פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איחוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איחוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם איחוד נושא הבא
עמוד: מתוך 2

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  08:33:46  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש \ אין \..... עדכונים מישהו משהו ?

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  10:40:07  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2642872

אלה ההנפצות, נחכה לעידכונים רשמיים.
עבור לתחילת הדף

redlion redlion מנותק

13 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  10:40:52  הצג פרופיל שלח ל- redlion הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראתי איפשהו שפוצץ המשא ומתן בגלל החובות של סאסי
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  10:50:19  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבן אדם הזה, אין לו סוף , העיקר שהוא מתרברב שהוא הבעלים של קבוצת כדורגל כאשר בפועל כבר כמה שנים הוא לא משלם כלום, אז לא פלא שהחובות הראשוניים שדיברו עליהם עמדו על 14-15 מ' ש"ח .

בכל אופן תודה על ההתייחסות ועל התשובות, היה נדמה שיש כאן איזה שקט בהסכמה מצד חלק מהנוגעים בדבר .
עבור לתחילת הדף

hapoel is 1 of a kind hapoel is 1 of a kind מנותק

13 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  11:10:25  הצג פרופיל שלח ל- hapoel is 1 of a kind הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך איחוד,
בינתיים אנחנו הקבוצה האדומה והיחידה בעיר של מפשלת....
עבור לתחילת הדף

יאיר האדום יאיר האדום מנותק

25 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  12:32:52  הצג פרופיל שלח ל- יאיר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אתך לגמרי.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:13:41  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי hapoel is 1 of a kind

לא צריך איחוד,

לא צריך איחוד תגיד לאחותך. בטח עם סיבה כזו מטומטמת.

נערך על ידי - משה גרטל לעולם ב-17/05/2013 19:15:00
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  19:46:14  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:

לא צריך איחוד,

משה גרטל -אין צורך לכעוס עד כדי כך על השניים מעליך.דעתם אמנם מעצבנת ומעציבה אבל זה מה שהם חושבים ולפחות מדברים ישיר,זה עדיף פי כמה על דיבור רק כדי שינעם לאוזניים

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-17/05/2013 19:50:45
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:07:58  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי שעה אני נוקט מדיניות של נחכה ונראה, כי לא בא לי לחזות באוהדי קטמון רבים איש עם רעהו בגלל ה"איחוד", שהוא בינתיים מהות מופשטת ולא מעשית.
בלי שום קשר, חלילה, חזרתי למקורות, כלומר לדרויאנוב: יהודי יצא מבית הכנסת בעיירה קטנה בפולין ושמע דרשה מהרב (הציוני) על כך שבעזרת המשיח כל היהודים יעלו לארץ ישראל. הוא הגיע לביתו אחוז בעתה וסיפר על כך לאשתו. המשיח יבוא, כך אמר הרב, ויעלה את כולנו לארץ הבחירה. הרגיעה אותו האישה: "אל תדאג, בעלי, צדיקים יבואו ולא יתנו למשיח להיכנס לעיירה שלנו". מסקנות? נמשל? אין לי
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:19:42  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:

לא צריך איחוד,

משה גרטל -אין צורך לכעוס עד כדי כך על השניים מעליך.דעתם אמנם מעצבנת ומעציבה אבל זה מה שהם חושבים ולפחות מדברים ישיר,זה עדיף פי כמה על דיבור רק כדי שינעם לאוזניים

קלי, מבין אותך, אבל ודאי שאכעס. מה זו הסיבה המטומטמת הזאת? מה הקמנו את הקבוצה כי נמאס לנו מהפסדים או "פאשלות". ואין דבר כזה "לא צריך איחוד", המטרה הראשונה הייתה לחזור להפועל ירושלים נקייה אז אין דבר כזה "לא צריך". אפשר כמובן לחשוב שאי אפשר להתאחד בגלל חובות וכו', אתווכח על זה, אבל זו טענה לגיטימית.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 17/05/2013 :  20:37:05  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון לעכשיו נראה שסאסי לא ממהר להחזיר את המפתחות, וכל הדיון על איחוד אינו רלבנטי. גם אם וכשיחזיר המפתחות, לא ברור מה גובה החובות של הפועל ולפי הפרסומים האחרונים בעניין נראה שהם מסתכמים לסכום של לפחות 5.5 מיליון ש"ח, ויתכן שהסכום גבוה בהרבה.
אני חושב שבמצב זה אין הרבה יתרונות באיחוד מעבר לפן הסנטימנטלי.
אל לנו לתת לפן זה להשפיע על ההחלטה בעניין האיחוד, היות וכל החלטה שכזו צריכה להיות על בסיס רציונלי בלבד, ואסור שפן אמוציונלי כלשהו ישפיע על ההחלטה.
האם מישהו מתומכי האיחוד מוכן לפרט מהן התועלות שיצמחו לדעתו מאיחוד?

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 18/05/2013 :  10:27:09  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשורה התחתונה יש קבוצת אוהדי קטמון שלא ממש רוצים איחוד והתנאים לא רלוונטים. אני מאד מבין את האוהדים הללו. הם התאהבו בקבוצת אוהדים וכל הדברים הנפלאים שקטמון חידשו לכדורגל הישראלי. לא כולם גדלו על סינגל ואסייאג. עבורם חובות זה תירוץ מצוין לא להכנס לאיחוד. אין לי מושג כמה מהם שייכים לקבוצה זו מתוך ה5000 שהגיעו למשחק האחרון.
יש גם קבוצה שמאד מתגעגעת לחזור הבייתה. הם רוצים איחוד וכל מכשול בדרך ניתן להסיר. אינני יודע כמה הם היו בטדי במשחק האחרון, אני מודה שאני אחד מהם.
יכול להיות שיש כאן הפשטה מוגזמת ויש עוד כל מיני כאלו שבאמצע שעבורם זה באמת עניין של מחיר. אבל אם סאסי באמת בדרך החוצה, אז מי שבאמת רוצה איחוד ימצא את הדרך לעזור לסאסי לעשות עוד צעד. מי שלא רוצה אז שום תנאי לא מספיק טוב. ביום שבת לא נדע כמה מאוהדי קטמון שייכים לכל קבוצה, אבל לפחות נדע כמה מבעלי המניות שייכים לכל קבוצה.
בכל מקרה, אם סאסי עוזב את סאדר, אז גם אם לא יהיה איחוד אני אצטרך לחזור הבייתה.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 18/05/2013 :  10:47:03  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים בואו נשמור על לשון נקייה, ונכבד דעתם של אחרים גם אם היא לא תואמת לשלנו. אם אנחנו רוצים משהו אחר וחדש זה צריך לבוא גם בתרבות דיון. תודה לכם!!!
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 18/05/2013 :  10:52:17  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל
בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות

ירון
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 18/05/2013 :  11:14:01  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל

עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 18/05/2013 :  11:24:40  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

חבל להפוך את הדיון לטכנוקרטי.
קודם אומרים מה רוצים, אחרי זה אומרים איך מתמודדים עם זה.
יכול להיות שאי אפשר להתמודד עם זה, אבל להגיד שמי שלא מבין את היום יום של ניהול קבוצת כדורגל לא יכול באמת להגיד מה צריכה להיות הדרך שלה, זה בעייתי.
אם יש דברים שאתה חושב ששאר חברי העמותה/אוהדים צריכים להיות שותפים או מודעים להם, תפדל, אני אשמח.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם איחוד נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07