פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה!!!! - עזרה בתרומה לקניית טרנינגים לשק"ל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה!!!! - עזרה בתרומה לקניית טרנינגים לשק"ל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תודה!!!! - עזרה בתרומה לקניית טרנינגים לשק"ל נושא הבא  

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 12/02/2014 :  20:35:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החבר'ה בשק"ל רואים את שחקני קטמון מגיעים עם הטרנינגים ו"גם רוצים טרנינגים של קטמון".
אמרתי שאעשה את המקסימום.
בקיצור טרנינג עולה 130 ש"ח
צריך 15 טרנינגים
סה"כ 1950 ש"ח
במשחק הקרוב אהיה ליד דוכן המרצ'נדייז על מנת לאסוף מי שמוכן להירתם ולתרום יעשה אותם מ א ו ש רי ם !!!
תודה מראש.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס

נערך על ידי - Tziki ב-14/02/2014 17:04:23

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 12/02/2014 :  21:14:37  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש מאד, ציקי, אני תורם לך!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/02/2014 :  22:26:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אתרום לך בשמחה, אם אני אראה אותך. ואם לא, תרגיש חופשי לגשת אלי במשחק או בכנס, ואני אתרום בשמחה.

ושאלה קטנה: אני לגמרי בעד היוזמה, ויחד עם זאת, ניראה לי שמן הראוי שגם הקבוצה תתרום את חלקה, במידה והאוהדים לא יגייסו את הסכום הנדרש. בכל זאת מדובר בפרוייקט שמנוהל על ידי הקבוצה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  17:02:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מילים
מרגש עד דמעות
להגיע למגרש ולגלות שכבר נאספו 1000 ש"ח
ועוד לראות את התורמים והתורמות
הגענו ל 2100 ש"ח
שתהיה לכולם שבת נפלאה
עשינו 15 אנשים מאושרים.
ת ו ד ה !!!!!

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  17:07:41  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

גם אני אתרום לך בשמחה, אם אני אראה אותך. ואם לא, תרגיש חופשי לגשת אלי במשחק או בכנס, ואני אתרום בשמחה.

ושאלה קטנה: אני לגמרי בעד היוזמה, ויחד עם זאת, ניראה לי שמן הראוי שגם הקבוצה תתרום את חלקה, במידה והאוהדים לא יגייסו את הסכום הנדרש. בכל זאת מדובר בפרוייקט שמנוהל על ידי הקבוצה.

הבעלים של הקבוצה תרם
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  17:15:11  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדבר היחיד שהיה שווה לבוא עבורו היום היה כדי לתרום לך. זה וצעיף אבל בהסתדרות...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/02/2014 :  17:29:31  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו מצפים לשקיפות מלאה לגבי גורלה של היתרה בסך 150 ש"ח שנוצרה בחשבון...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תודה!!!! - עזרה בתרומה לקניית טרנינגים לשק"ל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07