פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  20:00:50  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא קראתי את התרד הזה כי הוא נראה לי הזוי מתחילתו, וגם לא מעט טרחני. אבל אני חייב להודות שזה העיר את הפורום, לכן אני מציע לאמץ את המנהג.אני מקווה שבשבוע הבא יופיע הוכברג תחת הכינוי כריסטי לעולמים, אחר כך יכולים לבוא רזיז או פזיז או חזיז, או איך שקוראים להם. הפינאלה יהיה של עמוס סאסי אשר יופיע אצלנו תחת הכינוי באיו מתגעגע...וכך נעביר את הפגרה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  20:02:14  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי זה רמי מנדל?

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  20:11:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רק הפרנויות שלי?!?!
אם קוראים ברצף את התגובות של "גולה נאמן" (אחלה משחק מילים שאפו), מתגלה קלסטרון של אדם אלים באמתלה של חינוך, אהבה עצומה וטובת הקורבן. אני מקווה שאין ילדים בחזקתו ושאין לו בת זוג!!! מפני שאם יש, הוא ממש בטוח שמגיע להם מה שהם סופגים, והם סופגים.(מתנצל על המשפט הארוך, אני ממש נסער)
זה כבר מעבר ללדווח לרווחה.

"בלאש ביקו": תודה על התקציר, בארוכות לא החזקתי מעמד.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  21:24:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב, אם זה רמי מנדל אז הוא שכר שירותי כתיבה ועריכה. אין לאיש את היכולות לשחרר פוסטים כאלה, הטור שלו בעיתון הוא בדרך כלל 100-150 מילה ופי אלף יותר עילג.אין מצב שמנדל ידע מה זה "ניק".
אם כבר בבורסת העסקנים יותר סביר ששמו של רביב צחי היה עולה, אם כי קשה לי להאמין שזה הוא, בימים כסידרם יש לו יותר קלאסה.
ומילה למשתמש עצמו , אדון גולה נאמן, יהא אשר יהא, על הטפותיו למשתמשים :
מת סאסי
מת ויקטור
ומת חומם
גם נאספו הפודלים שלהם
ומתו עימם.
קוראים לזה חופש ביטוי, זה נהוג בדמוקרטיות, שזה בטח לא שיטת שלטון אהובה עליך, איש חוסך שיבטו אוהב עסקנו.

נערך על ידי - קראנקו ב-12/05/2010 21:47:06
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  21:40:38  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו זה היה מצחיק .אגב קראנקו היה אליל במונחים של נערה מתבגרת בימקא שרואה שחקן יפה כזה....טוב סליחה לעניין אין סיכוי ולא הקטן ביותר שזה רביב כי הוא יותר מקלאסה.האמינו לי הוא איש רציני ומאוד מאוד חביב באחריות.מהבודדים שאהבתי בשנים האלו מבין 354 אנשי הנהלה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  21:42:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה, את הרכש הכי טוב בעונת המלפפונים הזאת. כיף שבאת.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  21:45:14  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי הגולֶה הדווי לא גרם שום נזק. בזכותו אנחנו חווים, פעם נוספת, את תחושת החופש מהאגודה הישנה על כל טרחניה ולוזריה.
ואם תרשו לי לצטט את אייל קיציס, "נסתפק בדברים האלה", נסגור את הסיפור ונעסוק בנושא הרציני היחיד המעסיק אותנו עתה: עתידה של הפועל קטמון ירושלים.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  21:48:09  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בידיוק חשבתי:איפה סלמה כשה צריך אותו והנה...אבל היום הוא רך מדי...טוב

אליה
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  23:12:21  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בטוח לא רביב, שכחת את הטור המעולה שהוא כתב נגד סאסי ויונה?
הוא יודע היום מי הרס את הפועל גם אם לקח לו באיחור של שנה להבין את זה.
מעניין מה היחס שלו לקטמון היום אחרי שהתנתקנו ממבשרת.. שילוב שלו ובני סיוון יכול להיות חזק מאוד.

נערך על ידי - סאסי מת ב-12/05/2010 23:12:49
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  23:34:03  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

גולה נאמן!

אינני אוהד את שתי הקבוצות, אם כי תומך נלהב של מיזם האוהדים הפועל קטמון ירושלים. צפיתי במשחקה של הפועל ירושלים מול הפועל מרמורק ביום שני, ועל אף שלא היו בו יותר מ-30 אוהדים, רובם שחקני סגל ובני משפחות, הצליח אחד השחקנים להגיע לעימות פיסי עם אוהד (בודד?!) שהיה ביציע. זו תסמונת של מוות ידוע מראש. ימי פומפיי האחרונים
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  00:04:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא מנדל.
זה מישהו אחר. טרול בעל נסיון רב ומוכח בתחום.

כנראה שהשאלה תישאר פתוחה.
מה שכן, כל עוד זה נשאר בגבול הטעם הטוב זה בסדר שזה לא יינעל. ברגע שזה יעבור אותו, אני מאמין שהשרשור ינעל לו.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  00:36:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי זה דודו סומך?
מישהו זוכר אותו?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  03:03:40  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו, אתם חולי נפש?
מה הולך פה, זה סינדרום יום ירושלים? מנדל לא יכול לכתוב טקסט כזה ארוך.

מדובר בטרול די מבריק כאשר לא הייתי פוסל את חזי שוסטר או אלעד ליפשיץ(למרות שהוא לא מבריק, בלשון המעטה).
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  04:58:39  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

תגידו, אתם חולי נפש?
מה הולך פה, זה סינדרום יום ירושלים? מנדל לא יכול לכתוב טקסט כזה ארוך.

מדובר בטרול די מבריק כאשר לא הייתי פוסל את חזי שוסטר או אלעד ליפשיץ(למרות שהוא לא מבריק, בלשון המעטה).

לא זה ולא זה. למרות ששניהם אינם עימנו, שיוכם לרמה כה נמוכה מהווה עילה ראויה לתביעת דיבה שבה הייתי נכנסת נגדך. גם לטיפטופי ארס כלפינו צריך להיות טיפה סטייל. שוסטר וליפשיץ הינם מתנגדים גדולים - אך אנשים מבריקים ונבונים. זהו לא סגנונם. זה מנדל, אולי בגיבוי כזה או אחר, אך עדיין מנדל החביב ומעורר הרחמים.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  06:28:48  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_(%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98)

נערך על ידי - האחים מרילי ב-13/05/2010 06:31:34
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07