| משתמש |
אין גבול....להקיא  |
|
katamon9
367 הודעות |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:42:55
|
אגב , מישהו יכול להסביר איך אוהדי הפועל ירושלים הגיעו לחדר ההלבשה שלנו ? |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:50:22
|
חבל על המאמצים של ליפקין לאיחוד עם חלאות כאלו צריך איחוד? |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:51:36
|
מעניין האם זו אותה חבורת זבל שגרמה את כל המהומות והפרעות בחנייה במזרחי, או שהיו אתמול כמה כנופיות כאלו. נראה לי שצריך להקים מלבד הבריגדה גם איזו מיליציה...
- תראו את תגובה 2 לכתבה. את הצלילים הכעורים האלו כבר קראתי בכמה פורומים. הם הבינו שהקללות והאלימות מוציאים אותנו מדעתנו. |
נערך על ידי - שמאש ב-01/03/2014 18:56:52 |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:57:42
|
אני בטוח שמדובר באותה חבורה שירקה וקיללה בחנייה של היציע המזרחי...
איכס. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 19:07:08
|
יחד עם זאת אסור לשכוח שהחארות מסאדר מונים בערך 50 (51 כולל יוסי עצמו) מתוך 500 , אז יש עם מי לעבוד שם למיגור הרפש האנושי. |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 19:39:16
|
| זבל חארות לא מעניין מה קרה כמה הם פגועים אני כבר לא מעניין מה קרה בהיסטוריה או מה קרה בעבר זה כבר מוגזם |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 19:41:54
|
תמיד הייתי בעד איחוד ותמיד אני אהיה. אבל לא כיף להתאחד ככה. זה מגעיל |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 19:50:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
תמיד הייתי בעד איחוד ותמיד אני אהיה. אבל לא כיף להתאחד ככה. זה מגעיל
אתה תהיה בעד איחוד גם אם תשב ביציע שבו יש אנשים שמקללים, מדברים דברי גזענות ומתנהגים באלימות? בהנחה שענית כן, תהיה בעד איחוד גם אם תדע שיש חלק גדול מהאוהדים וחברי העמותה שבמצב הזה יפסיקו להגיע למשחקים? בהנחה שענית כן, תהיה בעד האיחוד גם אם תדע שבכך הקבוצה תיפגע כי כמות האוהדים וספונסרים תפגע בצורה משמעותית, הקבוצה תלך ותיגווע ובסופו של דבר תמחק לחלוטין?
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:18:01
|
| הנהלה , אני מקווה שבדרבי הבא תדאגו שלא תהיה אפשרות לבבונים להתקרב לשחקנים שלנו . |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:24:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
אתה תהיה בעד איחוד גם אם תשב ביציע שבו יש אנשים שמקללים, מדברים דברי גזענות ומתנהגים באלימות? בהנחה שענית כן, תהיה בעד איחוד גם אם תדע שיש חלק גדול מהאוהדים וחברי העמותה שבמצב הזה יפסיקו להגיע למשחקים? בהנחה שענית כן, תהיה בעד האיחוד גם אם תדע שבכך הקבוצה תיפגע כי כמות האוהדים וספונסרים תפגע בצורה משמעותית, הקבוצה תלך ותיגווע ובסופו של דבר תמחק לחלוטין?
אתה הולך רחוק , רחוק מאוד. אמנם היו כמה דברים לא נעימים אתמול , אבל אני דווקא כן רואה סיבה לאופטימיות. אני חושב שאלו השאריות האחרונות של העידן השפל של הפועל ירושלים. קומץ קטן לא ישפיע על 5,000 אחרים .וגם אם ינסו - לא יצליחו, ויותר מזה - אני מאמין גם שלא ניתן לאוהדים כאלה להשפיע לרעה על הקבוצה. הייתי ברור.. לא כיף להתאחד באווירה הזאת. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:26:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
אתה הולך רחוק , רחוק מאוד. אמנם היו כמה דברים לא נעימים אתמול , אבל אני דווקא כן רואה סיבה לאופטימיות. אני חושב שאלו השאריות האחרונות של העידן השפל של הפועל ירושלים. קומץ קטן לא ישפיע על 5,000 אחרים .וגם אם ינסו - לא יצליחו, ויותר מזה - אני מאמין גם שלא ניתן לאוהדים כאלה להשפיע לרעה על הקבוצה. הייתי ברור.. לא כיף להתאחד באווירה הזאת.
אמונה זה דבר טוב לצערי לא תמיד היא מתגברת על בבונים |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:30:38
|
| הייתי רוצה לראות בפורומים של הפועל ירושלים יש רק אחת מ1926 גינויים לגועל נפש הזה ומה שקרה בחניון לאחר המשחק. בייחוד ה״אחים שלנו״ שנשארו מאחור...כמו שהאחים שלכם פה ירקו דם כדי לקדם את ההצבעה בעד האיחוד תתחילו גם אתם להתלכלך קצת ולצאת פומבית נגד האוהדים המושבעים ומוליכי דעת הקהל שלא מפסיקים להתסיס ולטנף |
נערך על ידי - מורדי והילדים ב-01/03/2014 20:31:27 |
 |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:32:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
הנהלה , אני מקווה שבדרבי הבא תדאגו שלא תהיה אפשרות לבבונים להתקרב לשחקנים שלנו .
לי דווקא יש בקשה אחרת, למרות הכל. הנהלה יקרה, אני מקווה שהדרבי הבא יהיה נגד הבבונים האמיתיים, ולא נגד אחים שלנו ואלה שישבו איתנו באותו יציע עד לא מזמן.
ולנושא- הקומץ שמבצע מעשים אלו, מקומם ביציע המזרחי, במשחק שממש עכשיו בטדי. משווים אותנו לביתר ומתנהגים כמו ביתר. דוחה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:45:00
|
האוהדים האלה גועל נפש. הם לא אוהדים, הם טינופת, הם חלאות. הם בושה לכל מי שלבש חולצה אדומה של הפועל ירושלים. אסור לתת לאוהדים האלה את הסיפוק.צריך לטפל בהם באמצעות המשטרה, באמצעות גורמי האבטחה, ולהפיק לקחים. בזה שנכנעים להם, בעצם שמים אותם מעל הפועל ירושלים, ומעל הפועל קטמון. והם לא. הקאת מהם- הם ניצחו. הקאת אותם - אתה ניצחת. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 20:56:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
האוהדים האלה גועל נפש. הם לא אוהדים, הם טינופת, הם חלאות. הם בושה לכל מי שלבש חולצה אדומה של הפועל ירושלים. אסור לתת לאוהדים האלה את הסיפוק.צריך לטפל בהם באמצעות המשטרה, באמצעות גורמי האבטחה, ולהפיק לקחים. בזה שנכנעים להם, בעצם שמים אותם מעל הפועל ירושלים, ומעל הפועל קטמון. והם לא. הקאת מהם- הם ניצחו. הקאת אותם - אתה ניצחת.
כפיר, לשמחתנו הרבה אנחנו לא יודעים לדבר בשפה שלהם. במצב כזה בין אם תרצה או לא, הם יהיו הדומיננטיים, והם יקבעו את הלך הרוח. סמוך עליהם שיש להם מספיק ניסיון וידע איך לעשות זאת בדרך שלא תביא לידי כך שהמשטרה תוכל להתערב בנעשה, ולראיה שאתמול קרה מה שקרה ולא ידוע לי על התערבות משטרתית עד עתה, ואני אשמח אם מישהו יוכל ליידע אותי שאני טועה בעניין, ושהמשטרה כן מעורבת בעניין ושבוצעו מעצרים. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
אין גבול....להקיא  |
|