| משתמש |
אחרי רבים להטות  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 17:22:09
|
בעלות עכשיו = תשלם עכשיו. וכל עוד לא אמרו לך מהועד ששמנו אותם בעמדת נחיתות אל תקבע את זה. שיבואו מרכוס וירון ויגידו את זה, אני אהיה מוכן לקבל חלקית.
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 17:36:23
|
לא הבנת. יש לי בעלות עכשיו. 100% בעלות. ה"סטופר" שאני מדבר עליו הוא כמובן האווירה שיצרתם, יפה שלקחת אחריות חלקית לפחות, בפוסט אחר גם הודאתי בפירוש שלשיטתכם (הקו שאתה מייצג) - ניצחתם, ברכותי. רק שלא יהיה ניצחון פירוס גם עבורכם. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 17:38:30
|
גם כדחפנו בכל הכוח בסוף שנה שעבר את הועד לעבר הסכם (כם מוטי גמיש) זה עזר לנו כמו כוסות רוח למת ופתחתנו את העונה עם שתי קבוצות אדומות בירושלים. נפתח לנו חלון הזדמנויות עם ליפקין והועד פתח עימו במשא ומתן (עמדת נחיתות? הרי הועד השיג את ארבעת הדגשים שהוא נשלח להשיג)
אני מכבד את מי שאומר שהוא מצביע לא בלב שלם אבל בעד. כי הצבעה נגד פירושה שלא תהיה לנו קבוצה בשנה הבאה, פירושה שאנו נכנעים למיעוט קנאי וטרחני ומשותקים כעמותה ופירושה כי אנחנו נדחה כל הסכם שיוצג עבורנו אי פעם (גם אם הועד המנהל ממצליץ עליו) אני מכבד את אלה שיצביעו בעד ולא בלב שלם כי איפשהו בפנים אני מאמין שיהיה טוב בסוף וכי עשינו ונשמיך לעשות עבודת שטח נפלאה לאיחוי הקרעים עם הצד השני. יהיה בסדר כי באמת התרשמתי עמוקות מיוסי ליפקין כאדם שוחר שלום שבא לקראתנו דרך מדהימה ורוצה באמת ובתמים באיחוד העיר. ובעיקר אני רוצה להגיד פה לכל מי שוקרא בפורום. הפועל היא איפה שהאוהדים שלה נמצאים ומה אנחנו עושים איתה. אם נתאחד השמיים לא יקדרו וארכי נפל יצליף בנו בקרבים כי אנחנו נהיה שם ואנחנו זה הפועל, זה היוזמה החברתית, זה אנטי גזענות וזה קהל נפלא ומיוחד. אני רוצה להאמין שאנחנו שוחרי שלום ולא קנאים וההצבעה הזו מסמלת זאת עבורי יותר מכל נתראה באסיפה.
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 18:01:38
|
דב, 4 הדגשים היו כבר מעט מדי ומאוחר מדי לטעמי. אני מקווה שאתה צודק בתחושות שלך לגבי העתיד, רק אם אפשר, קצת פחות שימוש בציון ה"טרחנות" שאתה מרבה להשתמש בו.
|
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 18:14:45
|
הסכם טוב בעיני: הפועל ירושלים מתאחדת עם הפועל קטמון ירושלים - 50% של קטמון (אוהדים) ו50% של הפועל ירושלים. ואומר יותר מזה 51% לאוהדים ו49% לבעל ההון. (אני מעדיף 100% אבל מוכן להתפשר).
למה חייבים עכשיו? - כי יש לחץ, כי זה הכי טוב, גם עם גמיש היה ככה, וגם בהסכם הקודם כמעט שפכנו את המים עם התינוק.
אצא מתוך נקודת הנחה שאני ה"מיעוט הטרחני והקנאי": ההסכם הנוכחי הוא לא טוב, הוא תולדה של לחץ לא בריא ותעמולה נפלאה על הועד שהוציא את הכי טוב שאפשר כרגע. פירושו של ההסכם הוא סוף לניהול אוהדים תוך 4.5 שנים. את מי מאלו ששיכנענו לקנות חברות בעמותה נצליח לשכנע בשנים הבאות? את מי מהספונסרים נצליח לשכנע שרק לבשנו את הפועל קטמון ירושלים בבגדים אחרים, זו"אותה הגברת..." פירוש הדבר שלא נצליח לעמוד בתנאים. "המיעוט הטרחני" רואה פה נצחון פירוס (כמו שאמר דוד). אצלי המטרה גדולה יותר מ"הפועל ירושלים" אצלי המטרה שתהייה איזושהי הפועל בירושלים. לא כאלטרנטיבה למשהו, אלא בזכות העצמנו. ולא מעניין אותי אם זה בליגת העל, ליגה לאומית, ליגה א, או ליגת האלופות. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 18:17:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
הסכם טוב בעיני: הפועל ירושלים מתאחדת עם הפועל קטמון ירושלים - 50% של קטמון (אוהדים) ו50% של הפועל ירושלים. ואומר יותר מזה 51% לאוהדים ו49% לבעל ההון. (אני מעדיף 100% אבל מוכן להתפשר).
למה חייבים עכשיו? - כי יש לחץ, כי זה הכי טוב, גם עם גמיש היה ככה, וגם בהסכם הקודם כמעט שפכנו את המים עם התינוק.
אצא מתוך נקודת הנחה שאני ה"מיעוט הטרחני והקנאי": ההסכם הנוכחי הוא לא טוב, הוא תולדה של לחץ לא בריא ותעמולה נפלאה על הועד שהוציא את הכי טוב שאפשר כרגע. פירושו של ההסכם הוא סוף לניהול אוהדים תוך 4.5 שנים. את מי מאלו ששיכנענו לקנות חברות בעמותה נצליח לשכנע בשנים הבאות? את מי מהספונסרים נצליח לשכנע שרק לבשנו את הפועל קטמון ירושלים בבגדים אחרים, זו"אותה הגברת..." פירוש הדבר שלא נצליח לעמוד בתנאים. "המיעוט הטרחני" רואה פה נצחון פירוס (כמו שאמר דוד). אצלי המטרה גדולה יותר מ"הפועל ירושלים" אצלי המטרה שתהייה איזושהי הפועל בירושלים. לא כאלטרנטיבה למשהו, אלא בזכות העצמנו. ולא מעניין אותי אם זה בליגת העל, ליגה לאומית, ליגה א, או ליגת האלופות.
כתבתי לך במקום אחר ואחזור על זה פה. זאת תעמולה שקרית ונוראה בהשלכותיה. גם ביום שאחרי ההסכם נשאר קבוצת אוהדים, לא צריך לשקר לאף ספונסר בשביל האמת הזאת. אתה הורס את העתיד בשם הזעם הנוכחי שלך. זה דבר חמור מאד. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 18:30:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
אצא מתוך נקודת הנחה שאני ה"מיעוט הטרחני והקנאי": ההסכם הנוכחי הוא לא טוב, הוא תולדה של לחץ לא בריא ותעמולה נפלאה על הועד שהוציא את הכי טוב שאפשר כרגע. פירושו של ההסכם הוא סוף לניהול אוהדים תוך 4.5 שנים. את מי מאלו ששיכנענו לקנות חברות בעמותה נצליח לשכנע בשנים הבאות? את מי מהספונסרים נצליח לשכנע שרק לבשנו את הפועל קטמון ירושלים בבגדים אחרים, זו"אותה הגברת..." פירוש הדבר שלא נצליח לעמוד בתנאים. "המיעוט הטרחני" רואה פה נצחון פירוס (כמו שאמר דוד). אצלי המטרה גדולה יותר מ"הפועל ירושלים" אצלי המטרה שתהייה איזושהי הפועל בירושלים. לא כאלטרנטיבה למשהו, אלא בזכות העצמנו. ולא מעניין אותי אם זה בליגת העל, ליגה לאומית, ליגה א, או ליגת האלופות.
תגיד, מאיפה אתה מביא את המספר הזה בכל מקום - 4.5 שנים? עשית איזה מתמטיקה שאתה רוצה לשתף אותנו בה? או שזו תחושת בטן? ובמה זה שונה מזה שאני אגיד שבעיני פירושו של היעדר ההסכם הוא סוף לבעלות אוהדים תוך 10 דקות? זה תופס או לא תופס?
כמו שמיכאל אמר - אתה מסלף את המציאות באופן חופשי למדי ומסוכן להפליא. אף אחד לא יצטרך לשכנע אף ספונסר שהלבשנו את הפועל ירושלים בבגדי הפועל קטמון, כי שתי הקבוצות חד הן - מטרותיהן זהות, דרכן זהה.
לעומת זאת, לשכנע את אוהדי הפועל ירושלים שהקבוצה שלהם היא הפועל קטמון זה משהו שיהיה מאוד קשה לעשות בלי לקבל את ההסכם הזה. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 21:20:52
|
כפי שאמרתי, אצביע בעד ההסכם. אבל זה לא אומר שאני צריך לקבל את כל המערך הרגשי שמוכרים לי על אוהדי הפועל ירושלים. את החשבונות שלי עם חלק מהם אני אסגור באופן אישי בדרך שאבחר. די בטוח שזה לא יהיה דרך חיבוקים ונשיקות. אבל ההצבעה שלי למען טובתה של הפועל ירושלים (המאוחדת) לא תשתנה בגלל רגשות ואגו. ועדיין אני לא מבין למה בשביל אוהדים כמו אמן וחוג'ה אני שווה פחות: למה, בעצם, הם כל כך מתגעגעים ואוהבים את האנשים שקיללו וטינפו אותי יותר ממה שהם מתגעגעים ואוהבים אותי. זה מעליב ומעציב. ולמה אוהדי הפועל ירושלים שווים יותר (רגשית) ממאות האוהדים הקבועים שהצטרפו לקטמון ולא היו אוהדים של הקבוצה לפני הפילוג (או אפילו לא התעניינו בכדורגל). אם יש עתיד לכדורגל בכלל ולקבוצה המאוחדת בפרט, זה בהמשך ושיפור של יכולות הגיוס של הקבוצה בקרב אוהדים ואוהדות פוטנציאליים חדשים, ושימור של האנשים שכבר הצטרפו לקטמון מאלף ואחת סיבות שונות ומשונות. בקיצור - מצביע בעד. לא חבר של אף אחד יותר.
|
 |
|
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 15/02/2014 : 23:36:12
|
| הסטטוס הזה מזכיר לי את הציטוט מהמערכון של הגשש "מגרש מכוניות": הצבעתי ליכוד אבל אני מערך |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 00:20:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
כפי שאמרתי, אצביע בעד ההסכם. אבל זה לא אומר שאני צריך לקבל את כל המערך הרגשי שמוכרים לי על אוהדי הפועל ירושלים. את החשבונות שלי עם חלק מהם אני אסגור באופן אישי בדרך שאבחר. די בטוח שזה לא יהיה דרך חיבוקים ונשיקות. אבל ההצבעה שלי למען טובתה של הפועל ירושלים (המאוחדת) לא תשתנה בגלל רגשות ואגו. ועדיין אני לא מבין למה בשביל אוהדים כמו אמן וחוג'ה אני שווה פחות: למה, בעצם, הם כל כך מתגעגעים ואוהבים את האנשים שקיללו וטינפו אותי יותר ממה שהם מתגעגעים ואוהבים אותי. זה מעליב ומעציב. ולמה אוהדי הפועל ירושלים שווים יותר (רגשית) ממאות האוהדים הקבועים שהצטרפו לקטמון ולא היו אוהדים של הקבוצה לפני הפילוג (או אפילו לא התעניינו בכדורגל). אם יש עתיד לכדורגל בכלל ולקבוצה המאוחדת בפרט, זה בהמשך ושיפור של יכולות הגיוס של הקבוצה בקרב אוהדים ואוהדות פוטנציאליים חדשים, ושימור של האנשים שכבר הצטרפו לקטמון מאלף ואחת סיבות שונות ומשונות. בקיצור - מצביע בעד. לא חבר של אף אחד יותר. 1 + !!!
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 02:54:23
|
כשהקבוצה קמה אמרנו "מה זה משנה השם? משנה המהות". אז פה אותו דבר - מה זה משנה המונח המשפטי של בעלות? העיקר המהות. יהיה אירוני אם נפיל את זה על אותה קטנוניות בירוקרטית כמו זו שגרמה לזה שבכלל יש עם מי להתאחד שם.
אם ימשיך להיות כיף במשחקים בשנים הבאות כמו שהיה כיף בקודמות זה לגמרי תלוי בנו... |
נערך על ידי - karpad3 ב-16/02/2014 02:56:39 |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 06:43:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
כשהקבוצה קמה אמרנו "מה זה משנה השם? משנה המהות". אז פה אותו דבר - מה זה משנה המונח המשפטי של בעלות? העיקר המהות. יהיה אירוני אם נפיל את זה על אותה קטנוניות בירוקרטית כמו זו שגרמה לזה שבכלל יש עם מי להתאחד שם.
אם ימשיך להיות כיף במשחקים בשנים הבאות כמו שהיה כיף בקודמות זה לגמרי תלוי בנו...
אף אחד לא אמר "מה זה משנה השם". משנה באבוה. זה לגמרי מהות. זה שחלקנו מוכן לוותר על השם, בלב כבד, לא אומר שלא משנה. בעלות - זה עוד יותר מהותי. היית מוכן לוותר למשל על הצבע? נניח כחול. לא משנה הצבע, העיקר המהות?
|
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 10:12:43
|
| להתאבל על הפרוק אפשר. רק צער ממלא את ליבי.ולא צריך לבוא בטענות לאף אחד. לא ברור לי הכעס כלפי מיכאל וחוג'ה שהם אוהדים נפלאים. וגם על אוהדי הפועל שנשארו עם סאסי לא צריך לכעוס למרות השירים והקללות. נשאר רק להתאבל על קהילה נפלאה שלצערי לא אזכה עוד להיות איתה. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 10:14:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
להתאבל על הפרוק אפשר. רק צער ממלא את ליבי.ולא צריך לבוא בטענות לאף אחד. לא ברור לי הכעס כלפי מיכאל וחוג'ה שהם אוהדים נפלאים. וגם על אוהדי הפועל שנשארו עם סאסי לא צריך לכעוס למרות השירים והקללות. נשאר רק להתאבל על קהילה נפלאה שלצערי לא אזכה עוד להיות איתה.
אני לא אופטימי, אבל תיקווה עדיין יש לי |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 12:19:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
להתאבל על הפרוק אפשר. רק צער ממלא את ליבי.ולא צריך לבוא בטענות לאף אחד. לא ברור לי הכעס כלפי מיכאל וחוג'ה שהם אוהדים נפלאים. וגם על אוהדי הפועל שנשארו עם סאסי לא צריך לכעוס למרות השירים והקללות. נשאר רק להתאבל על קהילה נפלאה שלצערי לא אזכה עוד להיות איתה.
קשיש יקר, אם הכל ילך כמו שצריך, ועלינו מוטלת המלאכה הזאת, אין שום סיבה שתעזוב. בוא נחכה עם הוויתור. |
 |
|
אחרי רבים להטות  |
|
|
|