משתמש |
ברוכים הבאים ללאומית  |
yaron
103 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 16:41:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד. ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה?
לא הבנתי ....את מי המשחק הזה מעניין ? באמת ,לא רעננה ולא הפועל לבריאות שיהיה להם. מצידי שרעננה יעלו בכיף . מתחיל לשעמם הרגשנות הפסיכולוגית סביב הנושא.
רק ביתר גורמת לי רגש שהוא מעבר לכדורגל כל השאר סתם חרטבונא .
סליחה חביבי, אני לא יודע איפה אתה היית במשחק ההוא, לא יודע אם בכלל ידעת אז מה זה הפועל ירושלים. גם אם אתה אוהד חדש (שזה נהדר), תכבד את אלה שכן היו שם וסוחבים איתם את המשחק הזה עד היום, שלא נדבר על ההשפעה שלו בדיעבד על הקמת קטמון. |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 16:59:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד. ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה?
לא הבנתי ....את מי המשחק הזה מעניין ? באמת ,לא רעננה ולא הפועל לבריאות שיהיה להם. מצידי שרעננה יעלו בכיף . מתחיל לשעמם הרגשנות הפסיכולוגית סביב הנושא.
סליחה חביבי, אני לא יודע איפה אתה היית במשחק ההוא, לא יודע אם בכלל ידעת אז מה זה הפועל ירושלים. גם אם אתה אוהד חדש (שזה נהדר), תכבד את אלה שכן היו שם וסוחבים איתם את המשחק הזה עד היום, שלא נדבר על ההשפעה שלו בדיעבד על הקמת קטמון.
|
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 18:59:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
סליחה חביבי, אני לא יודע איפה אתה היית במשחק ההוא, לא יודע אם בכלל ידעת אז מה זה הפועל ירושלים. גם אם אתה אוהד חדש (שזה נהדר), תכבד את אלה שכן היו שם וסוחבים איתם את המשחק הזה עד היום, שלא נדבר על ההשפעה שלו בדיעבד על הקמת קטמון.
אז תתפלאי הייתי גם הייתי. התחושה הייתה נוראה וחלפה לה. אם אתה חושב שאני גורר איתי (כמו מרבית אוהדי הפועל שאני מכיר) איזה טראומה מייסרת אז צר לי ,אם אתה סוחב איזה רגש כלפי תוצאות המשחק או כלפי רעננה נו מילא יש דברים יותר קשים בחיים.
לרעננה לא הייתה שום השפעה על הקמת קטמון לטמפיטים שהביאו להקמת קטמון קוראים ויקטור את סאסי ואידך זיל גמור. אנשים מייצרים לי דרמה על מה בדיוק? |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 19:30:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קסטל
ראשית קצת על עצמי. נולדתי בירושלים ממש כשאחרוני הטנקים הסתובבו בעיר ב 1967. סבא שלי - יצחק ידידיה שיחק תקופה מסוימת ב הפועל ירושלים ב קטמון. ומאז שנולדה הקבוצה שלחלוטין באה מאהבה - אני שולח אנרגיות של הזדהות במיוחד מול סיטואציות של קבוצות שלא ממש רוצות להתפתח. אני חושב שאתם עולים נכון לזמן הזה לליגה הכי מעניינת שהייתה ודי לראות איזה קבוצות ישחקו בה וזה ראוי וזה מקסים.
ולעניין : המשחק ביום שישי נגד רעננה הוא בהחלט "צו גיוס" למען הספורט ובדיוק נקודת מפגש אדומה וירושלמית לחלוטין, אני זוכר איזה שירים מאד לא שיגרתיים הייתם שרים ביציעים "אני עומד על החומה"... אני יודע ומבין שרעננה לא יבואו לטיול בממילא או אצל רחמו ויש להם ממאדו וקמבדו שלא מעניין אותם היסטוריה. האתרים מלאים הזכרונות מ 2003 מה שאומר שזה יושב חזק בבטן. איך מטריפים את השחקנים של היום בהפועל ירושלים? איפה קטמון תוסיף את התבלין שלה? כדי לסגור מעגל. חג שבועות שמח לכולם.
קסטל שלום תודה על ההזמנה ואני מקווה שחלק מהתגובות כאן לא ביאסו אותך לגביי אישית, כשהחלטתי להביע את אהדתי להפועל ירושלים באמצעות יציאה לגלות מרצון בהפועל קטמון החלטתי שלא אהיה טרמפיסט לארועים מרגשים של קבוצתי האהובה, לכן לא הגעתי למשחק הגביע שנה שעברה נגד מכבי תל אביב ולכן לא אגיע גם ביום שישי הקרוב. אני מייחל לסגירת מעגל ספורטיבית של הפועל ירושלים ולרגעים של נחת לאוהדים המסורים שהחליטו אחרת ממני. אני משוכנע שסלמן עמר, רם סטי, ואופיר עזו ידעו להטריף את השחקנים כהלכה. תודה על ההזמנה וחג שבועות שמח |
 |
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 19:31:07
|
לדעתי כל אוהד הפועל ירושלים באשר הוא צריך להגיע למשחק. מי שלא רוצה שלא יבוא, אבל שלא יעביר מילה אחת של ביקורת על מי שהולך. זה עניין רגשי ממעלה ראשונה. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 19:50:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
לדעתי כל אוהד הפועל ירושלים באשר הוא צריך להגיע למשחק. מי שלא רוצה שלא יבוא, אבל שלא יעביר מילה אחת של ביקורת על מי שהולך. זה עניין רגשי ממעלה ראשונה.
משתמע מדבריך מילה של ביקורת על מי שבוחר לא להגיע למשחק?! ריגשי ורגיש לכל הכיוונים. אי לכך אין "משמעת קואליציונית", כל אחד שיצביע (ברגלים) כרצונו. אני לשם המשל הייתי בוחר לא להגיע. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 20:10:36
|
מכיוון ששנה הבאה אעשה זאת כך או כך(ואני מאד מקווה לכך מסוים) ישנה סבירות גבוהה שאם הזמן יאפשר אגיע למשחק אחרי 6 שנים.גם כי סגירת מעגל ונקמה ספורטיבית ברעננה שגרמה שבר גדול(אפשר רק לדמיין את פני ההיסטוריה אם היינו עולים ומה היה קורה)מתאימים לי וגם בגלל שכבר לא ברור (לפחות לי ) את מה ואת מי אני מחרים
ואגב נריה-אוהד שכותב שאין סיבה לבוא כי גם אוהדי הפועל י-ם שנשארו לא באו לתמוך בקטמון,מדבר כ"כ לא לעניין וממש לא מבין את ההבדל הבסיסי:ליאור יונה ,פלג וכו לא היו אמורים לבוא כי הם לא אוהדי קטמון,אנחנו לעומת זאת (כך נדמה לי)אוהדי הפועל י-ם |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-11/05/2013 20:16:56 |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 20:21:33
|
לא קלי. הסיבה מבחינתי לא לבוא היא שסאסי עדיין הבעלים של המועדון. אין לי מה לחפש שם. אם אחרים רוצים ללכת שיהיה להם פנאן. שיהיה להם בהצלחה נגד כפר סבא מערב. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 20:38:14
|
בין אם כן סאסי או לא סאסי, אם יעשו הנחה משמעותית למחירי הכרטיסים או שיגדילו לעשות ויתנו כניסה חופשית ובכך יראו אות של רצון טוב לקרב אותנו, חושב שיהיה יפה וראוי להרים את הכפפה ולהגיע. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 23:55:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון
זה טוב ויפה ליצור מיתולוגיות ולבנות ככה היסטוריה של מועדון. לקרוא לזה "טראומת רעננה" זה בסדר. להימנע מהשם המפורש ולקרוא למקום "כפר סבא מערב" זה גם משעשע. אבל להפוך את הפועל רעננה לרעים בכל הסיפור הזה זה כבר מגוחך. שחקני רעננה לא עשו שום דבר רע, הם בסך הכל שיחקו כספורטאים. אתם יודעים מה, אולי אפילו להיפך, כי אני התרשמתי (כן, הייתי שם) שהם די פותחים רגליים ומנסים לאפשר לנו להבקיע, וזה אנחנו הפראיירים (רונן שוייג?) שלא ניצלנו את ההזדמנות. וכל זאת למה? כדי ש"הערבים לא יעלו". כך שיתכן שהם לא באמת היו ספורטאים גדולים. אבל אנחנו כן היינו פראיירים, לגבי זה אין ספק. אז מלבד האירוניה שבסיפור, ואולי סגירת המעגל, אין פה באמת מקום לנקמה בשבוע הבא.
כל מילה. אחת התגובות האמיצות והכנות שקראתי בפורום. כל הכבוד. את השנאה שלי אני שומר למי שבאמת מגיעה להם. הספונז'דורים הצהובים (ביטוי של אייל ויטנברג.. איפה הוא בכלל?) |
I am City till I cry |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 00:26:26
|
אייל ויטנברג. מתחילת קטמון אני מתחנן ומייחל שיצטרף. מסאדר הוא די התנתק, ולמשחקים שלנו הוא מגיע לעיתים מזומנות. נגד לוד - ישבנו יחד, ואייל היה מחובר למדי לקבוצה. עדיין קשה לו עם הפיצול, והמוטיבציה המיוחדת שלי לאיחוד - שנרוויח אותו בחזרה כאוהד וכחבר עמותה, אם לא למעלה מכך. למי שמתגעגע לכתיבה של אייל: http://www.katamon.co.il/News.asp?id=650 חצי שלי, חצי שלו. |
נערך על ידי - davidkipod ב-12/05/2013 01:20:56 |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 00:41:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון
זה טוב ויפה ליצור מיתולוגיות ולבנות ככה היסטוריה של מועדון. לקרוא לזה "טראומת רעננה" זה בסדר. להימנע מהשם המפורש ולקרוא למקום "כפר סבא מערב" זה גם משעשע. אבל להפוך את הפועל רעננה לרעים בכל הסיפור הזה זה כבר מגוחך. שחקני רעננה לא עשו שום דבר רע, הם בסך הכל שיחקו כספורטאים. אתם יודעים מה, אולי אפילו להיפך, כי אני התרשמתי (כן, הייתי שם) שהם די פותחים רגליים ומנסים לאפשר לנו להבקיע, וזה אנחנו הפראיירים (רונן שוייג?) שלא ניצלנו את ההזדמנות. וכל זאת למה? כדי ש"הערבים לא יעלו". כך שיתכן שהם לא באמת היו ספורטאים גדולים. אבל אנחנו כן היינו פראיירים, לגבי זה אין ספק. אז מלבד האירוניה שבסיפור, ואולי סגירת המעגל, אין פה באמת מקום לנקמה בשבוע הבא.
כל מילה. אחת התגובות האמיצות והכנות שקראתי בפורום. כל הכבוד. את השנאה שלי אני שומר למי שבאמת מגיעה להם. הספונז'דורים הצהובים (ביטוי של אייל ויטנברג.. איפה הוא בכלל?)
למה אתם נותנים לעובדות לבלבל אתכם? וממתי בונים מציאות של מיתולוגיה מעצבת תודעה, כגון מקרה רעננה, על סמך העובדות הללו? רעננה היא בלתי נסבלת.(לא שנואה,אין מקום לשינאה לטעמי, סתם בלתי נסבלת) איפי, אתה אחרי הפסד בדקה האחרונה לוויגאן בגביע, אז לא נציק לך. עזוב אותך מהצהובים עכשיו, ולא קשור שנאה. רק נקמה קטנה וספורטיבית, לא מחייבת, אם בכלל, שתעזור להעביר עוד שבוע של הפגרה הארוכה. |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 06:28:33
|
לא שונאים את רעננה. רק רוצים נקמה ספורטיבית. ככה זה בספורט וזה מה שיפה. המשחק של רעננה אז היה נוה במדבר של הגינות מצידם בים המגעיל של חוסר איכפתיות במחזורים האחרונים. אבל זו בדיוק הסיבה לנקמה ספורטיבית. בואו נעשה אותו דבר. משחק שלא חשוב לאף אחד אבל יסגור מעגל.
ההבדל בין המשחק הזה למשחק הגביע מול מכבי ת"א, הוא שאז סאסי היה הבעלים של הפועל והיום הוא כבר לא. הבנתי מהכתבה במעריב שכבר היו בהתאחדות וסאסי חתם על מסמך שהוא עוזב. גם אם זה בירוקרטית יקח עוד קצת זמן, מעשית הוא בחוץ. עוד הבדל מהמשחק של מכבי זה שאז לא הייתה סיבה כה טובה להתקרב לאוהדים שבשנה הבאה אנחנו מקווים לשבת איתם על אותה טרסה. צריך באיזה שהוא שלב להתחיל לבנות גשרים על התהום שנוצרה ביננו ורעננה זו התחלה טובה.
ברור שזה לא מתאים לכל האוהדים. לא כולם מכירים את ההיסטוריה ולא כולם לחוצים להתקרב לאוהדים של האחרת. אבל לחלק גדול זו תהיה סגירת שני מעגלים. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 06:49:18
|
סאסי לא עזב. סאסי הודיע שהוא יסכים בטובו לעזוב אם "יהיה איחוד" (משמע אם ימחקו לו חלק מהחובות, אם אנו נשלם את החלק האחר, ואם המגרש בקרית היובל יעבור לידיו.) נדיב תמיד היה האיש. לעצם העניין, אני לא אבוא למשחק הזה אלא אם יהיה הסכם שיניח את דעתי. אבל בעניין זה, איש לא אילץ אף אחד להיעדר ממשחקי סאד"ר, וזה המצב היום. כל אחד ינהג על פי רצונו. ולאחר שאמרתי את כל זה.... אני מקווה, מייחל, מתפלל שרעננה יחטפו את הגול שישאיר אותם ליגה בדקה ה=90 כדי להגביר את הסבל. אמן.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 12/05/2013 : 11:41:12
|
גם אם תשלמו לי הרבה כסף, אני לא משלם ליוסי סאסי כסף. ובעצם גם אם ישלמו לכל אוהד של קטמון כדי להגיע למשחק הזה, אני לא מתקרב לשם. ובלי קשר (ובעצם עם המון קשר): מישהו ראה את דף הפייסבוק הקרוי ״הפועל יש רק אחת״? ובכן, אני נחשפתי לגועל נפש הזה המפוצץ בשנאה תהומית לקטמון ולכל מה שהיא מייצגת ופתאום איחוד איתם נראה לי כמו רעיון לא משמח בכלל. |
 |
|
ברוכים הבאים ללאומית  |
|
|
|