| משתמש |
מחזור 26  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
מרדוך
28 הודעות |
נשלח - 28/02/2014 : 22:39:37
|
האיחוד עם הפועל אבי נעלבי לא משכנע.. לא אעמוד ביציע עם אנשים שמכריזים על עצמם כה- "לה פאמיליה" של הפועל. |
Ⓐ"No borders, no nations No flags, no patriots" Ⓐ
|
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 28/02/2014 : 23:02:31
|
לא ראיתי את הקללות היום, יצאתי מהמגרש מייד עם שריקת הסיום והלכתי עם גוש גדול של קטמונים למגרש חנייה במזרחי, מעט אוהדי הפועל שראיתי בדרך התעלמו מאיתנו לחלוטין. אבל נראה לי שאנחנו מאבדים קצת פרופורציות. אל תעלבו מכל שטות ויהיה בסדר, זה לא פעם ראשונה שקוראים לנו זונה. בכמה מגרשים בארץ לא קיללו את האמ-אמא שלנו? ביבנה ובשעריים לא היה מגעיל? אז היה...כמה אוהדים הגיעו היום למזרחי? 300? וכמה מתוך אלו הלכו בחוץ לקלל אותכם? אלו אחרוני המוהיקנים, הבודדים שעוד חושבים שישיגו משהו אם יתנהגו כמו בהמות. אז במשחק הראשון של הפועל המאוחדת תבואו גאים עם הדגלים והצעיפים והעגלות ילדים והסטיקרים לאוטו של קטמון, ותרכשו שישיית שפירא בהנחה, ותשבו עם החברים שלכם במקום שבו תמיד ישבתם, וכמובן תעשו חברות בעמותה כדי שתוכלו לנהל את הקבוצה בצורה השקופה והנפלאה שבה נוהלה עד עכשיו.
או שתעלבו ותוותרו ותלכו הביתה, גם אפשרות. ואז מהר מאד נעזוב כולנו וילך התקציב ויילכו החסויות וליפקין יימצא את עצמו לבד ביציע עם 200 איש נאמנים עד כלות, יורקים ומקללים ומבסוטים מאד בשממה של טדי. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 28/02/2014 : 23:55:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
לא ראיתי את הקללות היום, יצאתי מהמגרש מייד עם שריקת הסיום והלכתי עם גוש גדול של קטמונים למגרש חנייה במזרחי, מעט אוהדי הפועל שראיתי בדרך התעלמו מאיתנו לחלוטין. אבל נראה לי שאנחנו מאבדים קצת פרופורציות. אל תעלבו מכל שטות ויהיה בסדר, זה לא פעם ראשונה שקוראים לנו זונה. בכמה מגרשים בארץ לא קיללו את האמ-אמא שלנו? ביבנה ובשעריים לא היה מגעיל? אז היה...כמה אוהדים הגיעו היום למזרחי? 300? וכמה מתוך אלו הלכו בחוץ לקלל אותכם? אלו אחרוני המוהיקנים, הבודדים שעוד חושבים שישיגו משהו אם יתנהגו כמו בהמות. אז במשחק הראשון של הפועל המאוחדת תבואו גאים עם הדגלים והצעיפים והעגלות ילדים והסטיקרים לאוטו של קטמון, ותרכשו שישיית שפירא בהנחה, ותשבו עם החברים שלכם במקום שבו תמיד ישבתם, וכמובן תעשו חברות בעמותה כדי שתוכלו לנהל את הקבוצה בצורה השקופה והנפלאה שבה נוהלה עד עכשיו.
או שתעלבו ותוותרו ותלכו הביתה, גם אפשרות. ואז מהר מאד נעזוב כולנו וילך התקציב ויילכו החסויות וליפקין יימצא את עצמו לבד ביציע עם 200 איש נאמנים עד כלות, יורקים ומקללים ומבסוטים מאד בשממה של טדי.
1+ |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 01:25:39
|
ל אבל נראה לי שאנחנו מאבדים קצת פרופורציות. אל תעלבו מכל שטות ויהיה בסדר, זה לא פעם ראשונה שקוראים לנו זונה. בכמה מגרשים בארץ לא קיללו את האמ-אמא שלנו? ביבנה ובשעריים לא היה מגעיל? אז היה...כמה אוהדים הגיעו היום למזרחי? 300? וכמה מתוך אלו הלכו בחוץ לקלל אותכם? אלו אחרוני המוהיקנים, הבודדים שעוד חושבים שישיגו משהו אם יתנהגו כמו בהמות. נאמנים עד כלות, יורקים ומקללים ומבסוטים מאד בשממה של טדי.
מה שראיתי היום בחנייה,אחרי המשחק לא עוזב אותי . חבורת בריונים תקפה מכונית של אוהד שלנו, "אנחנו יותר גרועים מבית"ר, אה?? אנחנו לה פאמיליה של הפועל.. צא צא מהאוטו" קללות, ואיזה קללות, יריקות, בעטו וחבטו לו באוטו, שברו לו את הוישר. עם חולצות אדומות של סאדר, סמל של הפועל! היה קרוב מאד שיוציאו אותו מהרכב(היה שם צלם עם מצלמת וידיאו מקצועית שצילם את האירוע המגעיל הזה). בכביש מחוץ לחנייה, קטנוע של אוהד אולי בן 17, כזה שקיבל רשיון אתמול. היה לו רמקול על הקטנוע, ממנו בקעו קללות וגידופים לקטמון. לא אחזור עליהם כאן, אבל כל מטח קללות מוקלט כזה הסתיים ב"בוגדים מאניאקים". הוא היה בן 10 אולי שקטמון הוקמה, אבל יודע שאנחנו בוגדים, ככה נסע עם הרמקול בין המכוניות. רכבתי אחריו, שאלתי אותו ברמזור למה זה טוב, עשה לי תנועה מגונה... אז אני לא יודע אם אנחנו מאבדים פרופורציות, כי מה שראיתי היום אחרי המשחק היה רע ומדאיג. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 01:56:58
|
| מזעזע ונורא. אני מקווה שהאנשים האלה ייתפסו וייעלמו מחיינו ומהמגרשים. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 06:07:19
|
למען ההגינות מרבית המשחק התנהל במחצית שלנו. השער של הכחולים היה די הזוי. ההגנה קפאה על מקומה, מתוך המתנה לנבדל או עבירה, ואז הבעיטה של נבו פנימה. לאור המשחק תיקו בהחלט תוצאה טובה עבורנו. צריך לאסוף נקודות כדי להשתחל לפלייאוף העליון. |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 06:45:24
|
לשמחתי לא נתקלתי בפורעים ותואמי לה פמיליה כשיצאתי מהמגרש אבל הספיק לי לראות את הקומץ ממול ,מקלל נושא שלטים עם כיתוב מגעיל ויש כאן מי שאומר ,עזבו זה קומץ,הרוב לא כאלה ואני אומר,"הקומץ" היא קלישאת כדורגל ידועה שמנסה להקטין לכאורה את הבושה והמראות הרעים כשלמעשה הקומץ תמיד שולט ובעיקר הוא גדל אז היום הם היו 100 מתוך ה300 שישבו מולנו ,אבל מה יקרה שיתקיים האיחוד בפועל? יש לי דעה מוצקה על המאפיינים של רוב המקללים, אני לא אומר אותה כי אני לא רוצה להבעיר אש מיותרת,אבל עצוב ופאטטי ככל שזה יהיה ,זו עובדה שצריך לדבר עליה,להכיר בה ואולי לעשות משהו בנידון,לא יודע |
חרובי טל |
 |
|
|
gootel
39 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 07:15:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
לא צריך לקחת ללב את קומץ (באמת קומץ) הבבונים האלה. אני גם ראיתי את זה, האוטו שלי היה בחנייה המזרחית.
הם מהר מאוד ייבלעו בתוך 5000 הצופים (לפחות) שיהיה לנו במשחקי הבית בעונה הבאה.
לא מסכים איתך בכלל , אני יכול לתת לך את הדוגמא של הפאב שלי סירה , לפעמים באמצע הלילה שיש רחבת ריקודים והמקום באוויר יכולים להכנס חבורה של 2 או 3 אנשים ולהרוס את הכל , בעיקר להציק לכל בחורה שרוקדת במקום ולהציק לדי ג׳י שישים טראנס . 99 אחוז מהאנשים שמגיעים לסירה ממש אחלה וברגע אחד הכל יכול לההרס בגלל באבון כזה או אחר . ועל זה נאמר תפוח אחד רקוב מרקיב את כל התפוחים . תראו איך 5 אוהדים של אוסישקין פוגעים בה , תראו איך האלה שזרקו את הבובה שכאילו היתה הילד של אובארוב פוגעים בהפועל ת״א , תראו איך לה פאמיליה מחסל את ביתר (לשמחתי הרבה ) , ותראו איך 2 באבונים מיבנה מכתימים בעיננו לפחות את הקבוצה שלהם . הבערך 30 מקללים שנמצאים בהפועל סאדר ימררו לנו את החיים , יבעסו אותנו מאד ויכולים לגרום לזה שהורים לא יירצו לקחת את הילדים שלהם למשחקים שלנו יותר , גם נשים שבאות נראה לי עשויות לתבעס . אני מתחיל לערער בעניין האיחוד הזה מחדש ומתחיל לחשוב שאולי עשיתי טעות שהבעתי בעד . |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 07:17:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
לשמחתי לא נתקלתי בפורעים ותואמי לה פמיליה כשיצאתי מהמגרש אבל הספיק לי לראות את הקומץ ממול ,מקלל נושא שלטים עם כיתוב מגעיל ויש כאן מי שאומר ,עזבו זה קומץ,הרוב לא כאלה ואני אומר,"הקומץ" היא קלישאת כדורגל ידועה שמנסה להקטין לכאורה את הבושה והמראות הרעים כשלמעשה הקומץ תמיד שולט ובעיקר הוא גדל אז היום הם היו 100 מתוך ה300 שישבו מולנו ,אבל מה יקרה שיתקיים האיחוד בפועל? יש לי דעה מוצקה על המאפיינים של רוב המקללים, אני לא אומר אותה כי אני לא רוצה להבעיר אש מיותרת,אבל עצוב ופאטטי ככל שזה יהיה ,זו עובדה שצריך לדבר עליה,להכיר בה ואולי לעשות משהו בנידון,לא יודע
בהמשך לדברייך, 1. הרצון שהקומץ ייבלע בתוך הקהל.זו השאיפה. 2. מנגד, שמעתי מספר הורים לילדים שאמרו שלא יגיעו למשחקים אם יהיה איחוד ,מכיוון שהם לא מעוניינים שילדיהם יחשפו לקללות ואלימות.
הנבואה ניתנה לשוטים,והחיים לא שחור לבן, סביר להניח שהקהילה תאלץ להתמודד עם תרחישים לא נעימים. במציאות היומיומית , הרוב הופך ברגע האמת לדומם מתוך פחד מהקומץ.
אני בטוח לאור הדיון והמשחק אתמול, שאחוזי התמיכה באיחוד היו נמוכים יותר באופן משמעותי.
|
נערך על ידי - nachumco ב-01/03/2014 07:26:29 |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 07:19:06
|
| הוכחנו אתמול מעל לכל ספק ש"אנא בכוח" מביא נאחס |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 07:42:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
הוכחנו אתמול מעל לכל ספק ש"אנא בכוח" מביא נאחס
לגמרי |
 |
|
|
amirberner
70 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 08:51:25
|
לפני 13 שנים כשפרצה האינתיפאדה השניה, בוטלו כל המשחקים בין קבוצות מערים ערביות לקבוצות מערים יהודיות. המקום היחיד שאושרו בו משחקים כאלה היה הפועל ירושלים כי ידעו שאצלנו לא גזענים, וכך, בתחילת האינתיפאדה כשכל הארץ געשה משנאה הדדית אירחנו את סכנין ואח"י נצרת. במשחק נגד אחת משתיהן (לא זוכר בדיוק), נער אחד התחיל לקלל את הקבוצה השניה בקללות גזעניות. תוך שניות יציע שלם קפץ עליו וצעק עליו לסתום ושאם הוא רוצה לקלל ערבים שילך למשחקים של בית"ר. אותו נער לא קילל יותר. אני מקווה שזה מה שיקרה גם אחרי האיחוד. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 10:00:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ל אבל נראה לי שאנחנו מאבדים קצת פרופורציות. אל תעלבו מכל שטות ויהיה בסדר, זה לא פעם ראשונה שקוראים לנו זונה. בכמה מגרשים בארץ לא קיללו את האמ-אמא שלנו? ביבנה ובשעריים לא היה מגעיל? אז היה...כמה אוהדים הגיעו היום למזרחי? 300? וכמה מתוך אלו הלכו בחוץ לקלל אותכם? אלו אחרוני המוהיקנים, הבודדים שעוד חושבים שישיגו משהו אם יתנהגו כמו בהמות. נאמנים עד כלות, יורקים ומקללים ומבסוטים מאד בשממה של טדי.
מה שראיתי היום בחנייה,אחרי המשחק לא עוזב אותי . חבורת בריונים תקפה מכונית של אוהד שלנו, "אנחנו יותר גרועים מבית"ר, אה?? אנחנו לה פאמיליה של הפועל.. צא צא מהאוטו" קללות, ואיזה קללות, יריקות, בעטו וחבטו לו באוטו, שברו לו את הוישר. עם חולצות אדומות של סאדר, סמל של הפועל! היה קרוב מאד שיוציאו אותו מהרכב(היה שם צלם עם מצלמת וידיאו מקצועית שצילם את האירוע המגעיל הזה). בכביש מחוץ לחנייה, קטנוע של אוהד אולי בן 17, כזה שקיבל רשיון אתמול. היה לו רמקול על הקטנוע, ממנו בקעו קללות וגידופים לקטמון. לא אחזור עליהם כאן, אבל כל מטח קללות מוקלט כזה הסתיים ב"בוגדים מאניאקים". הוא היה בן 10 אולי שקטמון הוקמה, אבל יודע שאנחנו בוגדים, ככה נסע עם הרמקול בין המכוניות. רכבתי אחריו, שאלתי אותו ברמזור למה זה טוב, עשה לי תנועה מגונה... אז אני לא יודע אם אנחנו מאבדים פרופורציות, כי מה שראיתי היום אחרי המשחק היה רע ומדאיג.
יש לי תחושה במי מדובר. אכן ילד חרא מגעיל. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 10:02:20
|
| קומץ או לא קומץ, ייבלעו ע"י הרוב או לא ייבלעו, ההורים שהילדים שלהם נחשפו אתמול לגועל נפש מחוץ למזרחי כנראה לא יגיעו למשחקים של המאוחדת, ואני מבין אותם לגמרי. הנזק כבר נעשה. |
נערך על ידי - פטיש ומגל אדום ב-01/03/2014 10:16:07 |
 |
|
מחזור 26  |
|
|
|