| משתמש |
וגם לרמי תמר יש מה לומר  |
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 21:20:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ביום שישי הוא אמנם לא לקח חלק פעיל בקללות ובאיומים, אבל הוא כן עמד על המדרכה והשקיף.
ואם זו לא אלימות, אז מה כן ? |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 21:29:02
|
| הוא לא מעניין ואין טעם להתעסק בו...עדיף למחוק את האשכול |
נערך על ידי - idans ב-03/03/2014 21:29:34 |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 14:06:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ביום שישי הוא אמנם לא לקח חלק פעיל בקללות ובאיומים, אבל הוא כן עמד על המדרכה והשקיף.
ואם זו לא אלימות, אז מה כן ?
אני לא מנסה לסנגר עליו, אבל עובדתית הוא לא היה אלים בשישי. לא צדיק, אבל גם לא אלים.
גולה, אני לא מבין את ההשוואה. הוא בברור היה חלק מאותה קבוצה אלימה. זה לא סתם שהוא עבר שם ולא עצר אותם, הוא עמד שם בשביל לראות את כל העניין קורה. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:12:37
|
| הסיפור הוא שזה לא מעניין. עזבו את האיש. עזבו את זה שקיללו אותנו. זאת לא פעם ראשונה שמקללים אותנו, וגם אנחנו מקללים. יש דברים חשובים יותר ומעניינים יותר להתעסק בהם. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:20:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חייב וידוי אישי
הפוסטים של רמי תמר בפייסבוק מעוררים אצלי תחושות קשות מאוד. הם קשורות גם ללימודים שלי ביחסים בין לאומיים. אחד מהפוסטים הללו התעסק בשבוע שעבר במחירי כרטיסים לדרבי. יש שם משנה סדורה של חצאי אמת, שקרים, מנפולציות ופרובוקציות שכל מטרתן הן אחת: עידוד השנאה לקטמון.
בתחילת העונה הנוכחית אכלתי ארוחת צהריים במסעדה ירושלמית. בעל הבית שלה הצטרף כחבר עמותה בעקבות הארוחה הזו. דיברנו על רמי תמר ואמרתי שאני לא יכול להגיע למסעדה השנייה בזמן שרמי שם. בעל המסעדה הציע להפגיש ביננו והסכמתי !!! ומובן שהוא לא חזר אלי עם הנושא ולכולם ברור למה.
אני מכבד את כל אוהדי הפועל אבל אני לא יכול להישאר אדיש להסתה הזו ובמובן הזה אני נוהג כאוהד ואולי לא כיו"ר.
בשבת אחרי שהבנתי את גודל האלימות ויש ביננו אנשים טובים שחוסכים מאיתנו את כל האמת לגבי מה שקרה בחדר ההלבשה שלנו אחרי המשחק, כתבתי לבחור הודעה שמציע לו ללכת לעשות חשבון נפש על הקשר בין הפוסטים האלימים שלו לבין תקיפה של ילדים בחניון המזרחי. וקיויתי שזה יגרום לו לקצת הרהורי חרטה על המנהיגות שלו ועל המקומות שהוא מדרדר אליהם את אוהדי הפועל ירושלים. זה כל מה שהיה ועל כך דיברתי.
הבחור ממשיך להסית בחצאי אמיתות ובשקרים את אוהדי הפועל ירושלים. יש לו מטרה אחת ברורה והוא מודה בה.
ירון אתה איש אציל אבל נראה שמר תמר מתמודד עם עצמו יותר מעם קטמון...בנאדם שמשקר בגלוי ועוד מציג את השקר לעיני כל לראות כנראה צריך טיפול מעט עמוק יותר משיחות פיוס. זה שקול הרעם מקהיר זוכה לעדת מקרקרים אומרי הן ואמן מדאיג לא פחות.
אתה צודק זה משהו פסיכוטי אצלי לקרוא את ההודעות שלו אין לי שליטה מלאה על זה אבל אני אעשה מאמץ |
ירון |
 |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:27:32
|
במה אתם מתעסקים אלוהים ישמור...אז 20 איש רושמים בפייסבוק קטמון זונה ושהם לא ייתנו לנו מנוח. מה יהיה כשיהיה דרבי עם הצהובים ואלפי אנשים ירשמו את זה?
חלאס להתעסק בזה. הפורום הזה מוצף בהודעות של אנשים בפאניקה. אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים, לא יקרה יותר, ואם יקרה תעמדו עם ביצים.
די לפחד יאללה לאיחוד |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:32:35
|
| אני עם עילי.פשוט התחרפנתם לגמרי.מה שהיה בחוץ עוד איכשהו מקובל שבעייתי,נמנע את זה בעתיד .אבל כל טוקבק וכל קללה אתם מנתחים וטוחנים וטוחנים ?חלאס-מה אנחנו לא שרים שיישרף המזרחי?ולא שרים לאופיר עזו שירי שמחה ששבר רגל?ולא שרים הופה ,בית"ר זונה ,אז אולי גם אנחנו אלימים? היה דרבי שהציף רגשות ויאללה תתקדמו |
 |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:50:14
|
אז מה זה מה שהולך להיות?
תכנסו בכל מי שלא חושב כמוכם? מתחיל להמאס שאומרים לי מה לחשוב ממה להבהל וממה לא.
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 16:55:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אני עם עילי.פשוט התחרפנתם לגמרי.מה שהיה בחוץ עוד איכשהו מקובל שבעייתי,נמנע את זה בעתיד .אבל כל טוקבק וכל קללה אתם מנתחים וטוחנים וטוחנים ?חלאס-מה אנחנו לא שרים שיישרף המזרחי?ולא שרים לאופיר עזו שירי שמחה ששבר רגל?ולא שרים הופה ,בית"ר זונה ,אז אולי גם אנחנו אלימים? היה דרבי שהציף רגשות ויאללה תתקדמו
הדוגמאות שלכם לא קשורות לכלום ,פה מדובר באוהדים שאמורים לשבת לצידנו ביציע ,לא מדובר בקבוצה יריבה שעומדת מולנו ,אלה "חברים" שאמורים להרכיב את היציע האדום של מחר.
אני מסכים שלא צריך להתחרפן אבל הרבה אוהדים לא הכירו את הצד המגעיל של חלק מ"אחינו" לקבוצה והגיבו בהתאם. |
 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 19:13:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סינגל מאלט
אז מה זה מה שהולך להיות?
תכנסו בכל מי שלא חושב כמוכם? מתחיל להמאס שאומרים לי מה לחשוב ממה להבהל וממה לא.
זה לא מה שהולך להיות זה מה שקורה בדיוק עכשיו וכהמשך לקמפיין האגרסיבי שנוהל על ידי תומכי האיחוד והטכניקה כרגע מאד מענינת ראשית מספרים לך שיש דברים יותר חשובים וגם טורחים להגיד לך שאתה מנפח וחופר ןלבסוף לא רק שמגמדים את העיניין אלא גם מטילים ספק בהתרחשות הארוע(עילי:"...אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים...."כנראה לא בטוח? מישהו משקר פה?ואז גם יש אשמים, בפעם הבאה אתם שנפגעתם תעמדו עם ביצים והמסקנה?יאללה לאיחוד !משמע אותה קהילה שהיתה איננה עוד ואלו שנפגעו נניח לנפשם מאחורינו כי יש אגנדה ומה לנו ולמציאות אם אפשר בקלות לבטלה ולדהור אל אחינו שממתינים לנו בנפש חפצה אבל רצוי מבחינתם וכמאמרם רק בזחילה!ואוסיף ואחפור כי מי שמוחל על כבודו ....וזו היתה רק ההתחלה! |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 19:18:38
|
| בלי לחפור כמה לייקים קיבל מי ומתי, אני חושב שאין ספק שהאיחוד מסכן את אחד ההישגים הגדולים של קטמון - הבאת משפחות שלמות לטדי. |
 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 19:33:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
בלי לחפור כמה לייקים קיבל מי ומתי, אני חושב שאין ספק שהאיחוד מסכן את אחד ההישגים הגדולים של קטמון - הבאת משפחות שלמות לטדי.
צודק לחלוטין והכתובת על הקיר בדיוק כמו שמה שקרה היה צפוי לכל מי שמכיר את הלכי הרוח ולא מנסה לייפות את העבר.בהפועל הישנה והטובה תמיד היו אלמנטים אלימים ועל כך אני יכול להעיד באופן אישי עוד משנות השישים!ועוד דבר קטן ואישי ביום שישי שהבנות רצו להצטרף בקשתי שהפעם יימנעו כי צפויה אווירה עוינת קללות ואף אלימות .אז זהו שמקום שהרגשתי בטוח בו לא אוכל יותר לבטוח בו יותר ולא רק בגלל אותם גורמים אלימים אלה גם בגלל אותם חברים שרואים באירוע רק מכה קלה בכנף בדרך לאיחוד ואינם רואים כלל ועיקר את חבריהם שנפגעו ולרבות הפגיעה בשי. |
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 20:23:34
|
כן סינגל מאלט יש לכמה אנשים כאן את הדחף לתקוף את כל מי שלא חושב כמוהם אבירי חופש הביטוי מניח שאחרי שאת הילדים שלהם יתקפו ירקו עליהם ויקללו אולי ידברו אחרת |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 20:35:31
|
אתם ממשיכים לסלף את מה שנאמר כאן.אף אחד לא הצדיק את מה שהיה בחוץ.זה צריך להיות מטופל ביד הכי קשה בעתיד אם חו"ח יישנה ,ואני משוכנע שכך יהיה.וכמובן אותו כנ"ל אם יהיו קללות האחד כלפי השני באותו יציע בשנה הבאה.
אני דיברתי אך ורק על ההגזמה במה שהיה במגרש במהלך המשחק, במשחק סופר ייצרי ואחרי כל המשקעים .ואני עדיין מתקשה להבין את ההבדל בין "קטמון זונה" ל"הופה בית"ר זונה", בין "רוצים מחילה ,תחזרו בזחילה" לבין "שיישרף המזרחי" (האחרון הרבה יותר אלים)
לי יותר נראה שמתנגדי האיחוד מחפשים משהו להיתלות עליו כדי שנחזור בנו,מאשר להיפך.
|
 |
|
וגם לרמי תמר יש מה לומר  |
|