פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  07:18:20  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלא תעיזו לנעול. זה אשכול גדול!
איזה כיף לקרוא.
האמת היא שאני לא מאמין שזו דמות אמיתית, אף אחד לא כותב באמת אמרות כה גבוהות ושטויות כל כך מצחיקות באופן רציני. זה משהו שמתעווז עלינו. אבל זה מצחיק. אני כמובן נפלתי בפח ושלחתי אותו לראות את הסרט קטמון-ברצלונה במחשבה שהוא באמת משהו שחזר מחו". אבל אף פעם אני לא אתנצל על התמימות שלי.
גולה יקר, תמשיך בקשה לכתוב, זה מרתק.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  09:04:10  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

לדעתי הגולֶה הדווי לא גרם שום נזק. בזכותו אנחנו חווים, פעם נוספת, את תחושת החופש מהאגודה הישנה על כל טרחניה ולוזריה.
ואם תרשו לי לצטט את אייל קיציס, "נסתפק בדברים האלה", נסגור את הסיפור ונעסוק בנושא הרציני היחיד המעסיק אותנו עתה: עתידה של הפועל קטמון ירושלים.

חיים ברעם, שאותך אני מעריך עד מאד,אני נאלץ להתבטא בקלישאה השחוקה והססמתית
אך הנכונה כנראה.ללא עבר אין עתיד.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  09:27:58  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה חיים שכח את זה. הוא כתב את אדום שחור צהוב לפני כל כך הרבה זמן. אני משוכנע שהוא מודה לך על התזכורת.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  09:32:57  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בטוח לא מנדל, ובלי קשר לא מבין מה הדמות הזו רוצה מחיינו.אבל זה אחלה בידור להעברת הזמן עד לתחילתה של העונה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  09:54:22  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"ללא עבר אין עתיד"

תראו איך סאדר לקחו עבר כל כך מפואר והרסו את העתיד
הקיצר - מי שזה לא יהיה עסוק מאוד בכתיבה ובקלישאות ולא מבין מה זה קטמון.
למה הדבר דומה ?
צריכים לשים לב להבדל בדרך שאוחנה מתבטא על קטמון מלפני משחק העלייה ואחריו.
לפני - "קטמון זה מיזם חביב", "תופעה חביבה"
לאחר המשחק - שמעתי אותו גם ברדיו תל אביב וגם ברדיו ירושלים מסביר לבעלי קבוצות בליגת העל שיש להם מה ללמוד מאתנו
הקיצר - גולה נאמן - טול קורה מעיניך ולך תכיר את קטמון טוב לפני שאתה משלח את חרצובות לשונך

קטמון היא קבוצה שעברה הוא ההיסטוריה המפוארת של הפועל ירושלים ולכן יש לה עתיד מצויין
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:01:09  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יקיריי,

מוסדות הקבוצה החדשה הזו כבר הפכו לבדיחה.
חוסר השקיפות של קברניטי המיזם אשר נמנעים מלכנס אותו לפי התקנון זועק לשמים.את הקוד האתי לגבי דרך ואופן הביטוי זרקו לפח.

בפרויקט אין דרך לטיפוח שחקני נוער ואנו נאלצים לצפות ולהביט בשכירי חרב ואין פוצה פה ומצפצף.

ואתם , נאיבים שכמותכם, מצפים מחבורה רכרוכית ומתרפסת להשליט סדר? הם הרי עסוקים בלקרקר סביב השחקנים ולהלל את
שכירי החרב התורנים כשבמקרה הצליחו למסור בין קונוסים, או לבעוט פחות מחמישה מטרים מעל השער.העניין הזה הכביכול קשור לפן המקצועי הינו רק קצה הקרחון המעיד על אופי התנהלות המיזם.אופי שממנו נודף ריח של אופורטוניזם לשמו.אופורטוניזם קניבלי ורגעי ולא האלטרנטיבה כפי שאתם מתגאים לציין.

מדיניות היד הרכה הביאה לתחושה של" איש הישר בעיניו יעשה".
אין סמכותיות ואין קברניט עם ידיים יציבות על ההגה. חבורה של אנשי שלומינו שפוקחים לעיתים עין ועוצמים שתיים.

יש לנסח כללים ברורים ולהסמיך גוף אחד שיינתן לו הכח לטפל בבעיות כל הגורמים במיזם ולחבור לקבוצת האם.מנהלי המיזם טעו במשך שנתיים בכל הקשור לחיבור עם האם הפונדקאית ושנתיים יקרות אלו ירדו לטמיון כשבזמן זה יכולנו להתחיל בייצור מחלקות נוער.הגוף המסורבל שניהל את העסק לא יכל להגיע למסקנה מהירה ויעילה בזמנו ,אז מדוע יצליח עכשיו מליגה ב' וללא תשתיות ואיצטדיון?

אני קורא מכאן למהר ולהסמיך את הגוף הזה שההנהלה יודעת בדיוק במי מדובר ושיקבל עצמאות וחופש פעולה רחב לנהוג ולהוביל לעבר מהלך האיחוד ולהבשילו ביד מכוונת ומקצועית.יש אנשים מסוימים שרק הם יודעים כיצד יש לפנות לגורמים הקובעים בסאדר שיודעים מתי לא לעשות חשבון ומתי כן וזאת עם כל הכבוד לאנשי קטמון שלא מנוסים מספיק בניהול הליכים שכאלה.

אגב, כשניסיתי לייצב גוף כזה דאגה "ההנהלה" להעלימו ולהצניעו ואת התוצאות ראינו במהלך העונה ואת פירות הבאושים אנו קוטפים היום.

כל עוד אנשים מקרב ההנהלה חושבים שהם מנהלים את הקבוצה אין סיכוי שגוף כזה יקום כי הם ימשיכו לטמון את הראש בחול עד יעבור זעם
וימתינו למשימות החשובות באמת כמו גיבוש האסטראטגיות הנכונות לקראת "הבחירות" הבאות.

נערך על ידי - גולה נאמן ב-13/05/2010 10:05:48
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:05:24  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נאמן

ציטוט:

לדעתי הגולֶה הדווי לא גרם שום נזק. בזכותו אנחנו חווים, פעם נוספת, את תחושת החופש מהאגודה הישנה על כל טרחניה ולוזריה.
ואם תרשו לי לצטט את אייל קיציס, "נסתפק בדברים האלה", נסגור את הסיפור ונעסוק בנושא הרציני היחיד המעסיק אותנו עתה: עתידה של הפועל קטמון ירושלים.

סחה.
יפה לך, מטיף לאיש שלבדו כתב, אמר והזכיר 20 שנה ויותר לעולם שיש למועדון הזה עבר.
מעניין שהחברים שלך לא טרחו אפילו פעם אחת לשתף את האוהדים בעבר המפואר.
אני חותם על מנייה שלא סאסי, לא יונה ולא אף מקורב יודע בכלל מתי המועדון הזה הוקם ובאילו נסיבות. סביר להניח שגם לא אתה , אם כי היום יש לך איפה לקרוא, יש ל"מיזם החביב" אתר.
עד שקמנו, אפילו לא טרחו לאסוף גזירי עיתון להוכיח שבכלל היה לנו עבר, בטח ובטח לא לפתוח אתר רשמי עם אגף היסטוריה.
אבל מה לטרולים ולעבר, הם הרי חיים את ההווה, הפרוטה מצוייה בכיסם והקבלן מצוי בשולחנם.
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:14:54  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר מנדל היקר,

מרוב המילים שכתבת היה אפשר לטעות ולחשוב שיש לך תוכנית של ממש. אבל בעשרות אלפי המילים שספק אם איש כמר מנדל יכול היה לכתוב אותן לא מצאתי דבר מלבד סיסמאות נבובות שאין מאחוריהן דבר.

אז בוא ונוריד את הדיון לשפת המעשה. כלומר, אני אמשיך ולנסות להוריד אותו לשפת המעשה ואתה לבטח תגיב בעוד כמה סיסמאות נבובות.

מה הם החובות של המנוולים? האם ישנו מסמך באיזשהו מקום המאומת על ידי צדדים שלישיים ששם משפחתם אינו מסתיים בסאסי, יונה או מועלם שמעיד על היקף החובות?

ואם ישנו כזה מסמך וישנו כזה מספר, מדוע שאנחנו, ששילמנו כל חיינו את המחיר הכספי והנפשי של בעלות המנוולים הם אלה שצריכים לתת להם פרס על מחדליהם? מדוע שנשלם את חובות עשיית השיער של גברת יונה כשאנחנו יכולים להשקיע את כספינו בקבוצה בריאה, קבוצה שלנו? האם אתה מוצא איזשהו היגיון במהלך שכזה?

ואלף התנצלויות אם חטאתי בקונקרטיות יתר.
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:18:24  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:

סחה.
יפה לך, מטיף לאיש שלבדו כתב, אמר והזכיר 20 שנה ויותר לעולם שיש למועדון הזה עבר.
מעניין שהחברים שלך לא טרחו אפילו פעם אחת לשתף את האוהדים בעבר המפואר.
אני חותם על מנייה שלא סאסי, לא יונה ולא אף מקורב יודע בכלל מתי המועדון הזה הוקם ובאילו נסיבות. סביר להניח שגם לא אתה , אם כי היום יש לך איפה לקרוא, יש ל"מיזם החביב" אתר.
עד שקמנו, אפילו לא טרחו לאסוף גזירי עיתון להוכיח שבכלל היה לנו עבר, בטח ובטח לא לפתוח אתר רשמי עם אגף היסטוריה.
אבל מה לטרולים ולעבר, הם הרי חיים את ההווה, הפרוטה מצוייה בכיסם והקבלן מצוי בשולחנם.

פשששששששש כבוד!
שיר השירים אשר לאנשי שלומנו ואולי עכשיו תבין מדוע אני נמנע מלצאת מאלמוניותי. יש כאן בפורום אנשים טובים, חכמים ואינטליגנטים (הגם שאיני מסכים עם דעותיהם) ויש גם אחרים שאמנע מלתייג אותם, אבל אסתפק בכך שאין לי שום רצון להפגש איתם גם אם זה מרחוק ובמקרה שלא לדבר על חמומי מוח שמדי פעם מאיימים לפחות מילולית בהודעות הפרטיות.
אמנם הייתי מעורב בשל נוסטאלגיה והרצון לעזור וגם רציתי להיות מעורב יותר, אבל כידוע לך חיש מהר החזירו אותי למציאות, כמו לדוגמא התגובה האחרונה שלך שאין בה מתום.
תרשה לי, נוח לי כרגע מאד שאיש לא מזהה אותי (פרט לחבר שעושה עבודת קודש ושבא להתרים אותי בתחילת העונה. למטרה זו הייתי דווקא בסדר ולא מוקצה מחמת מאוס).
סלח לי לרגע, אבל אני חייב להקיא מרוב גועל נפש.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:19:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שאתה עודד הלוי.
ואתה לא נמנע מלצאת מהאלמוניות בגללי או חארות שכמותי.
זה פשוט משרת אותך היטב, זה הכל.
זכותך המלאה להיחשף, להעלות אג'נדה, להבי קבלות על עשייה ולהיבחר באופן סוחף, הבחירה שלא לעשות זאת היא שלך ורק שלך.

נערך על ידי - קראנקו ב-13/05/2010 10:34:42
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:31:53  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

גולה נאמן!

אינני אוהד את שתי הקבוצות, אם כי תומך נלהב של מיזם האוהדים הפועל קטמון ירושלים. צפיתי במשחקה של הפועל ירושלים מול הפועל מרמורק ביום שני, ועל אף שלא היו בו יותר מ-30 אוהדים, רובם שחקני סגל ובני משפחות, הצליח אחד השחקנים להגיע לעימות פיסי עם אוהד (בודד?!) שהיה ביציע. זו תסמונת של מוות ידוע מראש. ימי פומפיי האחרונים

לא הבנתי,טוטח או טוטה?או שמא התכוונת לתותח מגלומן השוגא כתיב.
ימי פומפיי האחרונים אתה אומר...
אז קבל,סאדר המועמדת מס' 1 העונה לעלות ללאומית.
בליגה א' בניגוד ללאומית(שם יש בקרה תקציבית)לאנשי סאדר יהיה יתרון על פני קבוצות אחרות וישנם דברים שהשתיקה יפה להם.
תבין,ככל שסאדר יותר למעלה,כך ייטב לקטמון שתומרץ לשאוף להשיגה.ברור לכולם וגם לי כי ברגע שקטמון מגיעה לליגה של סאדר,סאדר נמחקת.מוטב כי חפיפה זו תתרחש בליגה כמה שיותר גבוהה וקיומה של סאדר לא מפריע לקטמון כרגע.להיפך.

נערך על ידי - גולה נאמן ב-13/05/2010 10:41:04
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:42:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
בליגה א' בניגוד ללאומית(שם יש בקרה תקציבית)לאנשי סאדר יהיה יתרון על פני קבוצות אחרות וישנם דברים שהשתיקה יפה להם.

אם כבר מדברים של שקיפות מן הראוי שתרחיב לגבי דברים שהשתיקה יפה להם.
האם יש מקום כבר להפעיל כבר עכשיו את ויצמן-יער?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:43:36  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

זה בטוח לא מנדל, ובלי קשר לא מבין מה הדמות הזו רוצה מחיינו.אבל זה אחלה בידור להעברת הזמן עד לתחילתה של העונה.

תכלס.6 עמודי מלל ואני לא מצליח להבין, מה רוצה מאיתנו הדמות הוירטואלית הזאת המתעקשת על האנונימיות שלה.
נדמה לי שהשורה האלמותית והאלוהית של אוהד פישוף הגדול הולמת מאד את תחושתי בפוסט הזה.
"אנשים שמנים יושבים לי על הראש ,מסתבר שאני לא לבד בבנין. משהו מאוד מדאיג קרה ,מדאיג שאני לא מצליח להזכר מה זה היה".

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  10:57:50  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני נבוך.זה מזכיר לי את הימים, שהייתי קורא ספרים לבגרות בספרות (כל מיני אבא גוריו למינהם).בעמוד הראשון, תמיד היה את שמות כל הדמויות ותקציר מי הם.זה לא היה עוזר לי-פעם אחר פעם הייתי צריך לחזור לזה , ובעיקר בכל פעם שהייתה תפנית בעלילה.
מישהו מוכן לעשות סדר להדיוט (אדיוט ?) כמוני.?מי הם הדמויות באשכול הזה?מה הם רוצות?מהי העלילה?
והכי חשוב האם החומר הזה יהיה בבחינה ?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-13/05/2010 11:01:14
עבור לתחילת הדף

החייל האמיץ שוויג החייל האמיץ שוויג מנותק

2 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  11:17:04  הצג פרופיל שלח ל- החייל האמיץ שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

תכלס.6 עמודי מלל ואני לא מצליח להבין, מה רוצה מאיתנו הדמות הוירטואלית הזאת המתעקשת על האנונימיות שלה.
נדמה לי שהשורה האלמותית והאלוהית של אוהד פישוף הגדול הולמת מאד את תחושתי בפוסט הזה.
"אנשים שמנים יושבים לי על הראש ,מסתבר שאני לא לבד בבנין. משהו מאוד מדאיג קרה ,מדאיג שאני לא מצליח להזכר מה זה היה".

טמפו לגולה הזה אני רק אקדיש שיר שמתאים לו!
http://www.youtube.com/watch?v=S2inbfTSoyo

באומץ מצהוב לאדום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07