חברים ביום חמישי הגעתי לליגת השכונות בקראפט מול העיניים של ותיק ושלי רצו עשרות ילדים כולם עם החולצות והסמל של קטמון לא מעט הורים באים לראות ולעודד אוירה מדהימה - מזכירה במשהו את טורניר כובשי קטמון
ועל הכל מנצח ומוביל לירן ג'רסי שעושה זאת עם אפס תקציב או משהו דומה אבל עם המון אהבה לילדים ולסמל של קטמון
לירן בונה בעצם את ההשפעה של קטמון בשכונות - זה מתחיל בקטן אבל זה העתיד שלנו
אני מציע לכולכם להתאמץ ולו פעם אחת ולהגיע לסבב המשחקים הבא של ליגת השכונות
חברים ביום חמישי הגעתי לליגת השכונות בקראפט מול העיניים של ותיק ושלי רצו עשרות ילדים כולם עם החולצות והסמל של קטמון לא מעט הורים באים לראות ולעודד אוירה מדהימה - מזכירה במשהו את טורניר כובשי קטמון
ועל הכל מנצח ומוביל לירן ג'רסי שעושה זאת עם אפס תקציב או משהו דומה אבל עם המון אהבה לילדים ולסמל של קטמון
מצטרף לעמוס ולירון בכל דברי השבח. דבריו של גאסטון הם דברי הבל ורעות רוח. נכחתי בכל המפגשים של ליגת השכונות ומה שקורה שם זה רק ספורט. בליגת השכונות אין פוליטיקה בגרוש. ואם יש שם פוליטיקה הרי שזו רק האחווה שבין יהודים וערבים המרכיבים את הקבוצות השונות.
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
פשוט מרגש
מסכים עם כל מילה.
כל מילה בסלע
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס