פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  08:52:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

עזבו ת בנאדם,
תאמינו לו כבר, אפשר לחשוב

נכון

גולה נאמן, לא אכפת לי אם אתה מתחזה או הדבר האמיתי, אתה מוזמן לשאול שאלות, יהיה מי שיענה לך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  10:05:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]
גולה נאמן, לא אכפת לי אם אתה מתחזה או הדבר האמיתי, אתה מוזמן לשאול שאלות, יהיה מי שיענה לך.
[/quote]
מחאיי, כל הכבוד, אתה ואחרים פה מגלמים את רוח קטמון האמיתית של סובלנות, סבלנות, פתיחות לאחר, מאמינים בדיון פתוח והוגן.
אני לעומת זאת, די צר אופקים ובעיקר חסר את התכונות המופלאות הללו שלכם.
אין לי סבלנות או סובלנות למתחזים, שקרנים, טרחנים, יש לי אלרגיה קשה לנודניקים.... למעשה אני די פאשיסט.
מאחר ואני מכיר במגבלות הכח (בנתיים ) ואין בכוחי (הייתי אומר גם ברצוני -אבל זה יהיה שקר) לכפות את הפסקת הדיון, אני פונה ללב שלך...אנא ממך שחרר אותנו מעולו של זה (הגולה הנאמן) וקח אותו לדיון בפרטי. אתה יודע מה, קח אותו לבירה ב"סטארדסט" סיבוב ראשון עלי.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  11:34:46  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשך תקופה ארוכה אני מתאפק ונמנע מלהגיב לשקרים, השמצות, דברי הבל והמצאות מצוצות מהאצבע על ידי אנשים שמעולם לא דיברתי איתם שקוראים לעצמם קדושים מעונים אשר המציאו את תרבות האהדה לקבוצות כדורגל.
אינני יודע מי האנשים אך סביר להניח שהינם מוכרים לי מהיציע בימק"א למרות שנראה כי אותם ליצנים עדיין עם חלב על השפתיים.
במשך השבועות האחרונים יוצאים האדונים הנכבדים במסע של הכפשות נגד מועדון האם, המלוות בדברי ארס ושטנה ואשר מונעות מקנאה וצרות עין.
גם כאשר שהיתי בחו"ל ( החלטתם כאן שב"הכל כלול" או במאדים) וקמה התקוממות כנגד המורדים שחיפשו קצת חשיפה, העדפתי להבליג ואפילו פירסמתי באחד המקומונים הודעה באמצעות בא כוחי הקוראת לאיחוד וליכוד השורות ובעצמי מנעתי ניסיונות להוקיע את ראשי ה"מיזם" בדרכים כאלה ואחרות.
נראה שהתנהלותי עד כה מפורשת על ידכם כחולשה ואני נתפס בעיניכם כשק חבטות שאפשר לחבוט בו ללא הפסקה ולכן סוף סוף החלטתי להגיב לדבריכם ולהעמיד דברים על דיוקם.
ראשית- צר לי שאתם מדברים מתוך בורות וחוסר ידיעה ואינכם יכולים להעריך ולו במעט את מידת התרומה שלי ושל מקורבים נוספים לקבוצה המיתולוגית משום שמרבית הדברים נעשים בסתר וכל זאת כדי שלכם ולילדכם היקרים יהיה מקום להניח בו את ישבנכם הענוג והמנומס ביציעים.
שנית-צר לי שאתם מציינים כי ברצוני לעורר סדקים וכותבים באתר שכוונותי כאלה.
אין אדם בתוך הקבוצה, מחוצה לה וביציע הקשור לשחקנים ולאוהדים ואוהב אותם יותר ממני.כן,גם את האוהדים של קטמון כי מקורם עדיין משותף ומזוהה.
באתי מהיציע, אני יושב ביציע ואמשיך לראות את המשחקים מהיציע בעיניים של אוהד מסור המעודד את שחקניו לניצחון וגוער בהם ומותח ביקורת תוך כדי תנועה ותוך כדי משחק כדי להשיג את המטרה הנכספת והיא חזרה מיידית לליגה לאומית.
במשחק האחרון, עשרות אנשים ישבו סביבי והיו עדים לדברי ביקורת שהטחתי אבל לא לקללות,כי גדולתי היא בכך שניתן לסלוח לאותם מורדים רודפי פרסום ועדיין לא מאוחר להתאחד.
שלישית- היציע או הפורום פה אינו מושב בקורס של חנה בבלי לנימוסים והליכות אלא מקום בו האוהדים דוחפים את השחקנים והאוהדים להצלחה במגרש ומנסים לתקן ולהשפיע על כל מהלך קלוקל של התנהלות הקבוצה ברמת ההתארגנות לעונה הבאה ודעו לכם כי אין זה מובן מאליו שקטמון תחזיק מעמד יותר משנה נוספת.בכוונתי להמשיך ולהשפיע על דעת הקהל המקומית על כך שהשיטה שלכם אולי רומנטית אך אינה מתאימה להיות האלטרנטיבה בירושלים ושמחתי כי ידידי שי אהרון היטיב לבטא זאת באחד מראיונותיו האחרונים. הבעת דעותיי תימשך ותחלחל אף לאוזני הצוותים המקצועיים של שני המועדונים שיכולים עדיין תוך כדי תנועה אפילו במהלך הפגרה הנוכחית להתעשת ולהבין מה באמת צריך לקרות.
רביעית- תרומתי לקבוצה במשך עשרות שנים לא תסולא בפז ותקצר היריעה מלפרט את הפעולות שנעשות על ידי ואגב שמרביתן אינן קשורות ותלויות בתמיכה כספית כזו או אחרת.
כאוהד שהפרוטה מצויה בכיסו וליבו רחב מצאתי לנכון להשקיע גם משאבים כלכליים בקבוצה האמיתית וכל זאת לרווחת כולנו גם שלכם וגם של שאר האוהדים המתלווים אליכם למשחקים.
להזכירכם כבר אמרו גדולים ממני ומכם "אם אין קמח אין תורה".
נראה אותכם מגיעים למשחקים של קטמון בליגה ב' באמצע הטבלה בלי התרומה של בעלי הממון ובלי הכסף הגדול שמשקיעים הספונסרים שמקורבים לקבוצה ומשקיעים מכספם.
בלי הכסף שלנו הייתם מבלים ביום חמישי אחה"צ ובמרבית ימי השישי העתידים לבוא עלינו לטובה בגן המשחקים העירוני הקרוב למקום מגוריכם.
חמישית- חבל מאוד שבמסגרת מאמציכם לפלג בין האוהדים ולחרחר ריב לא טרחתם להזכיר את דברי העידוד והמחמאות שהרעפנו בזמנו על מאמציכם המוערכים כשלעצמם אך רק לו היו מנותבים לעבר הקבוצה הנכונה היה היום להפועל עתיד גדול.השחקנים שלנו משחקים למען הסמל האל מותי ואילו ביוזמה הזו שלכם משחקים בכאילו עבור רעיון מהפכני כאלה שאינם יכולים כבר לשרת מועדון מקצועני אמיתי.
שישית- צר לי גם שמעולם לא פניתם אלי ביציע ולא ניסיתם לומר לי את אשר על ליבכם או לערוך בינינו היכרות ואתם מסתתרים מאחורי מילים נבובות שכל תכליתן לזרוע הרס וקנאה באתר.יכולנו להציל משהו מהספינה המפוארת הזו.
כנראה שלא כמוכם, אני אדם עסוק מאוד המרוויח את מטה לחמו בעבודה סביב השעון, בין היתר כדי שיהיה לכם מאיפה לתרום מבחינה כלכלית להצלחת המיזם כדי שאתם ועלמי החמודות המתלווים אליכם יוכלו "להיגעל" ביציע כשאתם צופים בקבוצה.
ודבר אחרון, בשבועות האחרונים ניהלתם נגדי מסע הכפשות אישי ואני הבלגתי ושתקתי משום שראיתי בכם אוהדים אמיתיים השותפים פוטנציאלית לדרך משותפת ולהצלחת הקבוצה.
למרות זאת אתם ממשיכים בדברי הבלע והנאצה ובמסע האישי נגדי ונגד חבריי וזאת בניגוד לתגובות שקיבלתי מאוהדים אחרים אשר מעריכים ומוקירים את תרומתי לקבוצה.
אני אישית מתבייש שאנשים כמוכם יושבים ברדיוס של כמה מטרים ממני ביציע ומחשיבים את עצמם לאוהדי הפועל ירושלים.
מבחינתי אינכם עוד אוהדים של הפועל ירושלים אלא אנשים שכל תכליתם לפלג, להתסיס ולפגוע אישית באחרים מתוך קנאה וצרות עין.
בעיני וכנראה גם בעיני רבים אחרים אינכם אוהדים אמיתיים אלא אנשים ש"נגעלים" להימצא במחיצת אוהדים אחרים שקופצים ומשתוללים ביציע מתוך סערת רגשות גם במשחק אימון כי ניצחון הקבוצה חשוב להם.חשוב לסמל.הסמל האמיתי שאותו לצערי מנסים לקעקע.
לו זה היה תלוי בי הייתי מציע לכם ללכת "להיגעל" במקום אחר.
כנראה שנוכחות אנשים כמוני ואוהדים איכפתיים אחרים החיים את הקבוצה מפירה את שלוותכם .
אנא עשו טובה וקבלו את עצתי, לכו תמצא מקום פחות "מגעיל" להיות בו ואנשים פחות "מגעילים" להימצא במחיצתם בשעות שקבוצתינו האהובה משחקת.
תשארו בקטמון ותאמינו לי שלא נפגע.

נ.ב.-כדי להניח את דעתכם, החלטתי בכל זאת לעשות מעשה אצילי על מנת לרצות אותכם ולכתוב את הדברים בעצמי ולא באמצעות "שליחים" ו"דוברים" וזאת על אף העובדה שבמחשבה שניה לא הייתם שווים את התייחסותי האישית.

קפיש?
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  11:41:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה, הייתי כמה שנים בחו"ל, מישהו מוכן לעזור לי להבין מי זה הליצן הזה שכותב כלכך הרבה אבל לא חותם בשמו?

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  12:10:36  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי הפסקה של כמעט שנה מאז הפגרה הקודמת, אני רוצה לברך את כולם לרגל פתיחת עונת הטרולים.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  12:16:14  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאחת שהצטרפה לפני זמן קצר לא קשה לזהות את רמי מנדל....מה הוא לא היה עם קטמון בהתחלה?מוזר.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  12:22:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

כאחת שהצטרפה לפני זמן קצר לא קשה לזהות את רמי מנדל....מה הוא לא היה עם קטמון בהתחלה?מוזר.

תודה רבה על ההבהרה.
קצת עילג ולא ממש קוהרנטי בשביל מי שמחזיק מעצמו פובליציסט...נו טוב, כנראה בשביל זה יש עריכה לשונית.

אז למה הוא היה צריך את כל הפתיחה המוזרה של :"שלום לכולם,
לאחרונה חזרתי לאחר הרבה שנים בחו"ל וכאוהד של הפועל ירושלים הגעתי חזרה לארץ וגיליתי כי רוב אוהדי הקבוצה הקימו את קטמון.בוודאי הנושא כבר נטחן אבל אודה לכם אם רק בקצרה ספרו מה היה רע עם סאסי ויונה.באמת שאני לא יודע כי לא הייתי פה שנים.לא צריך להרחיב אפשר רק בקצרה.תודה רבה מהאוהד המבולבל."

תמוהה משהו, שלא להגיד נלעג.....לך תבין את נפשם של הטרולים.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  12:33:17  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

איזה כיף. רמי מנדל לא רואה בנו אוהדים. רמי, תבנה לנו שופרסל!

איזה איש נאלח, יא אללה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  13:19:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי התוכן ההגיון אומר רמי מנדל, אבל רמי מנדל בימים כסידרם עילג הרבה הרבה יותר מאותו גולה נאמן. מעניין. מוי מעניין.
עבור לתחילת הדף

החייל האמיץ שוויג החייל האמיץ שוויג מנותק

2 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  14:50:52  הצג פרופיל שלח ל- החייל האמיץ שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנדל זה אתה??
תגיד לי אתה עזרת ליונה עם התיק נגדו של רונן שוויג, מוטי אוחיון, אמיר גולה,אברהמי אייל ודודו דהאן?
אולי תפתח עד הסוף.מה אתה אומר?

באומץ מצהוב לאדום
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  15:05:40  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נאמן

במשך תקופה ארוכה אני מתאפק ונמנע מלהגיב לשקרים, השמצות, דברי הבל והמצאות מצוצות מהאצבע על ידי אנשים שמעולם לא דיברתי איתם שקוראים לעצמם קדושים מעונים אשר המציאו את תרבות האהדה לקבוצות כדורגל.
אינני יודע מי האנשים אך סביר להניח שהינם מוכרים לי מהיציע בימק"א למרות שנראה כי אותם ליצנים עדיין עם חלב על השפתיים.
במשך השבועות האחרונים יוצאים האדונים הנכבדים במסע של הכפשות נגד מועדון האם, המלוות בדברי ארס ושטנה ואשר מונעות מקנאה וצרות עין.
גם כאשר שהיתי בחו"ל ( החלטתם כאן שב"הכל כלול" או במאדים) וקמה התקוממות כנגד המורדים שחיפשו קצת חשיפה, העדפתי להבליג ואפילו פירסמתי באחד המקומונים הודעה באמצעות בא כוחי הקוראת לאיחוד וליכוד השורות ובעצמי מנעתי ניסיונות להוקיע את ראשי ה"מיזם" בדרכים כאלה ואחרות.
נראה שהתנהלותי עד כה מפורשת על ידכם כחולשה ואני נתפס בעיניכם כשק חבטות שאפשר לחבוט בו ללא הפסקה ולכן סוף סוף החלטתי להגיב לדבריכם ולהעמיד דברים על דיוקם.
ראשית- צר לי שאתם מדברים מתוך בורות וחוסר ידיעה ואינכם יכולים להעריך ולו במעט את מידת התרומה שלי ושל מקורבים נוספים לקבוצה המיתולוגית משום שמרבית הדברים נעשים בסתר וכל זאת כדי שלכם ולילדכם היקרים יהיה מקום להניח בו את ישבנכם הענוג והמנומס ביציעים.
שנית-צר לי שאתם מציינים כי ברצוני לעורר סדקים וכותבים באתר שכוונותי כאלה.
אין אדם בתוך הקבוצה, מחוצה לה וביציע הקשור לשחקנים ולאוהדים ואוהב אותם יותר ממני.כן,גם את האוהדים של קטמון כי מקורם עדיין משותף ומזוהה.
באתי מהיציע, אני יושב ביציע ואמשיך לראות את המשחקים מהיציע בעיניים של אוהד מסור המעודד את שחקניו לניצחון וגוער בהם ומותח ביקורת תוך כדי תנועה ותוך כדי משחק כדי להשיג את המטרה הנכספת והיא חזרה מיידית לליגה לאומית.
במשחק האחרון, עשרות אנשים ישבו סביבי והיו עדים לדברי ביקורת שהטחתי אבל לא לקללות,כי גדולתי היא בכך שניתן לסלוח לאותם מורדים רודפי פרסום ועדיין לא מאוחר להתאחד.
שלישית- היציע או הפורום פה אינו מושב בקורס של חנה בבלי לנימוסים והליכות אלא מקום בו האוהדים דוחפים את השחקנים והאוהדים להצלחה במגרש ומנסים לתקן ולהשפיע על כל מהלך קלוקל של התנהלות הקבוצה ברמת ההתארגנות לעונה הבאה ודעו לכם כי אין זה מובן מאליו שקטמון תחזיק מעמד יותר משנה נוספת.בכוונתי להמשיך ולהשפיע על דעת הקהל המקומית על כך שהשיטה שלכם אולי רומנטית אך אינה מתאימה להיות האלטרנטיבה בירושלים ושמחתי כי ידידי שי אהרון היטיב לבטא זאת באחד מראיונותיו האחרונים. הבעת דעותיי תימשך ותחלחל אף לאוזני הצוותים המקצועיים של שני המועדונים שיכולים עדיין תוך כדי תנועה אפילו במהלך הפגרה הנוכחית להתעשת ולהבין מה באמת צריך לקרות.
רביעית- תרומתי לקבוצה במשך עשרות שנים לא תסולא בפז ותקצר היריעה מלפרט את הפעולות שנעשות על ידי ואגב שמרביתן אינן קשורות ותלויות בתמיכה כספית כזו או אחרת.
כאוהד שהפרוטה מצויה בכיסו וליבו רחב מצאתי לנכון להשקיע גם משאבים כלכליים בקבוצה האמיתית וכל זאת לרווחת כולנו גם שלכם וגם של שאר האוהדים המתלווים אליכם למשחקים.
להזכירכם כבר אמרו גדולים ממני ומכם "אם אין קמח אין תורה".
נראה אותכם מגיעים למשחקים של קטמון בליגה ב' באמצע הטבלה בלי התרומה של בעלי הממון ובלי הכסף הגדול שמשקיעים הספונסרים שמקורבים לקבוצה ומשקיעים מכספם.
בלי הכסף שלנו הייתם מבלים ביום חמישי אחה"צ ובמרבית ימי השישי העתידים לבוא עלינו לטובה בגן המשחקים העירוני הקרוב למקום מגוריכם.
חמישית- חבל מאוד שבמסגרת מאמציכם לפלג בין האוהדים ולחרחר ריב לא טרחתם להזכיר את דברי העידוד והמחמאות שהרעפנו בזמנו על מאמציכם המוערכים כשלעצמם אך רק לו היו מנותבים לעבר הקבוצה הנכונה היה היום להפועל עתיד גדול.השחקנים שלנו משחקים למען הסמל האל מותי ואילו ביוזמה הזו שלכם משחקים בכאילו עבור רעיון מהפכני כאלה שאינם יכולים כבר לשרת מועדון מקצועני אמיתי.
שישית- צר לי גם שמעולם לא פניתם אלי ביציע ולא ניסיתם לומר לי את אשר על ליבכם או לערוך בינינו היכרות ואתם מסתתרים מאחורי מילים נבובות שכל תכליתן לזרוע הרס וקנאה באתר.יכולנו להציל משהו מהספינה המפוארת הזו.
כנראה שלא כמוכם, אני אדם עסוק מאוד המרוויח את מטה לחמו בעבודה סביב השעון, בין היתר כדי שיהיה לכם מאיפה לתרום מבחינה כלכלית להצלחת המיזם כדי שאתם ועלמי החמודות המתלווים אליכם יוכלו "להיגעל" ביציע כשאתם צופים בקבוצה.
ודבר אחרון, בשבועות האחרונים ניהלתם נגדי מסע הכפשות אישי ואני הבלגתי ושתקתי משום שראיתי בכם אוהדים אמיתיים השותפים פוטנציאלית לדרך משותפת ולהצלחת הקבוצה.
למרות זאת אתם ממשיכים בדברי הבלע והנאצה ובמסע האישי נגדי ונגד חבריי וזאת בניגוד לתגובות שקיבלתי מאוהדים אחרים אשר מעריכים ומוקירים את תרומתי לקבוצה.
אני אישית מתבייש שאנשים כמוכם יושבים ברדיוס של כמה מטרים ממני ביציע ומחשיבים את עצמם לאוהדי הפועל ירושלים.
מבחינתי אינכם עוד אוהדים של הפועל ירושלים אלא אנשים שכל תכליתם לפלג, להתסיס ולפגוע אישית באחרים מתוך קנאה וצרות עין.
בעיני וכנראה גם בעיני רבים אחרים אינכם אוהדים אמיתיים אלא אנשים ש"נגעלים" להימצא במחיצת אוהדים אחרים שקופצים ומשתוללים ביציע מתוך סערת רגשות גם במשחק אימון כי ניצחון הקבוצה חשוב להם.חשוב לסמל.הסמל האמיתי שאותו לצערי מנסים לקעקע.
לו זה היה תלוי בי הייתי מציע לכם ללכת "להיגעל" במקום אחר.
כנראה שנוכחות אנשים כמוני ואוהדים איכפתיים אחרים החיים את הקבוצה מפירה את שלוותכם .
אנא עשו טובה וקבלו את עצתי, לכו תמצא מקום פחות "מגעיל" להיות בו ואנשים פחות "מגעילים" להימצא במחיצתם בשעות שקבוצתינו האהובה משחקת.
תשארו בקטמון ותאמינו לי שלא נפגע.

נ.ב.-כדי להניח את דעתכם, החלטתי בכל זאת לעשות מעשה אצילי על מנת לרצות אותכם ולכתוב את הדברים בעצמי ולא באמצעות "שליחים" ו"דוברים" וזאת על אף העובדה שבמחשבה שניה לא הייתם שווים את התייחסותי האישית.

קפיש?

לא ,את

נערך על ידי - tampopo ב-12/05/2010 15:07:54
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  15:19:33  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פישר קטן. "אני ואני ואני ואני" הוא חלק מהפזמון של הבא בתור הוא סוס. חוץ מזה, הוא מזכיר לנו גם את הפזמון של שניים מחבריך הקבלנים. בכיין. זה מה שאתה. בכיין. כלומניק גם. לא תרמת כלום. כלום. אין לי שום כבוד: לא אליך ולא ל"שליחים" או "הדוברים" שלך. מה, אתה צוחק על עצמך?
אני לא מבין איך אתה קורא לעצמך עיתונאי. אתה לא צריך להיות אובייקטיבי אבל אתה כן צריך להיות בן אדם, ישר, אמין, עיתונאי. ואתה לא. מה גם שאף אחד לא באמת הכפיש אותך ולו באחוז אחד קטן ובודד לעומת דברי הבלע המביכים שלך. אתה יכול להתבייש ואתה יכול גם להוציא את האצבע שלך מהחור של התחת של סאסי. אתה הוא הבור, שומר פתאים, וכולנו יודעים שהדברים המגוחכים שאמרת, כתבת ופרסמת לא הועילו לך וזה בגלל היותך רמי מנדל - כלומניק. אבל באמת כלומניק.
אנחנו לא נעשה לך שום טובה, אתה, אתה תעשה לנו טובה ותתרחק מאיתנו ברדיוס של כמה מטרים. אה, ותוציא גם את האצבע מהחור של הגנב השני.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  15:45:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אני שונא להגיב למישהו שאינו ראוי לתגובה: מנדל, אני מבוגר ממך, עבדתי כל חיי לפרנסתי קשה ממך, ולכן דברי ההתנשאות העילגים שלך אינם רלוונטים אלי. אז אגיד את זה בצורה פשוטה: זכותך להשאר עם סאדר ולא להמשיך עם הפועל ירושלים, זכותך לנמק את החלטתך בעיתון. אבל במשך השנים אתה עשית שימוש בטור שלך כדי לפרסם שקרים ביודעין בשירות אינטרסים אישיים של גורמים בקבוצה - אינטרסים שהיו מנוגדים לאינטרסים של הקבוצה עצמה, פגעו בה קשות. טובת הקבוצה, אוהדיה, שחקניה, וערכיה מעולם לא עמדה כנגד עיניך - רק הכבוד שלך והקשרים שלך ואתה ואתה ואתה. אפילו את הצעת האיחוד הנדיבה שלנו לסאסי (שהיתה מצויינת לו ומסוכנת לנו), שנדחתה על ידו להפתעת הכל (ושאני מקווה שתהיה האחרונה מסוגה!) סילפת

עכשו אתה בא לכאן בהתחזויות והתממויות - כמובן שזה מעיד שהביצים שלך משקשקות כשאתה מגלה שאתה רוכב על סוס מת (מה מת, הגויה כבר מסריחה!) ושאתה מחפש דרך להדחף איכשהו לדבר הבא. זה לא יעזור לך. לאנשים חסרי כבוד כמוך אין לי שום כבוד, ואנהי מקווה שהדיאלוג-כביכול איתך כאן ידעך ויגוע

דרך אגב, הדברים שכתבתי עליך הם השמצה רצינית. אולי תשקול לתבוע אותי על הוצאת דיבה? אשמח מאוד להוכיח אותם (בקלות)

עבור לתחילת הדף

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  16:19:28  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ידידיי,
לא תצליחו לומר את המילה האחרונה ולנסות לרמוז שאני מורם מעם ומשתמש במילים גבוהות.
חלק מהסופרלטיבים שציינתי תיארו את מצבי שלי אם לא שמתם לב.
חבל שאתם יורדים לרמה נמוכה ומנסים ללעוג לכושר הביטוי שלי שממנו עשיתי קריירה מבורכת .
אינני משורר ולא מתיימר להיות משורר אלא אוהד מן המניין בדיוק כמוכם היושב ביציעים ועומד במשחקי חוץ בשל האהבה לקבוצה.
בואו נחזק את המשותף בינינו, אהבתינו ללא תנאי להפועל ירושלים אף אם איננו רואים דברים מסויימים עין בעין ולא ניסחף להקנטות אישיות כי האמינו לי, אני אחד שלא נשאר חייב והדו-שיח בינינו עלול להידרדר ולהביך את מי שנכנס עימי לעימות מילולי.
בואו נותיר את הערכתינו ההדדית על כנה ונחסוך איש מרעהו את שבט לשונו. אחים אנחנו ואם הייתם נוכחים במשחק האחרון (אני מבין מהר, גם כשמתעלמים) הייתם נוכחים לראות כי אחים לצרה אנחנו.
בואו ונפעל בכוחות משותפים למען טובת הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  16:27:19  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה באמת רמי מנדל?
לאהבנתי כלום.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07