| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 12:57:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
גולה נאמן!
אינני אוהד את שתי הקבוצות, אם כי תומך נלהב של מיזם האוהדים הפועל קטמון ירושלים. צפיתי במשחקה של הפועל ירושלים מול הפועל מרמורק ביום שני, ועל אף שלא היו בו יותר מ-30 אוהדים, רובם שחקני סגל ובני משפחות, הצליח אחד השחקנים להגיע לעימות פיסי עם אוהד (בודד?!) שהיה ביציע. זו תסמונת של מוות ידוע מראש. ימי פומפיי האחרונים
לא הבנתי,טוטח או טוטה?או שמא התכוונת לתותח מגלומן השוגא כתיב. ימי פומפיי האחרונים אתה אומר... אז קבל,סאדר המועמדת מס' 1 העונה לעלות ללאומית. בליגה א' בניגוד ללאומית(שם יש בקרה תקציבית)לאנשי סאדר יהיה יתרון על פני קבוצות אחרות וישנם דברים שהשתיקה יפה להם. תבין,ככל שסאדר יותר למעלה,כך ייטב לקטמון שתומרץ לשאוף להשיגה.ברור לכולם וגם לי כי ברגע שקטמון מגיעה לליגה של סאדר,סאדר נמחקת.מוטב כי חפיפה זו תתרחש בליגה כמה שיותר גבוהה וקיומה של סאדר לא מפריע לקטמון כרגע.להיפך.
למרות שזה לא הוא, אין מלל יותר מנדלי מזה. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 13:43:52
|
טוב, בסדר, לא חשבנו על זה עד עכשיו, אתה צודק, אנחנו לא הקהל האמיתי של הפועל ירושלים, אנחנו סתם בוגדים, להפועל ירושלים האמיתית יש 300 אוהדים ברחבי הארץ וזהו, עוד משהו?
אה ואתה שוב צודק, בהחלט יש לנו בפורום אנשים מאיימים שכדאי לך להמנע ממפגש איתם, נכון. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 15:16:52
|
חברים, עם הירידה הטראומתית של סאדר לליגה לא מקצוענית התכנסו יחד רמי תמר, דני מועלם, גילת ואבא שלה, עמי גרינפלד, והילד כאפות הזה ששכחתי את שמו אבל פעם כתב בפורום הזה הרבה, והחליטו לשגע אותנו....הם יושבים עכשיו ביחד, מפצחים גרעינים, ומתמוגגים מנחת.
|
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 15:19:16
|
גולה, אדבר רק בשם עצמי. אני מוכן לאיחוד מחר. כל מה שאתה צריך זה לשכנע את סאסי לאמץ לו קבוצה אחרת ולעזוב אותנו בשקט. יותר מזה אני לא צריך. לא צריך הבטחות על איחוד, לא צריך שותפות בניהול, לא צריך דמוקרטיה. מצידי שיקנה את סאדר לוזון בעצמו או אהוד אולמרט. ברגע שסאסי ישב בבית, אני עוזב את קטמון וחוזר הביתה. מה אתה אומר? אפשר? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 15:29:56
|
מר בן רימוז היקר,
ולאן נעלמו החובות בתסריט שלך? |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 15:48:18
|
| גולה נאמן זה ניר ברקת! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 16:28:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
גולה, אדבר רק בשם עצמי. אני מוכן לאיחוד מחר. כל מה שאתה צריך זה לשכנע את סאסי לאמץ לו קבוצה אחרת ולעזוב אותנו בשקט. יותר מזה אני לא צריך. לא צריך הבטחות על איחוד, לא צריך שותפות בניהול, לא צריך דמוקרטיה. מצידי שיקנה את סאדר לוזון בעצמו או אהוד אולמרט. ברגע שסאסי ישב בבית, אני עוזב את קטמון וחוזר הביתה. מה אתה אומר? אפשר?
לטעמי החובות אינם כתוצאה מגניבות רחמנא לצלן כי אם מניהול לא מושלם. בקבוצות אחרות הגיעו לחובות עתק הגבוהים בהרבה מאלה של סאדר. העניין עלול לקרות בכל עסק ובכל קבוצת כדורגל ואפילו במדינות עם תרבות כדורגל עשירה ומקצוענית,נקלעו מועדוני כדורגל מהמפורסמים בעולם לחובות ענק שהביאו אותם לסף פשיטת רגל. האם הפתרון הוא לנטוש את הספינה הטובעת ולהתעלם כליל מההיסטוריה המפוארת? איני חושב כך.מעבר לכביש נפערו תהומות עמוקים הרבה יותר ושם לא כיבו את המנורה.אני מאמין כי ניתן להגיע להסדר עם סאסי שינקה את החובות באמצעות תכנית הבראה מדורגת ורב שנתית בפיקוח וועדת ביקורת שתיבחר מבין האוהדים.אינכם סומכים על סאסי?אפשר לעזור לו בניהול משותף.לא יילך?להשאיר את קטמון במקביל כקבוצה שניה חיה.עם סאסי או בלעדיו,לאוהדי ירושלים הנאמנים תמיד תהיה קבוצה. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 16:36:58
|
אדון מאפה נאמן, אתה המצאה גאונית. כל הכבוד. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 17:03:02
|
גולה נאמן, אתה לא בקיא לא בעובדות ולא בניסיונות שנעשו לפיתרון. "לטעמי" זה נחמד, אבל טעמך במיקרה הזה תלוש מהמציאות. . אשמח לעזור לך בעובדות אם תהיה רציני ותפנה אליי בפרטי. יש פסקי דין, יש הכרעות, יש עובדות בשטח ויש עשור שהלך פייפן רק על התמודדות עם הטענות שהעלית בתגובתך. התמודדות "מבפנים". הכפפה על הרצפה.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-13/05/2010 17:13:00 |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 17:37:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
אדון מאפה נאמן, אתה המצאה גאונית. כל הכבוד.
אתה יכול לרדת עליי כמה שאתה רוצה, ואתה יכול להחזיק מעצמך אוהד שרוף, אבל אנשים כמוני הם יותר מכסף והרבה יותר ממיליון או 6 מיליון שקל. אני ממקימי הקבוצה הזו, מראשוני המיזם הזה ולא טרמפיסט שעושה לעצמו פרסומת בניק שהוא בוחר לעצמו. התגובות שלך הן אנטיתזה למיזם הזה, נוגדות את זכותינו הטבעית וההיסטורית. בעונה הבאה, אם תרצה לראות את הפועל ירושלים תקנה כרטיס (או מנוי).
|
נערך על ידי - גולה נאמן ב-13/05/2010 17:38:26 |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 17:53:07
|
"אבל אנשים כמוני הם יותר מכסף והרבה יותר ממיליון או 6 מיליון"... להכניס לדיון התרבותי המתנהל פה את זכרם של ששת המיליונים זה פשוט לא מכובד...ועוד לטעון שאתה יותר טוב מהם...תתבייש! |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 18:02:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
"אבל אנשים כמוני הם יותר מכסף והרבה יותר ממיליון או 6 מיליון"... להכניס לדיון התרבותי המתנהל פה את זכרם של ששת המיליונים זה פשוט לא מכובד...ועוד לטעון שאתה יותר טוב מהם...תתבייש!
אל תכניס מלים לפי.אתה המתסיס. 6 מיליון שקל הם החובות ההסטוריים של סאסיונה.חוצפן ומתסיס.דבריך הם הסתה גמורה. |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 19:12:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
"אבל אנשים כמוני הם יותר מכסף והרבה יותר ממיליון או 6 מיליון"... להכניס לדיון התרבותי המתנהל פה את זכרם של ששת המיליונים זה פשוט לא מכובד...ועוד לטעון שאתה יותר טוב מהם...תתבייש!
אל תכניס מלים לפי.אתה המתסיס. 6 מיליון שקל הם החובות ההסטוריים של סאסיונה.חוצפן ומתסיס.דבריך הם הסתה גמורה.
שוב תתבייש לך!מצטט רק 6 מילין בלי השקלים.מסית חצוף!ערכת את הודעתי באופן מניפולטיבי ורשעי. ואני עוד דור שלישי למשפחת ניצולי שואה. בושה וחרפה! |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 19:42:00
|
תרגע, קרואסון מתוק שלי, זה היה בצחוק... וגם אני, סתם דרך אגב, דור שלישי לשואה. רק שלי יש חוש הומור ואתה לעומת זאת חתיכת פוץ. |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 20:16:16
|
תרגע, קרואסון מתוק שלי, זה היה בצחוק... וגם אני, סתם דרך אגב, דור שלישי לשואה. רק שלי יש חוש הומור ואתה לעומת זאת חתיכת פוץ.
זאת זילות השואה והטענה הקלושה כי מדובר בצחוק לא קונה אותי. כל בר דעת יבין מדבריך כי כוונתך היתה להסיט וכי דבריך נאמרו בקפידה ולאחר תכנון כדי לפגוע. יש לזכור בפורום זה כי בדיוק כמו בחיים, מאחרי כל שקית תמימה, עלולה להסתתר פצצה.לפי סגנון התבטאותך,הנני בטוח כי אתה נמנה על אלה המנסים להתוות מהלכים בקבוצה כדי להבטיח את האינטרסים של אלה שהמיתו את האגודה הקודמת. ראו הוזהרתם!
|
נערך על ידי - גולה נאמן ב-13/05/2010 20:19:03 |
 |
|
סליחה על השאלה  |
|
|
|