פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סליחה על השאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סליחה על השאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 17

גולה נאמן גולה נאמן מנותק

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  00:52:14  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

לדעתי צריך לקרקף את הוועד המנהל, לפרק את המיזם ולחזור לחיקם החמים של סאסי ויונה כדי שנוכל להניח את ישבננו על היציע ולתרום ולאהוב זה את זה אהבת נצח וללבוש את החולצה האדומה עם הסמל ולשלם לכל הקבוצות על כל סכום של כרטיס שהם ירצו.
בעיקר להעניק פוליצר לגולה נאמן במסגרת פרס על ספרות יפה בסגנון זרם התודעה.

יפתח, המשבר מצא את ביטויו גם בפורום ויכול היה עם קצת תבונה ורגישות לבוא על מקומו בשלום ע"י שימוש מושכל ונאות באותו פורום ממש. הועד המנהל שותק ובשתיקתו מגבה עבירת משמעת חמורה שנעברה ע"י בעל תפקיד ודמות ייצוגית במיזם. הועד המנהל הופך שותף למעשי אחד מחבריו כאשר הוא מתעלם מהדברים וטומן ראשו בחול. אני סמוך ובטוח שהמשבר הנוכחי ימצא את ביטויו גם בבחירות חדשות אבל , לידיעתך , ניתן להעביר ביקורת לגיטימית באמצעים שונים ומגוונים, בלי קשר לתוצאות הבחירות ומבחינת חלק מהאוהדים הלחץ והמחאה יימשכו ויוחרפו עד אשר תתבצענה הפעולות המתבקשות ע"י הנוגעים בדבר. שבוע טוב.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:01:43  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נאמן

אתי, אני מזהה נימה ביקורתית בדברייך כלפי הוועד ובצדק אם כי היא עדינה משהו.את הביקורת הפתאטית שאת מדברת עליה את תראי קורמת עור וגידים במפגן תמיכה אדיר של עשרות אוהדים שיעמדו לצידו של אוהד פגוע אחד, עם כל אביזרי המחאה הנדרשים במשחק הבית הראשון,ואולי אז תביני את גודל עוצמת הפגיעה.במקום להגיב נכון ובזמן הנהלת הצללים שולחת אותך ואת דומיך לשמש עלי תאנה לכיסוי, את יודעת מה , ואם לא תשאלי את המנכ"ל.
בימים הקרובים צפויים , לפי מידע שהובא לידיעתי, אוהדים רבים לבצע פעולות מחאה אישיות, לגיטימיות, לפי צו מצפונם ,כדי להביע את הסתייגותם מהתנהגות המנכ"ל והועד המנהל בימים האחרונים. אני אישית כבר הודעתי שאני מסיר כל תמיכה במיזם כלכלית , משפטית ואחרת כל עוד ימשיך הדובר לשתוק והמנכ"ל להתנהג כאילו לא ארע דבר. אם המחאה תתרחב בדרך הזאת כל המיזם הנפלא שלנו לרבות את וקרוביך בועד המנהל נראה פטטיים ומעוררי רחמים. יש כאן מאבק כוחות על עיקרון יסוד של מנהל תקין וכללי נימוס והתנהגות ואל מה שאת מתייחסת בקלות ראש אני רואה כעניין עקרוני ראשון במעלה ולפי כמות הטלפונים שקיבלתי בשבת, כך גם עשרות רבות של אוהדים. אם כדור השלג לא ייעצר בזמן את תופתעי לגלות כמה דרכי פעולה ומחאה לגיטמיות קיימות מעבר לבחירות חדשות ומה כוחן. המפתח לצו הפיוס שכולנו רוצים בו הוא בהחלטות שצריך לקבל הועד המנהל שמחריש ונותן גיבוי בשתיקתו לאדם אחד שטעה ומסרב להתנצל ולשלם את המחיר על טעותו. ההנהלה הקודמת הועמדה עם הגב לקיר והתפטרה על התנהלות חמורה הרבה פחות וחברי הועד המנהל הנוכחי ליבו בזמנו את המשבר ופרשו מניהול הקבוצה בעיצומו של משבר גדול.
אם לא יינקטו הפעולות הנכונות להשכנת שקט, שלום ואחדות אנחנו צפויים לעתיד דומה.

גולה נאמן יקר, קודם כל תודה על היחס המסור והתגובה ההולמת, שלא לומר המחדדת - ובעיקר כזו שמעניקה מענה אמין, מיידי ובעיקר נהיר ובשפה הגיונית לשאלותיי. אני חושבת שאנחנו מתקרבים לנקודת אל חזור. מעין שעת כושר שנכון וחשוב לנצל אותה. אולי מוטב שמעבר לכל התפלמסות כזו או אחרת נכון יהיה מצד הועד המנהל לייסד גוף או מחלקה שיעסוק בנושאים הרי גורל כאלה? משהו כמו ועדת הלסינקי, רק בהקשר קטמוני?
אשמח להתייחסותך המהירה.

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-17/05/2010 01:02:29
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:06:00  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נמנעתי מלפרט על אותו מעשה נבזי שארע במשחק האחרון של הפועל אך מאחר והתרשמתי כי רבים אינם יודעים על מה מדובר וכמובן שהאחראי למקרה לא יהיה גאה לספר,אאלץ להטיל את הפצצה.
ובכן,לאחרונה נפל דבר באגודה הצעירה שהקמנו בעמל רב.
רעידת אדמה של ממש, אחד מחברי ההנהלה, עיתונאי בכיר, התבטא בשפת רחוב נלוזה, שפת ביבים מהדרג הנמוך ביותר כלפי אחד האוהדים הנאמנים של הקבוצה, בשר מבשרינו.

אותו חבר ועד מנהל הרהיב עוז בנפשו והזמין את אותו אוהד יקר, במחאה על טרוניה ששטח כלפיו, למנות את כמות השערות העולה מהתפרחת הצומחת דרך קבע על צמד אשכיו.
מפאת הכבוד שאני רוחש ליתר האוהדים התנסחתי, כפי ששמתם לב, באופן פיוטי ונמנעתי מלהביא דברים בשם אומרם.

אותו חבר ועד מנהל, הקפיד להחיש את הדברים זמן קצר לאחר שנאמרו אבל ערוותו כבר נחשפה, תרתי משמע, ואנו ספגנו את העלבון הצורב בשמו של אותו אוהד יקר.
לו היו היוצרות מתהפכות, ואוהד מן המניין, היה מתבטא בצורה שכזו כלפי חבר ועד מנהל, או כלפי אוהד אחר, היינו מוקיעים אותו כולנו.

כך יש גם לנהוג כלפי חבר ועד מנהל שעושה דין לעצמו ומתבטא בצורה מזלזלת, שלא לומר גסה ובוטה כלפי אחד מבכירי ונאמני אוהדינו.
אפילו הקומץ הסורר והפוחז סיגל לעצמו כללי התנהגות ראויים פי כמה ואת הביקורת הוא מותח בצורה מושכלת ומנומסת.

אותו חבר ועד מנהל אף לא טרח להתנצל על האמירה הבוטה ומבחינתו עולם כמנהגו נוהג, הכלבים נובחים והשיירה עוברת...
אני קורא מעל גבי האתר לכל מי שהקבוצה יקרה לליבו, להוקיע את המעשה ולאותו חבר ועד מנהל להסיק מסקנות אישיות ולהתכבד ולהתלהם במקום אחר.

בהזדמנות זו הייתי ממליץ לו לקחת איתו ביחד את תותח העל, עושה המשחק, שאנו עדיין מייחלים לכמה מעשים טובים מצידו במרכז המגרש.
אם יש באותו חבר ועד מנהל מעט כבוד עצמי יתכבד ויודה בטעותו, אחת מיני רבות, ויואיל להותיר את ניהולה של הקבוצה בידי אנשים המכבדים את אלה שתרמו רבות למיזם, כמו את אותו אוהד שנפגע מהדברים וכמונו שנפגענו בדיוק באותה מידה.

אומץ ציבורי וניהולי מתבטא לא רק בלקיחת אחריות על הצלחות במיזם, אלא ובעיקר על לקיחת אחריות על מחדלים כמו זה שאירע ואשר הגדיש את הסאה .

אני אישית מתבייש להימנות על משפחת אוהדים שחבר ועד מנהל בה מרשה לעצמו לנהוג כפי שנהג.
ועוד יותר מכך מפריעה לי העובדה שלא התנצל, דבר אשר מהווה המשך ישיר לזלזול המחפיר מצידו בקבוצה ובסמל.
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:09:02  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

ציטוט:

אתי, אני מזהה נימה ביקורתית בדברייך כלפי הוועד ובצדק אם כי היא עדינה משהו.את הביקורת הפתאטית שאת מדברת עליה את תראי קורמת עור וגידים במפגן תמיכה אדיר של עשרות אוהדים שיעמדו לצידו של אוהד פגוע אחד, עם כל אביזרי המחאה הנדרשים במשחק הבית הראשון,ואולי אז תביני את גודל עוצמת הפגיעה.במקום להגיב נכון ובזמן הנהלת הצללים שולחת אותך ואת דומיך לשמש עלי תאנה לכיסוי, את יודעת מה , ואם לא תשאלי את המנכ"ל.
בימים הקרובים צפויים , לפי מידע שהובא לידיעתי, אוהדים רבים לבצע פעולות מחאה אישיות, לגיטימיות, לפי צו מצפונם ,כדי להביע את הסתייגותם מהתנהגות המנכ"ל והועד המנהל בימים האחרונים. אני אישית כבר הודעתי שאני מסיר כל תמיכה במיזם כלכלית , משפטית ואחרת כל עוד ימשיך הדובר לשתוק והמנכ"ל להתנהג כאילו לא ארע דבר. אם המחאה תתרחב בדרך הזאת כל המיזם הנפלא שלנו לרבות את וקרוביך בועד המנהל נראה פטטיים ומעוררי רחמים. יש כאן מאבק כוחות על עיקרון יסוד של מנהל תקין וכללי נימוס והתנהגות ואל מה שאת מתייחסת בקלות ראש אני רואה כעניין עקרוני ראשון במעלה ולפי כמות הטלפונים שקיבלתי בשבת, כך גם עשרות רבות של אוהדים. אם כדור השלג לא ייעצר בזמן את תופתעי לגלות כמה דרכי פעולה ומחאה לגיטמיות קיימות מעבר לבחירות חדשות ומה כוחן. המפתח לצו הפיוס שכולנו רוצים בו הוא בהחלטות שצריך לקבל הועד המנהל שמחריש ונותן גיבוי בשתיקתו לאדם אחד שטעה ומסרב להתנצל ולשלם את המחיר על טעותו. ההנהלה הקודמת הועמדה עם הגב לקיר והתפטרה על התנהלות חמורה הרבה פחות וחברי הועד המנהל הנוכחי ליבו בזמנו את המשבר ופרשו מניהול הקבוצה בעיצומו של משבר גדול.

גולה נאמן יקר, קודם כל תודה על היחס המסור והתגובה ההולמת, שלא לומר המחדדת - ובעיקר כזו שמעניקה מענה אמין, מיידי ובעיקר נהיר ובשפה הגיונית לשאלותיי. אני חושבת שאנחנו מתקרבים לנקודת אל חזור. מעין שעת כושר שנכון וחשוב לנצל אותה. אולי מוטב שמעבר לכל התפלמסות כזו או אחרת נכון יהיה מצד הועד המנהל לייסד גוף או מחלקה שיעסוק בנושאים הרי גורל כאלה? משהו כמו ועדת הלסינקי, רק בהקשר קטמוני?
אשמח להתייחסותך המהירה.

אתי יקירתי,
אף אחד בועד המנהל לא יודע דבר על ועדות שלא לומר וועדות משמעת. חל איסור מחלט לדבר על הנושא. יש הכחשה גורפת בדבר קיומו של המוסד והפרטוקולים נחתמים בדלתיים סגורות בידי בעלי סיווג בטחוני גבוה בלבד. מאחר וסיימתי את שירותי הצבאי בדרגת סמ"ר מודרתי אף אני מגישה לועדה והיא מתקיימת - דבר שמוכחש כמובן - רק ע"י בעלי רקע צבאי מתחום המודיעין בקרב חברי הועד המנהל.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:12:25  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אתי יקירתי,
אף אחד בועד המנהל לא יודע דבר על ועדות שלא לומר וועדות משמעת. חל איסור מחלט לדבר על הנושא. יש הכחשה גורפת בדבר קיומו של המוסד והפרטוקולים נחתמים בדלתיים סגורות בידי בעלי סיווג בטחוני גבוה בלבד. מאחר וסיימתי את שירותי הצבאי בדרגת סמ"ר מודרתי אף אני מגישה לועדה והיא מתקיימת - דבר שמוכחש כמובן - רק ע"י בעלי רקע צבאי מתחום המודיעין בקרב חברי הועד המנהל.

סיימתי את שירותי כרב סרן בראש לשכת רמ"ח מזון ומשקאות באגף הלוגיסטיקה, זאת אחרי שורה של תפקידי מפתח בולטים בבה"ד 6. האם לדעתך יש בי הכישורים להשתחל למי מן הועדות? האם תוכל לסייע לי בכך?
אשמח לצרף קורות חיים והמלצות רלוונטיות.

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-17/05/2010 01:13:18
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:17:14  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

ציטוט:
אתי יקירתי,

סיימתי את שירותי כרב סרן בראש לשכת רמ"ח מזון ומשקאות באגף הלוגיסטיקה, זאת אחרי שורה של תפקידי מפתח בולטים בבה"ד 6. האם לדעתך יש בי הכישורים להשתחל למי מן הועדות? האם תוכל לסייע לי בכך?
אשמח לצרף קורות חיים והמלצות רלוונטיות.

בשמחה אתי אבל הבעיה היא כי הדג מסריח מהראש. אל תצפי שנשתוק על התנהלות קלוקלת של מנהלי הקבוצה רק כי זה לא מצטייר טוב כלפי חוץ. תתחילו להתנהל כמו בספר ואז לא יהיו תלונות. תסתמו לכולנו את הפה ואז נצטייר כאידיליה בהתגלמותה. אתם אלה שגורמים לביקורת עליכם ותגידו תודה שמדובר בביקורת מאופקת ומרוסנת רק כדי שלא לגרום לנזקים גדולים יותר. אתם טועים , אנחנו אשמים ועוד מבקשים מאיתנו לשתוק ולעבור לפורום חברי עמותה. תבקרו את עצמכם ותתיחסו לטענות במקום להצטדק " לא ראינו ", " לא שמענו ", " לא ידענו " " זה לא אני זה הוא " , " מה באמת מה אתה אומר " " לא נכון אבל לא מוכנים לשום בדיקה " והשוס התורן : " תוכיח "
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:34:15  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים איתך, הגיע הזמן להקים ועדת בדיקה שתבדוק את הועד המנהל.

מי לדעתך צריך לעמוד בראש ועדת הבדיקה?
מובן שזה צריך להיות שופט עליון. נראה לי שאפילו כדאי לכוון למעלה ולהציע את התפקיד לגבריאל בך, בכל זאת, הוא היה אמון על הכנת התביעה כנגד אייכמן.

אשמח לשמוע את דעתך.
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:40:16  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

אני מסכים איתך, הגיע הזמן להקים ועדת בדיקה שתבדוק את הועד המנהל.

מי לדעתך צריך לעמוד בראש ועדת הבדיקה?
מובן שזה צריך להיות שופט עליון. נראה לי שאפילו כדאי לכוון למעלה ולהציע את התפקיד לגבריאל בך, בכל זאת, הוא היה אמון על הכנת התביעה כנגד אייכמן.

אשמח לשמוע את דעתך.

אני רציני ורואה בהקמת וועדה שכזו כשליחות ציבורית ואילו אתה לצערי עושה צחוק מהעניין.
חברים יקרים, אני רואה בכל אוהד כמי שנושא בחלק מהבעלות על הקבוצה. בשלב הזה היא אינה רכושו הפרטי של איש. חברי הועד המנהל הם אוהדים כמונו שטובת הקבוצה חשובה להם והם בעלי הכישורים המתאימים לנהל אותה. למרות זאת - בניגוד לעמדתי הוא אינו פועל בשקיפות מלאה,מבצע פעולות חשובות בסתר ובאופן הנוגד את המתווה,חלוקת התפקידים והסמכויות וחמור מכך,לא רק שלא מכיר בטעויות ופועל לתיקון המצב אלא,מנסה להתנער מאחריות, בלשון המעטה. לפי תפיסתי כל אוהד,בשל האופי המיוחד של המיזם ,חייב להיות חשוף לדברים ולקבל את מירב האינפורמציה על המתרחש בקבוצה. קשה לי לשתוק כשהדברים מגיעים לידיעתי למרות הנסיונות להסתירם ממני. אני בדיעה שאין לעבור על כך לסדר היום ולכן הודעתי לועד המנהל - שכבר לא זקוק לעוזרים ויועצים - שאני כבר לא נוטל חלק בייעוץ ולא ממלא יותר את הפונקציה שהיתה בתחום אחריותי. מאחר ואני דוגל בשקיפות מצאתי לנכון לשתף גם את בעלי הקבוצה האחרים- את האוהדים עצמם - על המתרחש וזאת למגינת ליבם של חלק מחברי הועד המנהל שמעדיף שדברים מסויימים ימשיכו להעשות בחדרי חדרים. לנוכח העובדה כי המשימה העקרית של הבטחת העלייה,עדיין לפנינו ואנו בשלב קריטי של ההכנות לעונה,לא מצאתי לנכון לרדת לפרטים ולפרט את המחדלים למרות שחברי הועד המנהל יודעים היטב במה מדובר. כעת,אחרי ששתפתי את כלל בעלי הקבוצה - לרבות בעלים פוטנציאליים - בעניין אין עוד טעם לדוש בכך ויש להתמקד במטרה העקרית ולפעול להגשמתה איש איש לפי הבנתו. אין לי ספק שאנשי הועד המנהל היו מעדיפים שהדברים שכתבתי בהודעה האישית לא יגיעו לידיעת כלל האוהדים אבל,לי בניגוד אליהם אין מה להסתיר וכשפועלים בשקיפות מלאה יש ליידע קודם כל את האוהדים שהם במקרה גם בעלי הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:50:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לפי רוח הימים הנוכחיים, אני מציע להתחיל בשיחות קירבה. אין טעם לדון מיד בסוגיות הליבה כי זה ודאי יוביל לפיצוץ. יש לשאוף בשלב ראשון לשלום בגבולות זמניים.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  01:51:00  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתם פעם על סם בשם יאבא? זה סוג של אמפיפטמין שמוכרים בדרום-מזרח אסיה, והוא גורם להזיות רבות עוצמה שנמשכות ימים על גבי ימים. השכנים שלי בהוסטל בואנג ויינג שבלאוס לקחו יאבא, ובמשך שלושה ימים רק שמענו צרחות אימה מהחדר שלהם.
לא יודע מי זה גולה נאמן, אבל נראה לי שהוא עמוק בטריפ...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  06:57:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזמן לא צחקתי ככה. תודה נאמן על כל הרגעים הנפלאים שאתה מעניק לנו בחסדך וכישרונך בזמן הפגרה המשמימה הזאת.
אבל אליה וקוץ בה - ככל שגדלה תלותנו בך, כך גדול יהיה השבר ברגע הנטישה. ולכן אני יוצא אליך בתחינה גדולה - תשאר איתנו לפחות עד אוגוסט.

וכדי לעודד אותך להשאר, אני מעניק לך כאן מזון טרולים טרי ואיכותי חינם אין כסף:
ברצוני להזכיר לך את אחד המחדלים הגדולים של הוועד המנהל שגרם נזק עצום שתוצאותיו מלווים את כולנו כבר שנים. אני מדבר על ההחלטה האומללה של אינטרסנטים אטומים לא לאכלס את יציע הכבוד של טדי במשחקי בית. אני לא מדבר רק על הפגיעה הגדולה באנשים כמוך שמעשיהם חשובים הרבה יותר מהמיליונים שתרמו ושראויים לשבת במקום רם ונישא ביציע. אני מדבר על שחיתות אמיתית של מקבלי ההחלטות, והמבין יבין (ומובן שאתה מבין).

אני קורא לך, נאמן יקר, קח את החומרים האלה ועשה איתם מה שרק אתה יודע לעשות. המשך לנקות את האורוות, ולהחזיק את הפורום הזה בחודשי השיממון הצפויים לנו.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-17/05/2010 06:59:44
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  07:52:48  הצג פרופיל שלח ל- גולה נאמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

שמעתם פעם על סם בשם יאבא? זה סוג של אמפיפטמין שמוכרים בדרום-מזרח אסיה, והוא גורם להזיות רבות עוצמה שנמשכות ימים על גבי ימים. השכנים שלי בהוסטל בואנג ויינג שבלאוס לקחו יאבא, ובמשך שלושה ימים רק שמענו צרחות אימה מהחדר שלהם.
לא יודע מי זה גולה נאמן, אבל נראה לי שהוא עמוק בטריפ...

תקשיב לי טוב מר אף ציי קטמון,וגם אתה מרילי שכאילו קושר את נגיעותי בנפוטיזם באותה שחיתות בתא הכבוד.גישתכם לאם המיתולוגית נגועה בנקרופיליה מזעזעת.
כידוע לכם אני אוהד את הקבוצה משחר נעוריי ולא היה מאושר ממני כאשר המיזם שבעטיו הוקמה הקבוצה, קרם עור וגידים.
לאלה שלא יודעים הפגישה הראשונה של עצם הגיית המיזם התקיימה במשרדי ומאז ועד היום תרמתי רבות במגוון נושאים ואופנים לרבות תמיכה כספית ניכרת למען הקבוצה.

בעבר הוצע לי לא אחת לעמוד בראש המערכת ולשמש כיו"ר האגודה ואולם בשל עיסוקיי הרבים ובשל הטמפרמנט הסוער, בעיקר בעת משחקים, דחיתי כל הצעה לשמש כיו"ר הקבוצה ואף סירבתי להפצרות רבות לשמש כחבר הוועד המנהל.
התפקיד היחיד שהסכמתי ליטול על עצמי ואשר משלב את כישוריי והשכלתי היה יו"ר וועדת המשמעת של הקבוצה.

עד העת האחרונה סברתי כי האנשים אשר מנהלים את הקבוצה עושים זאת מתוך נאמנות לתקנון, למתווה חלוקת התפקידים והסמכויות , לדאבוני התברר לי בימים האחרונים, לפי דעתי, כי הקבוצה מנוהלת בשיטת "איש כטוב בעיניו ייעשה"
ודעתי האישית על האנשים המנהלים את הקבוצה השתנתה לחלוטין.

בנסיבות אלה ולנוכח הבנתי את ניהול הקבוצה החלטתי להודיע בזאת על התנתקות מלאה מכל מעורבות בקבוצה ובקידום המיזם, למעט נוכחות ביציע כאוהד מן המניין.
אמשיך לשאת בהתחייבויות שנטלתי על עצמי עד לתום העונה ולקוות כמו כולנו שהקבוצה תגשים את מטרותיה ותעפיל לליגה א'.

לדאבוני כל עוד ימשיכו נושאי התפקידים בוועד המנהל הנוכחי לשמש בתפקידם ובעיקר היו"ר והמנכ"ל אמנע מכל מעורבות וסיוע בניהול הקבוצה או במילוי פונקציה כלשהי, למעט כמובן שמירה על מקומי ביציע.

אין זה הזמן והמקום לפרט את הסיבות להחלטתי זאת אך אומר רק למען ההגינות כי אין מדובר בניהול לא תקין או בחשד לביצוע עבירות, אלא בהתנהלות שלפי דעתי אינה ראויה, אינה מכובדת ואינה מכבדת של חברי הוועד המנהל בעיקר במישור היחסים ביני לבינם.

אני בטוח במאת האחוזים שכל אחד מהם אוהד ואוהב את הקבוצה מעמקי נשמתו אך יש להם עוד הרבה מה ללמוד, ככל שאמורים הדברים בתחום יחסי האנוש והפרדת הסמכויות של ממלאי תפקידים.
אמשיך לכבד כל אחד מהם אך כל עוד הם מנהלים את הקבוצה אינני רואה את עצמי נוטל חלק בפעילות כלשהי הקשורה בתפעול הקבוצה מאחורי הקלעים.

בהזדמנות זו אאחל הצלחה לוועד המנהל בהמשך ניהול הקבוצה ובהגשמת המטרות.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  09:28:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהבים אותך יותר עם כל תגובה!
אל תיפול רוחך!!!

נערך על ידי - האחים מרילי ב-17/05/2010 09:30:59
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  09:32:08  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי הוא המנכ"ל ומי היו"ר?
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  09:44:29  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על מנת להקל את הפנייה של כל המתלוננים אל מנגונני הבקרה הנבנים כאן לתפארת הייתי מציע לפתוח מלשינון טלפוני, על מנת שכל מקרה התנהגות קלוקלת של "אורי", "אשר", "בני" ו"עמרי" וכל "אדם" אחר בהנהלה ייחקר כראוי, לעומק ובמהירות.

כבר שוחחתי עם כמה וכמה ומחברות ה"תקשורת" המובילות במדינת "ישראל" ושיריינתי עבור קו זה את המספר ק-ט-מ-ו-ן-ז-ו-נ-ה-1-800.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 17 נושא קודם סליחה על השאלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07