| משתמש |
סליחה על השאלה  |
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 22:28:26
|
[אתה בטח מתכוון "שניר" ו"ההוא עם החכות". פשוט "יוסי" נורא העליב את נאמן. יכול להיות שנאמן התבלבל בפורום? יכול להיות שהוא נפגע גם מההתרחבות של רולדין? [/quote]
לאט לאט אני מתחיל לחשוב שהגולה הנאמן פשוט התבלבל בפורום או שאולי לא אישרו את היוזר שלו שם. אני לא סיבה הגיונית אחרת להודעות שלו כאן.
אנחנו רק יכולים לברך על אי ההבנה. מעניין מה יש לעמי גרינפלד להגיד על הדיון. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 22:40:25
|
האופציות הן: אורי שרצקי גיא לרר אלעד ליפשיץ אודי טרלו חזי שוסטר (אגב שוסטר, זה נכון שהוא הבן של טטיאנה הופמן?)
יש גם את התורם האלמוני מגוגל העולמית. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 22:47:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
האופציות הן: אורי שרצקי גיא לרר אלעד ליפשיץ אודי טרלו חזי שוסטר (אגב שוסטר, זה נכון שהוא הבן של טטיאנה הופמן?)
יש גם את התורם האלמוני מגוגל העולמית.
ג'ון מדלולה! הוא היחיד שאני מכיר שיכול לחפור כל-כך הרבה על זה שלא נכנסנו בחולון. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-16/05/2010 22:48:56 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 22:48:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
יש גם את התורם האלמוני מגוגל העולמית.
ג'ון מדלולה!
הלו הלו להרגע שם, אני נמצא בסוואזילנד ולצערי לא יכלתי להגיע למשחק בחולון ( למרות שאני חושב שהיה צריך להכנס ב40) |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 23:20:37
|
לא יאומן! האם דבריי בכל זאת הגיעו לאוזניים קשובות? בשעות הבוקר הגיעה אליי הבטחה כי בקרוב תצא הודעת אחדות מטעם הוועד המנהל לאחר התקריות המכוערות שארעו במשחקה הלפני האחרון של קבוצת האם בו איימו אוהדי קטמון על אחיהם שלא להכנס ולצפות בהפועל ירושלים. במסגרת ההודעה קוראים החברים לליכוד השורות והשארת המחלוקות מאחורינו. בשיחות שהיו לי בימים האחרונים עם חברי הועד המנהל הובהר להם כי התבטאויות לא ראויות ואשר פוגעות ברגשות אוהדים אחרים - במיוחד כשהן יוצאות מפיהם של נושאי תפקידים במיזם - מחייבות תגובה ראויה , מיידית ונחרצת של הועד המנהל. לו היו יוצאות ההודעות המתאימות מצד ההנהלה זמן קצר אחרי התקרית המכוערת והיו מתבצעות הפעולות המתחייבות היו נחסכות ההתנצחויות האישיות והפרשה היתה נסגרת בצורה שקטה וחברית. אכן, לטעות היא מעלה אנושית אך לסלוח או להודות בטעות, היא מעלה הדורשת תעצומות נפש שלוקח זמן לגייס - אם בכלל. ההודעה היום הגיעה באיחור אך מוטב מאוחר מאשר בכלל לא. אדון יו"ר טעה פעמיים. פעם אחת - כשהתבטא כפי שהתבטא ובפעם שנייה כשלא מצא את הכח והאצילות להתנצל ולהשכיח את העניין. כשכבר התנצל עשה זאת בחצי פה ובאיחור רב והנזק התדמיתי לאינטגריטי שלו כבר נגרם, כמו גם הנזק למיזם. ציפיתי להודעה נחרצת וחדה יותר מטעם הועד המנהל. האנשים הללו מייצגים כל אחד מאיתנו ומהווים את חלון הראווה של המיזם. הקמנו קבוצת אוהדים לתפארת ועלינו לחנך את השחקנים לערכים של מצויינות לצד כבוד הדדי. על הועד המנהל היה להתנער מהדברים ולא לגבות את שרצקי ע"י שתיקה וטמינת הראש בחול. דרשתי מהועד המנהל שינקוט בצעדים נוספים המתחייבים מהפרשה והובטח לי שכך ייעשה. אני מבקש מכולם להבין שאין מאחורי המחאה שום אינטרס אישי. אני עצמי לא נושא בשום תפקיד במיזם ומאחר ואיני חבר עמותה איני יכול לבחור ולא להבחר וגם אין לי ענייו במועמדותו של חבר זה או אחר. כעת, משנרגעו הרוחות אני מבקש להבהיר כי לי אישית - ואני מניח שגם לאלה שפרשו - אין שום דבר אישי נגד אורי או כל נושא תפקיד אחר. מר יו"ר פועל למען הקבוצה והמיזם ללא לאות מיומו הראשון ותרומתו היא עצומה. יחד עם זאת עליו לעשות הכל שהתנהגותו המוטעית לא תאפיל על תרומתו הגדולה. באשר לכל מי שהביע דאגה בקשר להמשך מעורבותי במיזם אומר רק כי לא הלכתי לשום מקום ואמשיך לעודד ולתמוך בקבוצה בכל כוחי. לא אכהן בשום תפקיד במסגרת המיזם ואשקול את מידת תרומתי העתידית לפי תוצאות הטיפול של הועד המנהל הנוכחי במחדלים ניהוליים שארעו בתקופתו ואשר הובאו לידיעתו ולידיעת ועדת הביקורת(היא אכן פועלת וקיימת?חבל שאין לה שיניים).
גם אנחנו האוהדים - ואני בתוכם - טעינו כאשר הגבנו בעוצמה, ערב משחק חשוב ולא ניתבנו את התגובה לאפיקים אחרים, כדי למזער פגיעה אפשרית בקבוצה.אני שמח שהצוות המקצועי והבחורים התעלו על עצמם במשחקים החשובים ואם הם עשו כל כך הרבה למעננו ולמען הקבוצה על הדשא עלינו להתאחד ולהיות כאן בשבילם. אני מתנצל מעומק הלב מכל מי שנפגע מדברים שאמרתי ומבקש את סליחתו של הפורום, שיצא מכליו בגללי, על אף שלא היתה כל כוונה רעה בדבריי.
כעת, למרות המשקעים וההתנהלות השגויה של ההנהלה והמנכ"ל יש לשים בצד את המחלוקות ולעמוד באתגרים שלפנינו. עשינו צעד ענק העונה אך טרם הבטחנו את הגעתינו לקדמת במת הככדורגל בארץ. עליית ליגה נוספת וצלחת האליפות כבר נוגעת בקצות האצבעות ובעזרת השם נעלה עוד העונה לליגה א'.
|
נערך על ידי - גולה נאמן ב-16/05/2010 23:29:24 |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 23:24:42
|
| אני קורא לועד המנהל לטפל במחדלים הניהוליים, ויפה שעה אחת קודם! |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:02:03
|
| לקח לי קצת זמן לרדת לעומקם של דברים ולהבין, שהאיש בהחלט יודע על מה הוא מדבר. גם אני מוצאת מספר פגמים סביב נושאים מסויימים בכל הנוגע להתנהלותו של הועד המנהל בסיטאוציות כאלה ואחרות. אני חייבת לומר שאני גם בהחלט מצטערת שועדת הביקורת לא נוקטת יוזמה ומבצעת מהלכים ולמעשה עוצמת עיניים נוכח כמות התלונות הגדולה שמגיעה לועדת ההתנגדויות שגם לא מניחה את דעתי במהלכים רבים ומעוררי תמיהה. ומה עם ועדת החריגים? מוטלת בצד. לא לעניין בכלל. |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:03:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אני קורא לועד המנהל לטפל במחדלים הניהוליים, ויפה שעה אחת קודם!
ידידי ציני? חבר, אתם יצרתם את המחאה וההתנצלות המלאכותית שלכם היא לא הפתרון למשבר. את זה היה אפשר לבצע עוד אתמול ושלשום. אתה יודע שישנם עוד דברים על הפרק ומבחינתי ההתנצלות הזאת היא לא הדבר החשוב. יש נושאים שטעונים בירור מעמיק ושורשי והביקורת שלי עליכם ידועה ומוכרת. אני מזמין אותכם לכנס בהקדם את הועד המנהל ולהזמין אותי לפגישה,זכר לימים עברו. אני מבטיח לכבד אתכם בנוכחותי ולשטוח את כל טענותיי. אני מצידי אשעה את המחאה באופן זמני כדי שנלבן עד דק את הסוגיות הטעונות ליבון. מס הטלפון שלי ידוע לכם וודאי שמרתם אותו בזיכרון מתקופת המתווה... הכדור אצלכם וטוב שכך כי כשהוא אצלי יוצאת פצצה לחיבורים. לא תמיד לשער הנכון... |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:06:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
לקח לי קצת זמן לרדת לעומקם של דברים ולהבין, שהאיש בהחלט יודע על מה הוא מדבר. גם אני מוצאת מספר פגמים סביב נושאים מסויימים בכל הנוגע להתנהלותו של הועד המנהל בסיטאוציות כאלה ואחרות. אני חייבת לומר שאני גם בהחלט מצטערת שועדת הביקורת לא נוקטת יוזמה ומבצעת מהלכים ולמעשה עוצמת עיניים נוכח כמות התלונות הגדולה שמגיעה לועדת ההתנגדויות שגם לא מניחה את דעתי במהלכים רבים ומעוררי תמיהה. ומה עם ועדת החריגים? מוטלת בצד. לא לעניין בכלל.
אתי הצחקת אותי! הודעת התנצלות מסוייגת שהכריחו אותם לשרבט אחרי יותר מיומיים כי ראו שהלהבות מתחילות לחרוך כל חלקה טובה. אם זה הנוסח הפוטר את אומר הדברים מאחריות אחרי יומיים של תחנונים אני מתחיל לחשוב אם לא כדאי לי להגיד בפורום הפתוח את כל מה שאני חושב עליכם.... , תרגיעו אני מבטיח למחוק אחרי כמה דקות בבקשה, אל תהיו קטנוניים... יודעים מה ? אני מתנצל מראש. אפשר ? |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:10:21
|
אורי , אני מכבד אותך ואת בני וזכותו לחשוב כמוך. הכדור מזמן לא אצלי למעט בזמן הפנדל שבעטתי במשחק כובשי קטמון. מעולם לא התלהמתי כלפיך וגם לא אתה כלפיי. שוחחתי אתמול והיום עם עמרי כדי שיעביר את המסר והדברים ייסגרו מחוץ לפורום אבל שום דבר לא יצא מזה. אתם מתכתבים בפורום ומושכים זמן במקום לפעול כפי שצריך. אני חופשי לומר את כל מה שיש לי בפורום כי אני אוהד מן המניין -שאמנם תרם רבות למיזם- אבל, עדיין אוהד מן השורה המשתייך לקומץ הידוע לשימצה ובאהדתו הפנאטית לקבוצה. אתה, בניגוד אליי, חבר בועד המנהל ונושא תפקיד חשוב ובכיר. טוב תעשה אם תכנס את החברים ותקבלו החלטה. פעם הייתם עושים זאת בנוכחותי אבל , מאז גדלתם והתבגרתם ואינכם זקוקים עוד לעצות של מבוגר אחראי וככה זה גם נראה. המחלוקות לא תפתרנה מאליהן וככל שיעבור זמן ה"מפלצת" שאתה קורא לה רק תלך ותגדל. אוואטר כבר ראית ?
|
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:21:03
|
| אני לא חבר עמותה ואין לי אפילו זכות הצבעה. מאז תחילת המיזם תרמתי בכל דרך אפשרית למיזם ומי שרואה אותי ביציע יודע עד כמה הקבוצה חשובה לי. במהלך היומיים האחרונים דיברתי עם חברים בועד המנהל והצעתי להם דרכים לפתרון המשבר על מנת לסיים את הסגה העצובה הזאת ואולם דבריי נפלו על אוזניים אטומות. האמינו לי שמאז המשחק לא דיברתי עם אלון או רוני אפילו פעם אחת ואין שום תאום עמדות ביננו. אנחנו פשוט מרגישים פגועים וכל אחד מאיתנו מגיב לפי תחושותיו. אני התפטרתי מתפקידי כיו"ר ועדת ההיגוי לגיוס אוהדים משום שההנהלה והמנכ"ל הפכו את המוסד החשוב הזה לבדיחה עצובה. בנוסף, אני משעה לחלוטין את פעילותי ותרומתי הנוכחית והעתידית למען המיזם במחאה על התנהלות הועד המנהל והמנכ"ל. אוסיף בעתיד לתרום למיזם כאשר יעמדו בראשו אנשים ראויים. צר לי שעמדתי בראש מגבשי המתווה ופעלתי כדי שההנהלה הנוכחית תעמוד בראש המיזם. אני בניגוד אליהם יודע להכיר בטעויות ואף להתנצל עליהן. רמי, עמרי וכל האחרים עימכם הסליחה אתם לא יותר גרועים מהאליטה הנוכחית המנהלת את הקבוצה ובהיבטים מסויימים- הרבה יותר טובים. נפגש ביציע בעונה הבאה הקרובה ונייחל לניצחונות. |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:30:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
אני לא חבר עמותה ואין לי אפילו זכות הצבעה. מאז תחילת המיזם תרמתי בכל דרך אפשרית למיזם ומי שרואה אותי ביציע יודע עד כמה הקבוצה חשובה לי. במהלך היומיים האחרונים דיברתי עם חברים בועד המנהל והצעתי להם דרכים לפתרון המשבר על מנת לסיים את הסגה העצובה הזאת ואולם דבריי נפלו על אוזניים אטומות. האמינו לי שמאז המשחק לא דיברתי עם אלון או רוני אפילו פעם אחת ואין שום תאום עמדות ביננו. אנחנו פשוט מרגישים פגועים וכל אחד מאיתנו מגיב לפי תחושותיו. אני התפטרתי מתפקידי כיו"ר ועדת ההיגוי לגיוס אוהדים משום שההנהלה והמנכ"ל הפכו את המוסד החשוב הזה לבדיחה עצובה. בנוסף, אני משעה לחלוטין את פעילותי ותרומתי הנוכחית והעתידית למען המיזם במחאה על התנהלות הועד המנהל והמנכ"ל. אוסיף בעתיד לתרום למיזם כאשר יעמדו בראשו אנשים ראויים. צר לי שעמדתי בראש מגבשי המתווה ופעלתי כדי שההנהלה הנוכחית תעמוד בראש המיזם. אני בניגוד אליהם יודע להכיר בטעויות ואף להתנצל עליהן. רמי, עמרי וכל האחרים עימכם הסליחה אתם לא יותר גרועים מהאליטה הנוכחית המנהלת את הקבוצה ובהיבטים מסויימים- הרבה יותר טובים. נפגש ביציע בעונה הבאה הקרובה ונייחל לניצחונות.
אני חוששת שאין מנוס מהקמתה של ועדת ערר ראויה. כזו שתדע לנעוץ את שיניה במקומות הנכונים, ובעיקר תדע לשלב במקומות הנדרשים את האיזונים והבלמים ההכרחיים כל כך. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:45:32
|
לדעתי צריך לקרקף את הוועד המנהל, לפרק את המיזם ולחזור לחיקם החמים של סאסי ויונה כדי שנוכל להניח את ישבננו על היציע ולתרום ולאהוב זה את זה אהבת נצח וללבוש את החולצה האדומה עם הסמל ולשלם לכל הקבוצות על כל סכום של כרטיס שהם ירצו. בעיקר להעניק פוליצר לגולה נאמן במסגרת פרס על ספרות יפה בסגנון זרם התודעה.
|
I am City till I cry |
 |
|
|
גולה נאמן
46 הודעות |
נשלח - 17/05/2010 : 00:49:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נאמן
אני לא חבר עמותה ואין לי אפילו זכות הצבעה. מאז תחילת המיזם תרמתי בכל דרך אפשרית למיזם ומי שרואה אותי ביציע יודע עד כמה הקבוצה חשובה לי. במהלך היומיים האחרונים דיברתי עם חברים בועד המנהל והצעתי להם דרכים לפתרון המשבר על מנת לסיים את הסגה העצובה הזאת ואולם דבריי נפלו על אוזניים אטומות. האמינו לי שמאז המשחק לא דיברתי עם אלון או רוני אפילו פעם אחת ואין שום תאום עמדות ביננו. אנחנו פשוט מרגישים פגועים וכל אחד מאיתנו מגיב לפי תחושותיו. אני התפטרתי מתפקידי כיו"ר ועדת ההיגוי לגיוס אוהדים משום שההנהלה והמנכ"ל הפכו את המוסד החשוב הזה לבדיחה עצובה. בנוסף, אני משעה לחלוטין את פעילותי ותרומתי הנוכחית והעתידית למען המיזם במחאה על התנהלות הועד המנהל והמנכ"ל. אוסיף בעתיד לתרום למיזם כאשר יעמדו בראשו אנשים ראויים. צר לי שעמדתי בראש מגבשי המתווה ופעלתי כדי שההנהלה הנוכחית תעמוד בראש המיזם. אני בניגוד אליהם יודע להכיר בטעויות ואף להתנצל עליהן. רמי, עמרי וכל האחרים עימכם הסליחה אתם לא יותר גרועים מהאליטה הנוכחית המנהלת את הקבוצה ובהיבטים מסויימים- הרבה יותר טובים. נפגש ביציע בעונה הבאה הקרובה ונייחל לניצחונות.
אני חוששת שאין מנוס מהקמתה של ועדת ערר ראויה. כזו שתדע לנעוץ את שיניה במקומות הנכונים, ובעיקר תדע לשלב במקומות הנדרשים את האיזונים והבלמים ההכרחיים כל כך.
אתי, אני מזהה נימה ביקורתית בדברייך כלפי הוועד ובצדק אם כי היא עדינה משהו.את הביקורת הפתאטית שאת מדברת עליה את תראי קורמת עור וגידים במפגן תמיכה אדיר של עשרות אוהדים שיעמדו לצידו של אוהד פגוע אחד, עם כל אביזרי המחאה הנדרשים במשחק הבית הראשון,ואולי אז תביני את גודל עוצמת הפגיעה.במקום להגיב נכון ובזמן הנהלת הצללים שולחת אותך ואת דומיך לשמש עלי תאנה לכיסוי, את יודעת מה , ואם לא תשאלי את המנכ"ל. בימים הקרובים צפויים , לפי מידע שהובא לידיעתי, אוהדים רבים לבצע פעולות מחאה אישיות, לגיטימיות, לפי צו מצפונם ,כדי להביע את הסתייגותם מהתנהגות המנכ"ל והועד המנהל בימים האחרונים. אני אישית כבר הודעתי שאני מסיר כל תמיכה במיזם כלכלית , משפטית ואחרת כל עוד ימשיך הדובר לשתוק והמנכ"ל להתנהג כאילו לא ארע דבר. אם המחאה תתרחב בדרך הזאת כל המיזם הנפלא שלנו לרבות את וקרוביך בועד המנהל נראה פטטיים ומעוררי רחמים. יש כאן מאבק כוחות על עיקרון יסוד של מנהל תקין וכללי נימוס והתנהגות ואל מה שאת מתייחסת בקלות ראש אני רואה כעניין עקרוני ראשון במעלה ולפי כמות הטלפונים שקיבלתי בשבת, כך גם עשרות רבות של אוהדים. אם כדור השלג לא ייעצר בזמן את תופתעי לגלות כמה דרכי פעולה ומחאה לגיטמיות קיימות מעבר לבחירות חדשות ומה כוחן. המפתח לצו הפיוס שכולנו רוצים בו הוא בהחלטות שצריך לקבל הועד המנהל שמחריש ונותן גיבוי בשתיקתו לאדם אחד שטעה ומסרב להתנצל ולשלם את המחיר על טעותו. ההנהלה הקודמת הועמדה עם הגב לקיר והתפטרה על התנהלות חמורה הרבה פחות וחברי הועד המנהל הנוכחי ליבו בזמנו את המשבר ופרשו מניהול הקבוצה בעיצומו של משבר גדול. אם לא יינקטו הפעולות הנכונות להשכנת שקט, שלום ואחדות אנחנו צפויים לעתיד דומה. |
 |
|
סליחה על השאלה  |
|