משתמש |
משחקי אימון |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/08/2012 : 11:25:07
|
אני חושב בדיוק הפוך ממך. מכיוון שהבונקר והמשחק הטקטי הוא כל כך אינהרנטי בקבוצה וחלק בלתי נפרד מהDNA שלה, אין ממש צורך לתרגל אותו במשחקי האימון. הרבה יותר חשוב לתרגל את החלקים הבעייתים בקבוצה, כלומר משחק ההתקפה. איך נוכל לעקוץ אם לא נתרגל הבקעת שערים? |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 04/08/2012 : 18:31:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
פרטים על המשחק יתקבלו בברכה
2 הסנט שלי: דבר ראשון חדרה לא נראו קבוצה רצינית, רואים שה תחילת האימונים ושתי הקבוצות עדיין לא לגמרי מתאומות,אבל ניכר שהם קבוצה די חלשה, הפועל שלטו במשחק לכל אורכו, ולמעט כמה מתפרצות ואיזה שתי הזדמנויות, הם כמעט ולא עברו את החצי. ובכל זאת כמה הבחנות לדעתי האישית בלבד: -סמיר עבד-אל חי היה מעולה, כמו ג'רי רק עם מוח,לא מפחד, מתקל חזק, התיאום שלו עם פוגלמן גם היה טוב, כשאחד עלה שני נשאר, נקווה שימשיך כך. - חי אטיאס נראה טוב, מסירות חכמות, ובעיקר הרבה תנועה. - עידן שמש מהיר, ושילוב שלו עם שי נראה מבטיח, שי מצא אותו בכמה מסירות חכמות, שלטענת השופט בלי הקוונים היו נבדל,בקהל חשבו אחרת, בכל מקרה נראה שהוא קצת חלוד, לא חד לגמרי, נקווה שזה יעבור לו. -מולכו נכנס כמחליף ושיחק באגף ימין, בהחלט מהיר, וגם הבקיע גול יפה ממסירה גאונית של לא זוכר מי, סה"כ נראה סבבה. -סלומון בראון נראה סבבה, שליטה טובה בכדור, משחק עם הרבה התלהבות ורצינות, יש מצב למאמי חדש לקהל (אפרופו, יאן עלה ושיחק כחלוץ וכמעט גם הבקיע), והוא גם משחק עם חם צוואר במקום כיפה. -איסלאם עלה כמחליף והיה מעולה, פוגלמן פתח והיה מעולה. -לאביעד דנן יש הרמות טובות, והוא בכלל נראה סבבה, סוגר טוב וחכם. -ג'וני שיחק בלם והיה לא רע בכלל, הסבתו של אבולעפיה לבלם נראה כאילו עושה לו רק טוב, משחק באחריות, לא מפחד מאף אחד, נראה טוב. -נבחנים: שניים שצדו את עיני במיוחד: אלעד יונה, ששיחק חכם ונתן כמה מסירות טובות...הבנתי שרוצים אותו אבל הוא מסובך עם המועדון הקודם שלו (אחת מהקבוצות הצהובות בפריפריה, לא זוכר איזה), ועוד אחד מספר 4, שאפילו אורי לא ידע את שמו, מגן ימני שנבחן, והיה ממש מעולה: בנוי טוב, מהיר , בכושר טוב עולה ויורד את המגרש ונתן סגירה ממש טובה של האגף. -השוער המחליף (שכחתי את שמו) נתן שתי הצלות ענקיות. -יוני קים לא נתקל בהרבה הזדמנויות להוכיח את עצמו, פשוט כמעט ולא היו התקפות רציניות לחדרה, אין לי חוות דעת מגובשת.
ברור שזה רק משחק אימון ולא אחרי הרבה זמן של אימונים, ואני בטוח לא גאון כדורגל, אבל אני חושב שהצלחתי ללכוד את הלך רוח של הקהל במשחק. מקווה שזה מסכם יפה. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 04/08/2012 : 20:59:13
|
בכל העיר כתבו שעידן שמש נפצע באחד מהאימונים השבוע . מדאיג מאוד . |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/08/2012 : 21:08:05
|
תודה על העידכון, בהחלט מעניין. אלעד יונה שייך למעלה אדומים. מעולם לא נראה לי כשחקן ליגה א' אבל מה אני מבין? והאמת שמאז שאולי בלולו לא היה לנו דוגמן. לפי המקומונים, השוער המחליף הוא רותם ידגר והוא לא הרשים באימונים. שוב, לפי המקומונים.
|
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 04/08/2012 : 21:57:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42 2 הסנט שלי: דבר ראשון חדרה לא נראו קבוצה רצינית, רואים שה תחילת האימונים ושתי הקבוצות עדיין לא לגמרי מתאומות,אבל ניכר שהם קבוצה די חלשה, הפועל שלטו במשחק לכל אורכו, ולמעט כמה מתפרצות ואיזה שתי הזדמנויות, הם כמעט ולא עברו את החצי. ובכל זאת כמה הבחנות לדעתי האישית בלבד: -סמיר עבד-אל חי היה מעולה, כמו ג'רי רק עם מוח,לא מפחד, מתקל חזק, התיאום שלו עם פוגלמן גם היה טוב, כשאחד עלה שני נשאר, נקווה שימשיך כך. - חי אטיאס נראה טוב, מסירות חכמות, ובעיקר הרבה תנועה. - עידן שמש מהיר, ושילוב שלו עם שי נראה מבטיח, שי מצא אותו בכמה מסירות חכמות, שלטענת השופט בלי הקוונים היו נבדל,בקהל חשבו אחרת, בכל מקרה נראה שהוא קצת חלוד, לא חד לגמרי, נקווה שזה יעבור לו. -מולכו נכנס כמחליף ושיחק באגף ימין, בהחלט מהיר, וגם הבקיע גול יפה ממסירה גאונית של לא זוכר מי, סה"כ נראה סבבה. -סלומון בראון נראה סבבה, שליטה טובה בכדור, משחק עם הרבה התלהבות ורצינות, יש מצב למאמי חדש לקהל (אפרופו, יאן עלה ושיחק כחלוץ וכמעט גם הבקיע), והוא גם משחק עם חם צוואר במקום כיפה. -איסלאם עלה כמחליף והיה מעולה, פוגלמן פתח והיה מעולה. -לאביעד דנן יש הרמות טובות, והוא בכלל נראה סבבה, סוגר טוב וחכם. -ג'וני שיחק בלם והיה לא רע בכלל, הסבתו של אבולעפיה לבלם נראה כאילו עושה לו רק טוב, משחק באחריות, לא מפחד מאף אחד, נראה טוב. -נבחנים: שניים שצדו את עיני במיוחד: אלעד יונה, ששיחק חכם ונתן כמה מסירות טובות...הבנתי שרוצים אותו אבל הוא מסובך עם המועדון הקודם שלו (אחת מהקבוצות הצהובות בפריפריה, לא זוכר איזה), ועוד אחד מספר 4, שאפילו אורי לא ידע את שמו, מגן ימני שנבחן, והיה ממש מעולה: בנוי טוב, מהיר , בכושר טוב עולה ויורד את המגרש ונתן סגירה ממש טובה של האגף. -השוער המחליף (שכחתי את שמו) נתן שתי הצלות ענקיות. -יוני קים לא נתקל בהרבה הזדמנויות להוכיח את עצמו, פשוט כמעט ולא היו התקפות רציניות לחדרה, אין לי חוות דעת מגובשת.
ברור שזה רק משחק אימון ולא אחרי הרבה זמן של אימונים, ואני בטוח לא גאון כדורגל, אבל אני חושב שהצלחתי ללכוד את הלך רוח של הקהל במשחק. מקווה שזה מסכם יפה.
אחלה סיכום, טל. יש לי תחושה שעוד אספר לנכדיי שחזרת אתנו לי-ם.
עוד כמה גרושים שלי: - ניכר שזה משחק ראשון. ניתן היה להתרשם בעיקר מהכשרון הגולמי בקישור ובהתקפה, ופחות מעבודת ההגנה, שדורשת הרבה יותר תיאום. - המגן השמאלי דנן הרשים בכמה הרמות יפות מהאגף. הגיע הזמן לראות כאלה אצלנו. - השער של עוז החל מהרמת קרן טובה של אטיאס. נראה שזה תפקיד קבוע שלו. - בשליש הראשון ראינו (סוג של) הרכבים ראשונים של שתי הקבוצות. היה לנו יתרון, אך ההתקפה שלהם הצליחה להביך אותנו מדי פעם. ההרכב השני והשלישי של חדרה הרבה יותר חלש משלנו, מן הסתם בגלל שלמועדונים יש מטרות שונות מאד השנה, ובשליש השלישי הם בקושי עברו את החצי. - לא היו קוונים, לכן החלטות הנבדל היו יותר דומות להגרלת הלוטו מאשר למציאות. שער ראשון של שי היה מנבדל ברור, מאידך היו לפחות 2 נבדלים שחטפנו ולא הגיעו לנו. אבל זה באמת משני. - להורים של פוגלמן שלום. הופיעו בהרכב מלא. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 05/08/2012 : 23:41:40
|
תודה על הגרושים והסנטים. ממש עושה חשק! |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/08/2012 : 19:37:48
|
האם זה שהטוויטר לא עודכן מאז שנכתב שכפר שלם מובילה עלינו 0-1 בדקה העשירית אומר שכך זה גם הסתיים? |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 13/08/2012 : 19:49:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
האם זה שהטוויטר לא עודכן מאז שנכתב שכפר שלם מובילה עלינו 0-1 בדקה העשירית אומר שכך זה גם הסתיים?
אכן כך |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/08/2012 : 20:04:13
|
הבונקר הזה הורג אותנו. אני קורא לפטר את המאמן ולהחזיר את ליאור. או את מירו. או ״דרים טים״ של ליאור כמאמן ומירו כמנג׳ר. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/08/2012 : 21:27:55
|
אז אכן המשחק הסתיים בתוצאה הפורמאלית שבה בני הכפר ניצחו את שכונת קטמון 1:0. אולם, לפי המונחים המעודכנים שהונחלו על ידי חברי משלחת ישראל למשחקים האולימפיים בלונדון, אזי התוצאה המעשית של המשחק היתה כמעט 3-4 לקטמון ו- 1 לבני הכפר. מהבחינה המקצועית טוב מאד שהתוצאה היא לא הכמעט שלעיל, כיון שבמהלך המשחק נחשפו ליקויים וכשלים כאלה ואחרים, וסביר להניח שהצוות המקצועי ידע לטפל בהם. משחקם של בני הכפר אופיין בכסאח, לפחות במהלך המחצית הראשונה. מבחינת בולטים בקטמון: סמיר עד שהוחלף ובמחצית השנייה אלעד יונה.
והאטרקציה של המשחק: השופט המקומי, שבאמצע המחצית הראשונה הודיע על שביתה עד אשר שחקן קטמון יוצא מן המגרש כיוון ש"כמה אפשר לסבול" [יעני הערות, לא פאולים או דבר דומה]. מאמן השוערים של קטמון החליף אותו, עד אשר השופט המקומי התרצה ושפט עד הסיום. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/08/2012 21:28:53 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/08/2012 : 22:21:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43336
ותיק, המשטח אכן היה כה גרוע? אני מבין מההרכב שפוגלמן שיחק בלם וחזי פנחס מגן שמאלי?
משטח הדשא אכן לא היה מן המשובחים ואתה צודק לגבי העמדות והשחקנים. ואחת ההחמצות הקשות - אחד ה"כמעטים" היה של חזי, אבל ההסבר היחיד להחמצה היה הצבע הלא נכון של נעליו |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
taldo42
106 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/08/2012 : 13:08:38
|
למה אין עידכונים מהרצליה? אמצעי המדיה החברתית מושבתים היום?
עריכה: חוזר בי. רק הטוויטר מושבת. הפייסבוק כן מתעדכן. |
נערך על ידי - רגל עץ ב-17/08/2012 13:12:29 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 17/08/2012 : 13:19:53
|
2-1 לנו ,צמד מהיר של שי .
|
|
|