| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 09:52:45
|
אדון גולה יקר ברור מכל הנכתב למעלה שאינך מזהה סרקזם והסופרים בעלי הכשרון הרהוט מפספסים את הסרקזם ואני קורא להם לדבר איתך בשפה ישרה. אני בהחלט אעשה זאת. אני אוהד מהשורה. אחד הדברים היפים בקטמון זה שאין אוהדים נבחרים, מכובדים או יותר טובים מהאחרים, כולנו אותו דבר. הפורום הזה זה המקום שבו אנחנו מביאים את דעתנו ודעתנו נשפטת על פי הדברים ולא על פי אמרם ולכן זכותם של אנשים כמוך וכמוני להתחבא מאחורי כינוי. זה גם המקום להודות, בפעם הראשונה, שאינני באמת אלי בן רימוז' המיתולוגי וכשאני עובר את השוער אני בועט לשער ולא חוזר אחורה.אף אחד לא שולח אותי להגיד שום דבר. אני יושב לי וכותב שטויות כמו שאר חברי הפורום. אין כאן פוליטיקה.
אני לא חושב שהפורום הזה זה המקום לפתרון סכסוכים אישיים. זה לא מעניין אותי מי המנכ"ל ומי היו"ר. למען האמת אני גם לא יודע מי זה מי, אז כל עוד אתה כותב תארים אני לא יודע למי אתה מתכוון. אני מציע שאתה ואותו אוהד שקילל אותך תפתרו את הבעיות בינכם. שאחד יתנצל והשני גם יתנצל וחאלס. אם אתם צריכים מגשר, אני מכיר כמה. תעזבו אותנו. בגדול נכון שקטמון כמה להיות כל מה שבית"ר היא לא ואנחנו חנונים שמעודדים ולא מקללים. ובכל זאת אנחנו לא מסלקים אם משהו נפלטה לו קללה בטעות.
אני מציע שתקלל אותו בחזרה ושנמשיך הלאה. בכל מקרה תעזוב אותנו מהסיפור. אני בסך הכל בוחר נציגי אוהדים להנהלה פעם בשנה ובזה מסתכמת מוערבותי בניהול הקבוצה. בשביל זה אני בוחר נציגים. אני מציע לך לספר לנו את הסיפור לקראת הבחירות הבאות ואנחנו בהחלט ניקח בחשבון את הצד הזה באופי הנבחרים (אם אתה באמת מדבר על נבחרים).
נראה לי שפנית לפורום הלא נכון. לא מדובר כאן בעדר של המנהיגים שנשלחו מטעם המנהיגים לריב איתך. מדובר פה באוסף אדומים שפעם בשבוע-שבועיים נפגשים על הטרסות ועד אז מבמזבזים את הזמן בגיבובים חסרי משמעות במקום לעבוד. אני ממש ממליץ שתסגור את הסיפור מול זה שקילל אותך ותעזוב אותנו בשקט. אני לא הולך לעשות משהו בגלל שחבר הנהלה אחד קילל אוהד, ולא משנה כמה האוהד בכיר. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 09:52:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
מי הוא המנכ"ל ומי היו"ר?
המנכ"ל זה הוכברג והיו"ר זה בן גיגי? או שהמנכ"ל זה בזיז והיו"ר רביב? אן להיפך? או אולי צחי? אני כבר מבולבל. ולא נכנסים ב-40 ש"ח, נכון?
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:09:11
|
טרול.סופי טרול. אחלה טרול שבעולם. טרול העשור. מלך מלכי הטרולים. |
נערך על ידי - קראנקו ב-17/05/2010 10:21:45 |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:21:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טרול.סופי טרול. אחלה טרול שבעולם. טרול העשור.
קראנקו למה אתה מקלל? הפעם האחרונה שמשהו קילל, קיבלנו על זה אשכול של 14 עמודים. אתה רוצה עוד אחד? |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:21:34
|
לחבריי היקרים, זה הזמן והמקום לבקש סליחה מכל אחד ואחד מכם על אמירות, התבטאויות והתנהגות לא ראויה שבאה לביטוי במתיחת ביקורת חריפה ואולי כוללנית מדי. אין כמעט איש בצוות הניהולי שלא "זכה" בשלב זה או אחר לקיטונות של רותחין ולהערות נוקבות במהלך הימים האחרונים. אני תקווה כי כאוהד מסור השבוי בקסמי אהדתו הבלתי מתפשרת לקבוצה, מתקבלים הדברים בהבנה וכולכם מבינים כי התופעות הללו מתרחשות במחזוריות קבועה בעיקר לפני כל פתיחת עונה . יחד עם זאת כעת הגיע הזמן על סף פתיחת העונה ועם פרוש השנה החדשה לשים בצד את כל דברי הביקורת, לחבק את ההנהלה והצוות המקצועי ולתמוך בהם ללא תנאי כי הם לא שלמים בלעדינו ואנחנו לא שווים הרבה בלעדיהם. במהלך אוגוסט, יתחיל הדבר האמיתי. אני קורא לכולנו האוהדים והמקורבים לקבוצה להעניק לוועד המנהל את מלוא הגיבוי, האהדה והאהבה שהם ראויים להם כדי להגביר אצלם את תחושת הביטחון ולהבהיר להם שההזדהות שלנו איתם אינה מסוייגת ואינה מותנית בשום תנאי. אין פירוש הדבר שנחדול מהטחת ביקורת ולא נעיר תוך כדי תנועה את מי שצריך, אבל בצד הביקורת יש לזכור בראש ובראשונה כי כולנו לפני הכל אוהדים אשר טובת הקבוצה עומדת לנגד עיניהם ואהבתם לכל אחד מהשחקנים והמאמנים אינה יודעת גבול. בקרוב יגיע הזמן, זמן לאהבה, פרגון, תמיכה, עידוד והענקת ביטחון עצמי לכל אחד מלובשי החולצה עליה מתנוסס הסמל שאנחנו כ"כ אוהבים. "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו"? התשובה היא כמובן לא וככל הנראה נחזור בשלב זה או אחר למנהגינו המגונים והישנים, אבל רגע שריקת הפתיחה לעונה חדשה וארוכה הוא רגע מכונן ומלכד שצריך לגרום לכולנו להגיע בעונה הקרובה למפגן של תמיכה, אהבה וליכוד השורות ובהקשר זה אין לי אלא להיתלות באילן גבוה ולחזור על דבריו המאלפים של מורנו ורבנו רגל עץ, "כוחנו באחדותינו".
|
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:29:20
|
| אני לא רוצה להשבית שמחות אבל דומני שהבחור הזה קצת לא בסדר (באמת) ואני ממליץ להפסיק לענות לו או להתייחס לכתיבה שלו, עם כל הצער והכאב להפסיד את הלצות עונת המלפפונים הזאת. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:30:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
לחבריי היקרים, זה הזמן והמקום לבקש סליחה מכל אחד ואחד מכם על אמירות, התבטאויות והתנהגות לא ראויה שבאה לביטוי במתיחת ביקורת חריפה ואולי כוללנית מדי. אין כמעט איש בצוות הניהולי שלא "זכה" בשלב זה או אחר לקיטונות של רותחין ולהערות נוקבות במהלך הימים האחרונים. אני תקווה כי כאוהד מסור השבוי בקסמי אהדתו הבלתי מתפשרת לקבוצה, מתקבלים הדברים בהבנה וכולכם מבינים כי התופעות הללו מתרחשות במחזוריות קבועה בעיקר לפני כל פתיחת עונה . יחד עם זאת כעת הגיע הזמן על סף פתיחת העונה ועם פרוש השנה החדשה לשים בצד את כל דברי הביקורת, לחבק את ההנהלה והצוות המקצועי ולתמוך בהם ללא תנאי כי הם לא שלמים בלעדינו ואנחנו לא שווים הרבה בלעדיהם. במהלך אוגוסט, יתחיל הדבר האמיתי. אני קורא לכולנו האוהדים והמקורבים לקבוצה להעניק לוועד המנהל את מלוא הגיבוי, האהדה והאהבה שהם ראויים להם כדי להגביר אצלם את תחושת הביטחון ולהבהיר להם שההזדהות שלנו איתם אינה מסוייגת ואינה מותנית בשום תנאי. אין פירוש הדבר שנחדול מהטחת ביקורת ולא נעיר תוך כדי תנועה את מי שצריך, אבל בצד הביקורת יש לזכור בראש ובראשונה כי כולנו לפני הכל אוהדים אשר טובת הקבוצה עומדת לנגד עיניהם ואהבתם לכל אחד מהשחקנים והמאמנים אינה יודעת גבול. בקרוב יגיע הזמן, זמן לאהבה, פרגון, תמיכה, עידוד והענקת ביטחון עצמי לכל אחד מלובשי החולצה עליה מתנוסס הסמל שאנחנו כ"כ אוהבים. "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו"? התשובה היא כמובן לא וככל הנראה נחזור בשלב זה או אחר למנהגינו המגונים והישנים, אבל רגע שריקת הפתיחה לעונה חדשה וארוכה הוא רגע מכונן ומלכד שצריך לגרום לכולנו להגיע בעונה הקרובה למפגן של תמיכה, אהבה וליכוד השורות ובהקשר זה אין לי אלא להיתלות באילן גבוה ולחזור על דבריו המאלפים של מורנו ורבנו רגל עץ, "כוחנו באחדותינו".
מועמד מס' 1 לתגלית העונה ואוהד העונה לשנת 2010-2011.
|
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:36:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אני לא רוצה להשבית שמחות אבל דומני שהבחור הזה קצת לא בסדר (באמת) ואני ממליץ להפסיק לענות לו או להתייחס לכתיבה שלו, עם כל הצער והכאב להפסיד את הלצות עונת המלפפונים הזאת.
חבל שקריאות של שלום ואחדות נרמסות בגסות שכזו ובמחי יד עם אצבע קלה על המקלדת. כמי שמלווה את הקבוצה במשך עשרות שנים אני גאה להשתייך לגרעין הקשה של הקומץ. כקומץ גאה, פעיל, לוחם ואיכפתי אתייצב יחד עם חבריי לפגישת ועידה חשובה ביום שישי הקרוב לרגל ההערכות המחודשת לעונה הקרובה ויהיה זה עם תשוקה כזו בדיוק כמו שעשיתי בלב ליבו של היציע ומהמקום בו האקוסטיקה מאפשרת לשאגות שלנו לחדור אף את חומת המגן של הקשוח בשחקנינו כדי לעוררו ושל השפל בשחקני היריב כדי להוקיעו. חברי הקומץ ואני בתוכם "דופקים כרטיס" כל משחק חיים ונושמים כל מהלך, עושים הכל מהיציע על מנת לתמוך בקבוצה ולהביא לתוצאה המיוחלת- ניצחון. לעיתים בלהט המשחק נשמעים רטינות, גערות והערות המתייחסים לשחקנים שלנו אך אינם נעימים לאותם נמענים שההערות מכוונות אליהם. זה המקום והזמן להבהיר לכולם כולל הצוות המקצועי, השחקנים ויתר האוהדים שאין גבול לאהבת הקומץ את הקבוצה וגם אם נאמרים לעיתים דברים שהם לא במקום בלהט המשחק יש לקבל אותם בהבנה והם נובעים מתוך דאגה ואהבה טהורה לקבוצה מתוך רצון אדיר לנצח את המשחק. כגרעין הקשה של הקומץ אני מאחל ליתר חברי הקומץ ולכלל האוהדים וכן לשחקנים ולצוות המקצועי,
עונה טובה, עונה מוצלחת שבמסגרתה נגשים את שאיפותינו הספורטיביות והאישיות. וידידי חבל על הציניות ההרסנית שלך. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:36:13
|
טוב, די. המשתמש המסתורי הוא לא אחר משלומי אלעזר היפואי. בדוק, חתום ונעול. אחרי 14 דפים ארוכים ומייגעים הגיעה הודעה מפויסת ובזה תיגמר הדאגה שלנו.
שלומי יקר (או שמא גולה נאמן? או החייל האמיץ שווייג?) אנא, עזוב אותנו לנפשנו. תן לנו לחזור לשקט הנחמד ותפסיק לכתוב הודעות הזויות. תחזור לבורקסים. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 10:59:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
טוב, די. המשתמש המסתורי הוא לא אחר משלומי אלעזר היפואי. בדוק, חתום ונעול. אחרי 14 דפים ארוכים ומייגעים הגיעה הודעה מפויסת ובזה תיגמר הדאגה שלנו.
שלומי יקר (או שמא גולה נאמן? או החייל האמיץ שווייג?) אנא, עזוב אותנו לנפשנו. תן לנו לחזור לשקט הנחמד ותפסיק לכתוב הודעות הזויות. תחזור לבורקסים.
למה להרוס? למה??? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 11:11:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
שלומי יקר (או שמא גולה נאמן? או החייל האמיץ שווייג?) אנא, עזוב אותנו לנפשנו. תן לנו לחזור לשקט הנחמד ותפסיק לכתוב הודעות הזויות. תחזור לבורקסים.
למה להרוס? למה???
מצטרף לשאלה.וחולק על טוריה. לא מדובר ביפואי, זה טרול תוצרת בית. טרול שגדל אצלנו בנוער.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-17/05/2010 11:13:04 |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 11:28:18
|
מישהו יכול לסכם את תקציר העלילה ? מי זה גולה נאמן ? למה הוא כל כך כועס ? התרד הזה הוא הגדול, הארוך, עם כמות התגובות והצפיות הכי גבוהה מאז הקמתו האם לא מגיע לפשוטי העם הסבר על מה המהומה ? אני מבקש מגולה נאמן או כל אחד אחר שמבין מה הולך פה לתת הסבר ממש קצר על מה מדובר זה כבר מפחיד !!!!!!!!!!!!!! |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 11:50:01
|
ירון, בהנחה שלא חזרת זה עתה מחו"ל ושאלתך אמיתית אתן לך תשובה אמיתית. יש שתי אפשרויות שאני ממש לא רוצה להמר איזו מהן נכונה. אפשרות אחת היא שמשהו עובד עלינו. זה יכול להיות ההוא מיפו או משהו אחר. הטקסט בהחלט תומך באופציה זו אבל הספרות ריאליסטית מידי לחשוב שזה נכון מכיוון שהסופר יורד לפרטים. האפשרות השניה שמדובר בחבר הנהלה או חבר מועצה שמשהו אחר מהנהלה קילל אותו. במקום שהוא יספר לנו מיהו ומי קילל אותו וכולנו היינו אומרים שזה לא בסדר שמקללים וממשיכים לשמוע סיפורים על קבוצות ליגה ב' דרום ב', הוא סיפר לנו שהוא היה בחו"ל ולמה אנחנו לא מתאחדים עם הפועל ירושלים ולא נורא שסאסי שם. ככל שאני חושב על זה הפרטים בהחלט סותרים את האפשרות השנייה. קודם הוא דיבר על זה שהוא חזר מחו"ל והוא לא יודע מה זה הפועל קטמון. אח"כ הוא אמר שאחנו משחקים נגד קונוסים וזו לא קבוצה רצינית ושאנחנו צריכים לחזור להפועל ירושלים. אח"כ הוא טען שהוא הקים את הקבוצה והוא לא סתם אוהד אלא אוהד בכיר. בסוף הוא אמר שכולנו אחים ויאללה בוא נצא לעונה חדשה ומרגשת. אני נמנע מלמצוא שם תואר לתופעה כי הוא טוען שהוא אוהד ונראה שהוא מאד רגיש לקללות (בלשון המעטה) אז אני נזהר. יש לי הרגשה שכולם כאן יודעים מי זה חוץ ממני. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 12:24:50
|
זה לא שחזרתי מחו"ל וגם קראתי את כל 14 העמודים אבל לא הצלחתי להבין כי יש פה דברים לא ברורים אבל אם הכל מסתכם בזה שאורי קילל מישהו - שזה לא בסדר - אז נרגעתי חשבתי שזה משהו הרבה יותר חריף |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 13:07:43
|
האמאמא של שורף גקלים. לא יודע איך רק עכשיו קלטתי. |
 |
|
סליחה על השאלה  |
|