פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 26

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 26
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 26 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:01:09  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה מי כן ראוי להיות מאמן אחי?

אליה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:05:09  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

למה מי כן ראוי להיות מאמן אחי?

סלמן עמר

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:35:17  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלמאן עמר אחלה מאמן אחי אך יש לו פחות זכויות מעופר לדעתי .עופר מאמן טוב.

אליה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:46:20  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

סלמאן עמר אחלה מאמן אחי אך יש לו פחות זכויות מעופר לדעתי .עופר מאמן טוב.

עופר מאמן אפור הססן ופחדן ,מאמן בנוני שעלה לנו בהמון נקודות השנה. מי שעולה למשחק בית מול הפועל במבנה הגנתי ונותן הוראות לשחקנים שלו להגן כ"כ עמוק בחצי שלנו ,שלא ייתפלא שאנחנו עדיין במאבקים נגד הירידה.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:50:27  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרך אגב שמתם לב למופע הבבונים שליווה את אלו שיצאו מהמגרש ו"זכו" למטר קללות ותשבוחות מ"אוהדי ביתר" בחולצות אדומות ,איך התגעגעתי אליהם...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  20:57:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התוצאה הסופית, בשורה התחתונה, עושה צדק עם שתי הקבוצות. ה"כחולים" די "ישבו" על ה"אדומים". המחצית הראשונה של קטמון לא היתה משובחת, אבל השער של עידן היה סיום יפה של מהלך כדורגל טוב.
במחצית הראשונה עמית שמש היה השחקן הכי עסוק של קטמון ועשה עבודה טובה.
במחצית השנייה נכון שהיו המצבים הטובים של עידן ודן רומן, אבל עדיין מרבית המחצית התנהלה במחצית המגרש של קטמון.
תופעה די מרגיזה שחזרה על עצמה יותר מדי פעמים אצל שחקני קטמון - הקושי ביצירת שתי מסירות רצופות שלא לרגלי שחקני הקבוצה היריבה
ראויים לציון: שי מזור שעשה עבודה טובה בתפקיד שאינו התפקיד הטבעי שלו. דן רומן (איזו בעיטה לשער!) ופליפה שהראה פעם נוספת שיש לו כדורגל.
הכניסה של עוז במקום שי הפיחה חיים בהתקפה של קטמון (בדומה למה שהיה ביבנה).

ולסיום: בדקות האחרונות למשחק עמדתי במעבר שמעל לגוש התחתון. המראה שלכד את עיני היתה שורה של עגלות ילדים חונות זו אחר זו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:17:06  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

דרך אגב שמתם לב למופע הבבונים שליווה את אלו שיצאו מהמגרש ו"זכו" למטר קללות ותשבוחות מ"אוהדי ביתר" בחולצות אדומות ,איך התגעגעתי אליהם...

זו הסיבה שישבתי במערבי היום ולא במזרחי.
שיגידו את הדברים הדוחים הללו לאנשים בגיל שלנו.
אין סיבה להגיד את זה (בכלל) בטח שלא ליד אמא ו3 ילדים.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:23:21  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצאתי בתחושה מרה היום, לא ברור לי עם מי אנחנו רוצים להתאחד.

עדיף אוהד ״מיזם״ אחד על מאה אוהדי ״מקורית״

עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:28:55  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל על שתי נקודות שהלכו לאיבוד. מזל על נקורה שהפועל הרוויחה והשאירה אותה בחוף מבטחים, לפחות בינתיים. התיקו משקף.
היה מרגש לראות את סלמן עמר יורד לחדר הלבשה לקולות עידוד שלנו. הבן אדם לקח לנו שתי נקודות עשר דקות לסוף המשחק, אנחנו מעודדים אותו והוא מוחא לנו כפיים. אין דברים כאלה!!!

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:30:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך לקחת ללב את קומץ (באמת קומץ) הבבונים האלה. אני גם ראיתי את זה, האוטו שלי היה בחנייה המזרחית.

הם מהר מאוד ייבלעו בתוך 5000 הצופים (לפחות) שיהיה לנו במשחקי הבית בעונה הבאה.

נערך על ידי - אדום88 ב-28/02/2014 21:30:53
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:35:58  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל שההצבעה היתה לפני המשחק הזה, לא נראה לי שהיינו משיגים תוצאה דומה בהצבעה השבוע...
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:37:49  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שליטה מוחלטת במגרש שלהם , יתרון לנו במצבים הממשיים לגול.
שי מזור המגן השמאלי הכי טוב שלנו בסגל הנוכחי למרות שזה לא התפקיד הטבעי שלו. משחק טוב מאד של רומן וגם חוטה בלם ראוי.
יצאתי בתחושת אכזבה אבל התוצאה די משקפת. נקווה לאנרגיות טובות יותר אם וכאשר נשב באותו יציע
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:40:50  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצאתי בתחושה נורא מאכזבת מטדי היום. ביציע המזרחי, ישבו האוהדים איתם אנחנו רוצים להתאחד.
האוהדים האלה משווים אותנו לביתר בזמן שהם מתנהגים בדיוק כמו ביתר. נכון, זה לא כולם ויש שם גם כאלו שהם בדיוק כמונו ורוצים איחוד. אבל יש שם גם אנשים זוועתיים.
בדקה ה7 הם הרימו שלט- ״ קבוצה לא מחליפים" ושרו שיר, שמשום מה הם לא יודעים שהוא של הפועל תל אביב בכלל... תציצו רגע באתר הפייסבוק שלהם. תראו את התגובות בפרסום האחרון...

https://m.facebook.com/HapoelJerusalemFC/photos/a.10151861956199577.1073741830.33036554576/10152273774369577/?type=1&source=46
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  21:51:18  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

לא צריך לקחת ללב את קומץ (באמת קומץ) הבבונים האלה. אני גם ראיתי את זה, האוטו שלי היה בחנייה המזרחית.

הם מהר מאוד ייבלעו בתוך 5000 הצופים (לפחות) שיהיה לנו במשחקי הבית בעונה הבאה.

יקירי האמת שנמאס לי מהנסיונות האלו בפורום ובאסיפות לנסות ולשכנע אותי ואת האחרים בכך שיש רק בודדים ששונאים את עצם קיומי..נמאס באמת אני טוען שבין אלה שישבו במזרחי הרוב המחריע גידף וקילל והשתלח בכל מיני מליצות מטופשות מעין:רוצים מחילה תחזרו בזחילה וכו.צער לי מאוד -לא קונה את זה יותר .תרשה לי לומר שמה שאתה אומר לא מקושר למציאות וזה בלי להעליב אותך כמובן.תשמע אני אגיד כך לא אכריח את אף אחד לאהוב אותי,לא רוצה שיכבדו אותי בכח ולא רוצה לשבת ביציע אם אנשים האלו שאם כל הכבוד ואם כל ההבנה שלי מתכחשים לעובדה פשוטה :אילו קטמון לא היתה קמה -הפועל היתה מתה מזמן .מתה ונמחקת מתודעה של הנוף הירושלמי.הצבעתי בעד אחוד אבל שלא תהיה לך טעות -יש לי מידת מה של כבוד עצמי ואין לי כח לזה ואין לי סבלנות לזה וזה הכל...כידי לך להכיר במציאות הזאת...כן אחי אם כל הכאב.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-28/02/2014 21:51:38
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  22:06:45  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

יצאתי בתחושה נורא מאכזבת מטדי היום. ביציע המזרחי, ישבו האוהדים איתם אנחנו רוצים להתאחד.
האוהדים האלה משווים אותנו לביתר בזמן שהם מתנהגים בדיוק כמו ביתר. נכון, זה לא כולם ויש שם גם כאלו שהם בדיוק כמונו ורוצים איחוד. אבל יש שם גם אנשים זוועתיים.
בדקה ה7 הם הרימו שלט- ״ קבוצה לא מחליפים" ושרו שיר, שמשום מה הם לא יודעים שהוא של הפועל תל אביב בכלל... תציצו רגע באתר הפייסבוק שלהם. תראו את התגובות בפרסום האחרון...

https://m.facebook.com/HapoelJerusalemFC/photos/a.10151861956199577.1073741830.33036554576/10152273774369577/?type=1&source=46

הציטוט הזה שיעשע אותי גם במשחק הקודם. אוהדי הפועל ת"א ש"נטשו" את קבוצתם והקימו קבוצה חדשה הם מושא להערצה במקורית ואילו אנחנו שעשינו את אותו המעשה בדיוק מכונים "בוגדים". אירוניה במיטבה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-28/02/2014 22:07:06
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחזור 26 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07