פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כמה יוסי? רדיו קטמון בתכנית מס' 49

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כמה יוסי? רדיו קטמון בתכנית מס' 49
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם כמה יוסי? רדיו קטמון בתכנית מס' 49 נושא הבא  

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  02:07:31  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר 12:30 רדיו קטמון מתארח ברדיו כל השלום ואל ובתכנית יתראיין האיש וההסכם יוסי ליפקין. שידור חי יועלה כאן לפורום ולאתר הקבוצה והתכנית המוקלטת תהיה זמינה גם היא.
שאלות של הצופים ליוסי יכולות להישאל על ידי המאזינים בבית וזהו המקום לשאול אותן.

נערך על ידי - הדוב האדום ב-14/02/2014 02:07:59

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  11:12:08  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

מחר 12:30 רדיו קטמון מתארח ברדיו כל השלום ואל ובתכנית יתראיין האיש וההסכם יוסי ליפקין. שידור חי יועלה כאן לפורום ולאתר הקבוצה והתכנית המוקלטת תהיה זמינה גם היא.
שאלות של הצופים ליוסי יכולות להישאל על ידי המאזינים בבית וזהו המקום לשאול אותן.

1. בכמה אתה מגדר את הסכום שאתה מוכן לשלם לסאסי עבור הבעלות המלאה, נקייה מחובות, כולל חובות הארנונה. האם בעניין חובות הארנונה ניתנה לך הבטחה שלטונית של ראש העיריה או מישהו מוסמך מטעמו?

2. אם לא תגיע להסכם עם מר סאסי, כיצד הדבר יבוא לידי ביטוי, אם בכלל, בתמיכה הכספית שלך בשני המועדונים או רק באחד מהם, בשנים הקרובות?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  12:55:43  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשנשאל מה המשחק הכי גדול או זכור שהוא היה בו ליפקין ציין את הדרבי של 1981 ואין לי אלא להסכים איתו. רק תיקון טעות - עלי הבקיע עצמי ואז השווה אחרי כמה דקות... (ולא להפך).

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  13:07:16  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שומעים את יוסי ממש לא טוב..
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  16:31:54  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד לעושים במלאכה, כרגיל עבודה מעולה.
מישהו יכול לתקצר כאן את התשובות לשאלות החשובות, אלה שנוגעות להסכם ולאיחוד?
עבור לתחילת הדף

רדיו קטמון רדיו קטמון מנותק

153 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  21:01:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של רדיו קטמון שלח ל- רדיו קטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1417

הווליום של ליפקין משתפר די מהר.

המערכון:

גל: בוקר טוב יוסי ליפקין !

יוסי: הלו! מי זה? מי מת?

גל: לא יוסי אף אחד לא מת. זה אנחנו מרדיו קטמון רצינו לראיין אותך על ההסכם ועל האיחוד המתגבש בין קטמון להפועל ירושלים.

יוסי: אה... מה שלומך מישל?

גל: לא יוסי, זה לא רדיו ירושלים. אנחנו רדיו קטמון הרדיו של האוהדים ורצינו לדבר איתך על השבוע הקרוב

יוסי: תגידו אתם השתגעתם?? אתם יודעים מה השעה פה? אפילו הציפורים עוד לא קמו... מה אתם רוצים?

גל: יוסי חשבנו קצת שניתן לאוהדים שמאזינים לנו להכיר אותך ולשמוע את דברייך.

יוסי: האוהדים? כבר חודשיים אני לא נושם. מרקוס כבר נמצא אצלי בחיוג מקוצר, כל היום הווטסאפ מטרטר, וגם הפורום לא מפסיק לזמזם. ומה בכלל הקטע עם הפוסט של קלי ופרוסת הלחם עם השוקולד בפייסבוק?? אתם יודעים יש לי גם עסקים לנהל פה וגם משפחה.

גל: אנחנו מתנצלים שהערנו אותך יוסי באמת אבל..

יוסי: הערתם? אל תדאגו אני כבר גם ככה לא ישן כבר חודש. יאללה חפרתם לי את הנשמה. נמאס. חוצמזה ששמעתי שמכבי יפו עומדת למכירה. יאללה היידה בי היידה בו היידה מכבי יפו. יש לכם אולי את הטלפון של עמיקם?

גל: רגע יוסי, שנייה אל תמהר אנחנו מבטיחים לך: רק ראיון אחד קצר, אסיפת חברי עמותה, הצבעה אינטרנטית, דרבי ויאללה אנחנו מתאחדים. ואז רק לשנות עוד כמה סעיפים, ולשכנע את איציק התנין, וזהו. ואז רק לפתור את העניין הזה עם סאסי. באמת אנחנו כבר ממש קרובים.

יוסי?

יוסי?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  23:18:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האזנתי שוב. תוכנית סבבה, תודה ענקית לעוסקים במלאכה.
אם אפשר הערה בכל זאת - האיזון בן שאלות רציניות לבין דחקות היה קצת יותר מדי לכיוון השני, לטעמי.
אגב כך, את יציע הכבוד לא הייתי פותח אצלנו גם לולדימיר פוטין. בטח שלא לוויל סמית. יפה ומכובד בעייני ראש העיר שלנו שיושב עם כולם כשהוא בא.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם כמה יוסי? רדיו קטמון בתכנית מס' 49 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07