| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 16:58:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי כלב במגרש
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
האמת היא שקצת קשה לדעת אם אתה רציני או צוחק (עלינו?). מעבר להתדרדרות הפיננסית והמקצועית המוחלטת של הקבוצה - שמתבטאת בירידת הליגה, בריחת אוהדים (עוד לפני קטמון), חובות כבדים, וחקירה פלילית נגד יונה - הרשה לי לתקן אתך: על פי תקנון ההתאחדות חייב בעלים להשקיע כספי מכירה של שחקנים בקבוצה. בכלל - בכל עסק יש מגבלות הייחודיות לתחום (מה לעשות - גם בעלים של סופרמרקט אמור להתקין יציאות חירום, להשקיע בציוד לכיבוי אש, להבטיח גישה לאנשים עם מוגבלויות). יתרה מזאת - גם בעלים של עסק פרטי לחלוטין (נגיד, אותו סופרמרקט) שמושך ים כסף מהעסק שלו לכיסיו הפרטיים ומוביל אותו לחובות כבדים ועל סף פשיטת רגל הוא מנהל כושל, בין אם זו זכותו בין אם לא, וזכותם של לקוחותיו לפתוח סופר קואופרטיבי משלהם אם הוא מוכר להם דגים רקובים בגלל כשלון זה (אם לא הבנת את הנמשל: סאסיונה האכילו אותנו דגים רקובים, ואנחנו הלקוחות הקמנו את הסופר שלנומחדש, בבעלותנו ובניהולנו...)
בקיצור, לא אתווכח על החוקים ואם הם טובים, רק אציין עובדה בתשובה לשאלתך העובדתית: ויקטור יונה הוא בעל הקבוצה היחיד בכל הליגות, ששופט (דרורי) קבע שהוא משך לכיסו הפרטי שלושה מיליון שקל מתקציב האגודה (ואסור לו!). יתר על כן, הוא גם היחיד שמבקר המדינה קבע שהורגנב למעלה מ 700,000 שקל בחשבונות חשמל ומים והמינהל הקהילתי קטמון ח-ט, והנחה את המשטרה לפתוח בחקירה פלילית...
אני רציני לחלוטין ותודה על התשובות המפורטות.שוב אסביר כי שנים רבות לא חייתי כאן ואיני מעורה כמוכם.האהדה לקבוצה תמיד נשארה.
עם ירידתה של סאדר לליגה א',מה תעדיפו שיקרה?
1)סאדר תשאר ב א'. 2)שיירדו אפילו ל ב'! 3)שיעלו חזרה ללאומית.
לדעתי אתה לא גולה שלא מעודכן בפרטים- אולי אוהד סדאר מתוסכל....?
תן קרדיט ותאמין לבנאדם.אני עזבתי את המדינה עוד לפני סאסי ויונה וסאדר. תבין שלחזור לארץ ולהתקל לראשונה בסיטואציה הזו זה לא פשוט עבורי אבל תתפלא.אני דווקא עם קטמון ולא עם סאדר כי האוהדים תמיד ישארו בניגוד לשחקנים או בעלים אינטרסנטים ושמעתי שהתופעה החיובית הזו הגיעה גם לאוסישקין ולקהילה בלקנית אוכלת בורקס.סתם שאלה,מי היית רוצה שתנצח בעונה הבאה,מבשרת או סאדר?
סליחה מבשרת ירדה לליגה ב'... בוא נגיד יהיה משחק סאדר נגד יפו.בעד מי תהיה? |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 17:18:18
|
סליחה מבשרת ירדה לליגה ב'... בוא נגיד יהיה משחק סאדר נגד יפו.בעד מי תהיה? [/quote] אנחנו נהיה במשחק של הפועל קטמון נגד בני יצלאל! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 17:19:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן סליחה מבשרת ירדה לליגה ב'... בוא נגיד יהיה משחק סאדר נגד יפו.בעד מי תהיה?
אנחנו נהיה במשחק של הפועל קטמון נגד בני יצלאל! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 17:24:06
|
לא ענית לי אם אתה גולה בקמץ כמו אשר או גולה בצירה כמו סאלם רושדי. אני בהחלט מבין את החשדנות כלפי החייזריות, אבל אנחנו תמיד יותר לבביים מאשר ציניקנים אז בסוף נשתף פעולה עם כל אחד. אני חושב שהכי טוב להתעדכן זה לראות את הסרט קטמון - ברצלונה, זה די מספר את הסיפור כולל כמה ציטוטים של יונה שמסבירים את הכל במשפט אחד. יש שם גם כמה קטעים די מרגשים.
לגבי השאלה ששאלת הרי שיש ביננו מגוון רחב של דיעות ואהבות. יש כאלו שמצליחים לעודד את 2 הקבוצות (ואולי גם 3 כולל בית"ר או 4 כולל מבשרת או כל קבוצות ירושלים) , יש שהפכו אפטים לסאדרים ויש שלא. אני אישית חושב שככל שהפועל סאדר תשקע עמוק יותר, המוטיבציה של סאסי לעשות כסף מהקבוצה תרד והסיכוי לאיחוד יגדל.
יש מבין האוהדים כאלו שהתאהבו בקטמון בלי קשר לסאדר. יש כאלו שפעם ראשונה שהם מתענינים בכדורגל בזכות קטמון. אני אוהד את הקבוצה מאז ההפסד בגמר הגביע (הפועל ת"א) ואינני נמנה על אלו. ביום שסאסי עוזב את הסאדרים אני חוזר הבייתה. עד אז אני בקטמון מחכה לנפול הסאדרים. אוי כמה שאני מחכה לדרבי איתם..... |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 17:30:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
לא ענית לי אם אתה גולה בקמץ כמו אשר או גולה בצירה כמו סאלם רושדי. אני בהחלט מבין את החשדנות כלפי החייזריות, אבל אנחנו תמיד יותר לבביים מאשר ציניקנים אז בסוף נשתף פעולה עם כל אחד. אני חושב שהכי טוב להתעדכן זה לראות את הסרט קטמון - ברצלונה, זה די מספר את הסיפור כולל כמה ציטוטים של יונה שמסבירים את הכל במשפט אחד. יש שם גם כמה קטעים די מרגשים.
לגבי השאלה ששאלת הרי שיש ביננו מגוון רחב של דיעות ואהבות. יש כאלו שמצליחים לעודד את 2 הקבוצות (ואולי גם 3 כולל בית"ר או 4 כולל מבשרת או כל קבוצות ירושלים) , יש שהפכו אפטים לסאדרים ויש שלא. אני אישית חושב שככל שהפועל סאדר תשקע עמוק יותר, המוטיבציה של סאסי לעשות כסף מהקבוצה תרד והסיכוי לאיחוד יגדל.
יש מבין האוהדים כאלו שהתאהבו בקטמון בלי קשר לסאדר. יש כאלו שפעם ראשונה שהם מתענינים בכדורגל בזכות קטמון. אני אוהד את הקבוצה מאז ההפסד בגמר הגביע (הפועל ת"א) ואינני נמנה על אלו. ביום שסאסי עוזב את הסאדרים אני חוזר הבייתה. עד אז אני בקטמון מחכה לנפול הסאדרים. אוי כמה שאני מחכה לדרבי איתם.....
צירה אבל גם בגולה נשארתי נאמן. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 17:57:50
|
[/quote] צירה אבל גם בגולה נשארתי נאמן. [/quote] במחילה מכבודך, זה נראה לי די מצוץ מהאצבע כל הסיפר הזה של הגלות. איפה גלית במאדים?! אין אינטרנט? אם אתה אכן נאמן, ועדיין לא ברור לי למה או למי אתה נאמן, לא התעניינת בגורל מושא הנאמנות שלך כ עשור??? שורה תחתונה - אם אתה נאמן וסקרן שלם דמי חבר, תגיע למשחקים וכל שאלותך יענו. נפגש ביציע. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 18:16:32
|
עזבו ת בנאדם, תאמינו לו כבר, אפשר לחשוב |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 18:48:32
|
אני לא מאמין ל"גולה הנאמן", שמבקש בעיקר למצוא סדקים באמינות האוהדים שלנו. אנחנו לא חייבים הסבר לאף אחד. אתה יכול ללמוד את המצב, לדבר עם אנשים שעברו את השנים הקשות האלה עם הקבלנים. הדרישות שלך לסנטימנטים כלפי פושטי הרגל אינן מוסריות ואינן קבילות. אנחנו בונים את החלופה אדומה בעירנו, זה הכל. חיים ברעם |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 20:01:29
|
"מי הייתם מעדיפים שתנצח, מבשרת או סדאר?" מה שנקרא פאק באמינות: לא היית פה יובל, אתה לא יודע מי זה סאסי ומה היה רע בו, אבל כבר למדת את הסלנג שלנו על בוריו. מוזר. סתם ככה, בשביל הפנטזיה, איפה היית בחו"ל? (או שגולה היא מצב רוחני?) |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 20:06:41
|
גולה חביב, רצינו לקנות אהבה ב1000 שקל, אנחנו זונות של שרצקי ובוגדים מלוכלכים. עכשיו תלך לגילת ולשניר ולהוא עם החכות ותגיד להם שבעצמנו אמרנו שאנחנו בוגדים. יאללה, קדימה. |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 20:53:09
|
תגידו מה אתם קופצים? אם הוא מתחזה אז שלחנו אותו לראות את קטמון-ברצלונה והסברנו למה אנחנו רוצים שסאדר ישחקו נגד בית שמש. אם הוא גולה שחזר ואנחנו כבר יורדים עליו אז ממש לא יפה. בסך הכל הוא בא ושואל שאלות, מה ההתנפלות הזו. חבל. זה כמו ההבדל בסטטיסטיקה בין טעות אלפה לטעות בתה: אם הוא מתחזה והסברנו-לא נורא. אם הוא גולה והיינו מגעילים- חבל. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 23:50:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
עזבו ת בנאדם, תאמינו לו כבר, אפשר לחשוב
נכון |
I am City till I cry |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 00:43:20
|
אני עוקב אחר ההתכתבות ומאוכזב מההתעקשות שלכם. מה רע בלברר נושאים שוב - גם אם זה נראה לנו ברור.
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 00:48:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon שורה תחתונה - אם אתה נאמן וסקרן שלם דמי חבר, תגיע למשחקים וכל שאלותך יענו. נפגש ביציע.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 07:39:05
|
טוב אחים שלי אני אגיד לכם מה אני חושב....כמובן איאפשר לומאר ב100% אבל נראה לי שגולה החמוד נשלח אלינו מסאדרים לרחרח מה קורה ואם אנו חושבים על אחוד למשאל....אחרת יש רק אופציה אחת שהוא היה הרבה שנים במאדים ושם אין אינטרנט.בכל מקרה הסקרים שלו מוזרים למדי. |
אליה |
 |
|
סליחה על השאלה  |
|