| משתמש |
שלום לך הפועל קטמון  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 11:56:59
|
| אבוי לנו. אין ראוי יותר וראוי פחות.לדעתי, יש ביחד למען הפועל ירושלים. אם במסגרת הפועל קטמון ירושלים למען הפועל ירושלים, ואם במסגרת הפועל ירושלים חזקה אחרי השלמת המהפכה. אם זה אחד על חשבון השני, אז היו טעויות בדרך. אני הקפדתי לא לדבר בקול כפול. מראש אמרתי שאני פה למען הפועל ירושלים. אני לא צריך שיצעקו את צעקתי, אני כן חושב שזה אבסורד שמיכאל ואני נחשבים פתאום האסון של המיזם. אני דבק באמת שלי, קטמון הייתה ועודנה אמורה להיות למען הפועל ירושלים ולא למען עצמה. ואם בדרך בא למישהו לקלל את אמי או להפוך את שם המשפחה שלי למושא לעג או שם גנרי מלוגלג, אז זה מעיד רק על נומך מצחו. אני מקווה שאחרי איחוד יישארו ביציע גם אלה שקיללו אותי בפנים וגם אלה ששמו את שם משפחתי המפואר ללעג. |
 |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:00:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אתם לא מתביישים? האנשים האלו רצים עם הקבוצה שנים וזה מה שיוצא לכם מהפה? הם אלה שהרימו אתהפרויקט הזה בשביל הפועל ירושלים וזה מה שהם מקבלים?
גועל נפש, לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע
קיבלתי, אני כנראה באמת לא אעמוד שם.
למה לא לא תעמוד בציע?לשיטתך תיתן לאנשים א שאתה לא מסכים עם דרכם למנוע מבעדך לאהוד ולאהוב את הקבוצה שלך?הרי תמיד אמרנו שאנחנו זה הפועל ?אנא אתה וחברים נוספים ,טדי מספיק גדול. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:05:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אתם לא מתביישים? האנשים האלו רצים עם הקבוצה שנים וזה מה שיוצא לכם מהפה? הם אלה שהרימו אתהפרויקט הזה בשביל הפועל ירושלים וזה מה שהם מקבלים?
גועל נפש, לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע
קיבלתי, אני כנראה באמת לא אעמוד שם.
למה לא לא תעמוד בציע?לשיטתך תיתן לאנשים א שאתה לא מסכים עם דרכם למנוע מבעדך לאהוד ולאהוב את הקבוצה שלך?הרי תמיד אמרנו שאנחנו זה הפועל ?אנא אתה וחברים נוספים ,טדי מספיק גדול.
אני אפילו לא קיללתי אף אחד. אבל אם זה מה שהוא קלט מהדיון הזה אז אין לי מה לחפש כאן.
אני שאלתי איזה מין הסכם זה שיש בו סעיף שנאה. אף אחד לא עונה לי.
|
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:07:11
|
סליחה...אתמול הייתה לנו אסיפה כללית נהדרת, ואני לא אוהב בדרך כלל אסיפות או כינוסים. היה תענוג בגלל ההקשבה ההדדית, בגלל ההכרה שכולנו באותו מקום, ולמען משהו שמאחד ולא מפלג. כפיר צודק בהערה שלו לגבי הקללות כלפיו, כי הוא לעולם לא הסתיר מאיש את דעתו, ואני שלא הסכמתי איתו, עדיין מחשיב דעה זו. יש לנו חובה מוסרית אחד כלפי השני, למשר את מה שהושג על ידי כולנו (מכל הזרמים, ועם עברים שונים מזה מזה). אנחנו נעשה טובה עם עצמנו אם נעביר לפה את רוח האסיפה. יש פחדים משני הצדדים, ואם נבין שכולם פה רוצים, בסופו של דבר, בקבוצת הכדורגל איתה הם מזדהים.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-16/02/2014 12:09:33 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:07:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
רבי ואבי, אנחנו פה ואנחנו קשובים. וזה לא ישתנה. עילי, אין שום סיבה לריב. באמת. הפועל ואחדותה חשובים הרבה יותר מעלבון כזה או אחר, זה כל הרעיון של האיחוד, לא?
תודה, אז אתה יכול להסביר לי בבקשה את סעיף השנאה?
אם אני מבין נכון אתה מתכוון לסעיף ביטול השם קטמון, בהווה ובעתיד. זה קשור פשוט לכך שהשם הזה מסמל את הנפרדות. תמיד טענו שאנחנו הפועל ירושלים, וקשורים להפועל ירושלים, ולצד השני ברור שאין קשר לשם הפועל קטמון. אז הגיוני שאנחנו נוותר. חלקנו בכאב וחלקנו פחות.המהות היא העיקר, ועל המהות אף אחד לא צריך לוותר בהסכם הזה. משני הצדדים. אני לא חושב שצריך לייחס לזה יותר מזה.כל אוהדי הפועל ירושלים שאני בקשר איתם מחוייבים לכך שכל אוהד ואוהד ירגיש אהוב ומקובל ביציע לאחר האיחוד. אין על זה שאלה בכלל. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:08:04
|
| רבי מאיר על איזה סעיף שנאה אתה מדבר????????????? |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:08:45
|
| תודה אבי. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:10:24
|
אני חושב שהשרשור הזה הלך לכיוון רע. גם באשמתי. הוא גם אישי ותוקפני מדי וגם פחות מדי מקשיב. אני בעד איחוד ומוותר על השם קטמון בשבילו,,אבל לא על מה שהוא מסמל. אני מעריך שאחרי האיחוד תהיה דינמיקה של קהילה מתאחה כי תקווה תמיד מאפשרת פיוס גם במובן הרגשי... רציתי לוודא שההישג הגדול ביותר של קטמון - גיוס אוהדי כדורגל חדשים, פעילים, מחויבים, ומעורבים - לא יישכח במהלך הזה, ושעדיין משפחות סולידיות יבואו למשחקים ברוממות רוח ובלי גועל נפש
אני מתנצל בפני חוג׳ה ואמן שדברי נראו כמו התקפה עליהם; מה שהם תרמו לא יסולא בפז. כן חשוב לי לדעת שהם מבינים מה אני ואחרים מרגישים
אז עכשו אני מציע שכולנו נשקיע אותה אנרגיה באיך מחזקים את הקבוצה המאוחדת (בהנחה שזה יקרה בע״ה) |
נערך על ידי - amos ב-16/02/2014 12:11:21 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:14:30
|
| תודה עמוס, באמת. אני מבטיח. |
 |
|
|
menilub
77 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:40:02
|
| מתנצל בפני כפיר על השמוש בשם משפחתו בצורה מכוערת ומקבל את ההערות לגבי העניין. עורך את הפוסט ומשנה את זה ל "חלק מן האוהדים" - אבל המהות נשארת - וניתן לראות זאת היטב בשרשור...מבחנתי אין אוהדים חדשים או ישנים..אם הותק נותן תוקף או פריבילגיה אז אני אוהד ותיק של הפועל ירושלים יותר מרוב האוהדים בעמותה וכך רבים אחרים...אך מקבל כל אוהד גם אם הצטרף אתמול בצורה שווה...זוהי רוח קטמון שלכאבי מספר אנשים לא הבינו...זו אינה קבוצה פרטית של מספר אנשים. אם ישארו אחרי האיחוד 200 אוהדים ביציע זה לא יוביל את "המיזם" (בכוונה משתמש במושג...) לשום מקום ויילדי והרבה אחרים לא ימשיכו להגיע |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:52:21
|
אני רוצה להגיד משהו לכל אותם אוהדים שמרגישים ש"הופקרו" לטובת אוהדי המקורית.
השיח עם אוהדי המקורית וההבנות איתם נעשו מסיבה אחת- שהם חלק מאיתנו אך כבר שבע שנים לא איתנו, לא משנה עכשיו מי צודק ומי לא, יש פה אנשים שהם חלק בלתי נפרד מאיתנו ונמצאים ביציע אחר, עם האוהדים שלנו פחות הורגש צורך לדבר כיוון שהם כבר איתנו, עד לפני כמה ימים (ואני דיי מופתע ממה שקורה כאן ביומיים האחרונים) היינו מאד מאוחדים ולא היה נראה שצריך ממש ליישר את ההדורים בין ה"אוהדים החדשים" ל"אוהדים הותיקים" (כן, גם אני סולד מהביטויים הללו אבל זה מה שנוצר בשיח) בדיעבד? אולי זו הייתה טעות, אולי קודם כל היה צריך לודא שהכל בסדר אצלנו בבית ואז לצאת.
אבל חשוב לי להבהיר דבר אחד, אף אחד מאוהדי המקורית לא יותר חשוב מאף אוהד שלנו (ולהפיך), אני יכול להבטיח שאחרי האיחוד (אם וכאשר) אנחנו נדאג ונלחם שכל אוהד ימצא את מקומו וירגיש בבית- בטח ובטח אם זה אוהד שהלך איתנו בשבע השנים האחרונות.
אין פה שום הפקרה של אוהדים, לא מצד אוהדים אחרים ובטח שלא מצד הועד, אתם חייבים להבין. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 13:25:12
|
רבי ואבי, אנחנו פה ואנחנו קשובים. וזה לא ישתנה. עילי, אין שום סיבה לריב. באמת. הפועל ואחדותה חשובים הרבה יותר מעלבון כזה או אחר, זה כל הרעיון של האיחוד, לא?
אם אני מבין נכון אתה מתכוון לסעיף ביטול השם קטמון, בהווה ובעתיד. זה קשור פשוט לכך שהשם הזה מסמל את הנפרדות. תמיד טענו שאנחנו הפועל ירושלים, וקשורים להפועל ירושלים, ולצד השני ברור שאין קשר לשם הפועל קטמון. אז הגיוני שאנחנו נוותר. חלקנו בכאב וחלקנו פחות.המהות היא העיקר, ועל המהות אף אחד לא צריך לוותר בהסכם הזה. משני הצדדים. אני לא חושב שצריך לייחס לזה יותר מזה.כל אוהדי הפועל ירושלים שאני בקשר איתם מחוייבים לכך שכל אוהד ואוהד ירגיש אהוב ומקובל ביציע לאחר האיחוד. אין על זה שאלה בכלל.
נכון בלאש, לזה התכוונתי. קטמון מודרת לא רק משם הקבוצה אלא גם משם העמותה. אני מקבל את ההסבר שלך שזה לא סעיף שנאה אלא בגלל שזה מסמל לך ולאוהדי המקורית את הנפרדות. אבל לי הוא מסמל דבר אחר לגמרי. מבחינתי קטמון היא הקבוצה שאני אוהד כמו שאמר כדור אדום, ולהוציא את זכרה מכל דבר שקשור בקבוצה המאוחדת פוגע בי. בשום מקום בתקנון הקבוצה לא כתוב שום דבר על סילוק זיכרה של קטמון. יותר מזה, הסעיף הראשון בתקנון (לפני סעיף האיחוד) אומר את זה: "להיות בית עבור אוהדי קבוצת הכדורגל של הפועל קטמון ירושלים".
אז כמו שאמר מדלולה, "אולי קודם כל היה צריך לודא שהכל בסדר אצלנו בבית ואז לצאת", אבל את המורשת של ה"חדשים" הדרתם ולא ראיתם שלקחתם את מקומנו במארג. |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-16/02/2014 14:19:49 |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 13:27:14
|
מה זה משנה אם המילה קטמון לא תופיע בשם הקבוצה ? אם הצד השני ילדותי ומפגר אז גם אנחנו צריכים להיות? ובכלל הדיון הזה מוקדם מדי . ההסכם עוד לא נחתם והרבה דברים עוד יכולים להשתבש , כך שאת הוויכוחים על ההשלכות של האיחוד כדאי לדחות למקרה שבאמת יהיה איחוד, והעבר מלמד שזה בכלל לא סגור. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 13:30:00
|
אם אני מבין נכון אתה מתכוון לסעיף ביטול השם קטמון, בהווה ובעתיד. זה קשור פשוט לכך שהשם הזה מסמל את הנפרדות. תמיד טענו שאנחנו הפועל ירושלים, וקשורים להפועל ירושלים, ולצד השני ברור שאין קשר לשם הפועל קטמון. אז הגיוני שאנחנו נוותר. חלקנו בכאב וחלקנו פחות.המהות היא העיקר, ועל המהות אף אחד לא צריך לוותר בהסכם הזה. משני הצדדים. אני לא חושב שצריך לייחס לזה יותר מזה.כל אוהדי הפועל ירושלים שאני בקשר איתם מחוייבים לכך שכל אוהד ואוהד ירגיש אהוב ומקובל ביציע לאחר האיחוד. אין על זה שאלה בכלל.
נכון בלאש, לזה התכוונתי. קטמון מודרת לא רק משם הקבוצה אלא גם משם העמותה. אני מקבל את ההסבר שלך שזה לא סעיף שנאה אלא בגלל שזה מסמל לך ולאוהדי המקורית את הנפרדות. אבל לי הוא מסמל דבר אחר לגמרי. מבחינתי קטמון היא הקבוצה שאני אוהד כמו שאמר כדור אדום, ולהוציא את זכרה מכל דבר שקשור בקבוצה המאוחדת פוגע בי. בשום מקום בתקנון הקבוצה לא כתוב שום דבר על סילוק זיכרה של קטמון. יותר מזה, הסעיף הראשון בתקנון (לפני סעיף האיחוד) אומר את זה: "להיות בית עבור אוהדי קבוצת הכדורגל של הפועל קטמון ירושלים".
אז כמו שאמר מדלולה, "אולי קודם כל היה צריך לודא שהכל בסדר אצלנו בבית ואז לצאת", אבל את המורשת של ה"חדשים" הקרבתם ולא ראיתם שלקחתם את מקומנו במארג.
די, רבי מאיר, באמת, זה מתחיל לעצבן, אני זה שכתב את מה שציטטת אבל אתה עושה בזה שימוש לא נכון, לא הקרבנו אף אחד, ובטח שלא לקחנו את המקום של אף אחד. אנשים פה דואגים לכולם ומוכנים להבטיח לך שביום של האיחוד יעשו הכל כדי שכולם ירגישו בבית, האשמות שאתה מטיח פה באנשים הן פוגעות ולא לעניין, גם אם נעשו טעויות מסוימות, הכוונה היא ממש לא הייתה מה שאתה חושב, וגם התוצאה היא לא כזו. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 13:31:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
מה זה משנה אם המילה קטמון לא תופיע בשם הקבוצה ? אם הצד השני ילדותי ומפגר אז גם אנחנו צריכים להיות?
אז עכשיו אני ילדותי ומפגר? קטמון היא הקבוצה הראשונה שאהדתי. אתה זוכר את הקבוצה הראשונה שאתה אהדת? אתה חושב שאין משמעות לשם שלה? אני יודע שהקבוצה שלך היא הפועל ירושלים ולשם יש משמעות רבה עבורך. לא תוכל להביא את עצמך להבין אותי? |
 |
|
שלום לך הפועל קטמון  |
|
|
|