משתמש |
תודה להתאחדות?  |
HST
285 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 09/08/2014 : 02:56:59
|
סליחה שאני קצת פארטי פופר אבל הבחירה בסכנין היא בחירה פופוליסטית זולה ומגוחכת כמעט כמו לבחור בביתר |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-09/08/2014 02:57:49 |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 15:12:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
סליחה שאני קצת פארטי פופר אבל הבחירה בסכנין היא בחירה פופוליסטית זולה ומגוחכת כמעט כמו לבחור בביתר
זו לא בחירה פופוליסטית בכלל ואיך אתה משווה בין סכנין לבית"ר???
הנהלת סכנין פועלת לשלום ועבאס סואן מקדם את הדו-קיום בגליל ובין היתר בבית ספר שלמדתי בו ויצא לי להכיר אותו טיפה. הוא סמל והפנים של סכנין בניגוד להרוש שהוא גם דמות חיובית אבל הוא זאב בודד ומנודה במועדון הפאשיסתי. ואם דגלי פלסטין זה מה שמפריע לך אז גם אני הייתי מעדיף שינופפו בדגלי ישראל בעולם יפה. אבל כך או כך זו לא עברה על החוק.
מישהו יודע מתי מתחילה הליגה ואם אנחנו צפון או דרום? |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 16:14:22
|
ביררנו עם ההתאחדות והכתבה שגויה אנו לא אמורים לקבל את הציוד האמור מההתאחדות לכדורגל |
ירון |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 16:30:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ביררנו עם ההתאחדות והכתבה שגויה אנו לא אמורים לקבל את הציוד האמור מההתאחדות לכדורגל
האם שגויה רק לגבינו? מי כן יקבל את הציוד? מי ומדוע שירבבו אותנו לעניין? האם מישהו ניסה להרוויח על חשבוננו, על המוניטין שלנו? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 16:36:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
סליחה שאני קצת פארטי פופר אבל הבחירה בסכנין היא בחירה פופוליסטית זולה ומגוחכת כמעט כמו לבחור בביתר
זו לא בחירה פופוליסטית בכלל ואיך אתה משווה בין סכנין לבית"ר???
הנהלת סכנין פועלת לשלום ועבאס סואן מקדם את הדו-קיום בגליל ובין היתר בבית ספר שלמדתי בו ויצא לי להכיר אותו טיפה. הוא סמל והפנים של סכנין בניגוד להרוש שהוא גם דמות חיובית אבל הוא זאב בודד ומנודה במועדון הפאשיסתי. ואם דגלי פלסטין זה מה שמפריע לך אז גם אני הייתי מעדיף שינופפו בדגלי ישראל בעולם יפה. אבל כך או כך זו לא עברה על החוק.
מישהו יודע מתי מתחילה הליגה ואם אנחנו צפון או דרום?
אני לא משווה בין סכנין לביתר, אמרתי שהבחירה בסכנין מגוחכת כמעט כמו בחירה בביתר. יש הבדלים מאוד קטנים בין המועדונים, בסכנין שיחקו עשרות שחקנים יהודים, ובביתר שיחקו מוסלמים בודדים, ועדיין לא שיחק שם שחקן ערבי.
לא יודע לגבי עבאס סואן, אבל אני יודע שהקהל של סכנין הוא קהל גזעני ואלים כמעט כמו הקהל של ביתר. הם מניפים בדגלי פלסטין, וגם הניפו את דגל החמאס לא פעם. הם שרים שירים גזעניים ואנטי ישראלים. הם מבזים את ההמנון הלאומי כמעט מדי משחק.
התדרדרות של שנים הובילה לתהום שבו סכנין נמצאת היום, בלי אף שחקן יהודי בסגל(גם כי שחקנים יהודים מעדיפים שלא לבוא, וגם סכנין מעדיפה שלא יבואו)
ואילו היו מאמנים ערבים ברמה גבוהה, אז גם בלי אף יהודי בצוות המקצועי. ואגב, זה שהם לקחו מאמן שנכשל בליגה הלאומית, אומר גם משהו על המאמנים הישראלים הבכירים והרצון שלהם להגיע לסכנין(אבל זה גם קשור להתנהלות מחפירה של ההנהלה והאוהדים, ולא רק בגלל גזענות ופחד)
אז עבאס סואן זה יפה ואני בטוח שיש עוד דמויות בסכנין ששואפות לדיו קיום ולשלום. אבל הרוב הוא רוב גזעני ואלים. התסיסה בקרב ערביי ישראל לא פוסחת על סכנין.
וכל זה בלי מילה אחת על כך שאלה שבנו לסכנין את האיצטדיון,וממשיכים להזרים לה כספים מדי עונה, ממנים גם את הטילים שעפים עלינו כבר חודש.
דו קיום? הצחקתם אותי אם זה היה מספיק אטרקטיבי, סכנין הייתה משחקת בליגה הפלשתינאית בלי להניד עפעף... |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 17:46:14
|
אתה שקרן וגונב דעת. ניכר שאין לך באמת מושג אמיתי על טיבו של הקהל של סכנין. הייתי במשחק שלהם והתקבלתי בחום ואהבה. הם לא שרים שירים גזענים והם גם לא קהל יותר אלים מאחרים. להניף דגל פלסטין זה לאומני וכנראה צורם לסנטימנטים הימניים שלך אבל אין כאן קשר לגזענות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
עגלה
121 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 17:49:30
|
בחיי שזו ההודעה הכי גרועה בתולדות הפורום.
עריכה. זו שמעל לאסלו. |
נערך על ידי - עגלה ב-11/08/2014 17:50:26 |
 |
|
amirberner
70 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 17:54:52
|
א. פלסטיני/ערבי ישראלי שמנופף בדגל פלסטין זה דומה ליהודי במדינה זרה שינופף בדגל ישראל. לא נראה לי שתגנה את השני, נכון? ב. הם לא מנופפים בדגלי החמאס אלא בדגלי התנועה האסלאמית (שהם מאד דומים אחד לשני, הארגונים המוסלמים הרדיקליים הם לא כל כך יצירתיים בנוגע לדגלים שלהם...) ג. לומר שאין שחקן יהודי בסכנין בגלל שהקבוצה לא רוצה זה פשוט שקר גס ומכוער. סכנין מאד רוצה שחקן יהודי, הם מחפשים בנרות שחקן יהודי שיהיה מוכן להגיע לשם במצב הנוכחי. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 18:12:24
|
בואו נרד מסכנין.כולנו עכשיו באטרף מול הערבים.לא צריך להוסיף שמן למדורה. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 18:36:08
|
במקרה ראיתי ראיון עם גיא לוי (מאמן סכנין) , הוא טען שהיו כמה נסיונות להחתים שחקנים יהודים אבל בגלל פערים כספיים והחלטות מקצועיות הם לא הגיעו
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 19:36:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ביררנו עם ההתאחדות והכתבה שגויה אנו לא אמורים לקבל את הציוד האמור מההתאחדות לכדורגל
האם שגויה רק לגבינו? מי כן יקבל את הציוד? מי ומדוע שירבבו אותנו לעניין? האם מישהו ניסה להרוויח על חשבוננו, על המוניטין שלנו?
שגויה לגבינו לא יודע מי הקבוצה הרביעית את כל השאר אין לי תשובות |
ירון |
 |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 20:15:31
|
אינני יודע מיהו "האדום מהכפר" ומה משמעות היותו "אדום" אבל שני דברים ברורים לגמרי: (1) אין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר כאשר הוא מתאר את קהל האוהדים של סכנין (אני הייתי ביציע שלהם בעשרות משחקים ובאופן קבוע כל פעם שסכנין משחקת נגד בית"ר בטדי); (2) השקפותיו על האוכלוסייה הערבית-פלסטינית בישראל, כפי שמצטיירות בבירור מדבריו כאן, קרובות מאוד להשקפות של "לה פמיליה". |
נערך על ידי - אריה דיין ב-11/08/2014 20:16:04 |
 |
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 21:07:22
|
האדום מהכפר, בדיון אחר כאן סיפרת שאתה אוהד בית"ר. קדימה, תחזור למקום שבו תרגיש בבית עם הדיבורים התלושים שלך וההמצאות המגעילות. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 21:13:49
|
קודם כל לגבי היותי "אדום" אני לא חייב לאף אחד כאן דין וחשבון. מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד כמה אני אדום.
דבר שני, מה הקשר בין השקפותיי הפוליטיות לבין אהדתי לקטמון? שאני אביו, אם אני לא מצביע למפלגת שמאל אני לא ראוי להיות אוהד קטמון? ללכת למשחקים? אחלה דו קיום, מאוד תואם את האג'נדות של הקבוצה והקהל.
ולגבי הנושא עצמו, אתם יכולים לקרוא לי שקרן וגונב דעת עד מחר. אני לא המצאתי את הדברים האלה, זה הכל מתמונות וסרטונים שראיתי.
לא הניפו מעולם דגל חמאס?
https://hayamin.org/forum/index.php?topic=25584.0
או שאולי זה דגל ערב הסעודית בכלל...
לא שרו שירים נגד ישראל?
https://www.youtube.com/watch?v=axNuuw5VC1Y
לא יודע, אני ספציפית גר בירושלים, ואני לא אוהב ששרים לי שאני גר בירדן.
וזה רק על קצה המזלג, מבלי לפשפש יותר מדי ביוטיוב ובגוגל.
ואגב, הדעות הפוליטיות שלי ממש לא "ימניות קיצוניות" כפי שחלקכם חושבים. ובבחירות האחרונות בכלל לא הצבעתי למפלגת ימין.
אתם מוזמנים לחשוב שאני גזען, אבל אחת הסיבות שהקאתי את ביתר ממני, זאת הגזענות המכוערת של האוהדים שלהם. ואחת הסיבות המרכזיות שהתחברתי לקטמון, זה הדו קיום הנפלא הזה. כיף לי לעודד קבוצה שבה משחקים ערבים, וכיף לי לשיר להם ולעודד אותם.
אבל את ההפרדה שלכם כנראה מאוד קשה לעשות, לי קצת יותר קל לעשות.
וזאת ההפרדה בין הערבים הטובים שאוהבים לחיות בישראל, אוהבים את הדו קיום, וחולמים על שלום.
לבין הערבים הרעים, ששונאים את ישראל, תומכים בחמאס, מתבטאים בגלוי נגד צה"ל, ורק מגדילים את השנאה והאיבה ומרחיקים את השלום מקרבנו.
לא הכללתי, לא אמרתי שכל הקהל של סכנין הוא כזה, אבל מההיסטוריה הארוכה של הקהל הזה, למדתי שהוא מאוד אלים, מאוד גזעני, ורובם שונאי ישראל באופן גלוי. ואני חושב את אותו דבר על הקהל של ביתר ושל מכבי ת"א, אז מה זה עושה אותי? שונא יהודים? גזען כלפי יהודים לאומניים וקיצוניים?
די עם הפארסה הזאת אני מתעב קיצוניות, לכאן ולכאן, ובעד דו קיום ושלום. אני לא מצפה מהקהל של סכנין להניף דגלי ישראל ולשיר את ההמון בחזה נפוח. אבל גם לא להניף דגלי חמאס, לשרוק בוז בהמנון, ולשיר "ירושלים בירדן"
ואגב, מישהו שאל לגבי הקטע עם ההמנונים אם הייתי עובר לארה"ב, הילדים שלי היו נולדים שם, אזרחים אמריקאים, דוברים את השפה, לומדים בתי הספר שלהם, ומשתמשים בשירותים שארה"ב מספקת להם. אז כן, הייתי מצפה מהם לשיר את ההמנון האמריקאי, כי הם אמריקאים.
אם יש תושב סכנין שבז למדינת ישראל ולכל מה שהיא מייצגת, וחולם על כך שיום אחד נושמד ובמקומנו תקום מדינה פלשתינית, הוא מוזמן להחזיר את התעודה הכחולה שלו למשרד הפנים, ולעבור לגור בג'נין, זה כולה שעה נסיעה.
אבל "להשתמש" בשירותים של המדינה, "להנות" מהיותך תושב מדינת ישראל, ולייחל להשמדתה, זאת בגידה, לא פחות ולא יותר. |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-11/08/2014 21:16:28 |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/08/2014 : 21:17:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
האדום מהכפר, בדיון אחר כאן סיפרת שאתה אוהד בית"ר. קדימה, תחזור למקום שבו תרגיש בבית עם הדיבורים התלושים שלך וההמצאות המגעילות.
איזה כיף שאני לא צריך לשאול אותך  ותהיה לי מנייה וזכות הצבעה בדיוק כמוך צבוע  |
 |
|
תודה להתאחדות?  |
|
|
|