משתמש |
ברוכים הבאים ללאומית  |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 16:43:55
|
סאסי עושה מכרז כספי (מכוער) על עזיבתו... אבל העצבים פה מיותרים ומזיקים. מי שרוצה ילך. די לריב על כל דבר |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/05/2013 : 16:22:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שאלתי
גם אם תשלמו לי הרבה כסף, אני לא משלם ליוסי סאסי כסף. ובעצם גם אם ישלמו לכל אוהד של קטמון כדי להגיע למשחק הזה, אני לא מתקרב לשם. ובלי קשר (ובעצם עם המון קשר): מישהו ראה את דף הפייסבוק הקרוי ״הפועל יש רק אחת״? ובכן, אני נחשפתי לגועל נפש הזה המפוצץ בשנאה תהומית לקטמון ולכל מה שהיא מייצגת ופתאום איחוד איתם נראה לי כמו רעיון לא משמח בכלל.
אבל פה טוענים שזה לא רלבנטי.. הרי בגדנו בהם והם מסכנים ואומללים וצריך להבין אותם.. |
I am City till I cry |
 |
|
קסטל
3 הודעות |
נשלח - 14/05/2013 : 13:43:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אוקיי....ולמה בדיוק צריך להיות אכפת לנו מהמשחק הזה?
האם אין ולא היה שום קשר של שחקנים ששיחקו באותה הפועל ירושלים לפני 10 שנים? אני הבנתי שחלק מהקמת הקבוצה שייך לגעגועים ההם לאצטדיון קטמון ומשם החצי היסטוריה שלי עם סבא שלי. ותיקון חשוב...אני לחלוטין לא כתבתי לכם כאוהד הפועל ירושלים. אלא מתוך מחשבה שקבוצה שבאה עם ניחוחות היסטוריים והרבה אהבה כמו קטמון בעיקר למען אותו ספורט וכדי להוסיף את הצבע שלכם למשחק שיכול היה להיות סתמי. וזה יהיה לא רע אם קטמון ורעננה ייפגשו בלאומית בשנה הבאה כדי שיהיה לכם הזדמנות להכיר. בשלוש השנים האחרונות אני מייחל להצלחת המיזם המופלא שלכם,אחרת גם לא הייתי נכנס לכאן. אני מצרף ציטוט : "קבע עיניך בפיסגה, אך זכור להביט לפניך, הצעד האחרון תלוי בראשון, אל תחשוב שאתה שם רק בגלל שאתה רואה את הפיסגה, שמור מדרך רגליך,היה בטוח בצעד,אך אל תניח לכך להסיט את דעתך משאיפתך הגבוהה ביותר. הצעד הראשון תלוי באחרון". (רנה דומאל). |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/05/2013 : 14:21:07
|
קסטל אתה סבבה. יש פה הרבה אנשים והרבה דיעות. וכל הדיבור ברבים על אנחנו ועל הם של אנשים פה לא תופס כלום. |
 |
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 14/05/2013 : 21:22:30
|
דיון אינטלקטואלי ורגשי מעניין על כלום. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 08:20:14
|
שורה תחתונה - מישהו יודע אם הוזילו את מחירי הכרטיסים למשחק היום? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 14:27:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שאלתי
גם אם תשלמו לי הרבה כסף, אני לא משלם ליוסי סאסי כסף. ובעצם גם אם ישלמו לכל אוהד של קטמון כדי להגיע למשחק הזה, אני לא מתקרב לשם. ובלי קשר (ובעצם עם המון קשר): מישהו ראה את דף הפייסבוק הקרוי ״הפועל יש רק אחת״? ובכן, אני נחשפתי לגועל נפש הזה המפוצץ בשנאה תהומית לקטמון ולכל מה שהיא מייצגת ופתאום איחוד איתם נראה לי כמו רעיון לא משמח בכלל.
כל שנה שעוברת רק מגדילה את הפער שנוצר ואם לא נסגור אותו מהר, הוא יהיה בלתי הפיך. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 16:44:53
|
לפי איך שזה נראה בטלויזיה ,אין אוהדי קטמון בין העשרות שרואים שמעודדים בשם הפועל ירושלים שמפגרת כרגע 0:1
בדקתי,אין לי שום רגש להפועל ירושלים,הקללות שלהם בפורומים השונים וההודעה היום על הפסקת המשא והמתן עם הנהלת הפועל כי הם מסתירים חובות וכנראה לא יהיה איחוד גרמה לי להבין שאני לא מי יודע מה בעד איחוד,כרגע |
חרובי טל |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 16:50:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
לפי איך שזה נראה בטלויזיה ,אין אוהדי קטמון בין העשרות שרואים שמעודדים בשם הפועל ירושלים שמפגרת כרגע 0:1
בדקתי,אין לי שום רגש להפועל ירושלים,הקללות שלהם בפורומים השונים וההודעה היום על הפסקת המשא והמתן עם הנהלת הפועל כי הם מסתירים חובות וכנראה לא יהיה איחוד גרמה לי להבין שאני לא מי יודע מה בעד איחוד,כרגע
קודם כל תתפלא לשמוע, אבל דווקא יש שם אוהדי קטמון
וחבל מאד שאתה לא מי יודע מה בעד איחוד כרגע, ממליץ לך לקרוא את תקנון העמותה שאתה חבר בה. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 16:53:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
בדקתי,אין לי שום רגש להפועל ירושלים,הקללות שלהם בפורומים השונים וההודעה היום על הפסקת המשא והמתן עם הנהלת הפועל כי הם מסתירים חובות וכנראה לא יהיה איחוד גרמה לי להבין שאני לא מי יודע מה בעד איחוד,כרגע
וגם משחקים מעפאן הפועל. בת'רד המלפפונים מדברים על הרמה בליגה הלאומית. אם מה שאני רואה עכשיו בערוץ 5 זו הרמה, אני לא רואה כמעט הבדלים, אם בכלל, מא' דרום בדימוס שלנו. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 17:49:18
|
נכנסתי באמצע לשידור. אולי פספסתי משהו, אבל לא נראה שיש בכלל אוהדים מעודדים להפועל. זה עצוב, כי לפחות האוהדים הוותיקים חוו את הגסיסה האיטית הזו, וזה עצוב כי בסופו של דבר יהיה איחוד, או יזום או, כמו שנראה עכשיו, חיבור בין האוהדים אחרי שסאדר תקרוס ותיעלם כמו מכבי יפו.
בלי קשר למשחק, אני דווקא סבור שיש הבדל בין הליגות. אבל זה בעיקר הבדל של כושר גופני עדיף בהרבה בלאומית, והבדלי רמות אימון. קבוצה בלאומית מתאמנת הרבה יותר. אני מניח שקבוצת ליגה א' שעולה ומתחזקת בשניים שלושה שחקנים יכולה לשרוד בלאומית, השאלה אם זה מה שאנחנו רוצים. |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 17:59:57
|
גם אני ראיתי את המשחק ברובו, ולכל אלה שמחפשים שחקני רכש אצל סאסי...למעט איציק כהן ( שלא יישאר בלאומית ) ואולי עזו אף שחקן לא הייתי מביא לקטמון, כולם שם עגלות ולוזרים . את החיזוקים שלנו נמצא במקומות אחרים ( קובי חסן שלא יעלה לליגת העל ואולי הזרים של רעננה ) .
|
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 18:10:11
|
הפועל רעננה עולה ליגה בטדי אחרי שדפקה אותנו לפני עשר שנים במגרשה שלה.. על חולצות העלייה של רעננה כתוב "יש בי אהבה והיא תנצח" אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 18:14:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר
גם אני ראיתי את המשחק ברובו, ולכל אלה שמחפשים שחקני רכש אצל סאסי...למעט איציק כהן ( שלא יישאר בלאומית ) ואולי עזו אף שחקן לא הייתי מביא לקטמון, כולם שם עגלות ולוזרים . את החיזוקים שלנו נמצא במקומות אחרים ( קובי חסן שלא יעלה לליגת העל ואולי הזרים של רעננה ) .
לא מסכים למסקנה ולטון. השחקנים שם נלחמו, גם כשהיה ברור שהם עומדים להפסיד ולא היה על מה להילחם. יש שם גאוות יחידה וזה הרבה. ובאשר לרמה - זאת קבוצת צמרת של ליגה לאומית. בתור מי שמכוונים שנה הבאה מקסימום לפלייאוף עליון, אנחנו האחרונים שיכולים לזלזל בזה |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 18:18:13
|
מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-17/05/2013 18:24:59 |
 |
|
ברוכים הבאים ללאומית  |
|