פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:32:09  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

בשם כל הקדושים כולם, על מה אתה מדבר?

איני חסיד של סאסי ויונה אך חברי הנהלת קטמון כבר מזמן הפסיקו להיות קשובים לרחשי האוהדים. הם עושים במיזם כבתוך שלהם כאילו מדובר ברכושם הפרטי.
הם רק שכחו שהאוהדים, בעלי המניות והספונסרים- שלא לדבר על אוהדים שהם גם ספונסרים וגם בעלי מניות- נמצאים מעל הועד המנהל ולא מתחתיו.
לאותו אוהד יקר שסיפר לי על אטימותם של המנהלים בסירובם להקדיש את בעיטת הפתיחה במשחק העליה לאביו,זקן האוהדים,
אני מציע שיפנה להבא את הבקשה שכל כולה מסורת,פולקלור ומתן כבוד לותיקים דרך "צינורות עוקפי ועד מנהל" ותיתקל בהרבה יותר רגש ואהדה לרעיון.
אגב, אחד הצינורות חזר לאחרונה מחו"ל והוא ישמח לסייע ולקדם את הרעיון...

רגש, אוזן קשבת לרחשי האוהדים, שמירה על מסורת וכיבוד ותיקים זה בועדה שליד הועד המנהל...
פתוח 24 שעות ביממה לשירות האוהדים. בלי טפסים ובלי תחנונים !!
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:37:16  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נאמן

שלום לכולם,
לאחרונה חזרתי לאחר הרבה שנים בחו"ל וכאוהד של הפועל ירושלים הגעתי חזרה לארץ וגיליתי כי רוב אוהדי הקבוצה הקימו את קטמון.בוודאי הנושא כבר נטחן אבל אודה לכם אם רק בקצרה ספרו מה היה רע עם סאסי ויונה.באמת שאני לא יודע כי לא הייתי פה שנים.לא צריך להרחיב אפשר רק בקצרה.תודה רבה מהאוהד המבולבל.

להזכירכם - כך זה התחיל!!!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:50:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

בשם כל הקדושים כולם, על מה אתה מדבר?

איני חסיד של סאסי ויונה אך חברי הנהלת קטמון כבר מזמן הפסיקו להיות קשובים לרחשי האוהדים. הם עושים במיזם כבתוך שלהם כאילו מדובר ברכושם הפרטי.
הם רק שכחו שהאוהדים, בעלי המניות והספונסרים- שלא לדבר על אוהדים שהם גם ספונסרים וגם בעלי מניות- נמצאים מעל הועד המנהל ולא מתחתיו.
לאותו אוהד יקר שסיפר לי על אטימותם של המנהלים בסירובם להקדיש את בעיטת הפתיחה במשחק העליה לאביו,זקן האוהדים,
אני מציע שיפנה להבא את הבקשה שכל כולה מסורת,פולקלור ומתן כבוד לותיקים דרך "צינורות עוקפי ועד מנהל" ותיתקל בהרבה יותר רגש ואהדה לרעיון.
אגב, אחד הצינורות חזר לאחרונה מחו"ל והוא ישמח לסייע ולקדם את הרעיון...

רגש, אוזן קשבת לרחשי האוהדים, שמירה על מסורת וכיבוד ותיקים זה בועדה שליד הועד המנהל...
פתוח 24 שעות ביממה לשירות האוהדים. בלי טפסים ובלי תחנונים !!

אני אשמח!
מה מספר הטלפון ואת מי לבקש?

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:57:23  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז בוא נסכם 10(!) עמודים של הודעות בארבע מילים:

"לא נתנו לי כבוד"

בטוח שאתה לא ליפשיץ?
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:22:50  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אז בוא נסכם 10(!) עמודים של הודעות בארבע מילים:

"לא נתנו לי כבוד"

בטוח שאתה לא ליפשיץ?

בשנתיים האחרונות תרמתי למיזם סכומי כסף נכבדים באופן ישיר ועקיף לרבות רכישת כרטיסים למיעוטי יכולת וכן אירגון הסעות מכיסי הפרטי ללא מעט משחקים.

מעבר לכך משמש משרדי ,מזה כשנתיים, מוקד עלייה לרגל ושחקנים רבים, אנשי צוות מקצועי וועד מנהל תינו בפניי מגוון רחב של בעיות משפטיות וכלכליות וכולם זכו לטיפול הולם ולמענה מלא. איש לא הושב ריקם והכל על חשבון זמני וכספי הפרטי.

הכל נעשה מתוך אהבה ותחושת ערבות אישית לכל מי שרוצה בטובת המיזם ובטובת קבוצת הכדורגל הפועל ירושלים/קטמון שאותה/ן אני כל כך אוהב.

במשחק האחרון של הפועל ירושלים,על אף מחאת האוהדים שמדירים רגליהם נכנסתי אחרי חצי שעה. לא יכולתי להתאפק יותר ונשארתי עם האוהדים עד שהבנתי שגם במחצית השניה לא ייכנסו .

ביציע פגשתי באדם יקר שמידיעה אישית אני יכול לומר שתרמו למיזם הרבה יותר ממני בכל היבט אפשרי.

אני מוכן לקבל על עצמי את הביקורת ומבין את החרם, גם אם אני לא מסכים איתו והסברתי כבר למה.

תחושת הביחד היא משהו נפלא שמעיד על גיבוש ושותפות לדרך ולגורל. אבל, אל מול כל אלה עמד הרצון שלי לראות מקרוב את הבחורים מנצחים ולהשפיע מהיציע.

זה בסדר גמור לבקר ולא להסכים אבל מכאן ועד למצב שאחד ה"אוהדים" העונה לשם "יוסי" ושבדיעבד התברר לי שהוא אח של אחד מחברי הועד המנהל, יגיד עליי ועל אנשים אחרים שנכנסו דוגמת רפי, אלי ואילן שאנחנו מלכלכים את הסמל של הקבוצה המתנוסס על חולצת האוהדים - רב המרחק ומבחינתי מדובר ביריקה בפרצוף ובחציית קו אדום.

אנשי הועד המנהל כרגיל טומנים את ראשם בחול ומר יו"ר מנצח על מקהלת הקולות הקוראים להוקיע אותי שיצאו מגרונם של אוהדים רבים.

אותו "יוסי" שמעולם לא ראיתי מנצל את הבמה לסגור איתי חשבונות אישיים מעל גבי האתר בשל חילוקי דיעות שהתגלעו ביני ובין הועד המנהל לאחרונה.

מה שכואב לי יותר מכל הוא שמרביתכם מכירים אותי שנים ארוכות ויודעים מה משמעות הסמל עבורי ולמרות הכל מגיע אחד שבקושי יודע באיזה צבע אנחנו משחקים ואומר על יושבי היציע מיום שישי שהם מלכלכים את הסמל, שקם לתחייה הרבה מאד בזכותם ובמחי יד אחת מבטל תרומה ארוכת שנים לקבוצה בגילגולה הקודם והנוכחי.

אתמול, בשעת לילה מאוחרת ניסיתי לקיים שיחת הבהרה עם "יוסי" אבל כבר בשלב מוקדם של השיחה הטחתי בפניו את דעתי האישית עליו והשיחה הסתיימה בעודה באיבה.

כל התרומה שלי ושל אחרים נמחקה ברגע אחד.

יכול להיות שזה בגלל שכמה דקות לפני שריקת הפתיחה עמדתי בהתחייבות הכספית האחרונה
שלי, הרבה לפני הזמן ,רק כדי לא לאחר בגלל העדרות צפויה של 3 שבועות מהארץ ?....

מעתה ואילך אדאג לשמור מרחק ביטחון סביר מכל אוהד אחר כדי שלא ללכלך שום סמל .

אומרים שלכסף אין ריח אבל כנראה שהכסף של אלה שישבו ביציע ממש מסריח . אעשה הכל כדי שהכסף הזה ויתר המעשים שאנו עושים לא יפגשו את הסמל כדי שחס וחלילה לא יזהמו או יטמאו אותו.

בעצם השתיקה על דברים כה חמורים שנאמרים כלפי אנשים שהמיזם והקבוצה הוא כל עולמם הוקעתם אותי מתוך פקעת האוהדים שהייתי חלק ממנה והקאתם אותי מתוככם.

אמשיך להגיע למשחקים בשקט ובצנעה ואקווה בסתר ליבי שאת המיזם הזה ינהלו בעתיד אנשים בעלי ערכים ראויים כאלה שיודעים משהו על הערכת פועלו של הזולת גם אם אינם מסכימים איתו.

אין לי טענות לאיש אלא רק לעצמי על הנאיביות שאיפיינה אותי ועל המסירות הטוטאלית לקבוצה שבאה לפני כל דבר אחר לרבות קריירה וחיי משפחה.

נ.ב. ביציע היו בני משפחה של חבר ועד מנהל וגם הוא עצמו צפה במשחק מבפנים בלי שמילא שום תפקיד.

אבל, לכסף שלו אין ריח ואמרו לי שהוא התקלח לפני המשחק כך שאין חשש שילכלך את הסמל שעל חולצת האוהדים...
אני מודה לכולכם אוהדים, אנשי הנהלה תומכים ומקורבים למיזם ומאחל לכולם חג שבועות שמח !
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:31:40  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עדיין לא מבין כלום. באמת.
אם אתה טרול,אז אתה טרול השנה ללא ספק. אלוף האלופים.
אם אתה לא, אתה חייב להבהיר, אני לא מבין כלום ממה שאתה כותב.

נערך על ידי - קראנקו ב-16/05/2010 14:35:29
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:39:25  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמר אברהם סימפסון:

"Who's doing what now?"

וליפשיץ, אני לא מבין איך יש לך זמן גם לכתוב את כל התגובות האלה וגם לערוך את ההודעה השבועית לעיתונות של ניר ברקת המכונה עיתון כל העיר.
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:50:14  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

קראנקו,האחרון שזקוק לעזרה כדי לדעת מי אני הוא אתה ואם עדיין תתעקש שלא לדעת,שאל את חבר מרעיך היושבים באולימפוס.

אני לא יודע מי עומד מאחורי כל הניקים כאן ואני מניח כי אין לי הכירות אישית איתם וטוב שכך.

אני מתבייש להמנות על קבוצת אוהדים של קבוצה שאחד מ"אוהדיה" מרשה לעצמו לומר לי ולאוהדים אחרים שאנחנו מלכלכים את הסמל של הקבוצה כשלובשים את חולצת האוהדים.

חבל שאין לו את האומץ להגיד לי את הדברים פנים אל פנים והוא מסתתר מאחורי שם פרטי ומקלדת.

את מה שעשו אותם אוהדים שצפו במשחק בשבוע אחד למען הקבוצה הוא לא יעשה כל החיים.

בבירבורים אתה גדול , אדון"יוסי"(ככה באמת קוראים לך?") , במעשים כנראה שקצת פחות .בהנהלה ייתנו לך את הנייד שלי .

קדימה תרים את הכפפה...
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:56:09  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר נאמן הנכבד,
אתה מוזמן להעביר את הדיון איתך לפורום חברי העמותה, שם אין לאיש יכולת להסתתר מאחורי כינוי זה או אחר

מה דעתך?
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:09:32  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

עוד לא מבין?בוא ואתן לך עוד מפתח או רמז.
אותו "יוסי" רודף אותי לא רק מאז החרם למשחקי הפועל ירושלים כי אם גם מאותו משחק שהחרמתם בחולון מול צפרירים לפני שנתיים וחצי.
אחד האוהדים המכנה את עצמו בשם "יוסי" כתב שהוא מקווה שנכנסתי למשחק בלי חולצת האוהדים לגופי כדי שלא אלכלך את הסמל.

במשחק נכחו- מתחילתו- שני אנשים יקרים שבלעדיהם המיזם לא היה מתקדם, שלא לומר מתקיים.

השניים הם מחשובי התורמים למיזם כספית, מקצועית וערכית.

מישהו מיכם יכול להעז לטעון נגדם שאם לבשו אז חולצת האוהדים הם לכלכו את הסמל שהמיזם הזה הוא כל עולמם.

בלי תרומתם ושל עוד איזה מלכלך סמלים אחד, המיזם הזה לא היה מצליח להתרומם וכל האוהדים שמחו אז היו נכנסים חינם לקרב תחתית סוער מול החבורה הלוחמת של הפ' תל שבע במקרה הטוב- ובמקרה הפחות טוב מצפים בכיליון עיניים לקרב הקצוות בין הפועל ת"א להפועל עכו.

מישהו מתוכינו שמחשיב את עצמו אוהד כותב שאני מלכלך את הסמל של הפועל קטמון רק משום שלא יכולתי להתאפק עוד ונכנסתי כי האהבה לקבוצה העבירה אותי על דעתי.

בתוך היציע אמרתי לרפי שכדאי להנות מהדקות שנותרו לסיום כי אחר כך יישתו לנו את הדם. לא טעיתי.

נראה את כולכם גיבורים גדולים בעונה הבאה ולא נכנסים לאף משחק חוץ שייגבו בו מעל למה שתחשבו שצריך לשלם.

אם אתם אנשי עקרונות אז עד הסוף. חרם צרכנים קולקטיבי בכל משחקי החוץ ולא כשיהיה לכם נוח.
נגד קבוצות אחרות עשקו אותכם, אבל אלה היו משחקים אטרקטיביים שחבל לפספס, או שמא דאגתם שלא להפקיר את הבחורים אל מול קהל האלפים שהגיע מיבנה בית"ר כפ"ס או השד יודע מאיפה....

אז, החרם עניין אותכם ולא טובת הקבוצה אבל מעניין מה אמרתם אז כשהפסדנו והשחקנים אומרו שחסרה להם התמיכה של הקהל ?!

חרם צרכנים מפעילים באופן מתמשך ומצטבר על חברה שמוכרת מוצר או נותנת שירות במחיר מופקע ויש לה מתחרים.

נראה אותכם מארגנים חרם צרכנים נגד חברת החשמל. מאידך, אפשר לארגן חרם יעיל נגד חברה שמוכרת מוצרי חלב ולקנות גבינה של חברה מתחרה.

קטמון היא לא גבינה 9% שעומדת למכירה על המדף במחיר מופקע.

הקבוצה היא מוצר צריכה קשיח שאין לו תחליף-לפחות לא בעיניי- וציבור האוהדים אוהב אותה ומוכן לעשות הכל כדי שתנצח.
הכל כולל תשלום של 20 שח נוספים.

אם תתמידו בחרם ולא תכנסו כמעט לכל משחקי החוץ בעונה הבאה ,כי יירצו לעשות עלינו קופה ,תפגעו בקבוצה ובסיכויי הצלחתה כי אנחנו מנצחים משחקים רבים תודות לעידוד המדהים. כמו בחור ההוא בנגב שאיני זוכר את שמו למשל.

אז חשבתם שאפשר להסתדר גם בלי אוהדים .אז זה התאים לחרם.

תתביישו לכם על התעוזה להוקיע אנשים שהפכו את המיזם הזה למפעל חיים ולטעון שהם מלכלכים את סמל הקבוצה רק כי לא התאפקו והעזו לעודד מהיציע את הקבוצה שהם אוהדים ולאחרונה התופעה אף גלשה למשחקי סאדר אם כי מסיבות אחרות.

עם "אוהדים" כאלה בקירבנו התביישתי לקום הבוקר ולהמנות על אוהדי ירושלים/קטמון.

את הקבוצה ואת אימי מולידתי לא אוכל להחליף אבל מהיום והלאה אתבודד ביציע בפינה אפילה ואצפה במשחקים בגפי שמא אלכלך מישהו מיכם בגלל קירבה יתרה.

תודה רבה!!!!

נתראה במשחקי החוץ בעונה הבאה, אתם בחוץ ואני ועוד שני המלכלכים - בפנים.

נערך על ידי - גולה נאמן ב-16/05/2010 15:11:21
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:17:29  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ענק!!!!
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:23:24  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

את הקבוצה ואת אימי מולידתי לא אוכל להחליף אבל מהיום והלאה אתבודד ביציע בפינה אפילה ואצפה במשחקים בגפי

דמות מספורי ויקטור הוגו?
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:28:33  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יותר כמו דמות מסיפורי ויקטור יונה
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  16:26:41  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

יותר כמו דמות מסיפורי ויקטור יונה

חבל שהנך וחבריך ממשיכים בשלכם לבזות את האיש ששמו כמו האדם עצמו מסמלים את הצחורות והשלום.
שלא יהיו לכם אשליות. גם בעונה הבאה בליגה ב' - בעזרת השם- קבוצות שיארחו יבקשו לנצל את הביתיות ויבקשו סכומי כניסה גבוהים בהרבה מ-20 ש"ח.

לפי העקרון שקבעו רוב האוהדים לא נכנסים אם המחיר עולה על סכום מסוים.

לא תהיה קבוצה אחת שתכנע לחרם וראיתם שגם קבוצה ענייה כמו צפרירים העדיפה להפסיד כסף ולא להתקפל אל מול העקרונות שלנו.

התוצאה בעונה הבאה תהיה שכמעט כל משחקי החוץ יתקיימו ללא נוכחות של אוהדי קטמון ביציע בדיוק כמו שהיה בעבר. זאת התוצאה שאתם רוצים ?

אני נגד חרם צרכנים כשהמוצר הוא אהבה ייצרית ללא גבול.

חרם צרכנים עושים ביחס למוצר בר קיימא שיש לו תחליפים ולא כלפי קבוצה שמצפה לדחיפת אוהדיה ומשחקת מול יציעים ריקים.

אני רוצה לראות את כל המחרימים, לא נכנסים למשחק חוץ קובע לעלייה בשנה הבאה כשהקבוצה המארחת תדרוש 20 שח יותר עבור כניסה.

נראה אותכם גברים ולא נכנסים בגלל הכסף !!!

ואם כבר עקרונות איפה הייתם כשהקבוצה שלנו גבתה אך לפני כשבועיים בטדי כסף לכרטיס בליגה ג'???

לא ראיתי שמישהו אירגן חרם כזה. כולנו שילמנו ונכנסנו כמו טטלה.

אין שום סיכוי עם חרם שכזה. הרי הראו לנו שהוא לא משיג את מטרתו.

אוהדים מתוסכלים נשארו בחוץ, הקבוצה לא נהנת מעידוד, אנשי הקבוצות היריבות הראו לנו מי בעלי הבית במשחקי הבית שלהם ובגלל 20 שח נוספים קיבלנו מכות משוטרים ולא יכולנו להשפיע על המשחק ולהיות השחקן ה-12. היה שווה ?

יותר מזה , העיקרון הזה לא יחזיק מים ואוהדים לא יפקירו את עידוד הקבוצה בעונה הבאה בגלל עוד כמה שקלים וגם לא יגיעו בהמוניהם למשחקי חוץ רק כדי להראות לכולם שהם מוחים ולא נכנסים.

נראה את כולנו גיבורים גדולים במשחק החוץ החשוב הבא שבו יבקשו יותר מ-20 שקלים.

אני רוצה לראות את מנהיגי החרם מקבלים החלטה שלא נכנסים.

ואם יהיו גברים וכולם לא ייכנסו הייתי רוצה לראות את הפרצוף של כל אחד ואחד מאיתנו אם הקבוצה תפסיד והשחקנים יגידו שחסרה להם הדחיפה של האוהדים.

תרדו מהעץ הזה כי מדובר בגזירה שגם אם היא מוצדקת לא ניתן לעמוד בה !!!
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  16:36:07  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה לגבי ההצעה שלי לעבור לפורום חברי העמותה?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07