| משתמש |
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 08:31:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום בלב
למה כל השטויות האלה היקמנו קבומה מאפס ועד שהיגענו ללאומית להיתאחד לדעתי שטות ציטוט:
גמורה ואני לא מיתביש להגיד שהיתאהבתי במיזם כי קטמון היחזירו את החשק לבא לכדורגל
לא הקמנו קבוצה מאפס. אם מועדון זה הקהל אזי הוא בא כגוש מעודד ואל הפועל הוא חוזר עם רבים וטובים. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 08:37:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
למה כל השטויות האלה היקמנו קבומה מאפס ועד שהיגענו ללאומית להיתאחד לדעתי שטות ציטוט:
לא הקמנו קבוצה מאפס. אם מועדון זה הקהל אזי הוא בא כגוש מעודד ואל הפועל הוא חוזר עם רבים וטובים.
אי אפשר (ולדעתי אסור) להתעלם מהקהל החדש והגדול (ולא פחות מכך איכותי) שהפועל קטמון הביאה ומביאה למגרשים. מה צריך לעשות כדי שהקהל הזה לא ינטוש את הספינה
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/02/2014 08:37:52 |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 09:10:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
לא הקמנו קבוצה מאפס. אם מועדון זה הקהל אזי הוא בא כגוש מעודד ואל הפועל הוא חוזר עם רבים וטובים.
אי אפשר (ולדעתי אסור) להתעלם מהקהל החדש והגדול (ולא פחות מכך איכותי) שהפועל קטמון הביאה ומביאה למגרשים. מה צריך לעשות כדי שהקהל הזה לא ינטוש את הספינה
יותר מזה אי אפשר ואסור להתעלם מהקהל שהקים את קטמון ,ובעיקר את מטרות ההקמה.ואם הקהל החדש והיקר לא הוסבר לו מה הן המטרות ובגלל חזרה להפועל י-ם ינטוש את הספינה ,אזי כשלנו קשות בהסברה כשגייסנו אותו.אני מאמין ומקווה שזה לא המצב |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 09:26:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק אי אפשר (ולדעתי אסור) להתעלם מהקהל החדש והגדול (ולא פחות מכך איכותי) שהפועל קטמון הביאה ומביאה למגרשים. מה צריך לעשות כדי שהקהל הזה לא ינטוש את הספינה
יותר מזה אי אפשר ואסור להתעלם מהקהל שהקים את קטמון ,ובעיקר את מטרות ההקמה.ואם הקהל החדש והיקר לא הוסבר לו מה הן המטרות ובגלל חזרה להפועל י-ם ינטוש את הספינה ,אזי כשלנו קשות בהסברה כשגייסנו אותו.אני מאמין ומקווה שזה לא המצב
ותיק העלה פה נקודה חשובה ואני לא רואה למה צריך להתנגח עליה. ברור שאף אחד לא מתעלם מהקהל שהקים את קטמון, אבל כדי לשמר את מה שנבנה כאן במשך שבע שנים חשוב מאוד גם להתייחס לאוהדים החדשים שהצטרפו במהלך התקופה. יש הרגשה שמרוב הלהט לחזור לחיקם של "אלה שנשארו", אנו שוכחים את אלה שאיתנו לאורך הדרך. אין פה "יותר מזה" או "פחות מזה". אנחנו צריכים למצוא את הדרך שיהיה גם זה וגם זה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 09:34:18
|
אני מכיר כמה וכמה אוהדים חדשים, וכולם מודעים לעניין האיחוד ומקבלים אותו. אוהד אמיתי, גם אם הוא אוהד מיזם מכיר את ההיסטוריה של הקבוצה שלו ואת המטרות המוצהרות שלה. בעצם כמעט כולנו היום אוהדי מיזם, אבל המיזם הנפלא הזה הולך איתנו להפועל ירושלים המאוחדת. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 10:33:36
|
| בשביל להשתמש במונח המטומטם הזה?. מה זה אוהד מיזם?. זה להשתמש בשיח של אנשים שרוצים להקטין אותנו. כולם אוהדי הפועל. מה זה משנה מתי אוהד הצטרף אל הקבוצה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 10:51:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
בשביל להשתמש במונח המטומטם הזה?. מה זה אוהד מיזם?. זה להשתמש בשיח של אנשים שרוצים להקטין אותנו. כולם אוהדי הפועל. מה זה משנה מתי אוהד הצטרף אל הקבוצה.
נו באמת. אתה באמת רוצה להכנס לסמנטיקה הזאת? אתה יודע בדיוק מה הכוונה במונח "אוהד מיזם" עם כל המטענים והאירוניה שהוא כולל. אין לי שום רגשי נחיתות מול "האנשים שרוצים להקטין אותנו", ואין לי שום בעיה להשתמש בטרמינולוגיה המשעשעת הזאת.
|
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 10:54:09
|
מוזר לי התגובות האלה ששואלות איך שומרים את האוהדים החדשים שהצטרפו לאורך השנים. מוזר, כי הרושם שאני מקבל גם מהפורום וגם מהיציע הוא שדווקא האוהדים שהצטרפו לאורך השנים מאוד בעד האיחוד, כשהמתנגדים הגדולים הם אוהדים ותיקים של הפועל, עוד מלפני תקופת סאסיונה. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 10:58:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
יותר מזה אי אפשר ואסור להתעלם מהקהל שהקים את קטמון ,ובעיקר את מטרות ההקמה.ואם הקהל החדש והיקר לא הוסבר לו מה הן המטרות ובגלל חזרה להפועל י-ם ינטוש את הספינה ,אזי כשלנו קשות בהסברה כשגייסנו אותו.אני מאמין ומקווה שזה לא המצב
אם יש אוהדים מהקהל החדש שמרגישים שהם לא רצויים יותר, אז כשלנו קשות. אבל אין לזה קשר להסברה או למטרות ההקמה וגם לא מאוחר מדי לפעול. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:04:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
מוזר לי התגובות האלה ששואלות איך שומרים את האוהדים החדשים שהצטרפו לאורך השנים. מוזר, כי הרושם שאני מקבל גם מהפורום וגם מהיציע הוא שדווקא האוהדים שהצטרפו לאורך השנים מאוד בעד האיחוד, כשהמתנגדים הגדולים הם אוהדים ותיקים של הפועל, עוד מלפני תקופת סאסיונה.
Offside הסטטיסטיקה שלך כנראה מבוססת על האנשים מהסביבה הקרובה שלך. כדאי לנסות להבין את התמונה המלאה. ודרך אגב, בנוגע לוותיקים - גם כאן יש אוכלוסיה שכנראה מרגישה שהיא לא רצויה יותר, וגם כאן כדאי לפעול באופן מאחד ולא מפלג.
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:14:10
|
| הדיון הזה מרגש. יש בי אמון מלא שהשותפות עם אוהדי הפועל שהצטרפו אחרי הקמת קטמון לא תיעלם. הם הפכו לאנשים קרובים ואהובים לא פחות מאף אחד אחר. יותר מזה, הם נכס לקבוצה המאוחדת ובלעדיהם הרווחנו מעט מאד. צריך לעשות פה קפיצת אמון, כי זה קצת כמו להגר אחרי בת הזוג לארץ חדשה, ולבטוח בעוצמה של הקהל הזה. וגם לשמוח על חברי המשפחה הישנים חדשים שנכיר בקרוב, בהנחה כמובן שאסון לא יתרחש בהצבעה. |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:27:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הדיון הזה מרגש. יש בי אמון מלא שהשותפות עם אוהדי הפועל שהצטרפו אחרי הקמת קטמון לא תיעלם. הם הפכו לאנשים קרובים ואהובים לא פחות מאף אחד אחר. יותר מזה, הם נכס לקבוצה המאוחדת ובלעדיהם הרווחנו מעט מאד. צריך לעשות פה קפיצת אמון, כי זה קצת כמו להגר אחרי בת הזוג לארץ חדשה, ולבטוח בעוצמה של הקהל הזה. וגם לשמוח על חברי המשפחה הישנים חדשים שנכיר בקרוב, בהנחה כמובן שאסון לא יתרחש בהצבעה.
בלאש, זה מאד יפה מה שכתבת, אבל אתה פשוט מבקש מהקבוצות שמרגישות שהן לא רצויות לבצע קפיצת אמון. זה בעצם בקשה להתעלם ממה שהביא אותם להרגשה הזאת. זה כמו להגיד לאדם שידו נשברה להתעלם מהכאב ואם הוא יעשה את זה אז יהיה בסדר. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:34:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הדיון הזה מרגש. יש בי אמון מלא שהשותפות עם אוהדי הפועל שהצטרפו אחרי הקמת קטמון לא תיעלם. הם הפכו לאנשים קרובים ואהובים לא פחות מאף אחד אחר. יותר מזה, הם נכס לקבוצה המאוחדת ובלעדיהם הרווחנו מעט מאד. צריך לעשות פה קפיצת אמון, כי זה קצת כמו להגר אחרי בת הזוג לארץ חדשה, ולבטוח בעוצמה של הקהל הזה. וגם לשמוח על חברי המשפחה הישנים חדשים שנכיר בקרוב, בהנחה כמובן שאסון לא יתרחש בהצבעה.
בלאש, זה מאד יפה מה שכתבת, אבל אתה פשוט מבקש מהקבוצות שמרגישות שהן לא רצויות לבצע קפיצת אמון. זה בעצם בקשה להתעלם ממה שהביא אותם להרגשה הזאת. זה כמו להגיד לאדם שידו נשברה להתעלם מהכאב ואם הוא יעשה את זה אז יהיה בסדר.
כן, מהסיבה הפשוטה שזה לא נכון. אתמול יצא לי לדבר עם כמה אוהדים שנשארו במקורית, כמובן שהם שמחים מאד מעניין האיחוד אבל חלקם מאד חושש, חושש שהאוהדים שלנו "ישתלטו" על כל הקבוצה ולהם לא יהיה מקום ודעתם לא תשמע בפועל בשום דבר.
הסברנו להם שזה לא נכון וברגע שיש איחוד זה נגמר, כולנו ביחד באותה סירה- ובדיוק אותו הדבר נכון גם ל"אוהדי מיזם" או כל מי שמרגיש לא רצוי בצד שלנו, לאף אחד לא יכתבו על המצח בכניסה לטדי "אוהד מיזם" או "נשאר בהפועל ירושלים" או "איש קטמון" אנחנו חוזרים להיות גוף אחד- מאוחד יותר, אמיתי יותר, נכון יותר. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:38:08
|
| רבי מאיר יקר, כמו שמדלולה אמר, זה מה שניתן כיום לעשות אל מול השינוי, להאמין. כולנו מחוייבים לאווירה הטובה ולזה שכל אוהדי הפועל, מכל הזמנים והסוגים, ירגישו בבית. אם יש עוד משהו שניתן או צריך לעשות, רק תגיד. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 11/02/2014 : 11:41:27
|
כולנו באותה סירה
http://www.youtube.com/watch?v=tQPuOp2Lxb8
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
ראשי הפועל קטמון הגיעו לסיכום עם יוסי ליפקין  |
|