משתמש |
תודה להתאחדות?  |
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 15:55:34
|
אני שונא ביתר מושבע ועדיין במשחקים מול סכנין כשאני רואה את דיגלי ישראל מונפים מול דיגלי פלשתין קשה לי מאוד לא להעדיף את החוליגנים מירושלים. אני מקווה שאני עדיין עומד בקריטריונים של אוהד קטמון ויותר לי להגיע למשחקים |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 16:24:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
אני שונא ביתר מושבע ועדיין במשחקים מול סכנין כשאני רואה את דיגלי ישראל מונפים מול דיגלי פלשתין קשה לי מאוד לא להעדיף את החוליגנים מירושלים. אני מקווה שאני עדיין עומד בקריטריונים של אוהד קטמון ויותר לי להגיע למשחקים
גזען! פאשיסט! לאומני ימני קיצוני! מייסד ומקים ארגון לה פמיליה! איך אתה מעז להעדיף את דגל ישראל על דגלי פלשתין והחמאס???
אצלנו יש רק אנשים נאורים בעלי גזע מובחר אין לך מקום ביציע של קטמון לך תתחבר לאחיך החוליגנים הצהובים!
(וברצינות, אני שמח שיש בת'רד הזה עוד קול אחד שפוי, חשבתי שהפורום הזה השתגע סופית)
|
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 16:27:58
|
אדום מהכפר - כל הכבוד לך, אני מצדיע לך על האומץ לעמוד בפני הצביעות והעידריות של כמה מהכותבים כאן. מה שמביש זה דווקא העליהום שעושים פה. אני מניח שגם עלי ירדו, ואני אצטרך להוכיח שאני בדרך כלל שמאלן מהשורה. למזלי נולדתי אדום, אז אף אחד לא יכול להחזיר אותי לצהובים. עדיין, אני בטוח שיש הרבה מאוד כמונו ביציע של קטמון, שיודעים להבדיל בין יריקות לטיפות של גשם. |
 |
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 17:19:01
|
לא מבין מי שעונה לגופו של אדם ולא לגופן של טענות, אולי הם חושבים שאם יבוזו לו מספיק הוא ישנה את דעתו? אתם רק עושים שירות רע לאג'נדה שלכם... זכותו להשמיע את דעתו המנומקת בלי שיגרשו אותו מהכפר, יקללו אותו או יגיבו באיומים עלובים של תחזיקו אותי אני מתאפק. חבל שאתם לא זוכרים את העיקרון הפשוט הזה של תרבות דמוקרטית סובלנית דווקא בימים שמנסים להשתיק בכוח ולהסית נגד השמאל
|
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 19:04:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
לא מבין מי שעונה לגופו של אדם ולא לגופן של טענות, אולי הם חושבים שאם יבוזו לו מספיק הוא ישנה את דעתו? אתם רק עושים שירות רע לאג'נדה שלכם... זכותו להשמיע את דעתו המנומקת בלי שיגרשו אותו מהכפר, יקללו אותו או יגיבו באיומים עלובים של תחזיקו אותי אני מתאפק. חבל שאתם לא זוכרים את העיקרון הפשוט הזה של תרבות דמוקרטית סובלנית דווקא בימים שמנסים להשתיק בכוח ולהסית נגד השמאל
+1 |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 19:09:28
|
האדום מהכפר , אני מקווה שאתה מבין שלמרות חילוקי הדעות והדברים שנאמרו אתה יותר ממוזמן להמשיך למשחקים של קטמון ואני מאמין שרוב האוהדים חושבים כמוני . מקווים לראות אותך ביציעים במשחק הבא |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 19:10:19
|
ואני לתומי קיוויתי שבאתר הפועל קטמון ירושלים אמצא טיפת שלווה מכל התלהמויות הטוקבקיסטים המתלהמים מ"ימין" ומ"שמאל". מתי תתחיל הליגה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 19:36:36
|
האדום מהכפר היקר, אני מכיר אותך בעיקר מהכדורסל, והרושם שלי הוא שאתה אדם די אינטלגנטי (למרות השטויות שיוצא לך לכתוב כאן בפורום לעיתים קרובות). יחד עם זה, במקרה הזה התפיסה שלך לא מראה על אינטלגנציה גבוהה. הגזענות שלך אמנם לא גזענות מסיבות "אידאולוגיות", אלא סתם גזענות כתוצאה מדיעות קדומות ובורות. וחבל. אתה תמיד תיקח את המציאות ותתאים אותה לתפיסות שלך. זה הרי לא משנה כמה שחקנים יהודים ואנשי צוות יחתמו בסכנין, הרי ברור שזה רק בלית ברירה, ולא מעיד על שום דבר. וגם אם לא יהיו דגלים של פלסטין (רחמנא לצלן!!!) או של חמאס במשחקים, אז זה לא יעיד על כלום, חוץ מעל זה שמכריחים אותם. וכל אנשי סכנין והאוהדים שמתבטאים בעד דו-קיום וגם פועלים למענו, תמיד יהיו בשבילך היוצאים מן הכלל.
בכל מקרה, זה עדיין לא מאוחר. אתה יכול לשבת קצת, לקרוא את הת'רד ולחשוב בביקורתיות מאיפה מגיעות התפיסות שלך. וזה גם לא בושה להודות שטעית. לי אישית זה קרה לא מעט פעמים.
וכן, יש בסכנין גזענות. ולצערי יש גם אצלנו. מתברר שיש אנשים שנפגעים מכך שאנחנו מעזים לאחל לאוהדינו המוסלמים חג שמח. אבל כמובן שהם לא גזענים, אלא נאחזים ב1001 תירוצים. זה מה יש. אף אחד לא טוען שזה קל להאבק בגזענות, בטח לאור המצב הפוליטי הרגיש באיזור. לפעמים הגזענות ניראית כלגיטימית וכטבעית. ועדיין, עבורי גזענות זו גזענות, גם אם היא נעטפת באיצטלה של תירוצים מתירוצים שונים.
ולסיכום, באמת שקשה לי למצוא דוגמה טובה יותר לסמל לדו-קיום מאשר סכנין בטח בכדורגל, אבל גם מחוץ לכדורגל. הלוואי וניקח ממנה דוגמה ונמשיך גם אנחנו לפעול בעד הדו-קיום ונגד הגזענות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 20:09:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
האדום מהכפר היקר, אני מכיר אותך בעיקר מהכדורסל, והרושם שלי הוא שאתה אדם די אינטלגנטי (למרות השטויות שיוצא לך לכתוב כאן בפורום לעיתים קרובות). יחד עם זה, במקרה הזה התפיסה שלך לא מראה על אינטלגנציה גבוהה.
אתה מצפה לדיון אינטילגנטי בעקבות ההקדמה הזאת או שאתה סתם רוצה להעליב? לא משנה מה נושא הדיון ומה אתה טוען, לכתוב דברים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין ובטח ובטח העלבות כמו אלה זה דבר גרוע מאד שכדאי להמנע ממנו.
אוהדים באים לפה לדבר, לא לשמוע כמה אתה חושב שהם חכמים.
(כמובן אתה לא היחיד שחטאת בחטא הזה בדיון הנוכחי, סתם האחרון שעשה את זה...) |
נערך על ידי - karpad3 ב-12/08/2014 20:10:28 |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 20:41:50
|
לדעתי סכנין היא לא קבוצה גזענית. היא לא קבוצה גזענית כי במשך שנים משחקים שם יהודים וערבים יחדיו ואני זוכר שקראתי באיזה כתבה שאין לי כוח למצוא אותה שסכנין קןראת לשחקנים יהודים להצטרף ושכרגע הם לא מצטרפים בגלל החשש (המוצדק יש לציין) ממתח בין יהודים וערבים בתקופה זו. אני מאמין להם. להגיד שהמצב העכשוי הוא בבואה של התנהלות לאורך שנים זה קצת לכופף את המציאות. אגב, יש במגזר הערבי אנשי מקצוע משכמם ומעלה. כך שהטענה כי אין בנמצא כאלו ומשום כך מגייסים יהודים לתפקיד היא קצת תמוה בעיניי. להניף דגל של פלסטין זה לא מעשה גזעני. זה אולי נתפס כגזעני על ידי אנשי הימין אבל הציבור הערבי בארץ מביע מבחינתו סולידריות עם הפלשתניאים הנובעת ממניעים אתניים לאומיים. בין אם נסכים לכך ובין אם לאו- זו לא גזענות. כך גם אגב לגבי רעש בעת ההמנון שלטענת ערביי ישראל לא מייצג אותם. שוב אפשר להסכים ואפשר שלא אבל זו לא גזענות. הייתי מציע לעצור ולחשוב לפני שצועקים פה "צבועים" ו"שקרנים" כלפי מי שמגנה גזענות. יש בזה טעם לפגם וזה בעיקר לא נכון ודמגוגי. הקהל של הפועל מאז ומתמיד מחה נגד גזענות וכך היה גם הפעם. כל דעה היא חשובה ולכל דעה יש מקום אבל בהחלט יש דברים שנשארים מחוץ לשיח.
דבר אחרון, במקום השני אחרי גזענות הדבר שהכי מעצבן הוא אוהדים שנותנים ציונים לאוהדים אחרים. הקריאות "לך לבית"ר" ו"אתה לא אינטליגנט" הן גם לא במקומן והייתי מציע גם לחשוב פעמיים לפניהן. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 21:56:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
האדום מהכפר היקר, אני מכיר אותך בעיקר מהכדורסל, והרושם שלי הוא שאתה אדם די אינטלגנטי (למרות השטויות שיוצא לך לכתוב כאן בפורום לעיתים קרובות). יחד עם זה, במקרה הזה התפיסה שלך לא מראה על אינטלגנציה גבוהה.
אתה מצפה לדיון אינטילגנטי בעקבות ההקדמה הזאת או שאתה סתם רוצה להעליב? לא משנה מה נושא הדיון ומה אתה טוען, לכתוב דברים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין ובטח ובטח העלבות כמו אלה זה דבר גרוע מאד שכדאי להמנע ממנו.
אוהדים באים לפה לדבר, לא לשמוע כמה אתה חושב שהם חכמים.
(כמובן אתה לא היחיד שחטאת בחטא הזה בדיון הנוכחי, סתם האחרון שעשה את זה...)
ראשית, אני לא רוצה להעליב אף אחד, ואם זה התפרש ככה זה בגלל הניסוח שלי ואני מתנצל. הכוונה שלי הייתה בדיוק ההיפך. הנסיונות הללו של אדם אינטליגנט לתרץ מה שנתפס אצלי כתפיסה שנובעת מדיעות קדומות, (אולי בשילוב שטיפת מוח של התקשורת / חברה) ניראים לי לא מוצלחים. ובהמשך ההודעה גם כתבתי דברים לגופו של עניין מדוע אני חושב כך.
ובכל מקרה, אני לא מצפה לדיון אינטילגנטי. וגם למען האמת לא מעניין אותי למה אנשים מצפים כשהם מגיעים לכאן. גם אני לא מצפה לבוא ולקרוא כאן (או בדף הפייסבוק של הקבוצה) הודעות גזעניות שמרתיחות אותי, אבל אני מבין שזה חלק מחופש הדיבור שיש כאן. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 12/08/2014 : 23:47:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
הייתי מציע לעצור ולחשוב לפני שצועקים פה "צבועים" ו"שקרנים" כלפי מי שמגנה גזענות. יש בזה טעם לפגם וזה בעיקר לא נכון ודמגוגי. הקהל של הפועל מאז ומתמיד מחה נגד גזענות וכך היה גם הפעם. כל דעה היא חשובה ולכל דעה יש מקום אבל בהחלט יש דברים שנשארים מחוץ לשיח.
ראשית, היחיד שהשתמש בתואר "שקרן" כנגד מישהו אחר כאן הוא לאסלו. ובוודאי שאחרי שהתנפלו על האדום כהוגן, הצליחו להוציא ממנו "צבועים". שנית, דוב, אחרי שהתאמצת לשמור על איפוק, ודי הצלחת, אתה מאשים את האדום מהכפר בגזענות? ובעצם קובע בעדינות אך בברור שהעמדות שאדום מהכפר הציג הן "מחוץ לשיח"? אם היית אתה משתכנע, בכוח מוחך אתה, שיש אלמנט גזעני ברור בגרסה הנוכחית של סכנין, האם היית שותק כי זה "מחוץ לשיח"? אפשר ורצוי להתווכח על העובדות, אולי אדום צודק ואולי לא, אבל זה ממש לא העניין כאן. מה שיש פה נסיון השתקה של קול רלוונטי ומנומק. האוטומטיות והאלימות של חלק מהתגובות איננה מחמיאה לפורום. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 13/08/2014 : 01:41:12
|
אדום מהכפר, אני מצטער אבל התשובה שנתת לי היא לא רצינית במיוחד. טענת משהו, גיבית אותו באופן מינימאלי ואני מעמת אותך עם זה. בתגובה? אתה שולח אותי לחפש עוד תימוכין לטענות שלך.
כמו כן, אתה מתעקש להסתכל על הנושא של השחקנים היהודים בסכנין - שלא לי ולא לך יש בו איזושהי ידיעה אמיתית - מזווית אנטי-סכנין, למרות שבפועל - הקבוצה הזו הוכיחה בעבר, לאורך הרבה מאוד שנים, שהיא שמחה לקבל שחקנים/אנשי צוות יהודים. השנה קרה משהו, אולי בצד של הנהלת סכנין, אולי מצדם של השחקנים, אולי זה קשור לאוהדי סכנין והפחד של ההנהלה מהם ואולי זה קשור לסוכנים שלא רוצים לשלוח לשם שחקנים.
אין לי מושג.
גם לך אין.
ההבדל בינינו הוא שאתה כותב בתקיפות, מדגיש את המלל ומוסיף לו סימני קריאה. זה לא הופך אותך לצודק יותר.
כמובן שכל מה שכתבתי לא אמור להשליך בשום צורה שהיא על מידת אהדתך או חיבורך למועדון וזה נראה לי די פאתטי לחשוב ככה. כאילו כולם מקשה אחת. כל עוד כולם מוכנים להקשיב אחד לשני ולא להיות מקובעים בדעתם - פלורליזם בקבוצת אוהדים הוא לא רק הכרח, אלא גם אחלה דבר. |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 13/08/2014 : 02:12:30
|
מעניין שחלק מהאנשים שממהרים להגן על אוהדי סכנין ולטעון לזכותם להניף דגלי אויב וזהו רק קומץ לא מיצג, הם בדיוק אותם אנשים שגינו בחריפות את אוהדי הפועל על השלט האידיוטי שהניפו בדרבי וטענו שהקומץ דווקא כן מייצג. כנראה שקל יותר להבין את כעסם ועלבונם של אוהדי סכנין מאשר את הברברים הירושלמים. |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 13/08/2014 : 05:48:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
מעניין שחלק מהאנשים שממהרים להגן על אוהדי סכנין ולטעון לזכותם להניף דגלי אויב וזהו רק קומץ לא מיצג, הם בדיוק אותם אנשים שגינו בחריפות את אוהדי הפועל על השלט האידיוטי שהניפו בדרבי וטענו שהקומץ דווקא כן מייצג. כנראה שקל יותר להבין את כעסם ועלבונם של אוהדי סכנין מאשר את הברברים הירושלמים.
מה הם הניפו דגלים של ביתר? אחד הדיונים היותר מפגרים שהיו פה! |
 |
|
תודה להתאחדות?  |
|
|
|