פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלום לך הפועל קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלום לך הפועל קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  10:53:49  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון נולדה למטרה מסוימת.. מטרה שאנחנו רוצים להשלים...
אבל אני כאוהד הפועל ירושלים מגיל 7 כשהתחלתי להבין שאדום זה הרבה יותר טוב מצהוב אומר בפה מלא.. ביום שהאיחוד יבוא אני לעולם לא אשכח את קטמון או אשנה את הגישה שלי. הקבוצה שלנו כרגע קטמון ירושלים הצילה את הפועל ירושלים ולכן נלך תמיד עם הצעיף שעליו רשום קטמון ולכן נשיר תמיד את שירי קטמון ונזכור כל הזמן ששינינו את ההיסטוריה בזכות קטמון.
עזיבה של אוהדי מיזם או כל שם שתרצו לתת לזה לא תעזור ולא תתן כלום.. להפך.. אם נשאר כולנו יחד כמו היום גם בקבוצה המאוחדת הרוח הקטמונית תשאר תמיד
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  10:58:00  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

אבל אני כאוהד הפועל ירושלים מגיל 7 כשהתחלתי להבין שאדום זה הרבה יותר טוב מצהוב אומר בפה מלא.. ביום שהאיחוד יבוא אני לעולם לא אשכח את קטמון או אשנה את הגישה שלי. הקבוצה שלנו כרגע קטמון ירושלים הצילה את הפועל ירושלים ולכן נלך תמיד עם הצעיף שעליו רשום קטמון ולכן נשיר תמיד את שירי קטמון ונזכור כל הזמן ששינינו את ההיסטוריה בזכות קטמון.
עזיבה של אוהדי מיזם או כל שם שתרצו לתת לזה לא תעזור ולא תתן כלום.. להפך.. אם נשאר כולנו יחד כמו היום גם בקבוצה המאוחדת הרוח הקטמונית תשאר תמיד

טל, אני כבר לא בטוח שהרוח הקטמונית כאן. אני רק רואה אנשים כואבים ואחרים שלא מנסים אפילו להבין את הכאב שלהם.
אין כאן אפילו נדיבות מנצחים שלא לדבר על הרוח הקטמונית.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:01:06  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כאן ואני רואה ומבין את הכאב לכל צדדיו...
רק ביחד נצליח להביא את הטוב אל המטרה וכשהשילוב הזה יקרה אם וכאשר ונשאר מאוחדים הכל יהיה אותו דבר רק גדול עצום וחזק יותר... לכן אני בעד איחוד ובעד כוח אחד שישאר מאוחד ויתן את הקצב והרוח הקטמונית
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:03:11  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
לא ברור לי הנהי והאיומים של חלק מהכותבים פה.
ולגבי אלו שעפים פה על כפיר ומיכאל,לכו תזדיינו. מה שהם עשו ועושים למען הפועל ירושלים מעטים אם בכלל עשו. אז קחו נשימה ארוכה לפני שאתם שוברים את הכלים.

יאלה הפועל ירושלים.

אתה אוקסימורון גמור: גם מקלל וגם מצפה שהם לא ישברו את הכלים.
תקבל את העצה שלך וקח נשימה עמוקה.

נערך.

אגב,זה לא אוקסימורון. :)

עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:10:34  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
לא ברור לי הנהי והאיומים של חלק מהכותבים פה.
ולגבי אלו שעפים פה על כפיר ומיכאל,לכו תזדיינו. מה שהם עשו ועושים למען הפועל ירושלים מעטים אם בכלל עשו. אז קחו נשימה ארוכה לפני שאתם שוברים את הכלים.

יאלה הפועל ירושלים.

אתה אוקסימורון גמור: גם מקלל וגם מצפה שהם לא ישברו את הכלים.
תקבל את העצה שלך וקח נשימה עמוקה.

נערך.

אגב,זה לא אוקסימורון. :)

תודה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:17:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5
עמוס יקר
בתור אחד מ"אנשי חוג'ה אמן" - מושג שלא האמנתי שאשמע...
כשמישהו אומר שנפגע ממני אני תמיד בודק את עצמי, אולי לא שמתי לב? אולי לא הייתי מספיק רגיש? אולי היה אפשר לעשות את זה בצורה אחרת?
על כל אלה אוכל לשמוע בשיחה איתך וגם לבדוק
אבל דבר אחד חשוב להבהיר
...

פפירוס, אתה כותב יפה אבל לא מתייחס לנקודה החשובה שמועלית כאן, ושהיא מהותית הרבה יותר מסעיף כזה או אחר בהסכם.
חלק גדול מהאוהדים וחברי העמותה אצלנו פגוע מכך שחברים אחרים בעמותה מעדיפים באופן ברור להתייחס לרגשותיהם הפגועים של האוהדים שנותרו עם סאסי בהפועל ירושלים על חשבון דברים שחשובים לחברים שנמצאים פה איתנו כבר שבע שנים. לדעתם זה גם בא לידי ביטוי בכל מיני סעיפים שבהם נדרשנו לויתורים בהסכם.
אפשר לטמון את הראש בחול ולהתעלם, כי אותם חברים מצביעים בעד ההסכם ולכאורה הכל בסדר, אבל אם הם לא יהיו איתנו בשנה הבאה ובאלו שאחריה אז כל המאמצים שנעשו פה בשנים האחרונות להגדלת בסיס התמיכה של הקבוצה, וגיוס אוהדים חדשים, יהיו לשווא.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:18:06  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

טל, אני כבר לא בטוח שהרוח הקטמונית כאן. אני רק רואה אנשים כואבים ואחרים שלא מנסים אפילו להבין את הכאב שלהם.
אין כאן אפילו נדיבות מנצחים שלא לדבר על הרוח הקטמונית.

רבי נדיבות מנצחים זה פתרוניזים הניצחון היחיד שיש ולמען האמת עדיין אין זה הנצחון של. הפועל ירושלים אני מבין את הכאב וחושש את אותם חששחת של המתנגדים אך לא יכול להבין ולקבל בשום צורה שהיא את הערס שנשפך כאן ברמה האישית אין מקום לאמירות כאלה כאן וזה חוסם כול דיאלוג ושיח
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:24:06  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני אתה באמת חושב שאני מחפש נדיבות מנצחים? אני אמרתי שאפילו את זה אין.
את הרוח הקטמונית אני מחפש.
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:35:49  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם לא מתביישים? האנשים האלו רצים עם הקבוצה שנים וזה מה שיוצא לכם מהפה? הם אלה שהרימו אתהפרויקט הזה בשביל הפועל ירושלים וזה מה שהם מקבלים?

גועל נפש, לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:39:20  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבי יקר, יש לי ולדעתי לרובם המוחלט של תומכי האיחוד אהבה עצומה והערכה לא פחותה לאנשים שהצטרפו. אתם בשר מבשרנו, אתם אנשים שהעברנו איתם שנות מסע מדהימות, אתם אחינו לקהילה. כל אחד מהאוהדים המדהימים בקהילה הזאת הוע נכס אמיתי ויקר. אם איכשהו בלהט הויכוחים זה לא השתמע מדברי, אין לי אלא להצטער. אני רק מבקש להרחיב את גבולות הקהילה והאהבה, לא על חשבון איש.
ולגבי הנאמנות לבעלות האוהדים ולתפיסת קהל כגוף ערכי, אנחנו איתכם לחלוטין. ומעשינו לאורך השבע שנים הללו מעידים על כך.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-16/02/2014 11:40:16
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:40:59  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

אתם לא מתביישים? האנשים האלו רצים עם הקבוצה שנים וזה מה שיוצא לכם מהפה? הם אלה שהרימו אתהפרויקט הזה בשביל הפועל ירושלים וזה מה שהם מקבלים?

גועל נפש, לא מגיעה לכם הזכות לעמוד עם האנשים האלה באותו יציע

קיבלתי, אני כנראה באמת לא אעמוד שם.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:42:13  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

רבי יקר, יש לי ולדעתי לרובם המוחלט של תומכי האיחוד אהבה עצומה והערכה לא פחותה לאנשים שהצטרפו. אתם בשר מבשרנו, אתם אנשים שהעברנו איתם שנות מסע מדהימות, אתם אחינו לקהילה. כל אחד מהאוהדים המדהימים בקהילה הזאת הוע נכס אמיתי ויקר. אם איכשהו בלהט הויכוחים זה לא השתמע מדברי, אין לי אלא להצטער. אני רק מבקש להרחיב את גבולות הקהילה והאהבה, לא על חשבון איש.
ולגבי הנאמנות לבעלות האוהדים ולתפיסת קהל כגוף ערכי, אנחנו איתכם לחלוטין. ומעשינו לאורך השבע שנים הללו מעידים על כך.

לא משתמע מההסכם. בהסכם יש סעיף שנאה, ושנאה לא מביאה טוב.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:42:49  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדיון הזה, הכל כך עמוס, הלך והתבשל לו במשך כמה ימים, וצר לי שהחברים היותר מתגעגעים לא השכילו להבין ולהקשיב. ניסיתי להסביר ולהזהיר חלק מהם בשיחות פרטיות, אבל אני לא בטוח שהצלחתי להעביר את תחושותי בצורה מספיק משכנעת.
על דני התנפלו כאשר העז לבטא את השאיפה שהפועל ירושלים תדבר "קטמונית", ודרשו ממנו לתהחשב באוהדי המקורית. אבל במחשבה עמוקה, מה זה "רוח קטמון" אם לא אותה "שפה" שכולנו למדנו בשבע שנים ביחד?
אין לי שום רצון להתנצח או לריב, כי לא יוצא מזה כלום. הצבעתי בעד ההסכם אמש, ואני שלם עם זה ומקווה שרוב גדול יתמוך כדי לשמר את הביחד שלנו. אבל הביחד הזה צריך להיות מבוסס על הקשבה, על הבנה הדדית. על הבנה שגם אם קיים סעיף איחוד בתקנון, יש לבני אדם רגשות כלפי קבוצת כדורגל שעומדת להיות מפורקת, ואיש לא יודע בודאות מה יקרה במעון הישן חדש שנו. אז קצת פחות חדוות פירוק, וקצת פחות צהלה, וקצת פחות "פתרוניזם" כפי שכינו זאת כאן כלפי אותם אוהדים אשר עבורים קטמון הוא הבית הטבעי שלהם.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:45:37  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבי ואבי, אנחנו פה ואנחנו קשובים. וזה לא ישתנה.
עילי, אין שום סיבה לריב. באמת. הפועל ואחדותה חשובים הרבה יותר מעלבון כזה או אחר, זה כל הרעיון של האיחוד, לא?
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  11:53:05  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

רבי ואבי, אנחנו פה ואנחנו קשובים. וזה לא ישתנה.
עילי, אין שום סיבה לריב. באמת. הפועל ואחדותה חשובים הרבה יותר מעלבון כזה או אחר, זה כל הרעיון של האיחוד, לא?

תודה,
אז אתה יכול להסביר לי בבקשה את סעיף השנאה?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07