פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלום לך הפועל קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלום לך הפועל קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

הכדור האדום הכדור האדום מנותק

5 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  05:07:42  הצג פרופיל שלח ל- הכדור האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היו לי שבע שנים מרתקות איתך.
אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי.
שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה.
למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה.
מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן.
אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.

תודה לך הפועל קטמון

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  06:29:46  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הכדור האדום

אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי.
שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה.
מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן.
אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.

תודה לך הפועל קטמון

+1
עבור לתחילת הדף

menilub menilub מנותק

77 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  08:48:14  הצג פרופיל שלח ל- menilub הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יימחק...כל האיחוד הוא תוצאה של שבע שנות עבודה של "קטמונסטים"...לצערי החוג'ס רק הפריעו והתירו טעם מר בפה...עבורי ועבור רוב האנשים יש קבוצה אחת אדומה בעיר וקוראים לה "הפועל קטמון ירושלים". ואם בא להם לרקוד עם חזי שוסטר...שיהנו.אני לא קיללתי ולא אקלל את השוסטרס...אני בז להם. מי שבחר להשאר עם סאסיונה לא שונה בהרבה מהם.
אני מצביע בעד העבודה של הועד המנהל ולטובת הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:05:04  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי menilub

לא יימחק...כל האיחוד הוא תוצאה של שבע שנות עבודה של "קטמונסטים"...לצערי החוג'ס רק הפריעו והתירו טעם מר בפה...עבורי ועבור רוב האנשים יש קבוצה אחת אדומה בעיר וקוראים לה "הפועל קטמון ירושלים". ואם בא להם לרקוד עם חזי שוסטר...שיהנו.אני לא קיללתי ולא אקלל את השוסטרס...אני בז להם. מי שבחר להשאר עם סאסיונה לא שונה בהרבה מהם.

מתחיל להיות כאן עצוב מדי,אישי מדי. מה זה "החוג'ס",על משקל "זועביז". כל כך מיותר.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:06:21  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"חוג'ס" ? חלומות על רמי תמר ? כבר הוכח בעבר שדמגוגיה זולה ותלושה מהמציאות עם ירידה לרמת האישית לא מביאה לקתרזיס. אבל תיהנו מהמופע. לבריאות.

נערך על ידי - קראנקו ב-16/02/2014 09:08:08
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:13:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שדיברנו, לא כפיר ולא אני, באיבה על אוהדים חדשים. לעומת זאת, בקלות הפכנו לאוייבי העם בשניות. זה מוזר ועצוב, כי מעולם לא חשבנו שאיחוד צריך להרחיק מישהו, ואנחנו עדיין חושבים ככה. דווקא כתומכים במהלך אנחנו מרגישים מחוייבות לכך שכל אוהדי הפועל ירגישו בה בבית, מכל הסוגים, ונשמח אם גם אלינו היחס יהיה טיפה יותר הגון.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:22:32  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי menilub

[/quote"של נעלך מעל רגלך" חצוף כדי שתארוך את ההודעה שלך ותתנצל וכדי שעוד אנשים פה שעסוקים ברצח אופי ודמגוגיה עלובה יפסיקו עם זה מיד
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:38:47  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברשותכם כמה הערות:
1. כדור אדום צודק, ההסכם מכיל בתוכו שינאה לקטמון והסכם שמכיל שינאה זה קארמה רעה. דברים טובים לא יוצאים משינאה.
2. אני חושב שלא ראוי להתנפל על חברי עמותה, גם אם לדעת אנשים כאן הם לא גילו נאמנות לכל חברי העמותה (וסליחה קראנקו ובלאש, אני יכול להעיד שמצידי לא הייתם נציגים טובים).
3. גבעוני בלאש וקראנקו, אתם צודקים בתגובות שלכם אבל אולי פעם אחת במקום להיות צודקים תהיו חכמים? אנשים כאן פגועים, תנסו להבין אותם ולקרב אותם. הקהילה שלנו מזדעזעת בימים אלו, אולי כדאי לאחות קרעים שנוצרים?

תודה על ההקשבה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:39:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבותי, הכאב גדול והחששות גדולים. אבל פה המקום לגלות בגרות.
לתקוף בצורה כזו את כפיר ומכאל זה לא הוגן ולא נכון ובעיקר מיותר.
סביר להניח שבלעדיהם ובלי חברהם לא הייתה לנו בכלל הפועל קטמון לראות ולהתגאות בה.
תצביעו לפי צו מצפונכם וליבכם - אבל אל תאשימו אחרים בבחירה שלכם.
אל תתנו לכאב להכתיב את מעשיכם ודברכם, כי אם נעמיק את הסדקים בתוכנו לכדי שבר גמור, אבדנו.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:42:01  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אני מבין את העלבון של עמוס, אותי אישית לא קיללו ולא ירקו עלי אבל לסלוח על דבר כזה זה קשה. מצד שני, אפשר להירגע עם הקביעה שקטמון הלכה לעולמה. אנחנו ננהל את הקבוצה המאוחדת, אנחנו נהיה הרוב ביציעים ובין חברי העמותה, אנחנו בסופו של דבר נהיה בעלים של חצי מהקבוצה גם אם זה ייקח עשר שנים. מה נראה לכם יעשו בשנה הבאה המקללים והיורקים כשהם יסתכלו מסביב ביציע ויראו ים של צעיפים וחולצות של קטמון? כשהבריגדה תריע לקפטן שי אהרון כשהוא עולה למגרש, ולוחץ יד לשרצקי המנכל? או שהם יירגעו ויבינו שהגזימו וכולנו קבוצה אחת עם אוהדים נפלאים, או שיילכו הביתה ויוכלו להמשיך לזיין את השכל עם ה"בוגדים בוגדים, בית"ר, בוגדים" שלהם כמה שבא להם.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:42:59  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל תחושות הכאב והחששות המובנים, אני לא חושב שיש מקום לירידה לרמה האישית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:44:47  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הכדור האדום

תודה לך הפועל קטמון

קטמון אפ פעם לא הייתה מטרה .היא תמיד הייתה אמצעי.אני לא הצטרפתי לקטמון בזמנו כדי ליצור קבוצה חדשה עם אתוס וזהות חדשים.אם תעיין בתקנון הקבוצה תיווכח לראות את מטרת העל של הקבוצה והיא לחזור להפועל ירושלים כשהתנאים יאפשרו. זה קורה עכשיו.אם לא עכשיו זה כבר לא יקרה ועניין השם היה בזמנו זוג של טיזר ועליו לא מפילים את ההישגים של קטמון .לא ברור לי הנהי והאיומים של חלק מהכותבים פה.
ולגבי אלו שעפים פה על כפיר ומיכאל,חבל.לא חבל ? מה שהם עשו ועושים למען הפועל ירושלים מעטים אם בכלל עשו.אז בואו ניקח נשימה ארוכה לפני ששוברים את הכלים.

יאלה הפועל ירושלים.

(טוריה,אני אוהב אותך.סתם ככה שתדע.)

נערך על ידי - tampopo ב-16/02/2014 11:02:15
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:47:39  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לך קבוצתי האהובה וקהילתי המשגשגת. רוח עיועוים פרקה לך את הצורה אבל ככה זה בחיים. לא צריך לרדת על מיכאל וחוג'ה, הם פעלו כפי שמצאו לנכון. גם עם רמי תמרי ודני מועלם אני זוכר רגעים יפים בעברי וממש לא שונא אותם. רק חבל לי על אהבה שפרחה בלבי ואיננה עוד . לא נורא, פחות שעמומונים בימי ששי.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:54:39  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אחי, הבעיה היא לא השם. הבעיה היא שהאנשים שמובילים את האיחוד לא אוהבים אותך כמו שהם אוהבים את רמי שוסטר וחזי תמר שקיללו אותך. כל לילה חוג'ה חולם שהוא מתחבק איתם. אתה סתם נטל מ"החדשים" שלא ראה איתם את שלומי דנינו מחמיץ בגמר גביע... אני מצביע בעד האיחוד כי הוא טוב להפועל ירושלים, אבל אני לא אשכח את זה

עמוס יקר
בתור אחד מ"אנשי חוג'ה אמן" - מושג שלא האמנתי שאשמע...
כשמישהו אומר שנפגע ממני אני תמיד בודק את עצמי, אולי לא שמתי לב? אולי לא הייתי מספיק רגיש? אולי היה אפשר לעשות את זה בצורה אחרת?
על כל אלה אוכל לשמוע בשיחה איתך וגם לבדוק
אבל דבר אחד חשוב להבהיר
לעולם, לעולם לעולם לא אתנצל על הרצון המתמיד לחזור ליציע של הקבוצה שאני אוהד - הפועל ירושלים, לאחר שהגשמתי את מטרתי להחליף את בעליה, וכאשר אני יודע שגורל הקבוצה בידיי, בדיוק כפי שלעולם לא אתנצל על כך שעל מנת להציל את הפועל ירושלים פעלתי להקמת הפועל קטמון (וגם כאן, אני בהחלט מוכן לבדוק טעויות שנעשו בדרך בלהט הרגע, בחוסר רגישות מספקת ומשכרון החופש מסאסי ויונה)
לשם מטרה זו, ואך ורק לשמה, עזבתי את יציעי הקבוצה האהובה עליי.
תמיד אמרתי בגאווה שאני אוהד הפועל ירושלים אבל התביישתי באיך שהיא נראית, והכוונה איננה לפן המקצועי. קטמון גרמה לי גאווה עצומה על איך שהקבוצה שלי יכולה להיראות. אני גאה בהיותי אוהד הפועל ירושלים וגאה בהיותי חבר בעמותת קטמון ולעולם לא אתבייש באף אחד מאלה.
אם אתה מצביע בעד, אז קודם כל אני חושב שאתה מצביע נכון, ודבר שני אני רואה בך שותף לדרך, לאותה "רוח קטמון" שדובר עליה רבות כל כך אתמול. זו שרואה בנו כאחראים לגורלנו ולגורל קבוצתנו. האופן בו אתה מתבטא כרגע מנוגד באופן תהומי לאותה רוח קטמון ההשתלחות האישית שלך ושל עוד כמה כאן גרועה בהרבה מהקללות הנשמעות במשחקי הפועל ירושלים, ואני מצפה, בשם רוח קטמון, שתפסיקו עם זה

נערך על ידי - papirus5 ב-16/02/2014 09:58:31
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  10:01:26  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
לא ברור לי הנהי והאיומים של חלק מהכותבים פה.
ולגבי אלו שעפים פה על כפיר ומיכאל,לכו תזדיינו. מה שהם עשו ועושים למען הפועל ירושלים מעטים אם בכלל עשו. אז קחו נשימה ארוכה לפני שאתם שוברים את הכלים.

יאלה הפועל ירושלים.

אתה אוקסימורון גמור: גם מקלל וגם מצפה שהם לא ישברו את הכלים.
תקבל את העצה שלך וקח נשימה עמוקה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  10:24:54  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עשיתי טעות: רציתי לחלוק פה עמדה רגשית, ואפילו כתבתי שמות (של אנשים שאני אוהב) ויצרתי דינמיקה של שרשור שמדרדר להשמצה אישית, שאני כנראה אחראי לה... אני הצבעתי בעד ההסכם ושכנעתי אחרים לעשות כך, היחס שלי לאוהדים שנשארו עם סאסי ויחסם אלי (או לשרצקי או לשי אהרון) לא גרם לי להסס לרגע בעניין טובתה של הפועל ירושלים (המאוחדת), וגם השם קטמון לא חשוב לי עד כדי קדושה...
אני רציתי להגיד שני דברים, ואמשיך אחר כך בפרטי: ראשית, ההישג הכי גדול של קטמון הוא גיוס של כמה מאות אוהדי-קבע שלא אהדו אף קבוצה קודם לכן. מספרם גדול בהרבה מסך כל האוהדים הפעילים שנשארו עם סאסי, הם נכס אסטרטגי הרבה יותר משמעותי לעתיד, אבל קולם לא נשמע, הם לא מיוצגים ולא נספרים, ומרוב געגועים לחברים הוותיקים הם זוכים ליחס של ביטול וזלזול. אבל אם הם ילכו הביתה בשנה הבאה הפועל תגווע מהר מאוד. זו הערכתי
שנית, קשור לאמפטיה ופייסנות: אם השכן שלי נתן לילד שלי סטירה ונהייה ריב גדול, ואם החלטתי להתפייס עם השכן בשם עתיד של חיים משותפים והכל נסלח על ידי שנינו, עדיין זה לא יכול שלא לשתף גם את הילד שקיבל סטירה ואת עלבונו. הוא לא חייב לסלוח, אבל צריך לזכור אותו. אז שי אהרון ושרצקי הם אנשים גדלי נפש שבחרו למחול על כבודם, אבל אמן וחוג׳ה לא יכולים למחול על כבודי בשמי, בשם אמא שלי ז״ל, או בשם השחקנים שתמונותיהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי הפועל עם הכיתוב ״בוגדים״; זה עניין שלי איתם, לא עם ההנהלה ולא עם ההסכם החיובי וגם לא עם כל העולם

נערך על ידי - amos ב-16/02/2014 10:27:45
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם שלום לך הפועל קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07