פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 11

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  18:25:20  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אני חושב שביחס למה שאנחנו שווים נקבל הרבה מאוד בהסכם המתהווה. אבל כסף לכיסוי החובות של סאסי וגאולת המקורית אין לנו כפי שלמדנו בשנים האחרונות.

דב יקר,
כתרגיל אינטלקטואלי: כמה לדעתך שווה הפועל ירושלים בבעלות סאסי וכמה לדעתך שווה הפועל קטמון בבעלות האוהדים?
ואנא עשה מאמץ לנמק את ההערכות שלך (לפי רכיבים שונים)

בוא ואשיב לך לאתגר האינטלקטואלי שהצבת בפניי. כמו שכתבתי והתבטאתי בעבר "קטמון" היא לא חברה הנסחרת בבורסה ולה ערך כלכלי- היא רעיון. רעיון של בעלות אוהדים ואחריות לגורלם מתוך התפיסה שהקבוצה היא נכס השייך לקהילת האוהדים שלה. חלק קריטי מהאחריות לגורלם היא האחריות לסיים את הפיצול של המחנה האדום בעיר. מה המחיר של זה? לא יודע. אני יכול רק לנחש כמה חברי עמותה יהיו ביום שאחרי. אולי ניחוש מושכל אבל לא טוב מהניחוש שלך.
רם במחירים עסקינן בוא ונדבר על מה יש לנו להפסיד. דחיית ההסכם תוביא לקרע אדיר אצלנו בבית ולנטישה של רבים שהנושא יקר לליבם, דחיית ההסכם פירושה סטירה מצלצלת לועד המנהל שלנו אותו שלחנו להביא הסגם עם ארבעה דגשים ומשעשה כך דחינו אותו. גם על המחיר הזה אנו צריכים לחשוב.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  18:25:40  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הועד שאנחנו בחרנו שחיים נושמים ועושים את הקבוצה אישרו את ההסכם זה אומר הכל, מבחינתי אין טעם אפילו לקרוא את ההסכם, כל שנשאר הוא לבוא יום שבת לברך על זה שסוף סוף יש הפועל אחת ולשנות את ההיסטוריה סופית.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  18:47:02  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

אם הועד שאנחנו בחרנו שחיים נושמים ועושים את הקבוצה אישרו את ההסכם זה אומר הכל, מבחינתי אין טעם אפילו לקרוא את ההסכם, כל שנשאר הוא לבוא יום שבת לברך על זה שסוף סוף יש הפועל אחת ולשנות את ההיסטוריה סופית.

יהיו שמפניות??? תהיה מסיבה???
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  20:28:25  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אצביע בעד האיחוד מקווה שלא להתאכזב מזה בעתיד.אבל לא בגללי לא יהיה אחוד זה בטוח.

אליה
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  20:57:59  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לוותר על בעלות אוהדים. אם זה נכון:
ציטוט:

-יש לך ניהול אוהדים עם רוב בדירקטוריון
-יש לך בעל בית שיכול למכור את חלקו לבעל בית אחר רק בקונסטלציה הקיימת
-לבעל הבית שלך אין זכות וטו
-הוא אוהד הפועל ובא לקראתך כמו גדול במשא ומתן הזה למרות שאם היה רוצה לדפוק אותך הוא היה פשוט קונה את המקורית מסאסי ומפרק לך את העמותה מבפנים
-יש לך אפשרות לקנות את ה50% שלך על פי החוזה מתי שתרצה ומתי שתשיג את הכסף
-יש לך קבוצה אדומה מיוחדת

זה מדהים!
בהסכם הזה השנים יחזקו את בעלות האוהדים עד שנחזור למודל של קטמון רק עם יתר אוהדים הפועל י-ם ובקבוצה מאוחדת. זה מרגיע מאוד את החששות שההסכם יגרום לשנים דווקא להחזיר אותנו לימי סאסיונה תחת שמות אחרים.

אם הדברים נכונים זה אושר גדול!

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  21:21:11  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ציטוט:

-הוא אוהד הפועל ובא לקראתך כמו גדול במשא ומתן הזה למרות שאם היה רוצה לדפוק אותך הוא היה פשוט קונה את המקורית מסאסי ומפרק לך את העמותה מבפנים

זה מדהים!
בהסכם הזה השנים יחזקו את בעלות האוהדים עד שנחזור למודל של קטמון רק עם יתר אוהדים הפועל י-ם ובקבוצה מאוחדת. זה מרגיע מאוד את החששות שההסכם יגרום לשנים דווקא להחזיר אותנו לימי סאסיונה תחת שמות אחרים.

יובל ידידי זה לא חלום זהו ההסכם שהביא לנו הועד המנהל היקר שלנו בדיוק כפי שביקשנו מהם.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  21:37:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
בוא ואשיב לך לאתגר האינטלקטואלי שהצבת בפניי. כמו שכתבתי והתבטאתי בעבר "קטמון" היא לא חברה הנסחרת בבורסה ולה ערך כלכלי- היא רעיון. רעיון של בעלות אוהדים ואחריות לגורלם מתוך התפיסה שהקבוצה היא נכס השייך לקהילת האוהדים שלה. חלק קריטי מהאחריות לגורלם היא האחריות לסיים את הפיצול של המחנה האדום בעיר. מה המחיר של זה? לא יודע. אני יכול רק לנחש כמה חברי עמותה יהיו ביום שאחרי. אולי ניחוש מושכל אבל לא טוב מהניחוש שלך.
רם במחירים עסקינן בוא ונדבר על מה יש לנו להפסיד. דחיית ההסכם תוביא לקרע אדיר אצלנו בבית ולנטישה של רבים שהנושא יקר לליבם, דחיית ההסכם פירושה סטירה מצלצלת לועד המנהל שלנו אותו שלחנו להביא הסגם עם ארבעה דגשים ומשעשה כך דחינו אותו. גם על המחיר הזה אנו צריכים לחשוב.

לא גיבשתי דיעה לגבי ההסכם, לא זכיתי לשזוף את עיני בכתוב בו (אף ששמעתי שאחרים כן זכו).
השאלה שהעליתי היא אכן מאתגרת חשיבה, ודווקא בגלל הראייה ארוכת הטווח, האסטרטגית.
יש מי שמכנה אחרים "אוהדי מיזם" כאשר לכינוי הזה מתלווה איזו נימה של בוז, של "אתם החדשים".
ואני מודה שזו גישה שמפריעה לי. יש בה איזו אמירה של "סליחה שהצלחנו", סליחה שאנו שותפים למיזם (כן מיזם, פרוייקט בלע"ז) שיש בו הרבה טוב, שיש לו מוניטין טוב מחוץ לד' האמות.
גם הראייה שמי שמנסה לבחון את מה שמוצע בראייה שכלתנית "קרה" ופחות הראייה רומנטית ("חמה") הוא "אנטי" לא מקובלת עלי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  21:42:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ציטוט:

זה מדהים!

יובל, תסביר לי, איך 50% בעלות זה "מודל קטמון"? היום אנחנו 100% בעלים.
זה לא שנקודת הפתיחה היא 50%, ועם הזמן נשלים ל 100%.
אם הבנתי נכון, מתחילים מ 0, ושואפים ל 50%....
אז זה בסדר ולגיטימי לצהול, אבל בואו לא נרמה את עצמנו, בואו נעשה סדר במספרים לפחות.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  21:51:25  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod
אז זה בסדר ולגיטימי לצהול, אבל בואו לא נרמה את עצמנו, בואו נעשה סדר במספרים לפחות.

גם היום אנחנו מנהלים את הקבוצה, וגם בקבוצה המאוחדת אנחנו ננהל את הקבוצה. גם היום בועד המנהל שלנו נמצאים לצד חברי העמותה הנבחרים גם אנשי עסקים, אוהדים, לא נבחרים.
אז תסביר לי אתה למה זה לא מודל קטמון (בפועל, לא עניינים רגשיים)?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  22:06:57  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

גם היום אנחנו מנהלים את הקבוצה, וגם בקבוצה המאוחדת אנחנו ננהל את הקבוצה. גם היום בועד המנהל שלנו נמצאים לצד חברי העמותה הנבחרים גם אנשי עסקים, אוהדים, לא נבחרים.

תקן אותי אם אני טועה:
מי הבעלים של עמותה באשר היא? חברי העמותה (באמצעות האסיפה).
המצב היום: 100% חברי העמותה הם אוהדים מהשורה. לאחר האיחוד יהיו שתי עמותות, אחת (קטמון) בבעלות אוהדים, אבל בלי קבוצת כדורגל.
השניה, הפועל ירושלים (זו שיש לה קבוצת כדורגל), תגיד לי אתה מי חבר בעמותה הזאת ואגיד לך מי בעל הבית שם. אני לא יודע. אולי אחרי שאקרא את ההסכם אבין. אבל מההדלפות עד עכשיו - לכל היותר נגיע שם ל 50%. אסימפטוטית, מתישהו.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  22:11:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

תקן אותי אם אני טועה:
המצב היום: 100% חברי העמותה הם אוהדים מהשורה. לאחר האיחוד יהיו שתי עמותות, אחת (קטמון) בבעלות אוהדים, אבל בלי קבוצת כדורגל.
השניה, הפועל ירושלים (זו שיש לה קבוצת כדורגל), תגיד לי אתה מי חבר בעמותה הזאת ואגיד לך מי בעל הבית שם. אני לא יודע. אולי אחרי שאקרא את ההסכם אבין. אבל מההדלפות עד עכשיו - לכל היותר נגיע שם ל 50%. אסימפטוטית, מתישהו.

אני לא משפטן, אבל זה תיאור לא מדוייק. ועם זאת, יש לנו פורום חברי עמותה, בואו נדון בזה שם.
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  22:13:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה כל השטויות האלה היקמנו קבומה מאפס ועד שהיגענו ללאומית להיתאחד לדעתי שטות
ציטוט:

גמורה ואני לא מיתביש להגיד שהיתאהבתי במיזם כי קטמון היחזירו את החשק לבא לכדורגל
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  22:17:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

תקן אותי אם אני טועה:

אני לא משפטן, אבל זה תיאור לא מדוייק. ועם זאת, יש לנו פורום חברי עמותה, בואו נדון בזה שם.

ברור לי שהתאור לא מדוייק, גם אני לא משפטן, אשמח לשמוע תאור מדוייק יותר.
עובר לפורום חברי עמותה..
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  22:44:46  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אני אצביע בעד האיחוד מקווה שלא להתאכזב מזה בעתיד.אבל לא בגללי לא יהיה אחוד זה בטוח.

אליה, זו הודעה מרגשת. היא מרשגת מיסה עיקרית אחת - ההבנה שזה מה שצריך להיות כי לשם כך הוקמה הקבוצה.
אוהדים כמוך, שהצטרפו אלינו בשנים האחרונות, הם אלה שיצעידו את הקבוצה המאוחדת למקום טוב, שיוכיח שהשינוי שנעשה הוא אמתי. אנחנו לא באים לחנך, אבל אנחנו באים מאהבה - אהבה שתתעצם באיחוד. אתה לא תתאכזב, הבית יהיה בית שלם יותר, ונהווה בסוף אלטרנטיבה לקבוצה הצהובה
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 11/02/2014 :  08:30:01  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום בלב

למה כל השטויות האלה היקמנו קבומה מאפס ועד שהיגענו ללאומית להיתאחד לדעתי שטות
ציטוט:

גמורה ואני לא מיתביש להגיד שהיתאהבתי במיזם כי קטמון היחזירו את החשק לבא לכדורגל

לא הקמנו קבוצה מאפס. אם מועדון זה הקהל אזי הוא בא כגוש מעודד ואל הפועל הוא חוזר עם רבים וטובים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07