| משתמש |
שלום לך הפועל קטמון  |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 14:19:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
רבי ואבי, אנחנו פה ואנחנו קשובים. וזה לא ישתנה. עילי, אין שום סיבה לריב. באמת. הפועל ואחדותה חשובים הרבה יותר מעלבון כזה או אחר, זה כל הרעיון של האיחוד, לא?
תודה, אז אתה יכול להסביר לי בבקשה את סעיף השנאה?
אם אני מבין נכון אתה מתכוון לסעיף ביטול השם קטמון, בהווה ובעתיד. זה קשור פשוט לכך שהשם הזה מסמל את הנפרדות. תמיד טענו שאנחנו הפועל ירושלים, וקשורים להפועל ירושלים, ולצד השני ברור שאין קשר לשם הפועל קטמון. אז הגיוני שאנחנו נוותר. חלקנו בכאב וחלקנו פחות.המהות היא העיקר, ועל המהות אף אחד לא צריך לוותר בהסכם הזה. משני הצדדים. אני לא חושב שצריך לייחס לזה יותר מזה.כל אוהדי הפועל ירושלים שאני בקשר איתם מחוייבים לכך שכל אוהד ואוהד ירגיש אהוב ומקובל ביציע לאחר האיחוד. אין על זה שאלה בכלל.
נכון בלאש, לזה התכוונתי. קטמון מודרת לא רק משם הקבוצה אלא גם משם העמותה. אני מקבל את ההסבר שלך שזה לא סעיף שנאה אלא בגלל שזה מסמל לך ולאוהדי המקורית את הנפרדות. אבל לי הוא מסמל דבר אחר לגמרי. מבחינתי קטמון היא הקבוצה שאני אוהד כמו שאמר כדור אדום, ולהוציא את זכרה מכל דבר שקשור בקבוצה המאוחדת פוגע בי. בשום מקום בתקנון הקבוצה לא כתוב שום דבר על סילוק זיכרה של קטמון. יותר מזה, הסעיף הראשון בתקנון (לפני סעיף האיחוד) אומר את זה: "להיות בית עבור אוהדי קבוצת הכדורגל של הפועל קטמון ירושלים".
אז כמו שאמר מדלולה, "אולי קודם כל היה צריך לודא שהכל בסדר אצלנו בבית ואז לצאת", אבל את המורשת של ה"חדשים" הקרבתם ולא ראיתם שלקחתם את מקומנו במארג.
די, רבי מאיר, באמת, זה מתחיל לעצבן, אני זה שכתב את מה שציטטת אבל אתה עושה בזה שימוש לא נכון, לא הקרבנו אף אחד, ובטח שלא לקחנו את המקום של אף אחד. אנשים פה דואגים לכולם ומוכנים להבטיח לך שביום של האיחוד יעשו הכל כדי שכולם ירגישו בבית, האשמות שאתה מטיח פה באנשים הן פוגעות ולא לעניין, גם אם נעשו טעויות מסוימות, הכוונה היא ממש לא הייתה מה שאתה חושב, וגם התוצאה היא לא כזו.
אני מצטער שאני מעצבן, ואם הייתה מילה פוגענית אני לוקח אותה בחזרה. לא אמרתי שהקרבתם מישהו, רק את המורשת. אבל תסביר לי איך אני ארגיש בבית כשהמורשת שלי מודרת? |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 14:48:42
|
מיכאל, חוג'ה והשאר, ברור לי לחלוטין הרציונל שלכם להפעיל לחץ גדול בשביל לגרום לתמיכה באיחוד, לפעמים עד כדי איומים שתעזבו את הקבוצה. יכול מאד להיות שזו הדרך היחידה שבמצב הנוכחי זה יעבור ואם זה אכן כך אז אני גם מזדהה עם מטרת המהלך הזה. רק שימו לב שלשימוש בכוח יש מחיר (ואין ספק שהשתמשתם פה בכוח שיש לכם, ויש לכם אותו בדיוק בזכות כל מה שעשיתם למען הפועל בעבר). אולי הצלחתם (אני מקווה) להשפיע על 75% שיצביעו בעד וככה באמת שהרבה בזכותכם האיחוד אולי יתאפשר, אבל אף אחד שפועלים נגדו בכוחניות לא אוהב את זה, וזו בטח לא דרך שרצוי להתנהל בה מול אנשים שבסופו של דבר הם חברים ושותפים שלכם. אני חושב שגם אם ההסכם עובר בהצבעה (ובעיקר אם הוא לא), כדאי שלפחות זה יגרום לכם לחשוב בעתיד לפני שאתם שולפים שוב כלים כבדים (כמו "אני לא יודע אם אהיה פה שנה הבאה בלי איחוד"). קצת אירוני לטעמי שלמען אחדות הפועל ירושלים אתם מאיימים בנטישה של העמותה שלנו... שוב, את זה אני אומר מהצד שתומך במטרה שלכם וישמח אם היא תתממש. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:11:06
|
| אני לא מבין על מה להיעלב? אני מקווה להיות חלק מהחוג'ס. חוג'ס צריך להיות תואר כבוד ביציע, לא עלבון. מיכאל, זכית להיזכר בקטגוריה הזו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:12:47
|
| אני חושב שהזמן בשל לעזוב האשמות ולעבור לדיון קונסטרוקטיבי - מה אנחנו יכולים לעשות כדי שהקבוצה המאוחדת תמשיך לספק חוויות של רוממות רוח, תהיה אבן שואבת לאנשים, נשים ומשפחות, תתבסס עוד כמכשיר לגיוס אוהדים צעירים, תהווה מקור של גאווה וסיפוק בערכיה וביוזמותיה, ששחקניה ימשיכו להגיד עליה את מה שאמר השבוע דור הלוי על הפועל קטמון,.... מיכאל וחוג׳ה לא פעלו בכוחניות ולא על זה צריך להיות הדיון. מעניין אם יש רעיונות כבר לקראת הדרבי |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:15:12
|
| השאלה היא לא מה יקרה למורשת, השאלה מה אנחנו נוכל לעשות כדי לשמר אותה |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:15:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
מיכאל, חוג'ה והשאר, ברור לי לחלוטין הרציונל שלכם להפעיל לחץ גדול בשביל לגרום לתמיכה באיחוד, לפעמים עד כדי איומים שתעזבו את הקבוצה. יכול מאד להיות שזו הדרך היחידה שבמצב הנוכחי זה יעבור ואם זה אכן כך אז אני גם מזדהה עם מטרת המהלך הזה. רק שימו לב שלשימוש בכוח יש מחיר (ואין ספק שהשתמשתם פה בכוח שיש לכם, ויש לכם אותו בדיוק בזכות כל מה שעשיתם למען הפועל בעבר). אולי הצלחתם (אני מקווה) להשפיע על 75% שיצביעו בעד וככה באמת שהרבה בזכותכם האיחוד אולי יתאפשר, אבל אף אחד שפועלים נגדו בכוחניות לא אוהב את זה, וזו בטח לא דרך שרצוי להתנהל בה מול אנשים שבסופו של דבר הם חברים ושותפים שלכם. אני חושב שגם אם ההסכם עובר בהצבעה (ובעיקר אם הוא לא), כדאי שלפחות זה יגרום לכם לחשוב בעתיד לפני שאתם שולפים שוב כלים כבדים (כמו "אני לא יודע אם אהיה פה שנה הבאה בלי איחוד"). קצת אירוני לטעמי שלמען אחדות הפועל ירושלים אתם מאיימים בנטישה של העמותה שלנו... שוב, את זה אני אומר מהצד שתומך במטרה שלכם וישמח אם היא תתממש.
בהזדמנות אני אשמח לדיון יותר מעמיק בעניין, אבל חשוב לי להדגיש דבר אחד: עניין העזיבה לא היה אמצעי לחץ. הקבוצה הזאת התחייבה על משהו, ועמדה בפני בדיקה האם היא עדיין עומדת מאחורי התחייבויותיה או לא. זה לא היה עניין סמנטי, זה נגע בשורשי הקבוצה. כשהאשימו את הנהלתנו ואוהדינו ששכחנו מאיפה באנו וכו' תמיד טענתי שזה לא נכון, והייתי בטוח לחלוטין שאם יבוא הסכם ראוי, שמשמר את עקרונות ניהול/מעורבות/קבוצת אוהדים, הקהל שלנו יתמוך ברוב עצום. אני מודה שהופתעתי מאד מעוצמת הקושי, ולכן גם לא הערכנו נכון אולי את חשיבות הדיאלוג, אבל אין פה קמצוץ מעבר לזה. לטעון שזה כוחנות זה עיוורון הפוך, כי עבורנו היה ברור תמיד מה המטרה ולפתע מישהו טוען שיש שינוי. או לחלופין, זאת הצדקת הטענה של שונאינו שקטמון רק משקרת, טוענת שהיא רוצה איחוד אבל לא באמת. כתומכי איחוד אנחנו גם מבינים שיש לנו אחריות על תחושותיהם של אוהדים שזאת עבורם לא משאת נפש, וגם על זה הצהרנו, וננסה כמיטב יכולתנו. בסופו של דבר, הסיפור הזה לא בא משום מקום, ופתרונו מוטל על כתפי כולנו.
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:16:59
|
| ואני עם עמוס, קונסטרוקטיביות. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:30:09
|
מיכאל, חוג'ה והשאר, ברור לי לחלוטין הרציונל שלכם להפעיל לחץ גדול בשביל לגרום לתמיכה באיחוד, לפעמים עד כדי איומים שתעזבו את הקבוצה. יכול מאד להיות שזו הדרך היחידה שבמצב הנוכחי זה יעבור ואם זה אכן כך אז אני גם מזדהה עם מטרת המהלך הזה. רק שימו לב שלשימוש בכוח יש מחיר (ואין ספק שהשתמשתם פה בכוח שיש לכם, ויש לכם אותו בדיוק בזכות כל מה שעשיתם למען הפועל בעבר). אולי הצלחתם (אני מקווה) להשפיע על 75% שיצביעו בעד וככה באמת שהרבה בזכותכם האיחוד אולי יתאפשר, אבל אף אחד שפועלים נגדו בכוחניות לא אוהב את זה, וזו בטח לא דרך שרצוי להתנהל בה מול אנשים שבסופו של דבר הם חברים ושותפים שלכם. אני חושב שגם אם ההסכם עובר בהצבעה (ובעיקר אם הוא לא), כדאי שלפחות זה יגרום לכם לחשוב בעתיד לפני שאתם שולפים שוב כלים כבדים (כמו "אני לא יודע אם אהיה פה שנה הבאה בלי איחוד"). קצת אירוני לטעמי שלמען אחדות הפועל ירושלים אתם מאיימים בנטישה של העמותה שלנו... שוב, את זה אני אומר מהצד שתומך במטרה שלכם וישמח אם היא תתממש.
בהזדמנות אני אשמח לדיון יותר מעמיק בעניין, אבל חשוב לי להדגיש דבר אחד: עניין העזיבה לא היה אמצעי לחץ. הקבוצה הזאת התחייבה על משהו, ועמדה בפני בדיקה האם היא עדיין עומדת מאחורי התחייבויותיה או לא. זה לא היה עניין סמנטי, זה נגע בשורשי הקבוצה. כשהאשימו את הנהלתנו ואוהדינו ששכחנו מאיפה באנו וכו' תמיד טענתי שזה לא נכון, והייתי בטוח לחלוטין שאם יבוא הסכם ראוי, שמשמר את עקרונות ניהול/מעורבות/קבוצת אוהדים, הקהל שלנו יתמוך ברוב עצום. אני מודה שהופתעתי מאד מעוצמת הקושי, ולכן גם לא הערכנו נכון אולי את חשיבות הדיאלוג, אבל אין פה קמצוץ מעבר לזה. לטעון שזה כוחנות זה עיוורון הפוך, כי עבורנו היה ברור תמיד מה המטרה ולפתע מישהו טוען שיש שינוי. או לחלופין, זאת הצדקת הטענה של שונאינו שקטמון רק משקרת, טוענת שהיא רוצה איחוד אבל לא באמת. כתומכי איחוד אנחנו גם מבינים שיש לנו אחריות על תחושותיהם של אוהדים שזאת עבורם לא משאת נפש, וגם על זה הצהרנו, וננסה כמיטב יכולתנו. בסופו של דבר, הסיפור הזה לא בא משום מקום, ופתרונו מוטל על כתפי כולנו.
אני מסכים עם מה שאתה אומר ומאמין לך ב-100% שזה מה שאתה חושב. העניין הוא שכמו שאמרת אני מסתכל לעתיד ולא לעבר. אם מכל הסיטואציה הזו תבינו מה גורם להרבה חברי עמותה להרגיש שמכריחים אותם לעשות משהו (כמו שהתבטא אתמול באסיפה מהדברים של כמה חברים) ותנסו לא לחזור על זה בעתיד, כולנו נרוויח.
במהלך הדיונים טענתם שאמנם לכל אחד יש קול שווה, אבל יש דעה שהיא יותר נחשבת כי היא כתובה בסעיף הראשון של התקנון. אין לי בעיה עם הטענה הזאת ואני אפילו די מסכים לה, אבל לא להבין איך אנשים שחושבים אחרת (ויש רבים כאלה) תופסים את זה ככוחניות זה להתעלם מהמציאות. ברור לי לחלוטין (באמת) שאותה כוחניות לא באה ממקום רע אלא בדיוק מהמקום שכתבת. זה לא מונע ממנה להיות כוחניות, ותמיד צריך מאד להיזהר משימוש בכוח. שוב, כל זה רק במבט לעתיד. בקשר להווה, אם אכן יהיה רוב להסכם, תמיד אני אזכור אתכם בתור אלה שבלעדיהם כנראה לא היה סיכוי שזה יקרה. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:33:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אני חושב שהזמן בשל לעזוב האשמות ולעבור לדיון קונסטרוקטיבי - מה אנחנו יכולים לעשות כדי שהקבוצה המאוחדת תמשיך לספק חוויות של רוממות רוח, תהיה אבן שואבת לאנשים, נשים ומשפחות, תתבסס עוד כמכשיר לגיוס אוהדים צעירים, תהווה מקור של גאווה וסיפוק בערכיה וביוזמותיה, ששחקניה ימשיכו להגיד עליה את מה שאמר השבוע דור הלוי על הפועל קטמון,.... מיכאל וחוג׳ה לא פעלו בכוחניות ולא על זה צריך להיות הדיון. מעניין אם יש רעיונות כבר לקראת הדרבי
תודה עמוס. אני הצבעתי בעד בלי להסס, כי יצאנו לדרך עם מטרה מסוימת ויש לנו מחויבות כלפיה, כי האיחוד עם האוהדים שנשארו שם חשוב, וכי ההסכם שהושג הוא הסכם די מוצלח. האיחוד יכול להיות רגע מרגש מאוד, ומנוף להמשך. ואני גם חושב שההאשמות האישיות כאן כלפי מיכאל וכפיר שנתנו המון לקבוצה זו הן בלתי הוגנות, גם אם לא הסכמתי איתם בדברים מסוימים. ומצד שני, אוי לנו אם נתבייש בהישגים האדירים שהתרחשו כאן בשבע השנים האחרונות ונרצה רק לחזור לטרום 2007. עשינו דבר אדיר, דברו דווקא עם אנשים מבחוץ ותבינו עד כמה. שימו בצד רגע את כל העניין הערכי-קהילתי וכו'. התחלנו מהפכה שנראתה כמעט בלתי אפשרית, שינוי מגמה של אדום מול צהוב בעיר הזו. זה קרה כי היה משהו כל כך מרענן ונקי ונכון ביציע שלנו. אם נאבד את הדברים האלו בדרך לאיחוד, אני ועוד רבים אחרים נתחרט על ההצבעה שלנו. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:36:38
|
אני חושב שאם בקונסטרוקטיביות עסקינן, אז כמו שנערכו פגישות בין אוהדי קטמון לאוהדי הפועל ירושלים, שווה גם ליצור דיאלוג אמיתי (כלומר, לא באמצעות כינויים סמי-אנונימיים בפורום) בין חברי עמותה שלנו שמרגישים פגועים זה מזה, ויפה שעה אחת קודם. אני מקווה שלא איחרנו כבר את הרכבת הזו.
|
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:38:50
|
קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
מאיר חבר יקר, למדתי בחיים שאם מישהו בוחר להיעלב ולהתבצר במרירותו אין ביכולתם של האחרים ינסו אשר ינסו להוציאו ממרה שחורה זו. אנחנו מצהירים בפה מלא שאין אנו מצרים על השנים בקטמון ועל המורשת הקטמונית ורואים בהסכם עוד שלב באבולוציה של מהלך זה. אף אחד לא יישאר בחוץ ולראשונה גם תהיה לנו ההזדמנות לאחד עוד אנשים למטרה המשותפת. זאת הבטחה. אף אחד לא בז לקטמון ואף אחד לא משליך אוהדים מסויימים כי הוא מעדיף אחרים. זה לא המצב. ההסכם לא מלא בשנאה אל קטמון כי אם מלא באהבה והערכה אליה ומאפשר לה לסגור מעגל ולהשלים את אחת ממטרותיה (יחד עם שמירה על עיקרון ניהול ובעלות [חלקית אמנם] של האוהדים). אם אתה חש שאתה ננטש כנראה שלא היית שותף מלא לחזון ולערכים של הקבוצה כפי שנוסחו והשתקפו בתקנון. או שאתה כועס וזה גם בסדר אבל מותר גם להתפייס ולפעמים זה נחמד. הפועל קטמון תמשיך להתקיים בהפועל ירושלים כלב פועם ומערכת אמונות וערכים. אף בר דעת (כולל ליפקין עצמו) לא יחשוב בכלל לוותר על זה. אנחנו עוברים שלב, עולים מדרגה וממשיכים ללכת בדרכינו הבטוחה כאוהדים אשר נוטלים אחריות על גורלם. אף אוהד לא נחשב יותר מאוהד אחר ואין זכותו של איש להחליט זאת. אנחנו נמצאים בעיצומה של הצבעה בה הקול שלך שווה לקול שלי ובה ניתנה אפשרות לכל אחד להביע את דעתו במגוון צורות שונות. זהו תהליך דמוקרטי נפלא שכולנו יצרנו אותו ושותפים לו. לכן אין מקום לדמעות אלא דמעות של שמחה. אנו עומדים במטרותינו, מצרפים חברים נוספים למחנה האדום ויוצרים מציאות בה בחירה בהפועל תהיה בחירה הגיונית לילד הירושלמי.
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 15:59:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
מאיר חבר יקר, למדתי בחיים שאם מישהו בוחר להיעלב ולהתבצר במרירותו אין ביכולתם של האחרים ינסו אשר ינסו להוציאו ממרה שחורה זו. אנחנו מצהירים בפה מלא שאין אנו מצרים על השנים בקטמון ועל המורשת הקטמונית ורואים בהסכם עוד שלב באבולוציה של מהלך זה. אף אחד לא יישאר בחוץ ולראשונה גם תהיה לנו ההזדמנות לאחד עוד אנשים למטרה המשותפת. זאת הבטחה. אף אחד לא בז לקטמון ואף אחד לא משליך אוהדים מסויימים כי הוא מעדיף אחרים. זה לא המצב. ההסכם לא מלא בשנאה אל קטמון כי אם מלא באהבה והערכה אליה ומאפשר לה לסגור מעגל ולהשלים את אחת ממטרותיה (יחד עם שמירה על עיקרון ניהול ובעלות [חלקית אמנם] של האוהדים). אם אתה חש שאתה ננטש כנראה שלא היית שותף מלא לחזון ולערכים של הקבוצה כפי שנוסחו והשתקפו בתקנון. או שאתה כועס וזה גם בסדר אבל מותר גם להתפייס ולפעמים זה נחמד. הפועל קטמון תמשיך להתקיים בהפועל ירושלים כלב פועם ומערכת אמונות וערכים. אף בר דעת (כולל ליפקין עצמו) לא יחשוב בכלל לוותר על זה. אנחנו עוברים שלב, עולים מדרגה וממשיכים ללכת בדרכינו הבטוחה כאוהדים אשר נוטלים אחריות על גורלם. אף אוהד לא נחשב יותר מאוהד אחר ואין זכותו של איש להחליט זאת. אנחנו נמצאים בעיצומה של הצבעה בה הקול שלך שווה לקול שלי ובה ניתנה אפשרות לכל אחד להביע את דעתו במגוון צורות שונות. זהו תהליך דמוקרטי נפלא שכולנו יצרנו אותו ושותפים לו. לכן אין מקום לדמעות אלא דמעות של שמחה. אנו עומדים במטרותינו, מצרפים חברים נוספים למחנה האדום ויוצרים מציאות בה בחירה בהפועל תהיה בחירה הגיונית לילד הירושלמי.
דוב יקר, איפה וממי למדת את השיעור הזה שאם משהוא נפגע ממך עליך להתעלם ממנו? המורה הזה היה מורה גרוע.
כמו כן, מתי בדיוק איימתי בעזיבה? כשעילי אמר לי "לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע"? זה לא איום. אני אומר את זה שוב בנוסח שונה: ביום שלא ירצו אותי ביציע אני לא אכפה את עצמי.
אמרת גם הרבה דברים נכונים ואני מסכים איתם, אבל אין בדברים האלה שום קשר לעובדה שציינתי: סימלית, הקבוצה הראשונה שאהדתי מודרת כי לתומכי האיחוד ולאוהדי הפועל ירושלים היא מסמלת פילוג (לא בגלל שאוהדי הפועל ירושלים שונאים אותה, ואני מודה לכם על ההבהרה בלי ציניות). סופו של דבר, המילה קטמון עומדת להימחק אפילו משם העמותה.
דרך אגב, הסעיף הראשון בתקנון הוא להיות בית לאוהדי הפועל קטמון ירושלים. לכן יש לי כאן גם מקום להרגיש מרומה, משום שלפי התקנון, האיחוד לא צריך למחוק את הפועל קטמון ירושלים. אז כן, אני מרגיש קצת ננטש ואני מרגיש שאתה הוא זה שלא שותף מלא לחזון ולערכים של הקבוצה כפי שנוסחו והשתקפו בתקנון העמותה.
|
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:14:27
|
רבי מאיר, אפשר לחשוש מליפקין (למרות שנעשה מאמץ עילאי ומירבי לצמצם את העניין), אבל אין סיבה לחשוש שהאיחוד ימחק את קטמון. קטמון היא רעיון אמנם, אבל גם קהילה ופרקטיקה של שיח פנימי שאשכרה יוצא ממנו. זה לא ישתנה.
אם וכאשר האיחוד ייצא אל הפועל, אני מבטיח לך שהשם הזה ימשיך להדהד. יהיו קבוצות אחרות שיתייחסו אלינו ככה, התקשורת עדיין תתייחס אלינו ככה (זה עדיין סיפור יותר פיקנטי מ-99% מההתרחשויות בתחום, ואני אומר את זה מניסיון) ובעיקר - רוב מוחלט של יושבי היציע יעטה על עצמו צעיפים, כובעים וחולצות של קטמון.
אני מזדהה איתך כי נראה לי שברוב תחומי החיים התפישה שלנו די דומה, אבל במקרה הזה אני ממליץ לך לזנוח את הפסימיות והשליליות ולנסות להסתכל על העניין בצורה חיובית, ובעיקר - פרקטית. זה התהליך שאני עברתי באופן אישי והוא עדיף בהרבה על שיח ההפחדה שהתחולל פה בתקופה האחרונה (משני הצדדים). |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:17:38
|
אחי היקר, תצביע לפי מצפונך ותנסה לשכנע בכל דרך... השאלה אם יהיה איחוד, מה אתה ואני וביקו וקראנקו ומלא אנשים בצד השני שהם לא דוקא הקולניים והמקללים יכולים לעשות כדי שיהיה בית ספר לכדורגל וליגת שכונות ויוזמה חברתית וטורניר אוהדים ומסיבות כיפיות ומחוות לסמלי עבר והקמת אתר וארכיון מקוון ומאבק בגזענות וקידום שיתוף אוהדים בהנהלות ושיתוף פעולה עם הבריגדה וגיוס צעירים בבתי ספר וסטודנטים והמשך רדיו הפועל והידוק הקשר עם אוהדים דוברי ערבית ועם אוהדים שומרי שבת ...... על זה צריך לדבר עכשו (והשתכנעתי למחוק את תגובתי הראשונה הפוגעת בשרשור הזה וכך אעשה מיד) |
נערך על ידי - amos ב-16/02/2014 16:18:45 |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 16:19:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
אני ממש לא מדבר על האשכול הזה, אלא על ההתבטאויות לכל אורך החודש האחרון בפורום חברי העמותה וגם באסיפה הקודמת. היו לפחות 10 חברי עמותה שתמכו באיחוד והשתמשמו באיום הזה, בין אם בצורה מפורשת ובין אם בצורה מרומזת. בכל אופן, המסר הובן במלואו אצל כל חברי העמותה וזאת הסיבה שרבים מהם מצביעים בעד למרות שהם מתנגדים להסכם. יכול להיות שזה שווה את זה, אבל צריך להיות מודע לזה שזה קרה, ולתקן את היחס שהצד השני מרגיש שהוא קיבל ולא להיתמם ולהתעלם מזה. |
נערך על ידי - karpad3 ב-16/02/2014 16:20:19 |
 |
|
שלום לך הפועל קטמון  |
|
|
|