| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 16:29:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאסי מת
אתה באמת רמי מנדל? לאהבנתי כלום.
אינך ראוי כלל לתגובה והתיחסות כל עוד הנך מתגאה בניק כל כך שפל. |
נערך על ידי - גולה נאמן ב-12/05/2010 16:30:29 |
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 16:30:24
|
מה היא טובת הקבוצה, מר מנדל?
המשך קיומה תחת שלטון הדמים של שני המנוולים כאשר האוהדים מוותרים על זכותם לקבוצה בריאה ומשלמים מכיסם את החובות שיצרו אלה במרמה, זדון, וחדלות אישים?
מה היא טובת הקבוצה? אנא ספר לנו. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 16:40:36
|
אחים שלי נראה שצדקתי תראו אזו ספה רהוטה .יופי של נסיון .תמסור ד"ש לסאסי חמוד ותחזור למאדים גולה נאמן איך אתה לא מתבייש להשתמש בשם הזה בכלל?תמשיכו לעודד סאדר אתה ועוד 10 כמוך כי השאר כבר איתנו.בכבוד רב לא אוהד של סאדר אליה |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-12/05/2010 16:55:15 |
 |
|
|
סאסי מת
22 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 16:45:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאסי מת
אתה באמת רמי מנדל? לאהבנתי כלום.
אינך ראוי כלל לתגובה והתיחסות כל עוד הנך מתגאה בניק כל כך שפל.
זה מה שחשוב לך להגן על שמו הטוב של האיש שרצח את הפועל!? כבר מאתיים שנה אתה מזיין את השכל על ההוא וההוא שאתה מביא לקנות את הפועל, מה קורה עם זה באמת? מה עשית בשביל הפועל חוץ מלהגן ולהכשיר את הרוצח? או שאני טועה וסאסי טוב להפועל לדעתך? אנא ענה לי בדחיפות כבר ביקשתי ממנהלי הפורום שישנו את שמי
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 16:51:31
|
ציטוט:
נ.ב.-כדי להניח את דעתכם, החלטתי בכל זאת לעשות מעשה אצילי על מנת לרצות אותכם ולכתוב את הדברים בעצמי ולא באמצעות "שליחים" ו"דוברים" וזאת על אף העובדה שבמחשבה שניה לא הייתם שווים את התייחסותי האישית.
כמה פתטי. לאור זה שאיננו שווים התייחסות, אני מציע שתחזור למקום ממנו באת ותמשיך לעשות שם את מעשיך האציליים. "לרצות אותנו".... חחחח....
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 17:00:07
|
כל הת'רד הזה הופך הזוי מרגע לרגע. כנראה המצב בסאדר ממש חמור
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 17:03:41
|
מישהו יודע מה קורה עם עמי גרינפלד? משום מה הת'רד הזה גורם לי להתגעגע אליו...
וגולה נאמן בעל האמצעים, אני מציע לך להצטרף לעמותה, כי אם במקרה נצליח במטרתנו תוכל להשוויץ כמה תרמת להפועל... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 17:33:27
|
ידידיי היקרים, (ואוהדי הקבוצה?),שלום,
כידוע לכם אינני חבר הנהלה ואני לא מקובעי המדיניות בקבוצה לא לגבי שחקנים ולא לגבי הצוות המקצועי וקל וחומר שלא לגבי אופן ההתנהלות והמבנה הארגוני. אני אוהד מן המניין שמגיע לכל משחק רשמי ומשחק אימון במטרה אחת ויחידה לדרבן את השחקנים לניצחון. במהלך השנים אני בא "לדפוק כרטיס" ולעשות מהיציע כל שניתן כדי לדרבן את הבחורים לניצחון ומנצל את קשריי וידיעותיי בתחום הכדורגל כדי לסייע להפועל ירושלים ובטוחני כי עם מעט סבלנות אוכל גם לתרום להוצאתה של הקבוצה מן הבוץ(מה בערה לכם ליגה ג'?לא יכולתם לחכות עוד יום יומיים לדו"ח החובות של סאסי?). ראיתם בדיוק כמוני שהיו בקטמון לא מעט שחקנים שלא נלחמו, הפגינו אדישות וחוסר איכפתיות ולא נתנו את כל כולם למען הסמל והמיזם במשחק האחרון.אתם שואלים למה?כי בהעדר מסורת אמיתית לקבוצה ,הבדיה הזו שנקראת קטמון לעולם לא תצליח לעטות סביבה את המחויבות והנאמנות לסמל.לכל היותר המיזם הזה ישאר כגימיק עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפי הפעילים. דרך המחאה היחידה שלי היא כנראה להפסיק במאמציי הבלתי מוערכים לאיחוד ובטוחני כי הדרך הטובה ביותר לפתרון הבעיה היא כי תאלצו להבין בסופו של דבר בעצמכם ותגיעו לבדכם למסקנה הבלתי נמנעת כי הפתרון הוא לשוב הביתה ועם סבלנות נוכל לנקות יחד את החובות.לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין כי הצלחת קטמון השנה היתה בליגת קונוסים שהצליחה לעלות כמו שכל קבוצה אחרת עם מעט סדר(אולי סאדר?) היתה עולה.העניין הוא כי העונה הקרובה תהא קשה יותר ועם שחקנים חסרי נשמה,הקרבה וזהות וללא קשר לסמל שלא מקריבים את כל כולם למען הקבוצה, בלי קשר ליכולותיהם המקצועיות ,הפלופ יצוף במהרה אם כי באמת מקווה אני שלא . כשם שאצלי במשרד או אצל כל מעביד אחר, יפוטר לאלתר אדם שיזלזל במקום העבודה שלו ולא יתן את כל כולו להגשמת המטרות המקצועיות, כך גם ציפיתי שאראה את מחויבותם של בעלי המניות בקטמון שהראו כי כל כוונתם היא להגיע לבעלות קבוצה "על מוכן" ויצאו ידי חובה בקנית "מניה" ותו לא. לא יכולתי להשלים עם העובדה שאוהדים לא הסכימו לבדוק יחד כיצד ניתן לסייע בסילוק החובות. את עצמי נתתי עד טיפת הזיעה האחרונה, למען סמל הקבוצה והאוהדים שלהזכירכם רוצים להיות בעלי הבית שלו.אבל על לשלם משכורות שמעתם? על התחייבויות שמעתם?כנראה שלא. שהכל יהיה על הספונסרים. אין לי כל יכולת להשפיע בשיחות פרטיות והדבר יתפרש בעיני מקבלי ההחלטות, כבעל המאה שרוצה לכפות את דעתו ולהפוך להיות לבעל הדעה ולי אין שום כוונה כזאת.
דעתי יכולה להישמע אך ורק מהיציע כאוהד כפי שהיה עד כה במשך כל השנים האחרונות ואיני מתכוון לסטות ממנהגי זה. אוהדים אמיתיים הרוצים לחסוך מעצמם את שבט לשוני, יתכבדו וישקיעו את כל כולם בפעילות יצירתית וקהילתית כפי שהתחייבו.הגיע זמנכם לנער מכם את הססמאות ולעסוק בעיקר ובפעילות פרודוקטיבית. אני וחבריי מכניסים את ידינו עמוק לכיס ותורמים ככל יכולתינו כדי לרצות את דרישותיו הכספיות של הקהל והשחקנים,ואילו אותם האוהדים ישבו במו"מ ארוך ומייגע וגילו תמיד כי קשובים לכל גחמותיהם במשך 24 שעות ביממה ועסוקים בפתרון הבעיות הכלכליות והמקצועיות. אוהד שנפגע מביקורת ולא מסוגל לקבל אותה על רקע פעילותו הדלה והנרפית, מקומו לא איתנו. אוהד אמיתי עם מחוייבות לסמל ולמערכת צריך לדעת לקבל לא רק את אהבתם וחיבוקם המלטף, אלא גם את הביקורת שמטיחים בו והיא זו שצריכה לגרום לו להשתפר ולהוכיח שהביקורת אינה מוצדקת. אם בנך יקירך סר מדרך הישר, אינך מעודד אותו ומדרבן אותו אלא ראשית מוקיע אותו ומותח עליו ביקורת ורק אח"כ עובר לדברי עידוד וחיזוק. כבר אמרו גדולים וחכמים ממני "חוסך שבטו שונא בנו".
אני מזכיר לכולם שבעונה שעברה היו לא מעט משחקים בהם קולי נשמע רק כחלק משאגות עידוד ונבלע בתוך קולות האוהדים מבלי שבקעה מגרוני ולו מילת ביקורת אחת משום שלא היה לה מקום.
אם נלביש את המלך בבגדי הוד והדר, לא יהיה מי שיצעק "המלך הוא עירום".
|
נערך על ידי - גולה נאמן ב-12/05/2010 17:36:07 |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 17:53:08
|
תסגרו את האשכול הז חבריה חבל על הזמן |
אליה |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 18:09:04
|
חבר'ה, נעקצתם. גולה נאמן, שיחקת אותה. במקום להתעסק במדים של העונה הבאה, עונים לחולה כמוך. תמהוני אבוד כמוך הצליח לשגע פורום שלם. מברוק.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
נערך על ידי - סלאמה ב-12/05/2010 18:12:28 |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 18:23:05
|
זה לא רמי מנדל הוא לא מגיע למשחקים
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 18:24:31
|
ההודעה הזאת כל כך מדהימה בעיני, שפשוט טרחתי להראות את המקומות המדהימים ביותר, כשירות לציבור.
מה בערה לכם ליגה ג'?לא יכולתם לחכות עוד יום יומיים לדו"ח החובות של סאסי?. לחכות יום יומיים, יפה.
ראיתם בדיוק כמוני שהיו בקטמון לא מעט שחקנים שלא נלחמו, הפגינו אדישות וחוסר איכפתיות ולא נתנו את כל כולם למען הסמל והמיזם במשחק האחרון. הסמל והמיזם, איש ענק
דרך המחאה היחידה שלי היא כנראה להפסיק במאמציי הבלתי מוערכים לאיחוד מאמציי הבלתי מוערכים, וואו.
ובטוחני כי הדרך הטובה ביותר לפתרון הבעיה היא כי תאלצו להבין בסופו של דבר בעצמכם ותגיעו לבדכם למסקנה הבלתי נמנעת כי הפתרון הוא לשוב הביתה ועם סבלנות נוכל לנקות יחד את החובות. מי זה האנחנו הזה? יש אוהדי קטמון, גוף קיים ומוכח. יש סאסיונה, שני אנשים קיימים (לצערנו) אך לא בדיוק פרודקטיביים בעניני ניקיון חובות. ויש את, את מי בעצם? רמי מנדל, מי הוא ואיך הוא קשור למשוואה הזאת, מלבד המגלומניה המוטרפת שלו?
הפלופ יצוף במהרה אם כי באמת מקווה אני שלא . בוודאי שלא
את עצמי נתתי עד טיפת הזיעה האחרונה, למען סמל הקבוצה והאוהדים שלהזכירכם רוצים להיות בעלי הבית שלו.אבל על לשלם משכורות שמעתם? על התחייבויות שמעתם?כנראה שלא. שהכל יהיה על הספונסרים. תפנית מרתקת. מי הוא האיש הזה, המטיף בשער, שלפתע מתגלה לנו שהוא הוא משלם המשכורות בקטמון?! מסתבר ששיקר שרצקי כל השנים הללו. רמי מנדל ראוי לקרדיט, הוא ולא אחר. . אוהד שנפגע מביקורת ולא מסוגל לקבל אותה על רקע פעילותו הדלה והנרפית, מקומו לא איתנו. אוהד אמיתי עם מחוייבות לסמל ולמערכת צריך לדעת לקבל לא רק את אהבתם וחיבוקם המלטף, אלא גם את הביקורת שמטיחים בו והיא זו שצריכה לגרום לו להשתפר ולהוכיח שהביקורת אינה מוצדקת. אם בנך יקירך סר מדרך הישר, אינך מעודד אותו ומדרבן אותו אלא ראשית מוקיע אותו ומותח עליו ביקורת ורק אח"כ עובר לדברי עידוד וחיזוק. כבר אמרו גדולים וחכמים ממני "חוסך שבטו שונא בנו".
מה זה? מה זה? מה זה הדבר הביזארי, המטומטם, הלא מובן, המגלומאני והעילג הזה? אני עומד המום מול ההודעות המדהימות של האיש הזה,באמת.
|
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-12/05/2010 18:30:46 |
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 18:29:08
|
מר מנדל היקר,
האם אתה יודע כמה חובות יש למנוולים? האם הם יודעים?
האם היעוד שלנו כאוהדים הוא לתת למנוולים פרס על ניהול כושל שהביא לחובות עתק?
האם אנחנו גם צריכים לפצות אותם על השנים הארוכות בהם אנסו באכזריות את גופתה המוטלת של הקבוצה?
בכמה היית מעריך את עלות מתן השירותים הללו?
עשרת אלפים ש"ח לכל מקרה בו לא שילמו משכורות? חמשת אלפים ש"ח על כל חוב שיצרו לעירייה? עשרים אלף ש"ח על כל מקרה בו לקחו תקבולים שהגיעו לקבוצה לכיסם?
בכמה אתה מעריך את טרחתם? אנא ספר לנו, על מנת שאוכל להכין את השיק. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 18:33:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
ידידיי, לא תצליחו לומר את המילה האחרונה ולנסות לרמוז שאני מורם מעם ומשתמש במילים גבוהות. חלק מהסופרלטיבים שציינתי תיארו את מצבי שלי אם לא שמתם לב. חבל שאתם יורדים לרמה נמוכה ומנסים ללעוג לכושר הביטוי שלי שממנו עשיתי קריירה מבורכת . אינני משורר ולא מתיימר להיות משורר אלא אוהד מן המניין בדיוק כמוכם היושב ביציעים ועומד במשחקי חוץ בשל האהבה לקבוצה. בואו נחזק את המשותף בינינו, אהבתינו ללא תנאי להפועל ירושלים אף אם איננו רואים דברים מסויימים עין בעין ולא ניסחף להקנטות אישיות כי האמינו לי, אני אחד שלא נשאר חייב והדו-שיח בינינו עלול להידרדר ולהביך את מי שנכנס עימי לעימות מילולי. בואו נותיר את הערכתינו ההדדית על כנה ונחסוך איש מרעהו את שבט לשונו. אחים אנחנו ואם הייתם נוכחים במשחק האחרון (אני מבין מהר, גם כשמתעלמים) הייתם נוכחים לראות כי אחים לצרה אנחנו. בואו ונפעל בכוחות משותפים למען טובת הקבוצה.
הזוי לחלוטין. לא הבנתי מה הוא מנסה להשיג, אם כי הסכמתי איתו לחלוטין שמשורר הוא לא. אני מבין שבזכותו אנחנו קיימים בערך, וגם שלא כדאי להתעסק איתו. אם ככה רציתי להגיד למנדל (?) תודה על הכל, וסליחה על ההשמצות (כולל זאת) 
מבטיח להפסיק להטריד אותנו? יש לנו על הראש לגייס חברי עמותה, והזמן דוחק. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-12/05/2010 18:51:38 |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 19:26:41
|
| רמי?נראה לי שכן בכל אופן זאת הסיבה שעזבתי שם ועכשיו זה בלב שלם.חייבת להסביר למה עזבתי.הייתי שם ואני יודעת כמו כל משפחתי.{אגב אחי משחק בקבוצת הילדים של לאון}זה ממש מאוס המצב.מגרשי האימון נראים כמו מגרש חניה ילדים משלמים שנים כסף למחלקת הנוער והמאמנים לא מקבלים משכורות.איפה הכסף?כל שנה מנתקים את החשמל במגרשים.החובות למס הכנסה גיחון וחברת חשמל{אני מכינה חשבוניות}גדלים.שי לחג אפילו לא היה.מתאמנים בבית וגן ואומרים תודה לביתרע.. {לא ייאמןאבל מגיע}מביאים מאמנים חובבנים כדי לסגור חובות ולהחזיר טובות {שלומי ויאיר}משאירים חובות לשחקני עבר שעשו את שלהם.מחליפים הנהלות שמשאירות את 2 המשכורות האחרונות להנהלה החדשה עלינו לטובה...אגב לך תגיד לנייק אדידס אגד ועוד חברות את המילה הפועל והם יעיפו אותך מהמדרגות.יש עוד רשימה ארוכה אבל אני אחכה לאבי שיבוא ויזכיר לי.אגב כתבת שהם עלו מליגה של קונוסים שרק צריך קצת סדר כדיי לעלות אז סדר זה הכי חשוב מתברר. |
 |
|
סליחה על השאלה  |
|
|
|