פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחקי אימון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחקי אימון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחקי אימון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 21/08/2012 :  11:29:44  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מכיר את האוהד.. תפסתי איתו טרמפ במקרה. הדברים הובאו בשם אומרם.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  14:28:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחנו 0-2 בקרית מלאכי, שערים של איסלאם ושל אלעד יונה.
ניתן לוותיק שעה וחצי לחזור הביתה ואז נצפה לדיווח מפורט.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  16:23:38  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה לא קונים לוותיק אייפון? למה צריך תמיד לחכות?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  16:36:03  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

למה לא קונים לוותיק אייפון? למה צריך תמיד לחכות?

אני מתנגד לרכוש בכספי העמותה אייפון או כל מוצר אפל אחר.
אם קונים סמרטפון אז רק אנדרואיד. אחרת אני דורש להחזיר את המניה שלי

ובאותו נושא, מישהו יכול לעדכן מה הסטטוס של אפליקציית קטמון שהיתה אמורה לצאת לקראת העונה?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  16:56:31  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולי נרגש ונפעם מכך שהציבור "מחכה למוצא פי".
באשר לטכנולוגיות תקשורת המבוססות על תאי תקשורת הרי שמבחירה רצונית וחופשית אני "מאותגר יישומים" וטוב לי כך.
ולגבי המשחק:
ראשית הקבוצה שיחקה הרבה יותר טוב מהמשחק ביום שני האחרון בגבעת זאב. המסקנה המדעית המתבקשת היא, כמובן, שהקבוצה משחקת יותר טוב בשעות חום באמצע היום מאשר בשעות אחר הנצהריים והערב המוצלות והקרירות יותר.
עם זאת יש לציין שקרית מלאכי קבוצה חלשה למדי, עם כל המשתמע מכך.
המחצית הראשונה ותחילת השנייה אופיינו בשליטה מוחלטת של שחקני קטמון, עד כדי כך שנשקלה בקרב אוהדי קטמון האפשרות לתת לעמית שמש שמשיה [וואללה איזה משחק מילים], כסא, את המקומונים וגיגית מים כדי להקטין את השעמום שבו היה נתון.
מצידו השני של המגרש השוער המחליף של קרית מלאכי הפגין יכולת די טובה אף שהיכרותו עם שחקני קרית מלאכי היתה חלקית ביותר.
במהלך המחצית השנייה, שחקני קרית מלאכי החמיצו לפחות חמישה מצבי הבקעה בטוחים כאשר עמית שמש תיפקד בהם כשוער אבל לא פחות כשחקן שדה אחרון של ההגנה הקטמונית.
שחקנים שבלטו: ג'וני [נמאס לי כבר לכתוב שהוא משחק טוב, אבל מה לעשות זה מה שהיה] שיחד עם יוסי אבולעפיה שיחקו 90 דקות מלאות. איסלם וסמיר.
הייתי מציין גם את אלעד דנן שחזר אחרי שבועיים של מנוחה בשל פציעה.
ממש לפני סיום המשחק סולומון [ציצית וחם צוואר] בעט בעיטה מדוייקת לזווית הימנית של השער, שמסיבות לא ברורות מבחינה פיזיקלית לא זעזעה את הרשת אלא ניתזה למגרש.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/08/2012 16:57:58
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  17:02:18  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

כולי נרגש ונפעם מכך שהציבור "מחכה למוצא פי".
באשר לטכנולוגיות תקשורת המבוססות על תאי תקשורת הרי שמבחירה רצונית וחופשית אני "מאותגר יישומים" וטוב לי כך.
ולגבי המשחק:
ראשית הקבוצה שיחקה הרבה יותר טוב מהמשחק ביום שני האחרון בגבעת זאב. המסקנה המדעית המתבקשת היא, כמובן, שהקבוצה משחקת יותר טוב בשעות חום באמצע היום מאשר בשעות אחר הנצהריים והערב המוצלות והקרירות יותר.
עם זאת יש לציין שקרית מלאכי קבוצה חלשה למדי, עם כל המשתמע מכך.
המחצית הראשונה ותחילת השנייה אופיינו בשליטה מוחלטת של שחקני קטמון, עד כדי כך שנשקלה בקרב אוהדי קטמון האפשרות לתת לעמית שמש שמשיה [וואללה איזה משחק מילים], כסא, את המקומונים וגיגית מים כדי להקטין את השעמום שבו היה נתון.
מצידו השני של המגרש השוער המחליף של קרית מלאכי הפגין יכולת די טובה אף שהיכרותו עם שחקני קרית מלאכי היתה חלקית ביותר.
במהלך המחצית השנייה, שחקני קרית מלאכי החמיצו לפחות חמישה מצבי הבקעה בטוחים כאשר עמית שמש תיפקד בהם כשוער אבל לא פחות כשחקן שדה אחרון של ההגנה הקטמונית.
שחקנים שבלטו: ג'וני [נמאס לי כבר לכתוב שהוא משחק טוב, אבל מה לעשות זה מה שהיה] שיחד עם יוסי אבולעפיה שיחקו 90 דקות מלאות. איסלם וסמיר.
הייתי מציין גם את אלעד דנן שחזר אחרי שבועיים של מנוחה בשל פציעה.
ממש לפני סיום המשחק סולומון [ציצית וחם צוואר] בעט בעיטה מדוייקת לזווית הימנית של השער, שמסיבות לא ברורות מבחינה פיזיקלית לא זעזעה את הרשת אלא ניתזה למגרש.

תודה לך ותיק.
מה קרה במחצית השנייה שהם הגיעו למצבים? חילופים רבים? רפיון? ככה זה בכדורגל? והבנתי שהשוער שלהם נפצע ושלנו החליף אותו, לא?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  17:07:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

תודה לך ותיק.
מה קרה במחצית השנייה שהם הגיעו למצבים? חילופים רבים? רפיון? ככה זה בכדורגל? והבנתי שהשוער שלהם נפצע ושלנו החליף אותו, לא?

כל התשובות נכונות.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  17:38:33  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני חושב שמה שיאפיין את הליגה הוא מה שקורה עכשיו: אתם תמשיכו לנצח משחקים שבהם מורגש רפיון שלכם ואנחנו נמשיך להפסיד משחקים שאנחנו מצויינים בהם.
אני מעריך שתקנו את הסצנריו.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  17:59:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אני חושב שמה שיאפיין את הליגה הוא מה שקורה עכשיו: אתם תמשיכו לנצח משחקים שבהם מורגש רפיון שלכם ואנחנו נמשיך להפסיד משחקים שאנחנו מצויינים בהם.

מר טוטח הנכבד:
כל אחד ותרחישיו הוא.
לכן: We mind only our own bussiness. So - please mind only yours

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/08/2012 18:00:23
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  18:04:11  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מר טוטח הנכבד:
כל אחד ותרחישיו הוא.
לכן: We mind only our own bussiness. So - please mind only yours

יותר חשוב ותיק, מאחר ואין לנו מושג מה רמתה של קרית מלאכי ואתה צפית בשתי הקבוצות שיפתחו את העונה באצטדיון העירוני בחולון: האם יש לנו סיכוי להפתיע את האנג'לס?
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  18:45:33  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד ותיק שאלה באמת רצינית ובלי חלילה להיכנס לעימות. לעולם אינך מציין את עוז לדוגמא, את ציון זקן, מיקי רנדי, ועוד ... ותמיד גוני סמיר ואלעד יונה בולטים. ככתב הרציני וכמקור רבים מאוהדי הקבוצה במשחקי האימון בבקשה תפתח קצת לשחקנים אחרים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  18:54:13  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכללי הקבוצה היתה חלשה מאוד יחסית לשאר משחקי האימון שראיתי (לא הייתי בשני ההפסדים), היה קשה למצוא שחקן שממש בלט. עוז ומיקי נכנסו כמחליפים, ולא הורגשו כל כך, ציון פתח אבל גם לא הורגש יותר מדי. ללא ספק ירידה ביכולתו מהמשחק בהרצליה שבה הוא היה השחקן המצטיין שלנו לדעתי.
השחקנים המצטיינים שלנו היום היו סמיר ואיסלם, פוגלמן, שי ועידן היו הרבה מתחת לרמתם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  18:56:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

תגיד ותיק שאלה באמת רצינית ובלי חלילה להיכנס לעימות. לעולם אינך מציין את עוז לדוגמא, את ציון זקן, מיקי רנדי, ועוד ... ותמיד גוני סמיר ואלעד יונה בולטים. ככתב הרציני וכמקור רבים מאוהדי הקבוצה במשחקי האימון בבקשה תפתח קצת לשחקנים אחרים.

קודם כל - איני כתב. בשביל יש אתרי אינטרנט שונים.
שחקן שעושה את מלאכתו כרגיל לא יצויין כשחקן בולט.
דוגמא: במשחקים האחרונים נצפתה "תופעה": ציון עולה למעלה באגף שלו, מסמן "מיסרו לי" אך במקרים רבים מתעלמים ממננו. כאשר סוף סוף מסרו לו - נוצרו מצבי סיכון ליש השער מהרמות שלו לרחבה.

שחקן בולט זה אחד שהראה "משהו נוסף". מי שהיה , למשל, בגבעת זאב, ראה את ה"משהו הנוסף" של ג'וני.
סמיר גם הוא מראה הרבה "משהו נוסף". איסלם היום נתן משחק טוב גם בהתקפה (ולא רק השער) אבל גם בהתקפה.

בקיצור אני מה שמכונה בתחום האקדמי tough grader

עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  18:58:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

קודם כל - איני כתב. בשביל זה יש אתרי אינטרנט שונים.
שחקן שעושה את מלאכתו כרגיל לא יצויין כשחקן בולט.
דוגמא: במשחקים האחרונים נצפתה "תופעה": ציון עולה למעלה באגף שלו, מסמן "מיסרו לי" אך במקרים רבים מתעלמים ממנו. כאשר סוף סוף מסרו לו - נוצרו מצבי סיכון ליד השער מהרמות שלו לרחבה.

שחקן בולט זה אחד שהראה "משהו נוסף". מי שהיה , למשל, בגבעת זאב, ראה את ה"משהו הנוסף" של ג'וני. גם היום, "לאור המצב החשוך" בהגנה - ג'וני שיחק יותר טוב מהאחרים.
סמיר גם הוא מראה הרבה "משהו נוסף". איסלם היום נתן משחק טוב גם בהתקפה (ולא רק השער) אבל גם בהגנה.

בקיצור אני מה שמכונה בתחום האקדמי tough grader

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/08/2012 19:00:53
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  19:19:58  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק סביר ביותר שלנו .
ברוב המשחק לא היה איום לשער שלנו , אבל זה לא אומר שההגנה שלנו בסדר .
המון חורים בהגנה , ובליגה אף אחד לא יעשה לנו הנחות על הדברים האלה .
אני מקווה שהבלם שיגיע (דהאן ?עזו ? ) ייצב את ההגנה ויעשה סדר .
אביעד דנן שחזר היום מפציעה נתן הופעה טובה בעיקר בצד ההגנתי - דווקא צד שמאל שהיה מחורר בהרבה משחקים נסגר ע"י דנן בצורה טובה . אגב , אולי דנן לא עולה הרבה להתקפה ,אבל לפחות זה משתלב טוב עם ציון שלא מפסיק לעלות למעלה .
ג'וני ששיחק כבלם עשה עבודה טובה , אבל עדיין חסר בלם מוביל לצידו של אבולעפיה שנתן משחק בינוני (קורא את המשחק יפה למעט כמה כניסות מאוחרות ).
סמיר עבד אלחי ופוגלמן התרכזו בעיקר בעבודות הגנה ולא הורגשו ממש בחלק ההתקפי .הקישור הקדמי נראה טוב ,חי אטיאס מחלק כדורים בחוכמה ,גם איסלאם היה בולט. אבל שחקני אגף אין לנו ממש . חי אטיאס ואיסלאם הם יותר פליימיקרים ועוז עדיין לא בעניינים , עידן שמש ונתנאל מולכו הם יותר חלוצים . אלעד יונה יעשה פעולה טובה ואז יאבד את הכדור.
בקיצור ,טוב שיוצאים למחנה אימונים .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם משחקי אימון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07