח חיים שרק מח באיוני, סטיב אוסטיני, יכול להפיק.
מר נאמן היקר, המשך בדרכך זו. אני עוד לא סגור אם זה מכוון או רק יוצא לך ככה, אבל אתה איש משעשע.
יש לכל אחד מאיתנו סיבות לצדד או להתנער ואפילו לנגח מילולית ורעיונית את מי שלדעתינו גורם יותר נזק מתועלת.
אבל... לכל דבר יש גבול. אפשר להתווכח ולא להסכים ואפילו להיות מתנגד מר ועיקש. קללות, נאצות,הרמות ידיים וזילות שואה או אפילו די ברמיזות לכך ולקשור לכך אנשים,הם מחוץ לתחום.
מי שלא יודע לרסן את עצמו ופוגע תרתי משמע באוהד אחר גם אם אינו נמנה על אנשי שלומו צריך לשאת בתוצאות מעשיו.
איש לא יכול לחשוד בי בעודף אמפטיה לצמד הקבלנים או ליתר השלושה הנמנים עם חבר מרעיו אבל, לו הייתי נוכח במקום שעה שהותקפו, הייתי נחלץ לעזרתם ומגנה את מי שהעז להרים יד עליהם ועל אוהדים שהם בשר מבשרינו ודם מדמנו.
כל אוהד של הקבוצה הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו וגילוי של אלימות כלפיו משול לגילוי של זלזול ואלימות כלפי סמל הקבוצה והמיזם כולו.
לא הייתי נוכח באותו מקרה שאתם בחרתם לטאטא ואני לא מכיר את הנסיבות והעובדות אבל אני בטוח שהעלבון והפגיעה הריגשית גדולה בהרבה מהפגיעות הפיזיות. התוקף אינו נמנה על קומץ כי אין בקטמון מושג כזה.מדובר בנחיל אנשים שסוממו בידי נחשול של טרנד אופנתי.בטוחני כי גרמתם לקארל מארקס,הוגה המשפט כי הדת היא אופיום להמונים,להתהפך בקברו בעקבות העדר המסומם מחלילו של החלילן מקטמון.
ולכן הייתי מציע ליישר את ההדורים ומהר ולדאוג להתנצלות ענקית, אישית ומעומק הלב בנוסף לצעדים עונשיים וכל זאת בתקווה שהתוקף מכיר בגודל טעותו ולמותקף יהיו תעצומות הנפש הנדרשות כדי לקבל את הסליחה. |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 02:56:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מר נאמן היקר, המשך בדרכך זו. אני עוד לא סגור אם זה מכוון או רק יוצא לך ככה, אבל אתה איש משעשע.
יש לכל אחד מאיתנו סיבות לצדד או להתנער ואפילו לנגח מילולית ורעיונית את מי שלדעתינו גורם יותר נזק מתועלת.
אבל... לכל דבר יש גבול. אפשר להתווכח ולא להסכים ואפילו להיות מתנגד מר ועיקש. קללות, נאצות,הרמות ידיים וזילות שואה או אפילו די ברמיזות לכך ולקשור לכך אנשים,הם מחוץ לתחום.
מי שלא יודע לרסן את עצמו ופוגע תרתי משמע באוהד אחר גם אם אינו נמנה על אנשי שלומו צריך לשאת בתוצאות מעשיו.
איש לא יכול לחשוד בי בעודף אמפטיה לצמד הקבלנים או ליתר השלושה הנמנים עם חבר מרעיו אבל, לו הייתי נוכח במקום שעה שהותקפו, הייתי נחלץ לעזרתם ומגנה את מי שהעז להרים יד עליהם ועל אוהדים שהם בשר מבשרינו ודם מדמנו.
כל אוהד של הקבוצה הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו וגילוי של אלימות כלפיו משול לגילוי של זלזול ואלימות כלפי סמל הקבוצה והמיזם כולו.
לא הייתי נוכח באותו מקרה שאתם בחרתם לטאטא ואני לא מכיר את הנסיבות והעובדות אבל אני בטוח שהעלבון והפגיעה הריגשית גדולה בהרבה מהפגיעות הפיזיות. התוקף אינו נמנה על קומץ כי אין בקטמון מושג כזה.מדובר בנחיל אנשים שסוממו בידי נחשול של טרנד אופנתי.בטוחני כי גרמתם לקארל מארקס,הוגה המשפט כי הדת היא אופיום להמונים,להתהפך בקברו בעקבות העדר המסומם מחלילו של החלילן מקטמון.
ולכן הייתי מציע ליישר את ההדורים ומהר ולדאוג להתנצלות ענקית, אישית ומעומק הלב בנוסף לצעדים עונשיים וכל זאת בתקווה שהתוקף מכיר בגודל טעותו ולמותקף יהיו תעצומות הנפש הנדרשות כדי לקבל את הסליחה.
רצית התייחסות עניינית קבל התייחסות עניינית. אתה מבלבל את המוח בפורום כבר יותר מיומיים ומספר על מה אתה עשית וכמה תרמת אבל בתכלס אתה לא נתת דוגמה אחת לסיוע שלך לא להפועל ולא לקטמון. בקיצור תגיד מי אתה תצא מאחורי הניק המגוחך ואז תעלה את הדיון רמה אחת למעלה. כל עוד אתה לא חושף מי אתה אתה עבורי יכול להיות החל מיוסי סאסי דרך צחי רביב, צחי בזיז מירו בן שמעון וכלה ביואב דוגה. תפתח את הקלפים ואני מבטיח לך שתקבל תשובות רציניות. בינתיים כל עוד אתה לא עונה לעניין אל תצפה שידברו איתך לעניין. אגב לי דווקא יש תחושה עמומה שאני יודע עם מי יש לי הכבוד |
נערך על ידי - eyal ב-14/05/2010 02:58:27 |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 03:37:07
|
שוב תתבייש לך!מצטט רק 6 מילין בלי השקלים.מסית חצוף!ערכת את הודעתי באופן מניפולטיבי ורשעי. ואני עוד דור שלישי למשפחת ניצולי שואה. בושה וחרפה!
דור שלישי זה אומר שאתה תומך בשידורי ווידאו? או שזה רק מדור שלישי וחצי? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 07:40:19
|
ציטוט:
למה אתה לוקח את זה קשה? בסך הכל העליתי על נס את תרומתך היחודית לפורום הקדוש הזה. וזה, כמו שאתה מציין שוב ושוב, חשוב הרבה יותר מכל המיליונים שהשפעת עלינו ברוב נדיבות במשך כל השנים.
הייתי מעז ומשווה את תרומתך לזו של עמי גרינפלד האלמותי, אלא שהוא בחר לתרום את חלקו בפורום אחר, נידח, ובכך הקטין את קהל היעד והאפקטיביות של מסריו החשובים.
ולכן אני שב וקורא - אל תיפול רוחך. המשך בדרכך זו. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 08:28:19
|
חברים, עם הירידה הטראומתית של סאדר לליגה לא מקצוענית התכנסו יחד רמי תמר, דני מועלם, גילת ואבא שלה, עמי גרינפלד, והילד כאפות הזה ששכחתי את שמו אבל פעם כתב בפורום הזה הרבה, והחליטו לשגע אותנו....הם יושבים עכשיו ביחד, מפצחים גרעינים, ומתמוגגים מנחת.
איך אפשר לשכוח את גיא ליבמן?רק בשבילו ובשביל עמי גרינפלד אני קורא לאיחוד ויפה שעה אחת קודם |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 08:44:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
חברים, עם הירידה הטראומתית של סאדר לליגה לא מקצוענית התכנסו יחד רמי תמר, דני מועלם, גילת ואבא שלה, עמי גרינפלד, והילד כאפות הזה ששכחתי את שמו אבל פעם כתב בפורום הזה הרבה, והחליטו לשגע אותנו....הם יושבים עכשיו ביחד, מפצחים גרעינים, ומתמוגגים מנחת.
איך אפשר לשכוח את גיא ליבמן?רק בשבילו ובשביל עמי גרינפלד אני קורא לאיחוד ויפה שעה אחת קודם
אתה פשוט פוליטרוק של שרצקי.שקוף. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 09:09:29
|
עד כאן , מר נאמן, עשית עבודה יפה. אבל רק עד כאן. נגמרה לך התחמושת. מכאן אני חותם על כל מילה של המשתמש eyal כמה תגובות מעליי. אם אתה רוצה דיון ענייני, הגיע הזמן לרצינות, כי רציני אתה לא. תתחיל לכתוב ת'כלס, כי כרגע אתה טרול במלוא מובן המילה, וחובת ההוכחה שלא אחרת היא עליך. טול קורה, די נמאסו ססמאותיך. |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 14:41:19
|
| חברה די, מיצינו |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 15:36:15
|
אתה פשוט פוליטרוק של שרצקי.שקוף.
סתם מחשבה - לאור העובדה שהסגנון אינו מנדלי במהותו, אולי הגולה הנאמן הוא בעצם שרצקי? אולי עונת המלפפונים היבשה וזרם המניות האיטי מדאיגים את המנהל המסור שמנסה להעיר את השטח? |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 16:13:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
אתה פשוט פוליטרוק של שרצקי.שקוף.
סתם מחשבה - לאור העובדה שהסגנון אינו מנדלי במהותו, אולי הגולה הנאמן הוא בעצם שרצקי? אולי עונת המלפפונים היבשה וזרם המניות האיטי מדאיגים את המנהל המסור שמנסה להעיר את השטח?
אין כמו קונספירציות... |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 18:37:13
|
| לדעתי זה מוני שיקלי או ענאן פארו. |
 |
|