| משתמש |
אולי נחזור לדבר על כדורגל?!  |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 13:54:28
|
|
עד ה-30.4 אלוהים גדול, ומה שהיה במגרש חנייה של המזרחי היה. אני מציע שנחזור להתעסק בדברים העומדים על הפרק-אימונים, מסדר פצועים, המצ'-אפ הצפוי מול הכח ר"ג (שמעתי שעוג מלך הבשן קהינדה פצוע!) ודודו דהאן האחד והיחיד, , הסיכויים שלנו לעלות ליגה, להגיע לפלייאוף עליון, תחתון וכו' וכו'. מה אתם אומרים?
|
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 13:57:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
עד ה-30.4 אלוהים גדול, ומה שהיה במגרש חנייה של המזרחי היה. אני מציע שנחזור להתעסק בדברים העומדים על הפרק-אימונים, מסדר פצועים, המצ'-אפ הצפוי מול הכח ר"ג (שמעתי שעוג מלך הבשן קהינדה פצוע!) ודודו דהאן האחד והיחיד, , הסיכויים שלנו לעלות ליגה, להגיע לפלייאוף עליון, תחתון וכו' וכו'. מה אתם אומרים?
נראה לי ש 6 מ 12 הנקודות הבאות (נצחון, הפסד ושני תיקו) יביאו אותנו לפלייאוף העליון. בהחלט אפשר לנצח בר"ג. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 14:24:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon נראה לי ש 6 מ 12 הנקודות הבאות (נצחון, הפסד ושני תיקו) יביאו אותנו לפלייאוף העליון. בהחלט אפשר לנצח בר"ג.
ניצחון, הפסד ושני תיקו = 5 נקודות, לא מספיק! חייבים שני נצחונות לפחות. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 14:28:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon נראה לי ש 6 מ 12 הנקודות הבאות (נצחון, הפסד ושני תיקו) יביאו אותנו לפלייאוף העליון. בהחלט אפשר לנצח בר"ג.
ניצחון, הפסד ושני תיקו = 5 נקודות, לא מספיק! חייבים שני נצחונות לפחות.
ראשית את צודק - טעיתי בחישוב. שנית יש מצב שגם 5 יספיקו. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 14:48:57
|
ראינו את הכח בטדי ולא התרשמנו מרמת הכדורגל שלהם. רק מהגודל הפיזי. הם כן חזקים בבית, הפסידו שם רק פעמיים העונה. מצד שני, יש להם 0% הצלחה בוינטר נגד קבוצות ירושלמיות (ההפסד האחר היה נגד נתניה) ושני המשחקים האחרונים הסתיימו 1-1.
|
 |
|
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 14:54:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
צריך להתפלל שנשתחל לפלייאוף העליון, כי בפלייאוף התחתון הולך להיות גיהנום. אם לא נסיים בין שמונה הראשונים, אנחנו הולכים להתמודד חזק על מקומות 14-15...
|
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 15:50:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mookie צריך להתפלל שנשתחל לפלייאוף העליון, כי בפלייאוף התחתון הולך להיות גיהנום. אם לא נסיים בין שמונה הראשונים, אנחנו הולכים להתמודד חזק על מקומות 14-15...
קנה צעיף עם הברווז ושנן היטב מה כתוב בו... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 16:16:31
|
| מבסוט מבחוח?הצלחת ואולי לא? |
 |
|