פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 11

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  00:40:08  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יופי, ניצחת את כולם.

קודם כל, מזל שיש פה אנשים כמו שלומי דנינו ובלאש ביקו שמורידים אנשים לקרקע. אז תודה לכם.

דבר שני, הפועל ירושלים עוד תחזור ובגדול. וכמו שאמרו כאן לפני - גול אחד, זה כל מה שצריך...

ולסיכום, הקיצוניים שבאוהדים, בשני הצדדים, יאלצו להירגע, להסתכל על התמונה הכללית
ולהבין - הפועל קטמון ירושלים הוקמה כדי להציל ולנקות את הקבוצה המקורית, ואם הכל יסתדר (אמן ואמן) כך גם יקרה. הניהול המצויין האווירה והמפעלים שהוקמו בשבע השנים האחרונות ימשיכו ללוות אותנו בקבוצה המאוחדת. קללה לפה או לשם? זה מה שמפריע לכם???

האימפריה באדום עוד תחזור זה לא חלום.
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  09:22:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

אם כבר שכל אחד יבקש סליחה בלב מהקבוצה שלו שהוא בגד בה עם אחרת.
ואוהדי הפועל- על מה יתנצלו? על קללות לגיטימיות לקטמון? קבוצה שהיא מתחרה שלנו בירושלים על לבבות אדומים?

על מה אוהדי הפועל יתנצלו? אולי על כך שבגללם צריך שיבוא מישהו כמו ליפקין, יעיף את סאסי ויסגור את החובות של הקבוצה. אם הייתם עוזבים את סאסי ובאים להפועל קטמון ירושלים, הקבוצה של הפועל ס.א.ד.ר סאסי ירושלים הייתה מתפרקת מזמן ובא להפועל ירושלים גואל. בבעלות מלאה של האוהדים.

הפועל אוסישקין תל-אביב לעומת הפועל "אייזנברג" תל-אביב אומר לכם משהו?
אולי כדאי שתודו בזה פעם אחת ולתמיד שלפי העקרונות שלכם לא קיימת הפועל תל-אביב כדורסל בליגת העל, אלא איזה חיקוי זול בוגדני ומתחרה שפעם קראו לו בכלל אוסישקין וגנב את הזהות שלו מהפועל תל-אביב האמיתית.
סה טו.

יופי, ניצחת את כולם.

אם תפנים את מה שכתוב בהודעה, תווכח לדעת שהתחושה, לפחות שלי, רחוקה מתחושת נצחון. אם כבר היה מאבק מול מישהו, זה מול סאסי ולא מול האוהדים שנשארו בקבוצה שבבעלותו. התחושה שלי יותר קרובה לאובדן, מלווה בסיפוק קטן בצידה על כך שהייתי שותף להצלת הפועל ירושלים מידי קבלן נוכל ועשיר שהרס אותה.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  09:56:31  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהרוב אצלנו, כמוני, בטוחים שזה הסכם ראוי שנותן לנו את רוב מה שביקשנו. וראו איזה פלא- שיטוט בפייסבוק של חבר'ה מהצד של הפועל המקורית מעלה כי רבים אצלם חושבים שההסכם הזה הוא ניצחון גדול, משום שקבוצת הכדורגל קטמון מתפרקת ולא תקום שוב, והאוהדים חוזרים לשבת כולם ביציע של הפועל. אז אם יש הסכם שבו צד א' מרוצה משום שהוא משוכנע שניצח במו"מ, וגם צד ב' מרוצה ומרגיש אותו הדבר, אז כנראה שההסכם מצוין ומצליח ללכת בין הטיפות ולרצות את כולם.

רק הערה אחת לנקודה שהולכת ומסתמנת בטוקבקים ובפייסבוק- חשוב להבהיר לאוהדים של המקורית שאנחנו לא מתביישים ולא בוגדים ולא חוזרים הביתה עם הזנב בין הרגליים. אם מפריע להם שנבוא למשחקים עם צעיפים וחולצות של קטמון אז חבל מאד, הם ייאלצו למצוא דרך לחיות עם הזהות הקטמונית של חבריהם ליציע בשלום.
עבור לתחילת הדף

הכדור האדום הכדור האדום מנותק

5 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  10:00:29  הצג פרופיל שלח ל- הכדור האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
אני כתבתי שאתם צריכים להתנצל? מה יש לכם להתנצל בפני אוהדי הפועל? שטויות.
אם כבר שכל אחד יבקש סליחה בלב מהקבוצה שלו שהוא בגד בה עם אחרת.
ואוהדי הפועל- על מה יתנצלו? על קללות לגיטימיות לקטמון? קבוצה שהיא מתחרה שלנו בירושלים על לבבות אדומים?
יתנצלו בפני שי אהרון? אמנם לא הייתי מבסוט ממה שהיה בדרבי עם ההתנפלות הזאת אבל רבאק, הקפטן הנערץ של הקבוצה שלנו עזב למתחרים כשירדנו לליגה א'! מה אתם מצפים למחיאות כפיים סוערות?
זאת ועוד, מי שכתב פה על סלי וסטי שסבלו- כששחקנים לא טובים הם לפעמים חוטפים צעקות (אני אישית מנסה לא לקלל) ולפעמים קללות מאוהדים, זה הכדורגל, סלי וסטי סמלים ונשמות וכולם אוהבים אותם אצלנו.
גם שי היה פעם סמל, פעם.

בוקר טוב לך "עד המוות הפועל".
לך ולשלומי דנינו ועוד רבים וטובים יש מערכת יחסים ארוכה ומפוארת.
לדעתך הם בגדו בקבוצה שלהם עם אחרת ולדעתם הם הצילו את הקבוצה שלהם.
העניין הוא שבקטמון יש עוד לא מעט אנשים שלא בגדו בקבוצה שלהם מעולם.
למעשה, הם עומדים עכשיו "לבגוד" בקבוצה שלהם למען העקרון של קבוצה אדומה אחת וחזקה (בכוונה שמתי את המילה בגידה במרכאות כפולות, כי תמיד המטרה הייתה להתאחד עם הפועל ירושלים).
בתור אחד ששייך לקבוצה שמתבקשת "לבגוד" אני מסכים איתך שאין לי מה להתנצל בפני אוהדי הפועל ירושלים.
אני גם לא מרגיש צורך להתנצל בפני שום קבוצה למעט הפועל קטמון ירושלים שהיא הקבוצה הראשונה בחיי כאוהד.

אני מודה שמפריע לי מאוד מה שאתה מחשיב כקללות לגיטימיות לקטמון. אני לא חושב שזה לגיטימי.
אני מרגיש שאני עומד לבגוד בקבוצה שלי למען איחוד עם הפועל ירושלים, ואני ממש לא צריך עוד את הקללות "הלגיטימיות" שלכם במעמד הלא קל הזה מבחינתי.

דרך אגב, אני חושב שההתפתחויות עם ליפקין מעידות ששלומי דנינו וחבריו צדקו.
בטח לא קל לך לקבל את זה, אבל ככה זה נראה מהצד.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  11:11:28  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש בו כמה צפרדעים לא קלות לעיכול, אבל זה הסכם ששווה לקחת סיכונים בשבילו. יש לנו כאן אפשרות להפועל ירושלים אחת, בניהול אוהדים, ועם אפשרות לרכישה זוחלת. ולא פחות חשוב, ההתגמשות של ליפקין על כמה סעיפים מרכזיים מראה שהוא כנראה באמת כאן מהסיבות הנכונות.

מאוד לא מסכים עם הגישה של ותיק ועוד כמה, צריך לשנות גישה ובטח לא להתנשא על אוהדי הפועל, בסופו של דבר כולנו חלק מאותו מחנה בעיר, וזה מה שחשוב. מצד שני צודק תאודוריקה, אנחנו לא חוזרים עם זנב בין הרגליים, ולא מתכוונים להשמיד כל זכר לקטמון כדי לא לפגוע באחרים. קטמון לא המציאה את הגלגל האדום-שחור אבל כן קרו דברים נהדרים בשבע השנים האחרונות שלא היו לפני כן ואסור לזרוק אותם לפח.

בקיצור, מצביע בעד. נקווה מאוד שליפקין יסגור עם סאסי, ואני מאמין שרוב הבעיות הפוטנציאליות ביציע ייפתרו מהר מהצפוי, בעיקר אם תהיה קבוצה חזקה. ואם חלילה סאסי יכשיל את ההסכם, נדע שעשינו את המקסימום ונמשיך הלאה בלי להתנצל.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  11:28:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

אני חושב שהרוב אצלנו, כמוני, בטוחים שזה הסכם ראוי שנותן לנו את רוב מה שביקשנו. וראו איזה פלא- שיטוט בפייסבוק של חבר'ה מהצד של הפועל המקורית מעלה כי רבים אצלם חושבים שההסכם הזה הוא ניצחון גדול, משום שקבוצת הכדורגל קטמון מתפרקת ולא תקום שוב, והאוהדים חוזרים לשבת כולם ביציע של הפועל. אז אם יש הסכם שבו צד א' מרוצה משום שהוא משוכנע שניצח במו"מ, וגם צד ב' מרוצה ומרגיש אותו הדבר, אז כנראה שההסכם מצוין ומצליח ללכת בין הטיפות ולרצות את כולם.

רק הערה אחת לנקודה שהולכת ומסתמנת בטוקבקים ובפייסבוק- חשוב להבהיר לאוהדים של המקורית שאנחנו לא מתביישים ולא בוגדים ולא חוזרים הביתה עם הזנב בין הרגליים. אם מפריע להם שנבוא למשחקים עם צעיפים וחולצות של קטמון אז חבל מאד, הם ייאלצו למצוא דרך לחיות עם הזהות הקטמונית של חבריהם ליציע בשלום.

זה לא מדוייק. יש באמת בצד השני כאלה שמציגים את ההסכם כניצחון שלהם ותבוסה של קטמון. אין לי שום בעיה עם זה. בסוף כולנו נשב באותו יציע ונעודד את אותה קבוצה. הבעיה היא שחלק מתחושת הניצחון שלהם מבוססת על אי הבנת ההסכם. הם בטוחים ששי אהרון, שרצקי, וצעיפים של קטמון לא יראו עוד בקבוצה. הם חושבים שהם ישלטו בדירקטוריון וינטרלו את אנשי קטמון וכו'. בסופו של דבר הם יבינו שהמציאות לא תואמת את הציפיות האלה והתגובה שלהם תהיה בהתאם.

ולפיני - אין לי צורך שתסלח לי ובטח שלא תתחיל לאהוב את קטמון. אני גם לא צריך לחכות לגול הראשון כדי לקבל אותך כאחד מאיתנו. מה שכתבת כאן הוא מרגש ואני מאמין שגם משקף בכנות את דעתך, אבל הצורה שבה אתה מתבטא כלפי קטמון במקומות אחרים, רק מרחיקה את קירוב הלבבות. אתה יודע בדיוק כמוני שיש אצלכם אנשים שהאיחוד הזה יחריב את עולמם. זה הזמן למתן את ההתבטאויות גם בצד שלכם ולא לנסות לרצות את הקיצוניים.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-13/02/2014 15:55:05
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  11:44:09  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

קודם כל, מזל שיש פה אנשים כמו שלומי דנינו ובלאש ביקו שמורידים אנשים לקרקע. אז תודה לכם.

מת עליך שלומי דנינו מבחינתי ההחמצה שלך בגמר גביע סוף סוף מחולה
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  12:05:40  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האחים מרילי - זה לא מדוייק. יש באמת בצד השני כאלה שמציגים את ההסכם כניצחון שלהם ותבוסה של קטמון. אין לי שום בעיה עם זה. בסוף כולנו נשב באותו יציע ונעודד את אותה קבוצה. הבעיה היא שחלק מתחושת הניצחון שלהם מבוססת על אי הבנת ההסכם. הם בטוחים ששי אהרון, שרצקי, וצעיפים של קטמון לא יראו עוד בקבוצה. הם חושבים שהם ישלטו בדירקטוריון וינטרלו את אנשי קטמון וכו'. בסופו של דבר הם יבינו שהמציאות לא תואמת את הציפיות האלה והתגובה שלהם תהיה בהתאם.

בדיוק להפך
אנשים מרגישים שהקטמונים ינשלו אותם מהשליטה בקבוצה (כן זו שאין לנו עכשיו).
הם אומרים שיהיו 3 נציגי קטמון ו1 הפועל י-ם בשנה הראשונה.
ואח"כ בואו נגיד שלנציגי קטמון יהיה רב כמעט אוטו' למי שירוץ לנציגי וועד.

בנימה אישית, כולי תקווה שייצא לפועל למרות שאישית אני לא סומך על סאסי,
ולמעט הדרבי בשנה האחרונה די מחרים משחקי בית. ככה שאשמח לחזור לטדי.
עבור לתחילת הדף

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  12:12:24  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפרספקטיבה שסאסי לא יקבל את ההסכם ואנחנו נצליח להמשיך לקיים את קטמון להכעיס נראית לי שגויה ולא ברת-קיימא. אוהדי מיזם כמוני, סאסי מעניין אותם כשלג דהאשתקד והם לא בקטמון בגלל סאסי. הספינה הזו יצאה לדרך ואם סאסי יעשה דאווינים אז כדאי מאד שליפקין ידאג לישר אותו ולא ינטוש אותנו.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  12:38:44  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמע, שי,
אני לא מבין את הטענה הזו של רמי תמר, שלפיה החל מהשנה השנייה מובטח לאוהדי קטמון רוב אוטומטי בנציגות בדירקטוריון. בהפועל יונייטד מי שישלם דמי חבר יהיה בעמותה ויוכל לבחור ולהיבחר, בלי קשר לעמדה שלו בנוגע לפיצול. אם נתחיל את החשבונאות הזו של מי עשה מה לא נגיע לשום מקום.

זה נכון שמי שהוביל את קו הקללות וההשוואה לבית"ר סביר להניח שלא יזכה לתמיכה של אוהדים שהגיעו מקטמון בבחירות, אז מה? אין מישהו אחר במקום? אני בטוח שכל אוהד מתון ושקול עם חזון ורצון לתרום יוכל להיבחר לוועד.

ויש בטענה של תמר גם אמירה די מעליבה עליכם. כמה אנשים היו ביציע המערבי בדרבי? 1500, אולי יותר? אם עשירית מאותם אוהדים יעשו חברות בעמותה הרי כבר מובטח לך שהעמותה החדשה תהייה מעורבת בין ישן לחדש. ואם אפילו עשירית מאותם החברים שנשארו עם הפועל המקורית לא ייטרחו לעשות חברות בעמותה החדשה, איזו טענה תוכל להיות לכם מול אנשי קטמון ?

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-13/02/2014 12:39:40
עבור לתחילת הדף

נעם"ש נעם"ש מנותק

163 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  21:12:57  הצג פרופיל שלח ל- נעם"ש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד משהו לגבי הרכב הוועד המנהל אם וכאשר הכל יסתדר:
אנחנו מדברים על ארבעה חברי ועד מנהל שייבחרו על ידי חברי העמותה. כל מי שרוצה להיות חבר עמותה מוזמן להצטרף לפני שיערכו הבחירות. מקום אחד משוריין לאוהד שנשאר בהפועל ירושלים של סאסי, אבל אין שום הגבלה שמגבילה למקסימום אחד. יוכלו להיבחר עוד, פשוט ללא שריון. אם יצטרפו 250 אוהדים שנשארו בהפועל ירושלים של סאסי, הם יוכלו להכניס גם 3-4 נציגים שלהם (וזה תחת ההנחה שיש פה איזו "הצבעה שבטית". בעיני זה אולי יהיה בפעם הראשונה וייעלם בהמשך).
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 13/02/2014 :  22:53:08  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

עוד משהו לגבי הרכב הוועד המנהל אם וכאשר הכל יסתדר:
אנחנו מדברים על ארבעה חברי ועד מנהל שייבחרו על ידי חברי העמותה. כל מי שרוצה להיות חבר עמותה מוזמן להצטרף לפני שיערכו הבחירות. מקום אחד משוריין לאוהד שנשאר בהפועל ירושלים של סאסי, אבל אין שום הגבלה שמגבילה למקסימום אחד. יוכלו להיבחר עוד, פשוט ללא שריון. אם יצטרפו 250 אוהדים שנשארו בהפועל ירושלים של סאסי, הם יוכלו להכניס גם 3-4 נציגים שלהם (וזה תחת ההנחה שיש פה איזו "הצבעה שבטית". בעיני זה אולי יהיה בפעם הראשונה וייעלם בהמשך).

זאת נקודה חשובה, ואני שמח שהיא עולה בפורום הפתוח. ממה שאני קורא בפייסבוקים של אוהדי הפועל ירושלים, הם מתנגדים לבעלות אוהדים. מבחינתם, בעלות האוהדים שכל כך חשובה לנו ומרגשת אותנו, רומזת להם שאנחנו "ניצחנו", וכיוון שעבורם זה משחק סכום אפס הם נגד המודל הזה. כמה מהכותבים שם (שדווקא בעד איחוד) הסבירו למה לאוהדי קטמון אין רוב, כי האוהד שלהם יחד עם אנשי עסקים ועם ליפקין מהווים רוב.
עכשיו, העובדה שכדי להכניס נציגים (כולל האחד המשוריין) הם חייבים להיות חברי עמותה היא משמעותית מאוד, ומאירה את הגישה של רבים מהם באור מגוחך. הם ישלמו את דמי החבר, ייבחרו בבחירות דמוקרטיות, אבל יתנגדו לניהול האוהדים? מי שייבחר לוועד המנהל יוותר מיד לאחר בחירתו על כל סמכויותיו ויעניק אותם אחר כבוד לאיש עסקים רק כדי שלא ניחשב לקבוצת אוהדים?
ברור שלא, והדרך לפיוס חייבת לעבור בכך שאוהדי המקורית יפנימו ויבינו את משמעותו של ניהול אוהדים. את משמעותה של דמוקרטיה בקבוצת הכדורגל האהודה. הם חייבים להבין שזה לא משחק סכום אפס גם אם הכעסים רבים, גם אם שי אהרון יקבל את המגיע לו ויהיה קפטן הקבוצה המאוחדת (ציטוט של אחד מאוהדי המקורית מהפייסבוק: "אל תדאגו, גם בקטמון 80% מתים להיפטר ממנו") וגם אם שרצקי יהיה מנכ"ל (ציטוט נוסף: "אם זה סאסי או שרצקי אני מעדיף את סאסי").
במילים אחרות, מי שכבר ישלם את דמי החבר יקבל עליו כנראה את כללי המשחק של קבוצת אוהדים. מי שלא ישלם לא ישתתף בניהול ויוכל להמשיך לפזר הצהרות בפייסבוק.
עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  01:04:38  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתי הבחירות האלו אמורות להיות כמו בימים הגדולים ביותר של חאפז אל אסאד. תשעים ושמונה אחוז כן ושני אחוז נמנעים. ככה זה כשפשוט אין לך ברירה.
ואני אומר את זה ממקום שעמוק בליבו ממש לא מעוניין באיחוד הזה, ממקום שפוחד באמת שהוא יהרוס לנו את "מה שיש לנו בחיים", מהמקום של המתאהבים במיזם, של השונאי סאדר ושל כל המחמאות האחרות ששונאינו מרעיפים עלינו.
כל מה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי במשחק של הפועל ירושלים לפני הדרבי האחרון, בעונה שלפני קטמון, זה גועל נפש אחד גדול. משהו בנוסח מכבי יבנה של היום, קללות בלתי נסבלות לשחקנים של הקבוצה שלך ולאימא של המאמן, אווירה של שנאה ביציעים, אפס עידוד ובמקום על המגרש כולם נעצו עיניים מאשימות בתא הכבוד וכל שחקני ביטר שישבו שם מדושנים ביחד עם צמד הבעלים.
עכשיו תוסיפו לזה את השנאה היוקדת של אלו שנשארו מאחור. את כל דפי ההכפשה שלהם בפייסבוק. את תיאורי האימה כלפינו. בביטאון החמאס לא היו יכולים להעביר שנאה טוב יותר. אז כן, גם אני לא ממש אוהב אותם וברור שקפצתי בדרבי כמו משוגע ושאני חושב שאוהדי סאדר (ביניהם כמה מחבריי הטובים ביותר בלה בלה בלה) הם מפירי שביתה בנוסח מגי תאצ'ר וכוריי הפחם ושהם ורק הם אשמים בעובדה שסאסי עדין בהפועל. ולמרות שאנחנו מצילים להם את הקבוצה עכשיו, הם עדין עמוק בליבם חושבים שאנחנו בוגדים מסריחים.
האמת היא שגם הקונספט הזה של אסור שיהיו שתי קבוצות אדומות בעיר לא ממש מדבר אלי. למה אסור בדיוק? כי מי אמר? ברמת גן מותר 12 ולנו אסור שתיים? נכון שאנחנו חיים בעיר פרימיטיבית ומטורפת ובכל זאת קצת מקומות עבודה למאמנים ושחקנים צעירים לא יזיקו. לדעתי דגניה א' ודגניה ב' יכולות להתקיים אחת לצד השנייה בלי בעיה.
אז למה קיביניפאקינגמט אני מצביע כן? כי אין לי ברירה, כי בנאדם לא יכול להתכחש למה שהוא, לדרך בה הוא צעד. לסיבות לקיומו. רק חמור לא משנה את דעתו, אבל אצלנו מדובר ביותר מהראש של החמור. אנחנו, החמורים, יש לנו בעיה עם הלב, שלא מסוגל או יכול להשתנות.
ובעצם אנחנו לא חמורים, אנחנו ציפורי שיר נדירות, זן שלא היה קיים בכלל. בלי טיפה אחת של שחצנות אני יכול להגיד שאנחנו הציפור הכי יפה בסביבה. ראו את זה בעיניים הנדהמות של אחד משחקני ראשון בזמן שהאוהדים שלו היו כבר במכוניות ואנחנו, שהובסנו ארבע אחת, עדין עומדים שם כמו טמבלים, מוחאים כפיים לשחקנים שלנו ונשבעים אמונים לקבוצה. הפסד הוא הפסד הוא הפסד, אבל בהפסדיה הפועל מוכיחה עד כמה עצום הוא הדבר הזה שהקמנו.
איפה הייתי? אה, בציפורי שיר, אז הציפור הזאת שמצביעה לא פשוט כורתת את הענף עליו היא יושבת. הענף עליו היא מזמרת בכל שישי או שני בכל מקום שזה לא יהיה. אז עמוק בלב אולי אני עדין רוצה שיוסי סאסי יוכיח לנו שוב איזה גמד קטן ומושתן הוא ויפוצץ את העסקה. עמוק בלב אני עדין רוצה בעלות מלאה שלנו, בלי אלו ששונאים אותנו, אבל ברגע שהקלפיות יפתחו אני אשלשל בלב שלם ומלא את הכן הוירטואלי שלי ובקיץ אחדש את האב ובנו ואתפלל שיהיה לכולנו רק טוב בדרך למשחק הראשון של המאוחדת.

עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  05:13:46  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שאלתי

מבחינתי הבחירות האלו אמורות להיות כמו בימים הגדולים ביותר של חאפז אל אסאד. תשעים ושמונה אחוז כן ושני אחוז נמנעים. ככה זה כשפשוט אין לך ברירה.
ואני אומר את זה ממקום שעמוק בליבו ממש לא מעוניין באיחוד הזה, ממקום שפוחד באמת שהוא יהרוס לנו את "מה שיש לנו בחיים", מהמקום של המתאהבים במיזם, של השונאי סאדר ושל כל המחמאות האחרות ששונאינו מרעיפים עלינו.
כל מה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי במשחק של הפועל ירושלים לפני הדרבי האחרון, בעונה שלפני קטמון, זה גועל נפש אחד גדול. משהו בנוסח מכבי יבנה של היום, קללות בלתי נסבלות לשחקנים של הקבוצה שלך ולאימא של המאמן, אווירה של שנאה ביציעים, אפס עידוד ובמקום על המגרש כולם נעצו עיניים מאשימות בתא הכבוד וכל שחקני ביטר שישבו שם מדושנים ביחד עם צמד הבעלים.
עכשיו תוסיפו לזה את השנאה היוקדת של אלו שנשארו מאחור. את כל דפי ההכפשה שלהם בפייסבוק. את תיאורי האימה כלפינו. בביטאון החמאס לא היו יכולים להעביר שנאה טוב יותר. אז כן, גם אני לא ממש אוהב אותם וברור שקפצתי בדרבי כמו משוגע ושאני חושב שאוהדי סאדר (ביניהם כמה מחבריי הטובים ביותר בלה בלה בלה) הם מפירי שביתה בנוסח מגי תאצ'ר וכוריי הפחם ושהם ורק הם אשמים בעובדה שסאסי עדין בהפועל. ולמרות שאנחנו מצילים להם את הקבוצה עכשיו, הם עדין עמוק בליבם חושבים שאנחנו בוגדים מסריחים.
האמת היא שגם הקונספט הזה של אסור שיהיו שתי קבוצות אדומות בעיר לא ממש מדבר אלי. למה אסור בדיוק? כי מי אמר? ברמת גן מותר 12 ולנו אסור שתיים? נכון שאנחנו חיים בעיר פרימיטיבית ומטורפת ובכל זאת קצת מקומות עבודה למאמנים ושחקנים צעירים לא יזיקו. לדעתי דגניה א' ודגניה ב' יכולות להתקיים אחת לצד השנייה בלי בעיה.
אז למה קיביניפאקינגמט אני מצביע כן? כי אין לי ברירה, כי בנאדם לא יכול להתכחש למה שהוא, לדרך בה הוא צעד. לסיבות לקיומו. רק חמור לא משנה את דעתו, אבל אצלנו מדובר ביותר מהראש של החמור. אנחנו, החמורים, יש לנו בעיה עם הלב, שלא מסוגל או יכול להשתנות.
ובעצם אנחנו לא חמורים, אנחנו ציפורי שיר נדירות, זן שלא היה קיים בכלל. בלי טיפה אחת של שחצנות אני יכול להגיד שאנחנו הציפור הכי יפה בסביבה. ראו את זה בעיניים הנדהמות של אחד משחקני ראשון בזמן שהאוהדים שלו היו כבר במכוניות ואנחנו, שהובסנו ארבע אחת, עדין עומדים שם כמו טמבלים, מוחאים כפיים לשחקנים שלנו ונשבעים אמונים לקבוצה. הפסד הוא הפסד הוא הפסד, אבל בהפסדיה הפועל מוכיחה עד כמה עצום הוא הדבר הזה שהקמנו.
איפה הייתי? אה, בציפורי שיר, אז הציפור הזאת שמצביעה לא פשוט כורתת את הענף עליו היא יושבת. הענף עליו היא מזמרת בכל שישי או שני בכל מקום שזה לא יהיה. אז עמוק בלב אולי אני עדין רוצה שיוסי סאסי יוכיח לנו שוב איזה גמד קטן ומושתן הוא ויפוצץ את העסקה. עמוק בלב אני עדין רוצה בעלות מלאה שלנו, בלי אלו ששונאים אותנו, אבל ברגע שהקלפיות יפתחו אני אשלשל בלב שלם ומלא את הכן הוירטואלי שלי ובקיץ אחדש את האב ובנו ואתפלל שיהיה לכולנו רק טוב בדרך למשחק הראשון של המאוחדת.

אבראבו !!! מסכים לכל מילה ,התחושות שלי דומות לגמרי כולל ההבנה שאין ברירה אלא להתאחד

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  06:49:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שאלתי

אתה לא יכול, ככה על הבוקר, להביא אותנו לידי דמעות... כמה שאתה צודק.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07