משתמש |
משחקי אימון |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/08/2012 : 13:35:11
|
הסתיים 1-3 עם שער של מולכו בסיום. כרגיל נשמח לקבל דיווחים מהמגרש: הרכב, טקטיקה, מצטיינים, וכו׳. תודה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/08/2012 : 15:17:10
|
הערות בתמצית: במחצית הראשונה משחק התקפה לא תכליתי של קטמון. אחד השיאים החמצה מרחבת החמש שעליה ניתן לומר: too close to high. היו כמה מצבי סיכון כאשר מסרו כדור לציון זקן שפרץ מימין והרים לרחבה. הבעייה היתה שפעמים רבות התעלמו ממנו ולא מסרו לו, אחא ניסו להכנס "בכוח" דרך המרכז. בעייה נוספת - כאשר ציון למעלה העמדה שלו בהגנה פרוצה. בולטים: סמיר ["שד משחת"] עד שהוחלף ואלעד יונה במחצית השנייה שהכניס הרבה מהירות והתקפיות למשחק של קטמון. גם חי אטיאס בלט לטובה, אם כי שיחק מעט דקות.
לגבי ההגנה - זה דיון לפורום הסגור, כדי שלא תהייה הדלפות חסרות אחריות |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/08/2012 15:18:23 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 19/08/2012 : 00:08:55
|
לא הבנתי. מי בישל את השלישי? סולומון בראון או יאן? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 19/08/2012 : 01:35:35
|
למרות ששיחקנו לגמרי לא רע, אותי מטרידה העובדה שאנו מתאמנים לשחק במגרשים קטנים ואז באים לטדי ומאבדים את הכל. בשנה האחרונה זה היה בעוכרנו. השיטה, העמידה של החשקנים, הטקטיקה שונים לחלוטין במגרשים גדולים ולצורך כך צריך גם את השחקנים המתאמים.
השאלה אם נדע לשחק היטב גם במגרשים גדולים ואם נהפוך את זה ליתרון עבורנו. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/08/2012 : 08:12:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
למרות ששיחקנו לגמרי לא רע, אותי מטרידה העובדה שאנו מתאמנים לשחק במגרשים קטנים ואז באים לטדי ומאבדים את הכל. בשנה האחרונה זה היה בעוכרנו. השיטה, העמידה של החשקנים, הטקטיקה שונים לחלוטין במגרשים גדולים ולצורך כך צריך גם את השחקנים המתאמים.
השאלה אם נדע לשחק היטב גם במגרשים גדולים ואם נהפוך את זה ליתרון עבורנו.
אני חושב הפוך: שהבעיה העיקרית שלנו תהיה איך לשחק במגרשים קטנים וגרועים מול קבוצות שמצופפות את ההגנה. לא ששיחקנו טוב בטדי, אבל קשה לומר ששיחקנו טוב יותר במגרשים כמו ערד, כפר שלם, חולון וכו'. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/08/2012 : 08:44:43
|
בטדי הבעייה העיקרית תהיה דווקא בקו האחורי, אזור שלקבוצות היריבות המרחב של טדי יהווה יתרון. מאידך, המרחבים של טדי יהיו דווקא יתרון להתקפה של קטמון שמסתמנת כמאד מהירה, ויהיה לשחקנים מרחב ריצה גדול יותר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/08/2012 : 20:29:12
|
אופס. להפסיד לכפר שלם זה לא סימפטי, אבל מתקבל על הדעת. אבל להפסיד לגבעת זאב? זה כבר קצת פדיחה. אני מקווה שהיו נסיבות מקלות עליהן בודאי נשמע בדיווח של ותיק. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/08/2012 : 20:53:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אופס. להפסיד לכפר שלם זה לא סימפטי, אבל מתקבל על הדעת. אבל להפסיד לגבעת זאב? זה כבר קצת פדיחה. אני מקווה שהיו נסיבות מקלות עליהן בודאי נשמע בדיווח של ותיק.
שום נסיבות מקילות. משחק בינוני מינוס, חסר תכלית (במיוחד במחצית השנייה). מסוג המשחקים עליהם נאמר סייג לחכמה - שתיקה. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 20/08/2012 : 21:03:16
|
הפועל פתחה בהרכב הבא: עמית שמש זקן, אבולעפיה, ג'וני, סהר בן חמו עוז, חי אטיאס, פוגלמן, סמיר שי אהרון ועידן שמש
משחק במגרש קטן וצפוף הפועל לא שיחקה טוב. גבעת זאב הסתגרה בהגנה ויצאה למתפרצות קטלניות שחשפו חורים ענקיים בהגנתנו הרעועה. חייבים בלם גדול חזק מהיר וחכם. השוויון של קטמון הגיע משילוב יפה בהתקפה בין שי לעידן שמש שנראה טוב בדקות האלה.. השילוב הטוב בינהם לא ארך זמן רב. בכלל משחק לא טוב של שי שנראה לא בפוקוס. במחצית השנייה נכנסו המחליפים: סלומון בראון, אלעד יונה, איסלאם ועוד כמה שבטח שכחתי אולי בגלל שהם לא עשו שום דבר מעניין. נקווה שמחנה האימון יעזור ויחבר את הקבוצה. למרות היכולת אני אופטימי.. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/08/2012 : 22:43:41
|
כולה משחק אימון. ממש לא סיבה להתרגש. בטח לא להגדיר את זה כ"פאדיחה". וגם לא ממש היה צריך את המשחק הזה כדי לדעת שצריך עוד בלם טוב. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 21/08/2012 : 00:32:53
|
יש חשיבות גם למשחקי אימון. הם בונים בטחון להמשך ומשדרים לאוהדים על איתות כוונות לעונה הבאה. בדרך חזרה תפסתי טרמפ עם אוהד שאמר אחרי המשחק שהוא לא מתכוונן להשריע ולעקוב אחרי קטמון השנה וחבל על הכסף כמובן שדעתו יעולה להשתנות אבל עדיין.
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/08/2012 : 07:41:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כולה משחק אימון. ממש לא סיבה להתרגש. בטח לא להגדיר את זה כ"פאדיחה". וגם לא ממש היה צריך את המשחק הזה כדי לדעת שצריך עוד בלם טוב.
ברור שהתוצאה לא פאדיחה, זה הצורה. פשוט 3 שבועות לפתיחת העונה וההגנה לא שיחקה ביחד. והגנה זה תיאום. אז לא מתרגשים ומחכים לבלם טוב, אבל אי אפשר לבטל חששות ואבחנות של אנשים גם ם אין בהם 100 דיוק. |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 21/08/2012 : 09:15:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
יש חשיבות גם למשחקי אימון. הם בונים בטחון להמשך ומשדרים לאוהדים על איתות כוונות לעונה הבאה. בדרך חזרה תפסתי טרמפ עם אוהד שאמר אחרי המשחק שהוא לא מתכוונן להשריע ולעקוב אחרי קטמון השנה וחבל על הכסף כמובן שדעתו יעולה להשתנות אבל עדיין.
אוי ואבוי עם אוהד מחליט להיות חבר עמותה לפי משחק אימון. מקווה שידעת לומר לו שבעלות על קבוצה היא הרבה יותר מזה, זה עקרון שאומר שהקבוצה היא שלך ובאחריותך ויהי מה. אני מניח שגם זרקת לו מילה על כך שקשה להשקיע בקבוצה שחלק מהבעלים שלה לא שם את הכסף שלושה שבועות לפני פתיחת העונה. הבעלים הפוטנציאליים כאן מעמיד את הקבוצה שלו (אולי) במבחן אם ישקיע (1000 שקל) או לא לפי משחק אימון רנדומלי?! דווקא חשבתי שהוא יגיד לך "הקבוצה שלי צריכה חיזוק, אשקיע השנה 2000 ש"ח במקום 1000 ש"ח כדי שיוכלו להביא בלם טוב". יותר הגיוני, לא? |
|
|
משחקי אימון |
|