| משתמש |
שלום לך הפועל קטמון  |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:26:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
מיכאל, חוג'ה והשאר, ברור לי לחלוטין הרציונל שלכם להפעיל לחץ גדול בשביל לגרום לתמיכה באיחוד, לפעמים עד כדי איומים שתעזבו את הקבוצה. יכול מאד להיות שזו הדרך היחידה שבמצב הנוכחי זה יעבור ואם זה אכן כך אז אני גם מזדהה עם מטרת המהלך הזה. רק שימו לב שלשימוש בכוח יש מחיר (ואין ספק שהשתמשתם פה בכוח שיש לכם, ויש לכם אותו בדיוק בזכות כל מה שעשיתם למען הפועל בעבר). אולי הצלחתם (אני מקווה) להשפיע על 75% שיצביעו בעד וככה באמת שהרבה בזכותכם האיחוד אולי יתאפשר, אבל אף אחד שפועלים נגדו בכוחניות לא אוהב את זה, וזו בטח לא דרך שרצוי להתנהל בה מול אנשים שבסופו של דבר הם חברים ושותפים שלכם. אני חושב שגם אם ההסכם עובר בהצבעה (ובעיקר אם הוא לא), כדאי שלפחות זה יגרום לכם לחשוב בעתיד לפני שאתם שולפים שוב כלים כבדים (כמו "אני לא יודע אם אהיה פה שנה הבאה בלי איחוד"). קצת אירוני לטעמי שלמען אחדות הפועל ירושלים אתם מאיימים בנטישה של העמותה שלנו... שוב, את זה אני אומר מהצד שתומך במטרה שלכם וישמח אם היא תתממש.
קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
מאיר חבר יקר, למדתי בחיים שאם מישהו בוחר להיעלב ולהתבצר במרירותו אין ביכולתם של האחרים ינסו אשר ינסו להוציאו ממרה שחורה זו. אנחנו מצהירים בפה מלא שאין אנו מצרים על השנים בקטמון ועל המורשת הקטמונית ורואים בהסכם עוד שלב באבולוציה של מהלך זה. אף אחד לא יישאר בחוץ ולראשונה גם תהיה לנו ההזדמנות לאחד עוד אנשים למטרה המשותפת. זאת הבטחה. אף אחד לא בז לקטמון ואף אחד לא משליך אוהדים מסויימים כי הוא מעדיף אחרים. זה לא המצב. ההסכם לא מלא בשנאה אל קטמון כי אם מלא באהבה והערכה אליה ומאפשר לה לסגור מעגל ולהשלים את אחת ממטרותיה (יחד עם שמירה על עיקרון ניהול ובעלות [חלקית אמנם] של האוהדים). אם אתה חש שאתה ננטש כנראה שלא היית שותף מלא לחזון ולערכים של הקבוצה כפי שנוסחו והשתקפו בתקנון. או שאתה כועס וזה גם בסדר אבל מותר גם להתפייס ולפעמים זה נחמד. הפועל קטמון תמשיך להתקיים בהפועל ירושלים כלב פועם ומערכת אמונות וערכים. אף בר דעת (כולל ליפקין עצמו) לא יחשוב בכלל לוותר על זה. אנחנו עוברים שלב, עולים מדרגה וממשיכים ללכת בדרכינו הבטוחה כאוהדים אשר נוטלים אחריות על גורלם. אף אוהד לא נחשב יותר מאוהד אחר ואין זכותו של איש להחליט זאת. אנחנו נמצאים בעיצומה של הצבעה בה הקול שלך שווה לקול שלי ובה ניתנה אפשרות לכל אחד להביע את דעתו במגוון צורות שונות. זהו תהליך דמוקרטי נפלא שכולנו יצרנו אותו ושותפים לו. לכן אין מקום לדמעות אלא דמעות של שמחה. אנו עומדים במטרותינו, מצרפים חברים נוספים למחנה האדום ויוצרים מציאות בה בחירה בהפועל תהיה בחירה הגיונית לילד הירושלמי.
דוב יקר, איפה וממי למדת את השיעור הזה שאם משהוא נפגע ממך עליך להתעלם ממנו? המורה הזה היה מורה גרוע.
כמו כן, מתי בדיוק איימתי בעזיבה? כשעילי אמר לי "לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע"? זה לא איום. אני אומר את זה שוב בנוסח שונה: ביום שלא ירצו אותי ביציע אני לא אכפה את עצמי.
אמרת גם הרבה דברים נכונים ואני מסכים איתם, אבל אין בדברים האלה שום קשר לעובדה שציינתי: סימלית, הקבוצה הראשונה שאהדתי מודרת כי לתומכי האיחוד ולאוהדי הפועל ירושלים היא מסמלת פילוג (לא בגלל שאוהדי הפועל ירושלים שונאים אותה, ואני מודה לכם על ההבהרה בלי ציניות). סופו של דבר, המילה קטמון עומדת להימחק אפילו משם העמותה.
דרך אגב, הסעיף הראשון בתקנון הוא להיות בית לאוהדי הפועל קטמון ירושלים. לכן יש לי כאן גם מקום להרגיש מרומה, משום שלפי התקנון, האיחוד לא צריך למחוק את הפועל קטמון ירושלים. אז כן, אני מרגיש קצת ננטש ואני מרגיש שאתה הוא זה שלא שותף מלא לחזון ולערכים של הקבוצה כפי שנוסחו והשתקפו בתקנון העמותה.
אני לא מתעלם ממך אני מדבר איתך וזה ההפך מהתעלמות. אני גם מנסה לתת הסבר ומשמעות לכאב שלך על מנת שאולי יוקל לך ותבין שהעולם לא ייחרב אם האיחוד יעבור ואולי אפילו יהיה פה טוב יותר. אני לא אתווכח איתך עם קטמון הייתה אמצעי או מטרה אבל אני בהחלט אומר שאני חושב שאנו מרוויחים פה את שני הצדדים. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:31:27
|
פולדש, קרפד, רגל ועמוס, מודה ועוזב.
כן אני חש כאב בעיקר כי הרגשתי התעלמות מהמחיר שאני משלם למען האיחוד הזה. אז כן, הייתי ואני עדיין קצת נעול על הכאב הזה.
אבל כל הדברים שנאמרו כאן על ידכם וגם על ידי בלאש דב ועוד אחרים מעידים על כוונות טובות (אם גם קצת מעורפלות, תרשו לי עקיצה קטנה).
אז אני אניח לנושא הזה לעת עתה ומתוך תיקווה שלתמיד.
יאללה הפועל |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:39:16
|
| רבי מאיר - אני התחלתי במקום שלך (והסלמתי), עכשו מחקתי ... גם לבטא עלון וכאב זה דבר חשוב, אני חושב שמיכאל אולי הופתע מזה, אבל בטח שהוא הבן אדם הכי רגיש ומבין דברים כאלה שאני מכיר. אני חזרתי בי ממה שנראה תוקפנות וגם התנצלתי בפרטי... כי גם עלבון הוא יועץ רע |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:41:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
רבי מאיר - אני התחלתי במקום שלך (והסלמתי), עכשו מחקתי ... גם לבטא עלון וכאב זה דבר חשוב, אני חושב שמיכאל אולי הופתע מזה, אבל בטח שהוא הבן אדם הכי רגיש ומבין דברים כאלה שאני מכיר. אני חזרתי בי ממה שנראה תוקפנות וגם התנצלתי בפרטי... כי גם עלבון הוא יועץ רע
תודה עמוס. רק ליתר ביטחון, אתה רומז שיש משהו שאני צריך למחוק? |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:49:22
|
| לא יודע, תעבור על הודעותיך ותחליט... זה עניין שלך. אני מחקתי כי ראיתי שרק יצרתי אווירה נגד אנשים ספציפיים בשמותיהם |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:52:07
|
רבי, אני לא חושב שיש צורך שתמחק משהו. הדברים שכתבת יפים ועומדים בפני עצמם. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:56:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
אני ממש לא מדבר על האשכול הזה, אלא על ההתבטאויות לכל אורך החודש האחרון בפורום חברי העמותה וגם באסיפה הקודמת. היו לפחות 10 חברי עמותה שתמכו באיחוד והשתמשמו באיום הזה, בין אם בצורה מפורשת ובין אם בצורה מרומזת. בכל אופן, המסר הובן במלואו אצל כל חברי העמותה וזאת הסיבה שרבים מהם מצביעים בעד למרות שהם מתנגדים להסכם. יכול להיות שזה שווה את זה, אבל צריך להיות מודע לזה שזה קרה, ולתקן את היחס שהצד השני מרגיש שהוא קיבל ולא להיתמם ולהתעלם מזה.
שמע, קח לך משימה, תבדוק נגיד בשבוע.חודש האחרון איזה איומים נראו יותר בפורום, של אנשים שאמרו שאם ההסכם לא עובר הם לא מחדשים חברות, או של אנשים שאמרו שאם יש איחוד הם לא מחדשים חברות, יש לי תחושה שאתה הולך להיות מופתע.
ואם אתה חושב שזה איום וזה לא איום אשמח לשמוע למה. |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:00:32
|
ג'ון, החיים לא מתנהלים רק בפורום והיו די והותר איומים שכאלו משני הצדדים - במשחקים, באסיפה הקודמת ובכל מיני שיחות ברחבי הפייסבוק והעולם הרחב.
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:03:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
ג'ון, החיים לא מתנהלים רק בפורום והיו די והותר איומים שכאלו משני הצדדים - במשחקים, באסיפה הקודמת ובכל מיני שיחות ברחבי הפייסבוק והעולם הרחב.
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא.
אני שמעתי הרבה יותר מצד המתנגדים לאיחוד אבל מסכים שזה לגמרי לא רלוונטי, העניין הוא שהמשתמש קרפד בא בטעות על כך רק לצד של "מיכאל וחוג'ה", אם היה אומר את הטענה הזו לשני הצדדים לא הייתה לי שום בעיה |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-16/02/2014 17:03:53 |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:06:51
|
אני יכול לערוב לך שהוא מחזיק בדעתי.
ואגב, בניגוד לרוב מוחלט של האנשים כאן (כמוך, למשל) ובאופן לא צפוי, הכינוי שלו לא אנונימי. זה השם שבו הוא מזוהה גם ביום יום...  |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:11:57
|
| כחופר מוסמך אני חייב לשאול... מה עומק החפירות אליהן הגענו בינתיים? זה עוד לא שיא באורך, אבל בחפירה לדקה נדמה שזה מתחרה חזה על התואר של החפירה המהירה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:26:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3 אני מסכים עם מה שאתה אומר ומאמין לך ב-100% שזה מה שאתה חושב. העניין הוא שכמו שאמרת אני מסתכל לעתיד ולא לעבר. אם מכל הסיטואציה הזו תבינו מה גורם להרבה חברי עמותה להרגיש שמכריחים אותם לעשות משהו (כמו שהתבטא אתמול באסיפה מהדברים של כמה חברים) ותנסו לא לחזור על זה בעתיד, כולנו נרוויח.
במהלך הדיונים טענתם שאמנם לכל אחד יש קול שווה, אבל יש דעה שהיא יותר נחשבת כי היא כתובה בסעיף הראשון של התקנון. אין לי בעיה עם הטענה הזאת ואני אפילו די מסכים לה, אבל לא להבין איך אנשים שחושבים אחרת (ויש רבים כאלה) תופסים את זה ככוחניות זה להתעלם מהמציאות. ברור לי לחלוטין (באמת) שאותה כוחניות לא באה ממקום רע אלא בדיוק מהמקום שכתבת. זה לא מונע ממנה להיות כוחניות, ותמיד צריך מאד להיזהר משימוש בכוח. שוב, כל זה רק במבט לעתיד. בקשר להווה, אם אכן יהיה רוב להסכם, תמיד אני אזכור אתכם בתור אלה שבלעדיהם כנראה לא היה סיכוי שזה יקרה.
אני אישית הייתי מאוד מתוסכל בשנה האחרונה מכל מיני תגובות בסגנון של "אנחנו מקבלים ואוהבים אתכם (מצטרפים שלא ידעו את הפועל) אבל אתם חייבים להבין מאיפה באתם/תקנון העמותה/וכו'". או שאתה מקבל אותי (ושדעתי לגבי חשיבות האיחוד חשובה כמו דעתך) או שלא. |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:34:51
|
| טמקין, חכה שאנשים יתחילו ללכלך על עוז. אני שומר את הנשקים הכבדים בארסנל. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 17:52:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא.
אני שמעתי הרבה יותר מצד המתנגדים לאיחוד אבל מסכים שזה לגמרי לא רלוונטי, העניין הוא שהמשתמש קרפד בא בטעות על כך רק לצד של "מיכאל וחוג'ה", אם היה אומר את הטענה הזו לשני הצדדים לא הייתה לי שום בעיה
לא ברור לי איך זה הפך לתחרות מי איים יותר... נראה לי שלצד שנגד האיחוד ברור לגמרי למה הצד השני נפגע ממנו (כי זה נגד הסיבה לשמה הם הקימו את הקבוצה), אבל לא ברור לי שהצד שבעד האיחוד מבין לגמרי למה הצד שנגד נפגע ממנו. אין לי שום כוונה לקבוע מי צודק (וזה גם ממש לא מעניין אותי), מעניין אותי ששני הצדדים יבינו את הבעיותיות בהתנהלות שלהם וילמדו מזה לעתיד. אני חושב שהמטרה של כולנו היא שיהיה כיף לבוא למשחקים, להתעסק בענייני הקבוצה ולדבר עם חברים ליציע. יכול להיות שאיחוד יעזור לזה ויכול להיות שלא, אבל בטוח שאיומים לא תורמים למטרה הזאת... |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 19:06:34
|
| אני התרשמתי שמי שדיברתי אתו ונפגעתי ממנו מבין ומרגיש למה, ושכל המעורבים לוקחים את זה לתשומת ליבם במלוא הרצינות והאחריות |
 |
|
שלום לך הפועל קטמון  |
|
|
|