משתמש |
תודה להתאחדות?  |
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 21:25:33
|
אה ולגבי עניין השחקנים היהודיים
זה יפה שאתם מנסים להכשיר חזירים בשביל לשרת את האג'נדות שלכם.
בפועל ליגת העל מורכבת מ80-90% שחקנים יהודים. אף אחד מהם לא נמצא בסכנין.
כולם יקרים? באמת? אין אף שחקן זול בליגת העל? אין אף שחקן שמבחינת יכולת הוא ספק לאומית ספק ליגת העל, שישמח מאוד שקבוצה מליגת העל תיקח אותו?
אין אף שחקן שהצטיין בליגה הלאומית שסכנין קוצה לקלוט אותו לשירותיה כמו שרוב קבוצות ליגת העל עושות?
גיא לוי יכול להגיד עד מחר שהם מחפשים בנרות, יש עשרות שחקנים טובים וזולים שרק מחכים שקבוצה מליגת העל תחתים אותם.
אם סכנין לא מחתימה יהודי אחד בין 25 שחקני הסגל הנרחב שלה, זה לא מטעמים כלכליים, זה מטעמים גזעניים.
כשביתר לא מחתימה ערביפ(שמהווים 10-20% משחקני ליגת העל) זאת גזענות וכשסכנין לא מחתימה יהודים (שמהווים 80-90% משחקני ליגת העל) הם לא מוצאים?
ושוב, אני לא בא להשוות בין המועדונים, ברור לי שהגזענות והשנאה שבביתר גדולה ומחליאה הרבה יותר. אבל בואו לא נהיה עיוורים לסטטיסטיקה.
0 מתוך 25 כשיחס השחקנים הערבים-יהודים הוא כל כך משמעותי, זה לא יד המקרה. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 22:25:02
|
אם בסכנין היתה החלטה לא להחתים שחקנים יהודים אז איך אתה מסביר את זה שכבר שנים רבות משחקים יהודים בסכנין וגם את זה שהנהלת סכנין ניהלה משא ומתן בקיץ עם שחקנים יהודים ? אם הם לא רוצים שחקנים יהודים מדוע הם ניהלו איתם משא ומתן ? |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 22:57:32
|
לא יאומן מה הקיץ עושה לאנשים: חשבנו לרגע שזכינו בציוד משובח וזה הפך לשאלה על אופייה של סכנין, נתנו המלצה לביטר נורדיה וליגת השכונות של ג'רסי עלתה מהאוב. בימים טרופים אלה אני לא רוצה להישמע כסותם פיות אבל סייג לחכמה שתיקה. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 23:15:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אם בסכנין היתה החלטה לא להחתים שחקנים יהודים אז איך אתה מסביר את זה שכבר שנים רבות משחקים יהודים בסכנין וגם את זה שהנהלת סכנין ניהלה משא ומתן בקיץ עם שחקנים יהודים ? אם הם לא רוצים שחקנים יהודים מדוע הם ניהלו איתם משא ומתן ?
נכון שיחקו שם במשך שנים שחקנים יהודים, בעיקר בעידן של מאזן גנאים שהוא אדם יקר ואוהב ישראלים, והיה מאוד חשוב לו שסכנין תהיה קבוצה מעורבת שתפעל לדו קיום.
אבל מרגע שמאזן עזב את סכנין, וההנהלות שם התחלפו כמו גרביים, בסופו של דבר משנה לשנה מספר השחקנים היהודים בקבוצה הלך ופחת, עד שבקיץ הזה לא הוחתם אף שחקן יהודי.
לא אמרתי ש"התקבלה החלטה רשמית לא להחתים שחקנים יהודים" אף אחד לא יגיד את זה בצורה גלויה אבל העובדות הן שסכנין החתימו מאמן שנכשל בליגה הלאומית(ככל הנראה בשכר מאוד נמוך) ואותו מאמן במשך חודשיים לא מחתים אפילו שחקן אחד יהודי מתוך סגל רחב של 20+ שחקנים.
ניהלו משא ומתן עם שחקנים...מאיפה לך? כי הם אמרו? "מחפשים בנרות שחקנים יהודים" וואלה? זה קשה כמעט כמו לחפש שחקן הונולולי?
עוד לא למדת איך מתנהל הכדורגל הישראלי?
אני לא מאמין לאמרות ולכמעטים אני מאמין בנתונים שאני רואה בעיניים. בפועל, אין לסכנין אף שחקן יהודי בסגל.
צירוף מקרים? חוסר מזל? תאמין במה שבא לך
אני משתדל לא לעצום את העיניים כשאני רואה משהו לא כל כך טבעי. |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-11/08/2014 23:18:54 |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 23:23:38
|
רוזנברג יורם - מאמן כושר ,מוטי אזולאי - מאמן שוערים , גיא לוי - מאמן ראשי , שלושה יהודים כשרים בסכנין , i rest my case |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 23:29:54
|
ועוד דבר קטן לפני שימשיכו להאשים אותי בגזענות ובשנאת ערבים.
לפני קצת יותר מחצי שנה, נסעתי למשחק החוץ באום אל פאחם.
הרגשתי מאוד בטוח, לרגע לא פחדתי, נהניתי מאוד מהאירוח ומהיחס החם של הנהלת אום אל פאחם ואוהדיה. קניתי את הקולה שלהם, אכלתי את הפלאפל שלהם. בסוף המשחק משום מה הוציאו אותנו ביציאה צדדית, לי אישית לא היה ברור למה, היה ברור לי שלמרות שניצחנו שם, אוהדי אום אל פאחם לא יעשו לנו כלום.
בסוף המשחק המשכתי גם לאלבאבור, היה לי מאוד כיף, והרגשתי אורח של כבוד.
זה שיש לי סלידה מסוימת מסכנין, זה ממש לא בגלל גזענות או שנאת ערבים. הרגשתי הרבה יותר בטוח באום אל פאחם מאשר בבית הכלא של שעריים, או במשחקי חוץ נגד יפו או מרמורק או הרבה קבוצות "יהודיות" אחרות.
פשוט בני סכנין, ואוהדיה בפרט, הוכיחו יותר מפעם אחת שהם ממש לא קבוצה שדוגלת לדו קיום ואהבה בין יהודים לערבים(הוכיחו יותר בעבר, בשנים הראשונות שלהם בליגה, עם מאזן גנאים)
ונסיעה למשחק חוץ בסכנין הפכה למסע מסוכן, ולא רק לאוהדי ביתר.
שוב, לאום אל פאחם לא מפחיד אותי לנסוע, גם לא לנצרת או לכפר קאסם. לסכנין כן.
לצעוק לי "גזען גזען" זה הפתרון הקל ביותר, אבל גם השגוי ביותר.
זה לא באמת כזה מפריע לי, כי אני יודע שאני לא גזען, ומי שמכיר אותי ביציע(ותתפלאו יש הרבה כאלה) יודע שאני לא גזען.
אבל היי,אם לקרוא לי גזען, ולהגיד לי שאין לי מקום אתכם ביציע של קטמון עושה לכם טוב וגורם לכם לפרוק קצת עצבים מהמלחמה? לכו על זה, זה לא הופך אתכם לצודקים, רק לצבועים. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 23:33:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
רוזנברג יורם - מאמן כושר ,מוטי אזולאי - מאמן שוערים , גיא לוי - מאמן ראשי , שלושה יהודים כשרים בסכנין , i rest my case
משום מה בכתבה שערוץ הספורט עשה למתחממים הם אמרו שגיא לוי הוא היהודי היחיד בקבוצה. כנראה שלא עשו תחקיר מעמיק.
בכל מקרה מקבל את ההערה שלך, ועדיין היא לא מוכיחה כלום. הדבר היחיד שהיא מוכיחה, זה שאין כנראה מספיק אנשי מקצוע איכותיים במגזר, לא מאמני שוערים, ולא מאמני כושר, ולא מאמנים ראשיים.
ושוב אני אגיד, אם הקייס שלך נכון, אז איך אתה מסביר שיש 3 אנשי צוות מקצועי יהודים מתוך צוות מצומצם, אבל לא שחקן אחד יהודי מבין 20+ שחקנים?
לי אישית זה מריח מוזר אם אתה לא מריח כלום, תבדוק טוב שהאף שלך לא סתום במקרה. |
 |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 00:12:36
|
מתאפק לא להגיב |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 09:00:47
|
אכן מעיק |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-12/08/2014 09:01:32 |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 09:11:02
|
פעם אחרונה שאני פותח נושא חדש :) |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 09:12:32
|
"אדום מהכפר", אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ולכתוב מה שאתה רוצה, אבל רצוי שהדברים יהיו מבוססים ולא על כרעי תרנגולות. תמונה אחת, שיר אחד, ביקור אחד באצטדיון - זה נראה לך הגיוני לבסס על זה את כל הטיעון שלך ולצאת נגד הקבוצה הזו?
ולא הבנתי למה החלטת שהנהלת סכנין היא גזענית ולא רוצה להחתים שחקנים יהודים? אולי המצב הפןך לחלוטין? ואולי זה סתם מקרה שהשתלב עם הלחימה ולא מעיד על שום דבר כי בינואר יצטרפו 4 ישראלים?
הטון של הדברים שלך פסקני ונחרץ, אבל באמת לא ברור לי למה. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 10:36:54
|
זה לא סוד שהכדורגלן הישראלי - ערבי או יהודי- הוא לא מהמשובחים בעולם ולכן אני מאמין לגיא לוי שהוא לא מצא בשוק כדורגלן יהודי שיהיה יותר טוב משחקנים ערבים שיש כיום בסכנין . לגיטימי שמבין שני שחקנים באותה רמה השחקן הערבי יבחר לשחק בסכנין .
|
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 12:01:51
|
הליצן מהכפר, תחזור לבית"ר ולתפסיק לחפור כבר. אכלת את הראש. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-12/08/2014 12:02:31 |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 15:11:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
"אדום מהכפר", אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ולכתוב מה שאתה רוצה, אבל רצוי שהדברים יהיו מבוססים ולא על כרעי תרנגולות. תמונה אחת, שיר אחד, ביקור אחד באצטדיון - זה נראה לך הגיוני לבסס על זה את כל הטיעון שלך ולצאת נגד הקבוצה הזו?
ולא הבנתי למה החלטת שהנהלת סכנין היא גזענית ולא רוצה להחתים שחקנים יהודים? אולי המצב הפןך לחלוטין? ואולי זה סתם מקרה שהשתלב עם הלחימה ולא מעיד על שום דבר כי בינואר יצטרפו 4 ישראלים?
הטון של הדברים שלך פסקני ונחרץ, אבל באמת לא ברור לי למה.
פולדש הדיון הזה די מוצה ואנחנו בדרך לטחון מים אז אגיב לך ושם אעצור (בעיקר כי אני מרגיש שהרבה אנשים כאן צבועים, ואף אחד לא התייחס לטיעון אחד שכתבתי חוץ ממך ומקטמון)
הטיעונים שכתבתי לא מבוססים על כרעי תרנגולת, זה ששלחתי שני לינקים, לא אומר שאלה הדוגמאות היחידות שיש, או המקרים היחידים שיש. בא לך לחקור יותר עמוק? בבקשה, לך לגוגל, לך ליוטיוב, ותראה עשרות דוגמאות לכך שהקהל של סכנין אלים ומתריס. הם הקבוצה היחידה בהיסטוריה של הכדורגל שאחרי זכייה בגביע המדינה עיקמה והרסה את גביע המדינה בצורה כזאת שההתאחדות הייתה חייבת להכין חדש. גם זאת גזענות?
אולי המצב הפוך? קשה לי להאמין, יכול להיות שהכוכבים הגדולים מעדיפים לא להגיע לסכנין ולשחק באמת בקבוצות גדולות. אבל שחקני הדרג הבינוני ומטה לא ירצו לשחק בקבוצת מרכז טבלה ומעלה בליגת העל? רגע, ואולי שחקנים יהודים לא רוצים ללכת כי הם מפחדים מהקהל של סכנין? זה לא הופך אותם לפחדנים, זה הופך את הקהל של סכנין למפחיד.
יכול להיות שזה בגלל המתח של המלחמה, ויכול להיות עוד המון דברים. וכן, יכול להיות שבינואר הם יהיו חייבים להביא שחקני חיזוק, ולא תהיה להם ברירה והם יביאו שחקנים יהודים.
אבל שוב, כרגע זאת המציאות, והמציאות לא מלבבת. ולא כל המניפיסט שלי נשען על הקטע של השחקנים היהודים. כאמור כבר ציינתי עוד דברים, התנהלות מחפירה של ההנהלה כלפי מאמנים(ואתה מוזמן לשאול את מרקו בלבול) עבירות משמעות חוזרות ונשנות אלימות מצד הקהל(ולא רק נגד ביתר) שירים גזעניים ומתסיסים ובאופן כללי, קבוצה שמתנהלת כמו שוק, ועונה אחת עונה הם מגייסים תקציב בנרות בשביל להגיע למינימום.
אז אני לא אוהב את סכנין, ביג פאקינג וואט אני גם לא אוהב את בני יהודה ואני שמח שהם ירדו ליגה. גם הם מתנהלים כמו שכונה גם אצלם יש רוב של קהל גזעני ואלים
וזה למה אני חושב שרוב המגיבים פה הם פשוט אנשים צבועים. כי אם הייתי אומר את אותם דברים על בני יהודה או על מכבי ת"א, אף אחד לא היה קם להגן עליהן. אבל ברגע שזה סכנין וזה ערבים, קטמוני כל העולם התאחדו להיכנס בי.
והצביעות הכי גדולה, זה שמדברים פה גבוה גבוה על ערכים, על אג'נדות, של קבלת השונה,על פלורליזם,על חופש הביטוי על "אצלנו יש מקום לכולם" אבל כשמישהו כאן כותב דברים שלא תואמים את השקפת העולם שלכם אתם מבצעים בו לינץ' אלים ומכוער ומנסים להעיף אותו מקרבכם המזל הגדול שהקהל הגדול של קטמון לא מורכב רק מאלה שהגיבו בת'רד הזה אלה מאנשים באמת טובים וערכיים שמקבלים גם דעות אחרות תסתכלו טוב טוב אם אני זה שלא מסוגל לקבל את השונה או אתם המשך קיץ נעים נתראה באספות הקרובות |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 15:12:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
הליצן מהכפר, תחזור לבית"ר ולתפסיק לחפור כבר. אכלת את הראש.
איזה כיף שהאיש שמכה אוהדים שלנו(ולא בפעם הראשונה) בא להטיף לי מוסר. סבבה לי עם זה אני אמשיך לדבר במקלדת ואתה תמשיך לדבר בידיים |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-12/08/2014 15:12:49 |
 |
|
תודה להתאחדות?  |
|
|
|