משתמש |
איחוד  |
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 08:33:46
|
יש \ אין \..... עדכונים מישהו משהו ?
|
|
mookie
181 הודעות |
|
redlion
13 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 10:40:52
|
קראתי איפשהו שפוצץ המשא ומתן בגלל החובות של סאסי |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 10:50:19
|
הבן אדם הזה, אין לו סוף , העיקר שהוא מתרברב שהוא הבעלים של קבוצת כדורגל כאשר בפועל כבר כמה שנים הוא לא משלם כלום, אז לא פלא שהחובות הראשוניים שדיברו עליהם עמדו על 14-15 מ' ש"ח .
בכל אופן תודה על ההתייחסות ועל התשובות, היה נדמה שיש כאן איזה שקט בהסכמה מצד חלק מהנוגעים בדבר .
|
 |
|
hapoel is 1 of a kind
13 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 11:10:25
|
לא צריך איחוד, בינתיים אנחנו הקבוצה האדומה והיחידה בעיר של מפשלת.... |
 |
|
יאיר האדום
25 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 12:32:52
|
אני אתך לגמרי. |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 19:13:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי hapoel is 1 of a kind
לא צריך איחוד, בינתיים אנחנו הקבוצה האדומה והיחידה בעיר של מפשלת....
לא צריך איחוד תגיד לאחותך. בטח עם סיבה כזו מטומטמת. |
נערך על ידי - משה גרטל לעולם ב-17/05/2013 19:15:00 |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 19:46:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
לא צריך איחוד תגיד לאחותך. בטח עם סיבה כזו מטומטמת.
משה גרטל -אין צורך לכעוס עד כדי כך על השניים מעליך.דעתם אמנם מעצבנת ומעציבה אבל זה מה שהם חושבים ולפחות מדברים ישיר,זה עדיף פי כמה על דיבור רק כדי שינעם לאוזניים |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-17/05/2013 19:50:45 |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 20:07:58
|
לפי שעה אני נוקט מדיניות של נחכה ונראה, כי לא בא לי לחזות באוהדי קטמון רבים איש עם רעהו בגלל ה"איחוד", שהוא בינתיים מהות מופשטת ולא מעשית. בלי שום קשר, חלילה, חזרתי למקורות, כלומר לדרויאנוב: יהודי יצא מבית הכנסת בעיירה קטנה בפולין ושמע דרשה מהרב (הציוני) על כך שבעזרת המשיח כל היהודים יעלו לארץ ישראל. הוא הגיע לביתו אחוז בעתה וסיפר על כך לאשתו. המשיח יבוא, כך אמר הרב, ויעלה את כולנו לארץ הבחירה. הרגיעה אותו האישה: "אל תדאג, בעלי, צדיקים יבואו ולא יתנו למשיח להיכנס לעיירה שלנו". מסקנות? נמשל? אין לי |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 20:19:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
לא צריך איחוד תגיד לאחותך. בטח עם סיבה כזו מטומטמת.
משה גרטל -אין צורך לכעוס עד כדי כך על השניים מעליך.דעתם אמנם מעצבנת ומעציבה אבל זה מה שהם חושבים ולפחות מדברים ישיר,זה עדיף פי כמה על דיבור רק כדי שינעם לאוזניים
קלי, מבין אותך, אבל ודאי שאכעס. מה זו הסיבה המטומטמת הזאת? מה הקמנו את הקבוצה כי נמאס לנו מהפסדים או "פאשלות". ואין דבר כזה "לא צריך איחוד", המטרה הראשונה הייתה לחזור להפועל ירושלים נקייה אז אין דבר כזה "לא צריך". אפשר כמובן לחשוב שאי אפשר להתאחד בגלל חובות וכו', אתווכח על זה, אבל זו טענה לגיטימית.
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 17/05/2013 : 20:37:05
|
נכון לעכשיו נראה שסאסי לא ממהר להחזיר את המפתחות, וכל הדיון על איחוד אינו רלבנטי. גם אם וכשיחזיר המפתחות, לא ברור מה גובה החובות של הפועל ולפי הפרסומים האחרונים בעניין נראה שהם מסתכמים לסכום של לפחות 5.5 מיליון ש"ח, ויתכן שהסכום גבוה בהרבה. אני חושב שבמצב זה אין הרבה יתרונות באיחוד מעבר לפן הסנטימנטלי. אל לנו לתת לפן זה להשפיע על ההחלטה בעניין האיחוד, היות וכל החלטה שכזו צריכה להיות על בסיס רציונלי בלבד, ואסור שפן אמוציונלי כלשהו ישפיע על ההחלטה. האם מישהו מתומכי האיחוד מוכן לפרט מהן התועלות שיצמחו לדעתו מאיחוד? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 10:27:09
|
בשורה התחתונה יש קבוצת אוהדי קטמון שלא ממש רוצים איחוד והתנאים לא רלוונטים. אני מאד מבין את האוהדים הללו. הם התאהבו בקבוצת אוהדים וכל הדברים הנפלאים שקטמון חידשו לכדורגל הישראלי. לא כולם גדלו על סינגל ואסייאג. עבורם חובות זה תירוץ מצוין לא להכנס לאיחוד. אין לי מושג כמה מהם שייכים לקבוצה זו מתוך ה5000 שהגיעו למשחק האחרון. יש גם קבוצה שמאד מתגעגעת לחזור הבייתה. הם רוצים איחוד וכל מכשול בדרך ניתן להסיר. אינני יודע כמה הם היו בטדי במשחק האחרון, אני מודה שאני אחד מהם. יכול להיות שיש כאן הפשטה מוגזמת ויש עוד כל מיני כאלו שבאמצע שעבורם זה באמת עניין של מחיר. אבל אם סאסי באמת בדרך החוצה, אז מי שבאמת רוצה איחוד ימצא את הדרך לעזור לסאסי לעשות עוד צעד. מי שלא רוצה אז שום תנאי לא מספיק טוב. ביום שבת לא נדע כמה מאוהדי קטמון שייכים לכל קבוצה, אבל לפחות נדע כמה מבעלי המניות שייכים לכל קבוצה. בכל מקרה, אם סאסי עוזב את סאדר, אז גם אם לא יהיה איחוד אני אצטרך לחזור הבייתה. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 10:47:03
|
חברים בואו נשמור על לשון נקייה, ונכבד דעתם של אחרים גם אם היא לא תואמת לשלנו. אם אנחנו רוצים משהו אחר וחדש זה צריך לבוא גם בתרבות דיון. תודה לכם!!! |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 10:52:17
|
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות |
ירון |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 11:14:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות
|
 |
|
galkup
93 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 11:24:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות
חבל להפוך את הדיון לטכנוקרטי. קודם אומרים מה רוצים, אחרי זה אומרים איך מתמודדים עם זה. יכול להיות שאי אפשר להתמודד עם זה, אבל להגיד שמי שלא מבין את היום יום של ניהול קבוצת כדורגל לא יכול באמת להגיד מה צריכה להיות הדרך שלה, זה בעייתי. אם יש דברים שאתה חושב ששאר חברי העמותה/אוהדים צריכים להיות שותפים או מודעים להם, תפדל, אני אשמח. |
 |
|
איחוד  |
|