פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 26

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 26
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מחזור 26 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  10:06:15  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרך אגב, כמה אנשים איכלסו אתמול את היציע המערבי? מעל 3,000?
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  10:14:49  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הרומנטיקנים שוחרי האיחוד שוכחים איך לה פמיליה הרסה את השם של ביתר, מה שראיתם אתמול במערבי יהיה שירת הברבור של הורים וילדים משפחות שלמות שמגיעות למשחקים. זה יגמר שקומץ הבבונים האלו ישתלטו על היציע. מי מכם יעז לומר להם משהו? כולכם טובים בדיבורים כאן, בשטח אף אחד לא יעז לפתוח פה עליהם ולחטוף. ודרך אגב הם ממש לא קומץ והיה נורא לראות מה שקורה במגרש החנייה של המזרחית. מראה נורא שרואים רק במשחקים של ביתר.
אז זה הולך להיות האיחוד ואל תשלו את עצמכם אחרת!!!!
עבור לתחילת הדף

Num 6 Num 6 מנותק

35 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  10:44:38  הצג פרופיל שלח ל- Num 6 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשנים האחרונות בנינו את הקהילה שלנו. אין ספק שהיא יוצאת דופן לא רק בנוף הכדורגל בארץ ובעולם אלא בחברה ככלל. בשנים האלו גדלנו והתחזקנו בתנאים שלנו, בנינו מאפס בתנאים שלנו, הכנסנו רק טוב למעגל שלנו. בשנה הבאה, אם יצא לפועל האיחוד נצטרך להתמודד עם המציאות המורכבת של החברה בארץ, לצד הטוב יש לא מעט רע. לשמחתי בקבוצה שלנו הטוב הוא הרוב המוחלט, והגורל שלנו בידינו, כפי שהוכחנו לעצמנו! נצטרך להיות איתנים באמונה העצמית שלנו, להציב קווים ברורים ולהנחיל על היציע המאוחד את האופי המיוחד שיצרנו. יש לנו הזדמנות אדירה לעשות שינוי נוסף בנוף הכדורגל ולהוכיח לעצמנו שגם מול הקשיים שיהיו אנחנו אחראים לעתיד שלנו. אני לא מתכוון לוותר על החוויה הנפלאה של בילוי ביציע המערבי. ביחד יש לנו את הכח לדאוג שהיא תישאר כפי שהיא. העתיד הוא באחריותנו אף אחד לא ידאג לו מלבדינו!
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  11:59:20  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

ל אבל נראה לי שאנחנו מאבדים קצת פרופורציות. אל תעלבו מכל שטות ויהיה בסדר, זה לא פעם ראשונה שקוראים לנו זונה. בכמה מגרשים בארץ לא קיללו את האמ-אמא שלנו? ביבנה ובשעריים לא היה מגעיל? אז היה...כמה אוהדים הגיעו היום למזרחי? 300? וכמה מתוך אלו הלכו בחוץ לקלל אותכם? אלו אחרוני המוהיקנים, הבודדים שעוד חושבים שישיגו משהו אם יתנהגו כמו בהמות. נאמנים עד כלות, יורקים ומקללים ומבסוטים מאד בשממה של טדי.

מה שראיתי היום בחנייה,אחרי המשחק לא עוזב אותי . חבורת בריונים תקפה מכונית של אוהד שלנו, "אנחנו יותר גרועים מבית"ר, אה?? אנחנו לה פאמיליה של הפועל.. צא צא מהאוטו" קללות, ואיזה קללות, יריקות, בעטו וחבטו לו באוטו, שברו לו את הוישר.
עם חולצות אדומות של סאדר, סמל של הפועל! היה קרוב מאד שיוציאו אותו מהרכב(היה שם צלם עם מצלמת וידיאו מקצועית שצילם את האירוע המגעיל הזה).
בכביש מחוץ לחנייה, קטנוע של אוהד אולי בן 17, כזה שקיבל רשיון אתמול.
היה לו רמקול על הקטנוע, ממנו בקעו קללות וגידופים לקטמון. לא אחזור עליהם כאן, אבל כל מטח קללות מוקלט כזה הסתיים ב"בוגדים מאניאקים".
הוא היה בן 10 אולי שקטמון הוקמה, אבל יודע שאנחנו בוגדים, ככה נסע עם הרמקול בין המכוניות. רכבתי אחריו, שאלתי אותו ברמזור למה זה טוב, עשה לי תנועה מגונה...
אז אני לא יודע אם אנחנו מאבדים פרופורציות, כי מה שראיתי היום אחרי המשחק היה רע ומדאיג.

עזבו את הכל בוגדים קטמון, הפועל, שי וגולה הכל עזבו. מי שעשה את הדבר הזה הם מוגי לב פחדנים אפסים זבלים ואלה מילים שמחמיאות להם, צריכים להתבייש בתור בני אדם איך אפשר להתנהג באלימות כלפי נשים שבאות למשחק כדורגל?! אני מתפלל שצילמו את זה ועם ההקלטה צריך ללכת לנשים של אותם אנשים, למקומות העבודה שלהם ופשוט להראות להם את "הגברים" שלהם. איכס בא לי להקיא איך אפשר להתנהג ככה? זה לא בני אדם.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  12:55:14  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר של ערוץ הספורט:
http://sports.walla.co.il/?w=/158/2724830
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחזור 26 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07