| משתמש |
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 18:15:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני יכול לדווח שהיינו כשישה אוהדים במשחק האחרון בטדי נגד אחי נצרת. היה נחמד. אחלק את הקהל של המקורית לשלושה פלחים: הרוב רוצה ומייחל לאיחוד, מיעוט שלא כל כך מבין מה קורה ומונע מססמאות (דני קוזו הציע לי ללכת למקווה כדי להיטהר ממעשה הבגידה) ומיעוט נוסף שמתנגד לאיחוד מסיבות עקרוניות עאלה ואחרות (אוהדים לא יכולים לנהל קבוצה, חייבים שיהיה בעל בית וכו'). בסיכומו של דבר השטח מוכן לאיחוד ועבודת הגישור בין מחנות האוהדים שנעשתה בחודשים האחרונים בהחלט מניבה פרי.
הייתי בן אותם כ- 6 אוהדים. יתר על כן, הייתי גם בנשחק שבוע קודם ברמלה. בשני המשחקים רציתי לראות בעיקר את הקבוצות נגדן נשחק בשבועות הקרובים. אבל גם ראיתי ושמעתי את הקהל של הפועל. בשני המשחקים היו כ- 100 אוהדים כולל יושבי יציע הכבוד, בני משפחת סאסי ומקורבים. בשני המשחקים העידוד היה חלש למדי (דווקא במשחק ברמלה העידוד היה יותר טוב), וברוב הזמן האוהדים נתנו עצות לשחקנים כיצד עליהם לשחק. במהלך שני המשחקים הושר מספר פעמים שיר שבו הביטוי קטמון זונה חזר ונשנה ובקול רם. לא שמעתי שירים/קריאות בזכות האיחוד, בזכות "הפועל של האוהדים" גם מצד אלה שנטעם לגביהם שהם תומכי האיחוד. אם האיחוד יתממש בעונה הקרובה לדעתי אוהדי האדומה השנייה יהיו חייבים להבין שה"קטמוניות" היא זו שתהיה דומיננטית ביציע.
אם מדברים על איחוד אז תרשו לי גם להתערב אה? ודבר ראשון להיעלב מקטמון ותיק שאמר שהיינו 100 בטדי, היינו לפחות 300, כולל כל החברים של סאסי ומשפחתו וכולם היו מוזמנים. אבל מדובר ברעשי רקע של מי (שאני מניח) נגד איחוד, מה שחשוב כאן זה מה שטוב להפועל, אני מודה, בתור אחד שעוקב אחריכם מיום הקמת הקבוצה שלכם, אני לא מת עליכם, ובטוח לא תהיה הרמוניה ביציע בהתחלה (אם יהיה איחוד בכלל, אני מאוד סקפטי שאצלכם רוצים עם סעיף ה70% ובכלל, ושבין ליפקין לסאסי הכל יעבור חלק), אבל כמו שלא כל אוהד ביציע של הפועל מוכר לי , ככה יהיה גם אם יהיה איחוד, רק עם יותר אוהדים שאין לי קשר אליהם, ומצטער לומר, עזבו את קבוצתם במשבר הכי קשה בתולדותיה ואמרו "אם יש חובות אנחנו בחוץ", האמינות והנאמנות שלכם לקבוצתכם, חברים, מוטלת בספק, מה יהיה ברגעי משבר? תעזבו שוב? אבל מה שחשוב לי באמת, זה מה יהיה טוב להפועל , לאהבת נעוריי שאי אפשר להיגמל ממנה, ומה שיהיה לה טוב זה איחוד, קהל גדול יותר, תמיכה של בעלים עם כסף, יותר ספונסרים, תמיכה של ראש העיר, אפשרות לעלות לליגת העל, לנצח בדרבי שני בעשור הזה, הפעם את הנבלות הצהובים. אבל איחוד אמיתי בין הקהלים? בשלב הראשון אני לא רואה אותו קורא באמת, בהמשך בטח הכל יירגע, ותוך שנה-שנתיים אולי יישכח, לא בטוח. אז תצביעו בעד ותנו לזה צ'אנס בשביל הפועל חזקה שתעלה לליגת העל, את הבלגן בין האוהדים רק הזמן יפתור. בהצלחה. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 18:53:20
|
עד המוות הפועל, אם התכונת לשכנע אז יצא לך די הפוך. אתה בעצם אומר שאולי בעוד שנתיים תקבל אותנו. זה לא ממש רוח השלמה ופיוס. אני אצביע בעד למרות מה שאמרת, אבל הוצאתה לי לא מעט מהאופטימיות שיש בי. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:04:00
|
אם האיחוד יתממש בעונה הקרובה לדעתי אוהדי האדומה השנייה יהיו חייבים להבין שה"קטמוניות" היא זו שתהיה דומיננטית ביציע.
מעבר לעניין ההתנשאות הדי מגעילה שיש באמירה הזאת, אני גם בכלל לא בטוח שזה נכון.
מאיפה אתה יודע שה"קטמוניות" היא זאת שתהיה דומיננטית ביציע, אם יהיה איחוד? להזכיר לך, האווירה הכללית ביציע מושפעת מאוד מהגוש המעודד, ומי אמר לך שהגוש המעודד מתכוון לשמור על ה"קטמוניות"? מהכרותי עם חלק גדול מהאוהדים של הגוש המעודד, ועם רבים מחברי הבריגדה, אני ממש לא בטוח שהם לא יעדיפו שהאווירה תהיה מקבלת, ומדגישה את המשותף, ולאו דווקא "קטמונית".
ובכל מקרה, כל אוהד מוזמן להגיע ליציע, לתתרשם מהאווירה וגם לנסות להשפיע עליה. וכמובן, בסופו של דבר, זכותו של כל אוהד לא להגיע למשחקים, אם האווירה לא תהיה לטעמו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:06:56
|
| מה שיפה כאן שאנחנו לא זקוקים לא לאישורו של עד המוות ולא לסליחתו על מנת להציל את הפועל יחד עם ליפקין, ואם ייקח לו שנתיים להואיל ולסלוח לנו על בגידתנו אז שיהיה לו לבריאות. |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:07:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
עד המוות הפועל, אם התכונת לשכנע אז יצא לך די הפוך. אתה בעצם אומר שאולי בעוד שנתיים תקבל אותנו. זה לא ממש רוח השלמה ופיוס. אני אצביע בעד למרות מה שאמרת, אבל הוצאתה לי לא מעט מהאופטימיות שיש בי.
לא התכוונתי לשכנע אף אחד, איש הישר בעיניו יעשה. הבעתי את דעתי, דבר נוסף- למה אתם צריכים שמישהו ״יקבל״ אתכם? הכל בסדר, לא כולם חברים ביציע, אבל אוהדים את אותה קבוצה. קשה לי להאמין שיהיו קללות לקטמון ביציע אם תהיה קבוצה אחת. וזהו. מה אתה רוצה שיקבלו אותך עם פרחים?
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:19:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל לא התכוונתי לשכנע אף אחד, איש הישר בעיניו יעשה. הבעתי את דעתי, דבר נוסף- למה אתם צריכים שמישהו ״יקבל״ אתכם? הכל בסדר, לא כולם חברים ביציע, אבל אוהדים את אותה קבוצה. קשה לי להאמין שיהיו קללות לקטמון ביציע אם תהיה קבוצה אחת. וזהו. מה אתה רוצה שיקבלו אותך עם פרחים?
לא יודע, חבר'ה כמו בלאש ציירו תמונה שונה. ובנוגע לשאלה שלך, יש לי שאלה אליך בחזרה: למה אתה מרגיש צורך לשתף את דעתך?
 |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-12/02/2014 19:20:19 |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:24:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל לא התכוונתי לשכנע אף אחד, איש הישר בעיניו יעשה. הבעתי את דעתי, דבר נוסף- למה אתם צריכים שמישהו ״יקבל״ אתכם? הכל בסדר, לא כולם חברים ביציע, אבל אוהדים את אותה קבוצה. קשה לי להאמין שיהיו קללות לקטמון ביציע אם תהיה קבוצה אחת. וזהו. מה אתה רוצה שיקבלו אותך עם פרחים?
לא יודע, חבר'ה כמו בלאש ציירו תמונה שונה. ובנוגע לשאלה שלך, יש לי שאלה אליך בחזרה: למה אתה מרגיש צורך לשתף את דעתך?

לא יודע שיעמום כנראה. נקודה למחשבה בשבילי.
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:35:07
|
האם האוהדים החדשים (צעירים ומבוגרים) שהגיעו למשחקים של קטמון ובוודאי אלה שהצטרפו במשך השנים כחברי עמותה, באו למשחקים בגלל איכות הכדורגל המופלאה של הקבוצה? כאשר כתבתי "קטמוניות" ובכוונה במרכאות כוונתי היתה למה שהוציא לקטמון את המוניטין שלה ברמה הארצית (וכמו שראינו יש מי שטען שגם מעבר לים). קטמון אינה "סתם" מועדון. הקהל של קטמון נחשב לאחד הטובים במדינה (כך אמרו וכתבו רבים שאינם בקטמון, אלא מחוץ לירושלים). כך אמרו לנו אוהדי קבוצות אחרות. כך אמרו ויאמרו שחקנים ששיחקו ומשחקים בקבוצה. אם תעברו על כתבות ופרסומים בשנים האחרונות על הפועל קטמון תראו שקודם כל מדברים על הקהל שלה, ולשם שינוי מדברים בחיוב. יש בקטמון משהו אחר, שונה מהשכיח במגרשי הכדורגל בישראל יש בקטמון הרבה טוב. אם וכאשר תהיה קבוצה מאוחדת זו תהיה הזדמנות לשדרג את הפועל ירושלים כדי שיהיה בה את הטוב שיש בהפועל קטמון. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 19:59:21
|
האם האוהדים החדשים (צעירים ומבוגרים) שהגיעו למשחקים של קטמון ובוודאי אלה שהצטרפו במשך השנים כחברי עמותה, באו למשחקים בגלל איכות הכדורגל המופלאה של הקבוצה? כאשר כתבתי "קטמוניות" ובכוונה במרכאות כוונתי היתה למה שהוציא לקטמון את המוניטין שלה ברמה הארצית (וכמו שראינו יש מי שטען שגם מעבר לים). קטמון אינה "סתם" מועדון. הקהל של קטמון נחשב לאחד הטובים במדינה (כך אמרו וכתבו רבים שאינם בקטמון, אלא מחוץ לירושלים). כך אמרו לנו אוהדי קבוצות אחרות. כך אמרו ויאמרו שחקנים ששיחקו ומשחקים בקבוצה. אם תעברו על כתבות ופרסומים בשנים האחרונות על הפועל קטמון תראו שקודם כל מדברים על הקהל שלה, ולשם שינוי מדברים בחיוב. יש בקטמון משהו אחר, שונה מהשכיח במגרשי הכדורגל בישראל יש בקטמון הרבה טוב. אם וכאשר תהיה קבוצה מאוחדת זו תהיה הזדמנות לשדרג את הפועל ירושלים כדי שיהיה בה את הטוב שיש בהפועל קטמון.
הגיע הזמן לגלות סוד קטן לאנשים. הסיבה היחידה שאתם מרגישים על קטמון מה שאתם מרגישים מבחינת אווירת קהל זה תקשורת שהרבה יותר מפותחת היום ושאתם חלק מקטמון. אבל, תמיד אוהדי הפועל ירושלים נחשבו לקהל איכותי וטוב שלא מקלל, לא גזען ולא אלים. מה יש לכם? נפלתם על הראש? מי אתם חושבים שיושב שם? ישבנו איתם יחד לפני שבע שנים.. הם בדיוק כמונו. וכמו שאנחנו מקללים את בית"ר הם קיללו אותנו כי כעסו, נעלבו, נפגעו... לגיטימי. אבל תמיד הפועל ירושלים הייתה קבוצה שרוב הקבוצות אהבו וכיבדו. לא קטמון עשתה את זה. אוהדי הפועל ירושלים בקטמון עשו את זה. תמיד היו בהפועל ירושלים ילדים ומשפחות.. זה לא משהו שחדש לקטמון. זה פשוט משהו שחדש לאוהדי קטמון שלא היו בהפועל לפני. יש להם מאמן ערבי שהיה סמל אז הם גזענים? היה לנו איתם משחק מישהו הרים פה על מישהו יד? על מה מדובר? ממה הפחד? הם בדיוק כמונו... |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:10:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו ... וכמו שאנחנו מקללים את בית"ר הם קיללו אותנו כי כעסו, נעלבו, נפגעו... לגיטימי. אבל תמיד הפועל ירושלים הייתה קבוצה שרוב הקבוצות אהבו וכיבדו. לא קטמון עשתה את זה. אוהדי הפועל ירושלים בקטמון עשו את זה. תמיד היו בהפועל ירושלים ילדים ומשפחות.. זה לא משהו שחדש לקטמון. זה פשוט משהו שחדש לאוהדי קטמון שלא היו בהפועל לפני. יש להם מאמן ערבי שהיה סמל אז הם גזענים? היה לנו איתם משחק מישהו הרים פה על מישהו יד? על מה מדובר? ממה הפחד? הם בדיוק כמונו...
הכל נכון. אבל הקטע עם הקללות עלינו עבר מזמן את הגבול. אף אחד מנציגי הפועל ירושלים שכתב כאן, כולל פיני, לא התנצל או גינה למיטב זיכרוני. נראה לי שזה סביר לצפות לזה. לא דיל ברייקר, אבל סביר לצפות. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:13:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו ... וכמו שאנחנו מקללים את בית"ר הם קיללו אותנו כי כעסו, נעלבו, נפגעו... לגיטימי. אבל תמיד הפועל ירושלים הייתה קבוצה שרוב הקבוצות אהבו וכיבדו. לא קטמון עשתה את זה. אוהדי הפועל ירושלים בקטמון עשו את זה. תמיד היו בהפועל ירושלים ילדים ומשפחות.. זה לא משהו שחדש לקטמון. זה פשוט משהו שחדש לאוהדי קטמון שלא היו בהפועל לפני. יש להם מאמן ערבי שהיה סמל אז הם גזענים? היה לנו איתם משחק מישהו הרים פה על מישהו יד? על מה מדובר? ממה הפחד? הם בדיוק כמונו...
הכל נכון. אבל הקטע עם הקללות עלינו עבר מזמן את הגבול. אף אחד מנציגי הפועל ירושלים שכתב כאן, כולל פיני, לא התנצל או גינה למיטב זיכרוני. נראה לי שזה סביר לצפות לזה. לא דיל ברייקר, אבל סביר לצפות.
הגאווה של לקבל סליחה? זה מה שאתה רוצה? אז הנה, אני מתנצל בשמם. מרוצה? זה הרי שטויות. מה הם אומרים? קטמון זונה? אנחנו אומרים בית"ר זונה ומכבי זונה ושמעון מזרחי תתאבד. אז הם אומרים קטמון זונה. ביג דיל. מה חשובה לך בקשת הסליחה? מזכיר לי את הרצון של ביבי שהפלסטינים יכירו בישראל כמדינה יהודית. מה זה משנה? אבל אם זה חשוב לך, אני מתנצל בשמם.. |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:21:38
|
דני אני אמרתי לך את זה במגרש ואכתוב גם פה: מי שמחפש את השלילי הוא ימצא אותו תמיד וזה נכון לכל תחום בחיים, זה המהלך הכי נכון ומתבקש לכלל האוהדים. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:22:30
|
מר דנינו, יש ביטוי האומר (בתרגום) קבעתי את דעתי אל תבלבל אותי עם עובדות. אז: 1. אני הייתי בשני המשחקים האחרונים. אלו היו הדברים שראיתי ושמעתי. 2. האם להזכיר מה היה ביציע המערבי לעומת מה שהיה ביציע המזרחי במחזור ה- 11 בעונה זו? 3. התפתחות התקשורת: נכון הפועל קטמון היא קבוצה מתוקשרת מאד (כידוע אנחנו קבוצה של עיתונאים ) ויש לה נוכחות במדיה התקשורתית לסוגיה. ולדעתי קיומה של הפועל קטמון - ולא פחות מכך ההצלחה המקצועית המדהימה שלה פיתח ונתן לגיטימציה תקשורתית לליגות הנמוכות. האם לפני 8-10 שנים במוסף הספורו של ידיעות אחרונות היה עמוד שלם שמוקדש לליגה א' ולליגה ב' ולאו דווקא בדיווח על אלימות קשה, אלא סתם סיפורי צבע, תוצאות ואפילו שמות השחקנים |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:24:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
הכל נכון. אבל הקטע עם הקללות עלינו עבר מזמן את הגבול. אף אחד מנציגי הפועל ירושלים שכתב כאן, כולל פיני, לא התנצל או גינה למיטב זיכרוני. נראה לי שזה סביר לצפות לזה. לא דיל ברייקר, אבל סביר לצפות.
הגאווה של לקבל סליחה? זה מה שאתה רוצה? אז הנה, אני מתנצל בשמם. מרוצה? זה הרי שטויות. מה הם אומרים? קטמון זונה? אנחנו אומרים בית"ר זונה ומכבי זונה ושמעון מזרחי תתאבד. אז הם אומרים קטמון זונה. ביג דיל. מה חשובה לך בקשת הסליחה? מזכיר לי את הרצון של ביבי שהפלסטינים יכירו בישראל כמדינה יהודית. מה זה משנה? אבל אם זה חשוב לך, אני מתנצל בשמם..
תודה באמת, אבל אתה לא יכול, עם כל הרצון הטוב שלך. חוץ מזה הכנסת אותי ואת ביטר ואת שמעון מזרחי לאותה קטגוריה, תודה. למה זה חשוב? כי מה שהיה אצלנו, וגם היה יפה אצלם זה האחווה בקהל. בלי פיוס אני חושש שזה לא יהיה. ברור שמבחינתך לא תהיה בעיה, אבל אתה כנראה חבר שלהם ממזמן. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 20:25:05
|
מר דנינו, יש ביטוי האומר (בתרגום) קבעתי את דעתי אל תבלבל אותי עם עובדות. אז: 1. אני הייתי בשני המשחקים האחרונים. אלו היו הדברים שראיתי ושמעתי. 2. האם להזכיר מה היה ביציע המערבי לעומת מה שהיה ביציע המזרחי במחזור ה- 11 בעונה זו? 3. התפתחות התקשורת: נכון הפועל קטמון היא קבוצה מתוקשרת מאד (כידוע אנחנו קבוצה של עיתונאים ) ויש לה נוכחות במדיה התקשורתית לסוגיה. ולדעתי קיומה של הפועל קטמון - ולא פחות מכך ההצלחה המקצועית המדהימה שלה פיתח ונתן לגיטימציה תקשורתית לליגות הנמוכות. האם לפני 8-10 שנים במוסף הספורו של ידיעות אחרונות היה עמוד שלם שמוקדש לליגה א' ולליגה ב' ולאו דווקא בדיווח על אלימות קשה, אלא סתם סיפורי צבע, תוצאות ואפילו שמות השחקנים
מה כל זה קשור? קטמון סיפור הצלחה מטורף. מסכים. מה זה קשור לכל הדברים שכתבת על מי יושב שם ביציע ומי יושב אצלנו. מדובר באותם אוהדים בדיוק! |
 |
|
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|
|
|