פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלום לך הפועל קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלום לך הפועל קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  20:34:38  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה המצב אני מאד שמח.
לצערי זה לא התחושה שאני מקבל בת'רד הנוכחי...
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  06:13:48  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הכדור האדום

היו לי שבע שנים מרתקות איתך.
אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי.
שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה.
למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה.
מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן.
אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.

תודה לך הפועל קטמון

+1

עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  06:28:48  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הכדור האדום

היו לי שבע שנים מרתקות איתך.
אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי.
שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה.
למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה.
מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן.
אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.

תודה לך הפועל קטמון

+1

עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  07:24:26  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3624622,00.html
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  18:01:23  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3624622,00.html

הקישור שהבאת מספר, כמעט במדוייק, על ההסכם שלנו עם יוסי ליפקין.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07