פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קשור ולא קשור - עדי גורדון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קשור ולא קשור - עדי גורדון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קשור ולא קשור - עדי גורדון נושא הבא  

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 04/09/2012 :  15:34:35  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרבה אנשים רואים בעדי גורדון כ"חלק מהוויה של קטמון עוד לפני שהייתה קטמון" (אם אני מלצטט את קלי, נדמה לי)

בכל מקרה אני בטוח שהאיש הזה יקר פה לרבים, אז רק שתדעו שאבי היקר
(שי דורון, אוהד הפועל מאז שהוא זוכר את עצמו), הולך לראיין בתוכנית הרדיו שלו ברדיו ירושלים(חיות לילה), את האיש והאגדה, עדי גורדון, בראיון ראשון מזה שנים.
אתם מזומנים להאזין ולהפיץ את הבשורה - התוכנית מתחילה ב22:00, הראיון אמור להיות יחסית בהתחלת התוכנית- ברדיו ירושלים 101 FM.

יאללה הפועל ומקווה שזה נוגע למישהו...

הפטיש המגל והערק שאזל

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/09/2012 :  20:27:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדני קליין ואוהדיו כנראה כדאי לשמור מרחק מהראיון הזה...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 04/09/2012 :  20:28:03  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו-מישהו מצטט אותי ולא בתוך דיון למטרות ויכוח.רגע שיא וזמן מעולה לפרישה

אין ולא יהיה (אם כי שי אהרון נותן פייט לא רע) דמות ספורטיבית שגרמה לי כ"כ הרבה ריגוש ,הנאה,חיבור והזדהות שאינם קשורים למגרש ולתוצאות(לא סותר שעל אף זאת עדי אחראי לרוב הישגיה הספורטיביים של הפועל) ושפשוט אהבתי .

אני אקשיב בשמחה לראיון ,רק שאאחל לאביך שיצליח יותר מאנשי גל"צ רסקין וישראל,י שניסו ללא הצלחה לראיין אותו לפני כשנתיים.ניכר היה בראיון אז שעדי ממש מנותק מכל עולם הספורט והכדורסל ושהוא עמוק "ברוחניות" ודי מסתכל בציניות וגיחוך לעולם הזה שהוא היה חלק ממנו(כמו איזה חוזר בתשובה רק בצורה חילונית).

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קשור ולא קשור - עדי גורדון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07