| משתמש |
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 20:24:08
|
אני אוהד מאד ותיק. סבלתי קשות מסאסי ויונה והצטרפתי מהרגע הראשון להקמה של קטמון. האוהדים המאד מיוחדים שלא הכירו את הפועל והצטרפו לקטמון הביאו איתם רוח נעימה והיו לנו שנים נהדרות בקטמון. אני כן מתגעגע לחברים שלי שנשארו בהפועל. אני בטוח שכשנתאחד ישבו האוהדים החדשים שלא הכירו את הפועל עם האוהדים שנשארו בהפועל ויחד יחזירו אותנו לימים שהיינו הקבוצה הבכירה בעיר. אני משוכנע שמהרגע שנתאחד תוך שנתיים שלוש נוכל להתגבש ולעלות ליגה ולקרוא תגר על ביתר. אני מלא התרגשות לקראת היום הזה. זה ממש לא משנה אם זה חמישים או שבעים אחוז, יש הרבה מאד אוהדים גם של קטמון וגם של הפועל שבאים למשחקים בלי לקנות מנוי (כמוני) או שיושבים בבית. הם אולי לא מצביעים אבל כולנו מתפללים ומחכים ליום הזה האדום מאד. |
 |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 01:36:56
|
פיני שלום. אני קורא את ההודעות שלך ולא בפעם הראשונה מתרגש ומתמלא אופטימיות בכל פעם מחדש. אני אוהד של הפועל ירושלים מגיל 0, שזה אומר למעלה מ51 שנים. שותף מלא בקטמון מיום ההקמה. כתבתי לפני רגע בפורום הסגור של חברי העמותה שקראתי את נוסח הסכם העקרונות עם ליפקין, שהתרגשתי, שאגיע במוצ"ש לאסיפה (שוהה כרגע בבולגריה לצורכי עבודה), והחשוב מכל- שאצביע בעד. אוהב את הגישה שלך, אנשים כמוך יהפכו את תהליך האיחוד לחלק יותר. מקווה שיש עוד כמוך "בצד שלכם". בתקווה שניפגש ביציע המערבי עוד העונה... בהערכה רבה- אלחנן.
ציטוט: נשלח במקור על ידי PiniBN
חברים,
כולנו חוששים, כולנו מפוחדים - מה יהיה ? מי יהיה ? מי האנשים בצד השני ? האם קולנו יישמע ? האם רוחנו תישאר ? האם יהיו מריבות או שיהיו בכלל חיבוקים ?
בין כל הצבעים, הדעות, האנשים, הויכוחים, ההסכמות והאי הסכמות, כולנו באים מאותו בסיס - אנחנו אוהדי הפועל ירושלים !
צמד המילים - "הפועל ירושלים" עושה לכולנו משהו בלב, ולכן אני רואה בקבוצה אדומה אחת הדרך היחידה לקיום "הפועל ירושלים" לאורך שנים.
ההסכם הנוכחי הוא הסכם מצוין לשני הצדדים, גם הצד של קטמון משיג את מבוקשו עם ניהול אוהדים, בעלות זוחלת, קבוצה נקייה מחובות וגם הצד של הפועל מקבל נציגות בהנהלה, הפועל ירושלים בריאה ללא סאסי וללא חובות וקהל שחוזר הביתה.
כל אדם בר דעת היה חותם על חוזה כזה.
אני קורא לכם, כפי שאני קורא לחברי ביציע של הפועל, לשים את החששות בצד, לחשוב חיובי וללכת יד ביד בדרך משותפת.
"או אלוקים שבשמיים, את תפילתי אשא בקול, שהפועל ירושלים שוב תנצח בגדול"
בכבוד רב, פיני
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 06:25:17
|
נראה לי הסכם טוב ואצביע בעד. מצד שני, אף אחד - אפילו לא ירון שמגיע לו וליתר חברי ההנהלה כבוד עצום - לא יכול להגיד לי עם מי להתחבק ולמי להתגעגע. אני יודע לבד מצוין עם מי להתחבק ועם מי לא להתחבק. ואפסיק כאן....
|
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 07:25:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
נראה לי הסכם טוב ואצביע בעד. מצד שני, אף אחד - אפילו לא ירון שמגיע לו וליתר חברי ההנהלה כבוד עצום - לא יכול להגיד לי עם מי להתחבק ולמי להתגעגע. אני יודע לבד מצוין עם מי להתחבק ועם מי לא להתחבק. ואפסיק כאן....
ומותר בם לנגוע. ומותר ומותר לאהוב |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 10:43:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
את ההסכם שתביא ההנהלה לאסיפה יש לאשר וברוב גדול.
אינני מאלה שמתגעגעים לאיש ביציע של סאד"ר, לא אלה שמכנים אותנו בוגדים וקקמון ולא לאלה ששלחו פרחים לסאסי. כמו רבי מבני דורי בעמותה, עם 42 שנים מאחורי עם הקבוצה, אני מרגיש לחלוטין בבית בהפועל קטמון ירשולים. אבל יש לי חובה מוסרית כלפי מי הקים, פיתח וטיפח את הקבוצה כדי להביא לאיחוד ביום מהימים. יש לי גם חובה מוסרית כלפי ההנהלה שנשלחה להביא הסכם ואכן עשתה זאת. להצביע נגד, זה להצביע אי אמון בהנהלה ונדמה לי שזה רחוק מהתחושות שלנו. קשה לי גם עם אנשים שגורסים שצריך לכבד את הסעיף שמחייב תמיכה של לפחות 75%, אבל לא לכבד את הסעיף בתקנון שמחייב אותנו לעיקרון האיחוד. להעמיד כך את הדברים זו צביעות. מבחינתי, צריך להצביע בעד כדי להתגבר על מחסום של המיעוט החוסם. שלישית, אם ההסכם לא יאושר, יהיה זה סופה של הפועל קטמון ירושלים, וסופה של העמותה, אשר תקלע לכאוס וסערה אשר ימחקו אותה בתוך מספר שבועות, בלי כסף, בלי עתיד ועם חברות מדוללת. אם זה יקרה תהיה זו מתנה לסאסי שנשלחת אליו על ידינו. לכן, גם אלה שמתלבטים היום חייבים להצביע בעד. לאחר שההסכם יאושר הכדור יעבור למגרש של סאסי, ולרובנו הערכה דומה באשר למה יקרה אז. אסור שאנו נהיה אלה שפוצצו את העניין בגלל קיומו של מיעוט חוסם. בשלב השלישי, אם יגיע, כאשר ההסכם יגיע ליישום, כל אחד יפעל על פי מצפונו וטעמו. עד אז, חייבים לעמוד מאחורי ההנהלה.
+1 מסכם את תחושותי בעניין. |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 12:42:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
פחות או יותר מה שאני מרגיש. ההסכם טוב בעיני למרות הצפרדעים הקטנות. כל הכבוד לדירקטוריון, וגם לאורי שרצקי לכל המפשרים והמגשרים ולליפקין. רק שהראיס לא ינסה להכניס עוד צפרדע כי זה עלול להפיל את הכל.
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 13:56:58
|
| על פי העיתון אוהדי קטמון הצטרפו לאוהדי הפועל במשחקם האחרון, ויש אוהדי הפועל הישנה שיצטרפו אלינו במשחקנו הקרוב... מישהו היה ויכול לדווח על היוזמה ועל האווירה? |
נערך על ידי - amos ב-12/02/2014 13:58:14 |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 14:18:43
|
אני יכול לדווח שהיינו כשישה אוהדים במשחק האחרון בטדי נגד אחי נצרת. היה נחמד. אחלק את הקהל של המקורית לשלושה פלחים: הרוב רוצה ומייחל לאיחוד, מיעוט שלא כל כך מבין מה קורה ומונע מססמאות (דני קוזו הציע לי ללכת למקווה כדי להיטהר ממעשה הבגידה) ומיעוט נוסף שמתנגד לאיחוד מסיבות עקרוניות עאלה ואחרות (אוהדים לא יכולים לנהל קבוצה, חייבים שיהיה בעל בית וכו'). בסיכומו של דבר השטח מוכן לאיחוד ועבודת הגישור בין מחנות האוהדים שנעשתה בחודשים האחרונים בהחלט מניבה פרי.
|
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 14:20:33
|
| אגב סאסי לא עמד בהבטחתו כי אוהדי קטמון יוכלו להיכנס בהצגת מנוי של קבוצתינו למגרש והעדיף להגיד "שייתייבשו בחוץ"- בן אדם מקסים! |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 15:04:50
|
| קוזו טועה. מקווה לא יעזור לטהר את הבגידה, צריך תותחים הרבה יותר כבדים מזה. מינימום להרביץ על הראש של שי אהרון הכפות בעיגול האמצע בדרבי הקרוב עם תרנגול כפרות שחור ואדום, תוך כדי שכל היציע שלנו צועק "אשמנו בגדנו סאסי תעשה לי בית!". ואז, אולי, אפשר לשקול מחיקת בגידה רטרואקטיבית... |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 16:39:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני יכול לדווח שהיינו כשישה אוהדים במשחק האחרון בטדי נגד אחי נצרת. היה נחמד. אחלק את הקהל של המקורית לשלושה פלחים: הרוב רוצה ומייחל לאיחוד, מיעוט שלא כל כך מבין מה קורה ומונע מססמאות (דני קוזו הציע לי ללכת למקווה כדי להיטהר ממעשה הבגידה) ומיעוט נוסף שמתנגד לאיחוד מסיבות עקרוניות עאלה ואחרות (אוהדים לא יכולים לנהל קבוצה, חייבים שיהיה בעל בית וכו'). בסיכומו של דבר השטח מוכן לאיחוד ועבודת הגישור בין מחנות האוהדים שנעשתה בחודשים האחרונים בהחלט מניבה פרי.
הייתי בן אותם כ- 6 אוהדים. יתר על כן, הייתי גם בנשחק שבוע קודם ברמלה. בשני המשחקים רציתי לראות בעיקר את הקבוצות נגדן נשחק בשבועות הקרובים. אבל גם ראיתי ושמעתי את הקהל של הפועל. בשני המשחקים היו כ- 100 אוהדים כולל יושבי יציע הכבוד, בני משפחת סאסי ומקורבים. בשני המשחקים העידוד היה חלש למדי (דווקא במשחק ברמלה העידוד היה יותר טוב), וברוב הזמן האוהדים נתנו עצות לשחקנים כיצד עליהם לשחק. במהלך שני המשחקים הושר מספר פעמים שיר שבו הביטוי קטמון זונה חזר ונשנה ובקול רם. לא שמעתי שירים/קריאות בזכות האיחוד, בזכות "הפועל של האוהדים" גם מצד אלה שנטעם לגביהם שהם תומכי האיחוד. אם האיחוד יתממש בעונה הקרובה לדעתי אוהדי האדומה השנייה יהיו חייבים להבין שה"קטמוניות" היא זו שתהיה דומיננטית ביציע.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 16:48:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
הייתי בן אותם כ- 6 אוהדים. יתר על כן, הייתי גם בנשחק שבוע קודם ברמלה. בשני המשחקים רציתי לראות בעיקר את הקבוצות נגדן נשחק בשבועות הקרובים. אבל גם ראיתי ושמעתי את הקהל של הפועל. בשני המשחקים היו כ- 100 אוהדים כולל יושבי יציע הכבוד, בני משפחת סאסי ומקורבים. בשני המשחקים העידוד היה חלש למדי (דווקא במשחק ברמלה העידוד היה יותר טוב), וברוב הזמן האוהדים נתנו עצות לשחקנים כיצד עליהם לשחק. במהלך שני המשחקים הושר מספר פעמים שיר שבו הביטוי קטמון זונה חזר ונשנה ובקול רם. לא שמעתי שירים/קריאות בזכות האיחוד, בזכות "הפועל של האוהדים" גם מצד אלה שנטעם לגביהם שהם תומכי האיחוד. אם האיחוד יתממש בעונה הקרובה לדעתי אוהדי האדומה השנייה יהיו חייבים להבין שה"קטמוניות" היא זו שתהיה דומיננטית ביציע.
תסלח לי דני, אבל זאת הודעה איומה. כשהולכים למהלך של פיוס לא מתבטאים בכוחניות ובדורסנות. אם "רוח קטמון " קשורה לאווירה טובה, קבלה וראיית האחר, אז ההודעה הזאת היא ההיפך מכך. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 16:54:55
|
ההודעה הזו יכולה להיכנס תחת ערך אוריינטליזם בויקיפדיה. הקהל המאוחד יהיה התכה והתמזגות מקסימה של הרבה אנשים שונים אשר כולם אוהדי הפועל ירושלים. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2014 : 18:02:03
|
בלאש ודוב: היה לי ברור שהמשפט האחרון בפוסט שלי יקפיץ. לדעתי חשוב שתהיה הבנה שכאשר האחוד יתממש ואוהדי קטמון יהיו ביציעים חשוב ורצוי שכל הדברים הטובים שהיו ביציעים במשחקי הפועל קטמון ימשיכו גם במשחקים של הקבוצה המאוחדת. חשוב שתהיה הבנה (של שניכם קודם כל) שלצד החיבור עם האוהדים של הקבוצה השנייה, עלול להיות מצב שבו אוהדי קטמון לא ימשיכו להגיע למשחקים של הקבוצה המאוחדת אם התחושה תהיה של "הרעת התנאים" ביציע. באשר להתרשמויות שלי בשני המשחקים בהם הייתי - אלו הן ההתרשמויות שלי. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|
|
|