פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברוכים הבאים ללאומית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ברוכים הבאים ללאומית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ברוכים הבאים ללאומית נושא הבא
עמוד: מתוך 6

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:20:16  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסקנה שגויה
מסקנה נכונה: צריך איחוד
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:26:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים. אני פשוט כועס עכשיו. מאד.

אתה אולי אדם מבוגר, פרשן כלכלי מכובד, אבל אתה אידיוט. 
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:27:29  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי בטדי היו עוד 20-30 אוהדי קטמון שישבו במרוכז בחלק העליון השמאלי של היציע, אתם לא מבינים את השנאה שיש שם כלפי קטמון, היה מציק לראות את רעננה חוגגת עליה בטדי.
שורה תחתונה: 2 סוסים (אני מנסה להשמע עדין) מקדימה וקובי חסן ואתה עולה ליגה.
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:36:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

הייתי בטדי היו עוד 20-30 אוהדי קטמון שישבו במרוכז בחלק העליון השמאלי של היציע, אתם לא מבינים את השנאה שיש שם כלפי קטמון, היה מציק לראות את רעננה חוגגת עליה בטדי.
שורה תחתונה: 2 סוסים (אני מנסה להשמע עדין) מקדימה וקובי חסן ואתה עולה ליגה.

גם אני ישבתי שם. העוינות היא סמלית ונחלת מעטים. במעגל השיחה בסוף השחק כולם רק אמרו כמה הם מתים שנחזור ונקח את הקבוצה. יש הרבה כאב, אבל לא שנאה. ובעיקר רצון לסיים את תקופת שתי הקבוצות.
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:38:32  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

וחבל מאד שאתה לא מי יודע מה בעד איחוד כרגע, ממליץ לך לקרוא את תקנון העמותה שאתה חבר בה.

כלומר כל מי שאוהב קטמון צריך להיות בעד איחוד (כרגע!) כי אחרת משמע שאו שהוא לא קרא את התקנון (עבירה חמורה!) או שהוא קרא את התקנון ובכל זאת הוא מחליט למרוד בתקנון (עבירה חמורה אף יותר!!!).
חבל שזאת הגישה.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:45:42  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתה חוויה לא פשוטה להיות בטדי היום.
גם לראות את רעננה המגעילה חוגגת עלייה בטדי.
אבל בעיקר להבין כמה כל אדם ואדם ביציע האדום, אוהדי הפועל ירושלים מבטן ומלידה כואבים את המצב, אוהבים אותנו באופן אישי ומתים שיהיה איחוד.
הם כועסים, לא בדיוק מבינים אך בטח שהם לא שונאים (גם אם כלפי חוץ זה מה שהם אומרים).

כל מי שאצלנו טוען אחרת - או שהוא טועה, או משקר או טיפש.

יש רצון משותף מצד כולם. הבעיה שבמרומי יציע הכבוד יושב ראיס אחד, שפעם היה מתולתל והיום מקריח וממשיך לצחוק על כולם.

יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:48:43  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אהוד788

ציטוט:

מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים. אני פשוט כועס עכשיו. מאד.

אתה אולי אדם מבוגר, פרשן כלכלי מכובד, אבל אתה אידיוט. 

איזה דיבור מגעיל ...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  18:50:33  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אהוד788

גם אני ישבתי שם. העוינות היא סמלית ונחלת מעטים. במעגל השיחה בסוף השחק כולם רק אמרו כמה הם מתים שנחזור ונקח את הקבוצה. יש הרבה כאב, אבל לא שנאה. ובעיקר רצון לסיים את תקופת שתי הקבוצות.

זה כבר לגמרי לא תלוי בהם. כל הדיאלוג הוא מעל הראש שלהם כי גמיש לא סופר אותם. כרגע יש לו משימה להוציא את סאסי עם מקסימום נכסים אחרי איחוד, ולייצר מצג שווא בעניין החובות, ומצד שני להוציא את ברקת אדוניו כ"אדריכל האיחוד". בתוך הסמטוחה הזאת אנחנו צריכים לתמרן כדי להפסיק את הפילוג אבל לא להרוס את מה שיש.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:02:37  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים.

כמה ילדותי אתה שאלוהים יעזור לי.
אגב אם מה שפותר לך את הבעיה זה לקרוא לקבוצה ס.א.ד.ר אז להזכירך אותה קבוצה באותה בעלות הפסידה לרעננה אז למה בכלל היית צריך את הנקמה?או שמא אז זכותה הייתה להיקרא הפועל י-ם רק בגלל שהוד מעלתו מר טמקין היה ביציע.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-17/05/2013 19:04:02
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:09:13  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. הם שחקו כאילו שהדבר לא נוגע להם.
ב. ההתרשמות שלי מהשירים הוא שהחלק המעודד היה של אנשים שרגילים למשחקי קטמון, אבל אני מודה שאני מוטה בעניין זה ויכול להיות שאני טועה.
ג. ראיתי את כל המשחק וקיוותי שיכניסו לחארות חמישיה.
ד. אני כועס מאד.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:39:22  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סטטוס מהפייסבוק של העמוד הרישמי של יפו :
"מסתמן: מממצאים מחשידים שנתגלו בחקירה סמויה שהתנהלה לגבי משחק האחרון בין קטמון ללוד,
יובילו לקיום משחק הכרעה על העלייה לליגה הלאומית."

????
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:40:46  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יש רצון משותף מצד כולם. הבעיה שבמרומי יציע הכבוד יושב ראיס אחד, שפעם היה מתולתל והיום מקריח וממשיך לצחוק על כולם.
יאללה הפועל.

הבעיה שבשני הייציעים יושבים שני ראיסים ושניהם לא רוצים איחוד.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:14:34  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

נכנסתי באמצע לשידור. אולי פספסתי משהו, אבל לא נראה שיש בכלל אוהדים מעודדים להפועל. זה עצוב, כי לפחות האוהדים הוותיקים חוו את הגסיסה האיטית הזו, וזה עצוב כי בסופו של דבר יהיה איחוד, או יזום או, כמו שנראה עכשיו, חיבור בין האוהדים אחרי שסאדר תקרוס ותיעלם כמו מכבי יפו.

פספסת כנראה .
כי אני ראיתי את כל המשחק והיה עידוד מצוין .ולגבי הציטוטים "בסופו של דבר יהיה איחוד" "סאדר תקרוס" (אני שומע את זה כבר 6 שנים ) זה לטמון ראש בחול ולהתעלם מהמציאות שנוצרה. כי אם לא כאן ועכשיו אז כבר לא יהיה.בטח ובטח אחרי ששתי הקבוצות ישחקו האחת נגד השניה.
מפה כבר אין דרך חזרה.

עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:21:10  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יאללה הפועל.

יסביר כבודו על מי הוא מדבר? בכל האותיות של השמות. למה לו להסתפק ברמזים? ובדרך, אם כבודו רוצה כך כך איחוד, יועיל נא להמציא ארבעה מיליון שקל שלדעתו קל להשיג, כדי לממן את הישיבה המשותפת של "שני הראיסים" כהגדרתו. ואם בינתו של כבודו לא משגת כדי להמציא את הכספים, יועיל נא להגיד לנו מה עלינו לעשות במצב זה?
כי מה לעשות, ראיס אחד הביא אותנו להקים את הפועל קטמון ירושלים, וה"ראיס" השני הביא אותנו, עם אנשים אחרים, לליגה לאומית לאחר משחק עלייה עם 6000 איש.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

shmenz shmenz מנותק

5 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:29:11  הצג פרופיל שלח ל- shmenz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יאללה הפועל.

יסביר כבודו על מי הוא מדבר? בכל האותיות של השמות. למה לו להסתפק ברמזים? ובדרך, אם כבודו רוצה כך כך איחוד, יועיל נא להמציא ארבעה מיליון שקל שלדעתו קל להשיג, כדי לממן את הישיבה המשותפת של "שני הראיסים" כהגדרתו. ואם בינתו של כבודו לא משגת כדי להמציא את הכספים, יועיל נא להגיד לנו מה עלינו לעשות במצב זה?
כי מה לעשות, ראיס אחד הביא אותנו להקים את הפועל קטמון ירושלים, וה"ראיס" השני הביא אותנו, עם אנשים אחרים, לליגה לאומית לאחר משחק עלייה עם 6000 איש.

אל תבנה על כבודו, הוא אפילו לא מוכן לשים 1000 ש"ח להיות חבר עמותה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם ברוכים הבאים ללאומית נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07