פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 11

אורי מיכאלי אורי מיכאלי מנותק

26 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:18:48  הצג פרופיל שלח ל- אורי מיכאלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

-יש לך ניהול אוהדים עם רוב בדירקטוריון
-יש לך בעל בית שיכול למכור את חלקו לבעל בית אחר רק בקונסטלציה הקיימת
-לבעל הבית שלך אין זכות וטו
-הוא אוהד הפועל ובא לקראתך כמו גדול במשא ומתן הזה למרות שאם היה רוצה לדפוק אותך הוא היה פשוט קונה את המקורית מסאסי ומפרק לך את העמותה מבפנים
-יש לך אפשרות לקנות את ה50% שלך על פי החוזה מתי שתרצה ומתי שתשיג את הכסף
-יש לך קבוצה אדומה מיוחדת

ומה תבקש יותר?

אני חושב שאין טעם להסכם כזה ללא התחייבות מראש לדוכן שייקים מפירות העונה חינם לחברי עמותה.

עריכה: אפשר שאת מכונת השייכים יקנה מר ליפקין, ואנחנו נרכוש אותה ממנו במתווה של בעלות זוחלת.

נערך על ידי - אורי מיכאלי ב-10/02/2014 16:21:19
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:19:47  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שביחס למה שאנחנו שווים נקבל הרבה מאוד בהסכם המתהווה. אבל כסף לכיסוי החובות של סאסי וגאולת המקורית אין לנו כפי שלמדנו בשנים האחרונות.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:21:52  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3623883,00.html
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:41:50  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אני חושב שביחס למה שאנחנו שווים נקבל הרבה מאוד בהסכם המתהווה. אבל כסף לכיסוי החובות של סאסי וגאולת המקורית אין לנו כפי שלמדנו בשנים האחרונות.

דב יקר,
כתרגיל אינטלקטואלי: כמה לדעתך שווה הפועל ירושלים בבעלות סאסי וכמה לדעתך שווה הפועל קטמון בבעלות האוהדים?
ואנא עשה מאמץ לנמק את ההערכות שלך (לפי רכיבים שונים)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:49:48  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזו אירוניה מרגיזה של הגורל. שנים ניסינו להסביר לתקשורת הספורט ולסאסיונה שקבוצת כדורגל היא לא עסק, שחלים עליה חוקים קהילתיים אנושיים לפני הכלכליים, שאין מודל כלכלי שיכול לכמת אותה, ועכשיו צריך לחזור לזה עם אוהדים. בוא נגיד ככה, הקשר להפועל ירושלים הוא חלק מהפועל קטמון, תיקח אותו- הלכה הפועל קטמון. או לפחות חלק משמעותי וגדול מאוהדיה, כלומר ממנה. עכשיו לך תנסה לתמחר מה שביקשת, זה בלתי אפשרי.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:56:03  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, העיסקה המסתמנת היא עיסקה כלכלית. נכון, יש דברים שלא קל או פשוט לתמחר. אבל, הדב האדום העלה להנחתה ואני רק החזרתי את הכדור (לא בהנחתה) למגרש שלו.

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  16:56:47  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

אני לא רוצה שימכור את הקבוצה למישהו אחר.
אם אין לי את השליטה, הייתי רוצה כמה אחוזים כבר עכשיו כדי לסנדל אותו עד שהאוהדים ישיגו את השליטה.

יש לך זכות להשוות הצעה מול קונה אחר

ירון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:03:56  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

בלאש, העיסקה המסתמנת היא עיסקה כלכלית. נכון, יש דברים שלא קל או פשוט לתמחר. אבל, הדב האדום העלה להנחתה ואני רק החזרתי את הכדור (לא בהנחתה) למגרש שלו.

איך מתמחרים את "יש לך קבוצה אדומה מאוחדת" ???
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:11:20  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

"שר האוצר נכנס למסעדה רומנית אוכל צ'ורבה. פתאום נכנס השר הפנים, אז השר הפנים שואל אותו: כמה? אז השר אוצר אומר לו: שבע. אז השר הפנים אומר לו: מה שבע? אז השר האוצר אומר לו: מה כמה?"
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:12:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

A+B > < = C?

אני יודע ששאלתי שאלה לא פשוטה. הצבתי אתגר.

עבור לתחילת הדף

ליאור955 ליאור955 מנותק

69 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:27:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של ליאור955 שלח ל- ליאור955 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבינה על מה מתווכחים. עדיף להפנות את המשאבים כדי להתחיל לאסוף כסף! לפי מה שאני מבינה, ההסכם הזה יכיל את כל מה שרצינו. שליטת אוהדים אמיתית בניהול יש, עכשיו, "בעלות" תלויה אך ורק בנו. נרצה - נקנה. ליפקין שם את הכסף עכשיו, אנחנו יכולים לקנות ממנו כשנוכל. וזה כל כך לא מובן מאליו. אז במקום להתלונן, בואו נתחיל לארגן את המשאבים שלנו ולאסוף כסף.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:50:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

A+B > < = C?

אני יודע ששאלתי שאלה לא פשוטה. הצבתי אתגר.

מה תהיה ההשפעה הכלככלית של האיחוד לטווח רחוק? זאת שאלה שמבחינה כלכלית כל תשובה עליה תהיה ספקולציה ותו לא. הייתי אומר שאלוהים יודע, אבל גם זה מוטל בספק.
האספקטים האחרים של השאלה הזאת הם רגשיים-סובייקטיביים, ולא נראה שיש טעם להתווכח על הכימות שלהם.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-10/02/2014 17:51:13
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:54:12  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליאור955

אני לא מבינה על מה מתווכחים. עדיף להפנות את המשאבים כדי להתחיל לאסוף כסף! לפי מה שאני מבינה, ההסכם הזה יכיל את כל מה שרצינו. שליטת אוהדים אמיתית בניהול יש, עכשיו, "בעלות" תלויה אך ורק בנו. נרצה - נקנה. ליפקין שם את הכסף עכשיו, אנחנו יכולים לקנות ממנו כשנוכל. וזה כל כך לא מובן מאליו. אז במקום להתלונן, בואו נתחיל לארגן את המשאבים שלנו ולאסוף כסף.

ההסכם החדש עוד לא לפנינו, אבל אם הבנתי נכון, נוכל לקנות לכל היותר 50% בעלות?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  17:57:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ההסכם כולל ניהול אוהדים ובעלות זוחלת. לקרוא לזה "להחליף בעל בית בבעל בית" זה פשוט לא אמת.

למה להתייחס לכל שטות שמישהו כותב בשביל לעצבן. צריך לשמור את הכוחות שלנו למוצ"ש. בינתיים יש מלחמת עולם ביום שישי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  18:09:52  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במבט לאחור לנקודת ההתחלה שלפני 7 שנים בתוספת הערך המוסף שקטמון יצרה במו הווייתה, לדעתי קיבלנו הרבה מעבר למה שציפינו.
יש לנו קבוצה שלנו, שליטה שלנו האוהדים, מנכ"ל שאנו בוחרים, אפשרות לקנות 50-51%, סאסי אינו, מי חלם על כך לפני 7 שנים???
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07