פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

וגם לרמי תמר יש מה לומר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  וגם לרמי תמר יש מה לומר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם וגם לרמי תמר יש מה לומר נושא הבא
עמוד: מתוך 4

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 04/03/2014 :  20:44:36  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלע אדום יקר אתה מיתמם.... לא מכובד...
וכמובן עברת מיד לתיוג....
מי שדעתו אינה כדעתך... הרי ברור כי הוא ממתנגדי האיחוד...

אז זהו... שלא....
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/03/2014 :  20:51:48  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מיתמם ועדיין מחכה להבין את ההבדל בין הקללות.זה שבית"ר היא קונסנזוס לקללות לא משנה את המהות והשאלה.
ולגבי התיוג לך קצת אחורה ליאני ותראה מי מתייג את אלה שרואים בזה קצת פחות דרמטי וניתן לטיפול ,או כמו שאומרים הילדים מי התחיל
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 04/03/2014 :  21:16:30  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נורא פשוט סלע. יש חברים, בעיקר אנשי משפחות, שהפקידו את תחושת ביטחון מישפחתם במשחקים בידי הקהילה של קטמון. עכשיו כל פעם שמקטינים ארוע או אומרים שבפעם הבאה נגיב, הביטחון בקהילה נסדק. אין קשר לביתר.
אמר לך יאני שאת הבנות הוא לא הביא הפעם. זה אומר שהוא חשש.

אי אפשר למכור ביטחון בלי לתת ביטחון. ואי אפשר להגיד שבפעם הבאה נגיב יותר מפעם אחת.
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 04/03/2014 :  23:42:51  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סינגל מאלט

אז מה זה מה שהולך להיות?

תכנסו בכל מי שלא חושב כמוכם?
מתחיל להמאס שאומרים לי מה לחשוב ממה להבהל וממה לא.

זה לא מה שהולך להיות זה מה שקורה בדיוק עכשיו וכהמשך לקמפיין האגרסיבי שנוהל על ידי תומכי האיחוד והטכניקה כרגע מאד מענינת ראשית מספרים לך שיש דברים יותר חשובים וגם טורחים להגיד לך שאתה מנפח וחופר ןלבסוף לא רק שמגמדים את העיניין אלא גם מטילים ספק בהתרחשות הארוע(עילי:"...אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים...."כנראה לא בטוח? מישהו משקר פה?ואז גם יש אשמים, בפעם הבאה אתם שנפגעתם תעמדו עם ביצים והמסקנה?יאללה לאיחוד !משמע אותה קהילה שהיתה איננה עוד ואלו שנפגעו נניח לנפשם מאחורינו כי יש אגנדה ומה לנו ולמציאות אם אפשר בקלות לבטלה ולדהור אל אחינו שממתינים לנו בנפש חפצה אבל רצוי מבחינתם וכמאמרם רק בזחילה!ואוסיף ואחפור כי מי שמוחל על כבודו ....וזו היתה רק ההתחלה!

+ 2 לפחות . זה בדיוק מה שקורה כאן !!!!

עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  01:16:59  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

זה לא מה שהולך להיות זה מה שקורה בדיוק עכשיו וכהמשך לקמפיין האגרסיבי שנוהל על ידי תומכי האיחוד והטכניקה כרגע מאד מענינת ראשית מספרים לך שיש דברים יותר חשובים וגם טורחים להגיד לך שאתה מנפח וחופר ןלבסוף לא רק שמגמדים את העיניין אלא גם מטילים ספק בהתרחשות הארוע(עילי:"...אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים...."כנראה לא בטוח? מישהו משקר פה?ואז גם יש אשמים, בפעם הבאה אתם שנפגעתם תעמדו עם ביצים והמסקנה?יאללה לאיחוד !משמע אותה קהילה שהיתה איננה עוד ואלו שנפגעו נניח לנפשם מאחורינו כי יש אגנדה ומה לנו ולמציאות אם אפשר בקלות לבטלה ולדהור אל אחינו שממתינים לנו בנפש חפצה אבל רצוי מבחינתם וכמאמרם רק בזחילה!ואוסיף ואחפור כי מי שמוחל על כבודו ....וזו היתה רק ההתחלה!

הדמגוגיה שלכם לא שונה מהדמגוגיה של מי שלא רוצה איחוד בהפועל ירושלים אתם צד שני של אותו מטבע שקרים ומניפולציות בלי קשר לאמת זה זה בדיוק מה שקורה כאן! !!!!!!
עבור לתחילת הדף

91 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  08:13:59  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן ואכן מר גבעוני היקר...

מן הידועות היא כי הרצון לאפשר לאנשים להביע את דעתם מבלי להיות מותקפים ומוקעים כ... שקר כלשהו... היא דמגוגיה מהסוג הנלוז ביותר

והיא כמובן שווה ואף עולה על אלימות מילולית ופיזית וקללות של מתנגדי האיחוד בהפועל ירושלים...
עבור לתחילת הדף

91 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  08:15:20  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה ושכחתי להוסיף...

!!!
עבור לתחילת הדף

מרדוך מרדוך מנותק

28 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  08:34:33  הצג פרופיל שלח ל- מרדוך הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שיהיה עם האיחוד יהיה, הצבענו וכבר לא נותר לנו מה לעשות ולכן אני לא רואה טעם בלהמשיך להסיק מסקנות מיום שישי.. כל דעה כבר נאמרה. במקום ליצור משקעים מיותרים ושאיש יטחן את ראש רעהו עדיף שנתמקד במשחק הבא.

"No borders, no nations
No flags, no patriots"

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  08:44:43  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

הדמגוגיה שלכם לא שונה מהדמגוגיה של מי שלא רוצה איחוד בהפועל ירושלים אתם צד שני של אותו מטבע שקרים ומניפולציות בלי קשר לאמת זה זה בדיוק מה שקורה כאן! !!!!!!

לא, מה שקורה כאן זה ש-93% אחוז הצביעו בעד האיחוד כי אוהדים מהפועל ואוהדים מקטמון אמרו לנו שאין מה להבהל מכמה אנשים שמתנגדים לאיחוד בהפועל ירושלים. מה שהסתבר שיש שם לא מעט מתנגדים, חלקם באופן אלים ורובם אולי רוצים איחוד אבל לא כמו שאנחנו רוצים שזה אומר: לבוא בכיף למשחק כדורגל, להביא את המשפחה, לא לפחד שיקללו אותך אם אתה עם צעיף של קטמון או שר שיר של קטמון ושלא יאשימו אותך כל היום בהתנשאות או שמישהו אמר "סאדר" או שבגדת או שתזחל בחזרה אלינו ושאתה בן אובד ושאתה בעצם בית"ר. אם אני בית"ר אז למה צריך איחוד לעזאזל? כרגע נראה שיש כאן שתי קבוצות שונות עם יותר הבדלים ביניהן מאשר מכנה משותף.
אה, ונזכרתי בעוד משהו: פעם אחת כבר איבדתי את הקבוצה שלי. לא רוצה לאבד אותה בפעם השנייה.

I am City till I cry

נערך על ידי - יפתחמ ב-05/03/2014 08:55:48
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  10:31:24  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אכן ואכן מר גבעוני היקר...

מן הידועות היא כי הרצון לאפשר לאנשים להביע את דעתם מבלי להיות מותקפים ומוקעים כ... שקר כלשהו... היא דמגוגיה מהסוג הנלוז ביותר
אף אחד
והיא כמובן שווה ואף עולה על אלימות מילולית ופיזית וקללות של מתנגדי האיחוד בהפועל ירושלים...

להגיד שתומכי האיחוד בקטמון מנסים לגמד את מה שהיה במשחק בשישי ו"נוטשים" את מי שנפגע זה שקר ודמגוגיה איך אמרת נלוזה ....מה שהיה ביום שישי לפני ואחרי המשחק זה דברים שאסור שיקרו יותר אף םפעם זה לא דברים שאפשר לעבור אליהם לסדר היום וצריך לראות איך ומה עושים בשביל שהדברים הללו לא יחזרו יותר אבל להאשים את תומכי האיחוד מקטמון באלימות בסוף המשחק כמו האנשים שתקפו זו לא לאפשר לאנשים להביעה את דעתם וזה לא חופש ביטוי זה שקר רע ומעגיל !!!
עבור לתחילת הדף

PiniBN PiniBN מנותק

22 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  10:32:09  הצג פרופיל שלח ל- PiniBN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

לא, מה שקורה כאן זה ש-93% אחוז הצביעו בעד האיחוד כי אוהדים מהפועל ואוהדים מקטמון אמרו לנו שאין מה להבהל מכמה אנשים שמתנגדים לאיחוד בהפועל ירושלים. מה שהסתבר שיש שם לא מעט מתנגדים, חלקם באופן אלים ורובם אולי רוצים איחוד אבל לא כמו שאנחנו רוצים שזה אומר: לבוא בכיף למשחק כדורגל, להביא את המשפחה, לא לפחד שיקללו אותך אם אתה עם צעיף של קטמון או שר שיר של קטמון ושלא יאשימו אותך כל היום בהתנשאות או שמישהו אמר "סאדר" או שבגדת או שתזחל בחזרה אלינו ושאתה בן אובד ושאתה בעצם בית"ר. אם אני בית"ר אז למה צריך איחוד לעזאזל? כרגע נראה שיש כאן שתי קבוצות שונות עם יותר הבדלים ביניהן מאשר מכנה משותף.
אה, ונזכרתי בעוד משהו: פעם אחת כבר איבדתי את הקבוצה שלי. לא רוצה לאבד אותה בפעם השנייה.

יפתח, אני מאוד מכבד אותך, אבל - אני חושב שאתה נסחף יתר על המידה ומפליג בתחושת האי-בטחון שלך.
נכון שהאירועים ביום שישי היו נוראיים, נכון שאנחנו חייבים להבטיח שמקרה כזה לא יחזור. אבל, אני רוצה להזכיר לכולכם - הקהל של הפועל ירושלים, זה שלא הייתם חלק ממנו 7 שנים, מעולם לא היה אלים, אף פעם לא הייתי עד למריבה או לאלימות. אוהדי הקבוצות היריבות בדר"כ יושבים לידנו ללא כל הפרדה ולא זכור לי כל אירוע של אלימות, מלבד חילופי קללות לפני שנתיים עם הקהל של יבנה, אבל זה יבנה אז זה ברור.
הייתי מפליג ואומר שהקהל של הפועל הוא ברובו "חננה".

ככל שהשנים בקבוצות נפרדות הלכו וגדלו, כך נפער תהום גדול יותר, האוהדים אצלנו ספגו במהלך שנים קריאות "סאדר" "לקקנים לסאסי" "שוברי שביתה" ועוד ועוד, ברור שבמהלך הדרבי יהיו אמוציות כלפי שחקן כמו שי אהרון, שבסוף עונת 2010 אמר לנו שהוא נשאר בהפועל וחודש אחרי עבר לקטמון. בסה"כ מדובר באנשים עם רגשות שהלכו אחרי הקבוצה שלהם לכל חור בארץ על אף כל ההשמצות נגדם. לי באופן אישי מאוד הגיוני התפרצות הרגשות שהייתה בדרבי, אבל יש קוים אדומים שלא חוצים ואני חושב שנחצו קוים אדומים.
אני מדגיש, אנו נמגר ונפעל בכל הכח שמקרים כמו שהיו לא יחזרו !!!
אבל מכאן ועד להדביק סטיגמות אלימות ולהשוות את הקהל של הפועל ללה פמיליה זה מעליב, פוגע ובעיקר מרגיז.
הקהל של הפועל מורכב מסביבות 2000 איש, 1950 לא מעורבים כלל בכל הנעשה, אוהדים פשוטים, 50 מעורבים בתהליך האיחוד ומה שקורה בקבוצה. האם בהדבקת הסטיגמה של קהל אלים שיהרוס את כל הכיף בקטמון אתה חושב על ה1950 ? אולי ב1950 אנשים יש אנשים בדיוק כמוך שרוצים קבוצה אחת, רוצים לבוא בכיף למשחקים ולהצטרף לחניית העגלות שיש ביציע ?
הכי קל זה להכליל ולהסיק ממקרה אחד על הכלל - הכי חכם וקשה זה לחשוב טיפה לפני שמכלילים.

סביר להניח שאתם קוראים את מה שכתבתי ומצחקקים, אבל זוהי האמת.

נערך על ידי - PiniBN ב-05/03/2014 10:36:19
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  10:41:00  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

יפתח אני מסכים איתך ברוב הדברים אני חושב שיש קבוצה לא יודע עם להגיד קטנה או גדולה בהפועל ירושלים שמתנגדת לאיחוד בכול מחיר אני לא היית עושה הכללות כי אני לא יודע עם זה הרוב שם או לא מה שאני כן יודע זה שאני בא לאיחוד עם ראש מורם אני לא צריך אישור של אף אחד בשביל ליהות גאה בצדיקת דרכי אני לא מסתיר את זהותי ולא מתבייש בא הם למישהו זה מפריע זו בעיה שלו הם הוא יפעל באלימות יש דרכים להתמודד עם זה אבל אסור לנו לתת לאנשים שמתנגדים לאיחוד מפה ומשם להפחיד אותנו אסור לנו לתת להם לנצח אני חושב שכול גילוי אלימות כול אדם שיפחד להגיע לטדי בגלל אלימות כזו או אחרת זה אומר שהפסדנו
עבור לתחילת הדף

dudiy dudiy מנותק

39 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  10:51:59  הצג פרופיל שלח ל- dudiy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני
אוהדים כמוך יצאו לפני שבע שנים (לא הייתי ביניהם ) והקימו והפעילו קבוצה שהגיע לליגה שהפועל ירושלים נמצאת בה. אתה בשנים הללו הלכת למשחקי בית וחוץ ועודדת את הקבוצה שלך , האם אין ביכולתך לארגן מפגש לאוהדים שלכם ובו תקיימו הצבעה על ההסכם? התארגנות אחת , זה הכול.

נערך על ידי - dudiy ב-05/03/2014 11:02:06
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  11:17:00  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני היקר (באמת!),
לרגע אני לא מאשים את כל אוהדי הפועל באלימות ולא את רוב אוהדי הפועל ולא חצי וכו".. מדובר באמת בקבוצה לא גדולה. אבל. מה שאני מרגיש ששאר אוהדי הפועל לא מבינים איזו השפעה יש לזה על חלק גדול מאוהדי קטמון ועדיין עסוקים בזה שפגענו בהם ולא מבינים שעכשיו המצב השתנה. אנחנו מרגישים מאוימים. אם אוהדי היריבה אלימים אז בסדר, אין מה לעשות.. אבל אם האוהדים שאני ושאר החבר'ה אמורים לשבת איתם באותו יציע אלימים כלפיי אז זה מפחיד. אוהדי קטמון יכולים להתמודד עם אלימות מאוהדי היריבה אבל כשזה בא מבפנים, זה משהו אחר.
אלימות לא בהכרח חייבת להיות שאיזה אוהד יבוא ויוריד לי כאפה או נוגרה בעין. האווירה יכולה להיות אלימה וזה מספיק כדי להרוס. ברור שגם אצלנו מקללים אבל האווירה לא אלימה. תחשוב איזה מאמץ זה היה להרחיב את המעגל הזה של אוהדי הפועל - להביא אוהדים חדשים ולהחזיר חלק מהותיקים. זה מרקם מאוד עדין שעלול להחרב די בקלות בנסיבות האלו. ואני מדגיש - הנסיבות האלו. כי בנסיבות אחרות, זו קהילה די חזקה לדעתי.
ואגב, הם קראו לעצמם "לה פמיליה של הפועל"..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 05/03/2014 :  11:24:01  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"יפתח אני מסכים איתך ברוב הדברים אני חושב שיש קבוצה לא יודע עם להגיד קטנה או גדולה בהפועל ירושלים שמתנגדת לאיחוד בכול מחיר אני לא היית עושה הכללות כי אני לא יודע עם זה הרוב שם או לא מה שאני כן יודע זה שאני בא לאיחוד עם ראש מורם אני לא צריך אישור של אף אחד בשביל ליהות גאה בצדיקת דרכי אני לא מסתיר את זהותי ולא מתבייש בא הם למישהו זה מפריע זו בעיה שלו הם הוא יפעל באלימות יש דרכים להתמודד עם זה אבל אסור לנו לתת לאנשים שמתנגדים לאיחוד מפה ומשם להפחיד אותנו אסור לנו לתת להם לנצח אני חושב שכול גילוי אלימות כול אדם שיפחד להגיע לטדי בגלל אלימות כזו או אחרת זה אומר שהפסדנו"

גבעוני - אני שמח לראות שאנחנו מסכימים על רוב הדברים. אני לא מסכים איתך עם זה שאתה שם באותו מקום את המתנגדים אצלנו ואצלם. המתנגדים אצלנו מביעים את דעתם והצביעו נגד אבל לא מאיימים על אף אחד. אתה ראית את איציק התנין מאיים על מישהו?
דבר נוסף - מה שכתבת בסוף מאוד נכון ולמעשה אולי כבר התחלנו להפסיד... אנשים אולי יפחדו לבוא לטדי בקבוצה המאוחדת. כרגע, לא יודע מה לעשות עם זה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם וגם לרמי תמר יש מה לומר נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07