פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/05/2012 :  08:53:44  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

בשורה התחתונה הדיון פה הוא בין כאלה שבעד האיחוד לבין אלה שמתנגדים

סלח לי ירון אבל זו שטות מוחלטת...תגדיר לי בבקשה איחוד מהו?
אין פה אחד שלא רוצה קבוצה אדומה חזקה אחת בעיר.

עכשיו גדעון זו נקודת זמן טובה להגיב (כשברור שהולכים לעונת פילוג נוספת)

איחוד זה אכן מילה מכובסת.ואכן קיומה של קבוצה חזקה אחת בעיר זה המילה-זה רוצים כולם .תתפלא ,אפילו רמי תמר רוצה את זה. ההבדל נובע אכן מכיוון אחר.רמי תמר מצד אחד וקיצוני הפועל קטמון רוצים את זה עם הכותרת הברורה-ניצחון.כן קיצוני קטמון(אליהם אתייחס כי בכ"ז זה "הצד שלי") מוכנים לזה ובתנאי שסאסי יובס אבל גם זה לא מספיק להם ,שגם אוהדי המקורית יידעו שהובסו וירגישו את זה בכל פינה וכשהם יגיעו למשחקי הקבוצה האחת(או יישארו בבית-למי אכפת?) הם ישפילו מבט מול קטמון ואוהדיה המנצחים הגדולים.
אני לעומת זאת וחבריי כידוע לך שמאלנים גדולים אנחנו ושוחרי שלום.רוצים קבוצה אחת, אבל רוצים שבתחושתם כמה שיותר אוהדים ירגישו "מנצחים" ושמישהו הקשיב להם ולרגישויות שלהם, ושבסוף תהיה לא רק קבוצה אחת אלא קבוצה ששייכת רגשית לכל אוהדי הפועל י-ם בלי חלוקת ימי הפילוג.
כי אחרת למה באמת כל זיוני המוח והמו"מ ?אם רוצים קבוצה בשם הפועל קטמון שמאגדת אך ורק את אוהדי הפועל קטמון -יש לנו אחת כזו ככה שהכל נפלא כבר.

ציטוט:

שאלתי אותך ואת קלי בפורום הזה, לפני חצי שנה האם סילוקו של סאסי מכל נגיעה בקבוצה הוא תנאי מקדים. שניכם התחמקתם ובחרתם לא לענות.
האם קבוצה נקייה מסאסי ויונה לא הייתה גם היא בין המטרות שלשמה הוקמה קטמון

והנה גולת הכותרת -רצית בקיצוניות שלך תנאים מוקדמים של אוהדי קטמון והכתבות לצד השני שהיו גוררים ובצדק תנאים מוקדמים מהצד השני, כדי שהעסק של מתווכים/מגשרים/דוחפי מו"מ הוגנים יתפוצץ בשנייה. ואנחנו כמי שהלכנו לדבר עם חברים מהמקורית לא רצינו תנאים מוקדמים קטמוניסטים ולא תנאים מוקדמים מצדם אלא פשוט לדבר ולשמוע אוהדים יקרים מ 2 הצדדים(נשמע מוזר -נכון?)

וראה זה קסם-המו"מ בין קטמון ובין סאסי בחסות ראש העיר דיבר בדיוק על מתווה שמכיל את התנאים המוקדמים שלך ויותר מאי פעם היו קרובים לקבלת תנאים אלו.האם "ליוזמה" מגיע קרדיט כלשהו שזה קרה או שהכל נסיבות טבעיות אחרות נטו ? האמת ברורה לי אבל זה לא צריך לעניין אותך, כי כמו שאמר אורי רק מה שמתנהל בין נציגי קטמון ובין סאסי נחשב למו"מ ,ורק סאסי מחד וחברי העמותה מצד שני יכלו לאשר הסכם.
אבל קרדיט אחד ליוזמה ניקח ב 100%.בפעם הראשונה אוהדי המקורית ביוזמה לחצו על סאסי למסור את הקבוצה "לאויבי העבר" ולאפשר מה שבעבר כינו בשם שגוי "השתלטות",בפעם הראשונה הם רואים בו אשם עיקרי (אם לא בלעדי) כשהעסק מתפוצץ.בפעם הראשונה אם היה הסכם אוהדי המקורית ביוזמה היו בעדו ,והיו "משווקים" אותו לחבריהם כפתרון טוב למצב ולא ככניעה .ובפעם הראשונה אם היה הסכם היינו מגיעים אליו חבורה מרגשת ולא קטנה משני הצדדים כחברים ולא כאויבים וכולנו היינו מנצחים והכי חשוב ,הפועל י-ם הייתה מנצחת.בעיניי זה נפלא ואני לא רואה שום תסריט אחר בו אוהדי המקורית היו מקבלים העברת הפועל י-ם לנציגי קטמון בברכה -בעיניי מכורי קטמון והסכסוך ומפוצצי האגו והכבוד וחולי הניצחון מן הסתם זה פחות נפלא.

עכשיו גדעון אפשר לחזור לאשכול המדון של אבי על קבוצת "היוזמה" .הוא ילהג על פרוצדרות ,ילעיט אתכם בפרנויות מזויפות כפי שעשה כשהיוזמה קמה(גם אז האשים במטרות "חבויות") במקום להגיד את האמת על דעתו-שהוא מעדיף מו"מ של "כאילו" כמו שנה שעברה שנגמר לפני שהתחיל מאשר משהו רציני כמו השנה .אני אקח את החצי שנה האחרונה אתי כאחת המרגשות ,מלאות הגאווה ,והשפויות במצב שנקלענו אליו

כל מה שהוא כותב לא ראוי למינימום התייחסות ,רק לגיחוך.בעצם אולי רק להתייחסות אחת

חסמב"ה ,חסמב"ה ,חסמב"ה (חבורת סוד מוחלט בפתרון הפילוג)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-06/05/2012 09:25:57
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 06/05/2012 :  09:36:39  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי ידידי, מה הצעד הבא?
עכשיו כשברור לך מי "האשם" אתה חוזר לחברות בעמותה או ממשיך בהמנעות מחאתית?

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/05/2012 :  10:50:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי,
לא מבין איך זה קיצוני או חריג להתעקש על קבוצה ללא סאסי. באמת לא מבין מה קיצוני בזה.
לא התעקשתי מעולם על השם קטמון.
לא הכרזתי אי פעם עם מי אני מוכן או לא מוכן לשבת ביציע.
לא דרשתי נצחון מוחץ על שום אוהד מלבד אוהדי בית"ר.

אבל קבוצה ללא סאסי (ויונה) הייתה במטרות המוצהרות של הקמת העמותה.
אני לא מבין איך אפשר לסגת מזה, ועוד יותר לא מבין בשביל מה.

אני מפנה אותך לתגובה הראשונית שלי באשכול הזה בנוגע לעמדה שלי לאחרית פעילות היוזמה.שבשורה התחתונה לא ממש הטרידו אותי לא הסודיות ולא שהיו חתומים שם יוסי בן גיגי וגילי חג'ג' למשל.
אם היה צריך 700 חתימות, בשביל שכולם ידעו קבל עם ועולם שסאסי אשם - אשריכם.
ועכשיו מה? האם עכשיו תפעל באותה נחישות, אותו להט, אותה מסירות למען חיזוקה של הפועל קטמון?
איך ההכרה שסאסי אשם בכל, תתורגם לקידום חזון קבוצה אחת בקרב חבריך שנשארו "במקורית"?
האם יש לך פתרון אחר מעבר לחיזוקה המקסימאלי של הפועל קטמון, שיבוא לקבוצה אדומה אחת?

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/05/2012 :  14:49:11  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחנו !!!
אין מיזוג !
איזה יופי

ירון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  08:16:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי וירון - אני סבור שתגובותיכם אינן הוגנות. אפשר להעריך בדרכים שונות את היוזמה (אני בעדה, כזכור), את תרומתה לאווירה ולנתוני הפתיחה של המו"מ (?) האחרון וכו'. זה ויכוח לגיטימי, מה שאתם עושים - קלי בפירוט רב וירון בהערה צינית - הוא לא לגיטימי. כי

1. אין באמת בקטמון קבוצה של "קיצונים" המתנגדת לאיחוד ומעוניינת להכשיל אותו. הקבוצה הזו היא רק בדימיונכם. יש כמובן קבוצה (שגודלה לא ידוע) הסבורה שהאסטרטגיה הנכונה כיום היא לא לבזבז זמן על הצגה של משא-ומתן אלא להמשיך ולבנות קבוצה. יש הרבה יחידים שהיו רוצים לנסות ולהשפיע במהלך משא ומתן על איחוד על שימור כמה מהנכסים היותר מוצלחים של קטמון (כמו בעלות מסויימת של אוהדים)

2. גם אם היתה קבוצה כזו אין כל סימטריה - לא בינם לבין סאסי, ולא בינם לבין "רמי תמר". אנחנו עמותה שבה נושא האיחוד מובא לאסיפה כללית, הם - הרעים הקיצוניים שדימיינתם ושרוצים פילוג לנצח - וגם אתם יכולים לנסות לשכנע, ונציגינו מחוייבים לפעול על פי הרוב שהשתכנע. לכן להאשים מישהו מהצד שלנו בכישלון המשא ומתן זה כבר על גבול ההשמצה. בצד השני, סאסי הוא מחליט יחיד. לאף אוהד ולאווירה בקרב אוהדים אין השפעה עליו

3. אז תרדו כבר מההתכיינות הקבועה שלכם על איזה חבורה אנונימית, לוחמנית ואימתנית שמכשילה (או רוצה להכשיל) איחוד בצד שלנו. אין חיה כזו. כבר ארבע שנים שהמשפט הבא נכון ללא תנאי: אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה. אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  09:23:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קלי וירון - אני סבור שתגובותיכם אינן הוגנות. אפשר להעריך בדרכים שונות את היוזמה (אני בעדה, כזכור), את תרומתה לאווירה ולנתוני הפתיחה של המו"מ (?) האחרון וכו'. זה ויכוח לגיטימי, מה שאתם עושים - קלי בפירוט רב וירון בהערה צינית - הוא לא לגיטימי. כי

1. אין באמת בקטמון קבוצה של "קיצונים" המתנגדת לאיחוד ומעוניינת להכשיל אותו. הקבוצה הזו היא רק בדימיונכם. יש כמובן קבוצה (שגודלה לא ידוע) הסבורה שהאסטרטגיה הנכונה כיום היא לא לבזבז זמן על הצגה של משא-ומתן אלא להמשיך ולבנות קבוצה. יש הרבה יחידים שהיו רוצים לנסות ולהשפיע במהלך משא ומתן על איחוד על שימור כמה מהנכסים היותר מוצלחים של קטמון (כמו בעלות מסויימת של אוהדים)

עמוס,
אני מסכים כמובן עם כל מה שכתבת מלבד הקביעה שהתגובות של קלי, וירון לא לגטמיות.
מתנהל דיון, ויכוח, והם מביעים את דעתם. לפחות בעיניי כל עוד אין פה קריאה לאלימות, הערות גזעניות, שובינסטיות, קללות וכדומה אין שום בעייה של לגיטימיות.

2. גם אם היתה קבוצה כזו אין כל סימטריה - לא בינם לבין סאסי, ולא בינם לבין "רמי תמר". אנחנו עמותה שבה נושא האיחוד מובא לאסיפה כללית, הם - הרעים הקיצוניים שדימיינתם ושרוצים פילוג לנצח - וגם אתם יכולים לנסות לשכנע, ונציגינו מחוייבים לפעול על פי הרוב שהשתכנע. לכן להאשים מישהו מהצד שלנו בכישלון המשא ומתן זה כבר על גבול ההשמצה. בצד השני, סאסי הוא מחליט יחיד. לאף אוהד ולאווירה בקרב אוהדים אין השפעה עליו

3. אז תרדו כבר מההתכיינות הקבועה שלכם על איזה חבורה אנונימית, לוחמנית ואימתנית שמכשילה (או רוצה להכשיל) איחוד בצד שלנו. אין חיה כזו. כבר ארבע שנים שהמשפט הבא נכון ללא תנאי: אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה. אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה.

עמוס,
אני מסכים כמובן עם כל מה שכתבת מלבד הקביעה שהתגובות של קלי, וירון לא לגטמיות.
מתנהל דיון, ויכוח, והם מביעים את דעתם. לפחות בעיניי כל עוד אין פה קריאה לאלימות, הערות גזעניות, שובינסטיות, קללות וכדומה אין שום בעייה של לגיטימיות.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-07/05/2012 09:24:48
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  10:20:40  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת הבעיות שמנהלים דיון בפורום זה שאתה אומר משפט לאחד והשני עונה כאילו זה נאמר אליו.

עמוס
הוגנות?דמיון פרוע?האשמות על קבוצות חתרניות בדמיונם של אנשים?אתה שומע את עצמך??אתה זוכר בכלל באיזה אשכול אתה נמצא ??עם כל הידידות וההיכרות האישית שיש לי עם אבי מה שהוא עושה ואומר ומאשים מיום הקמתה של היוזמה ועד היום מחייב אותך לשאול אותו על לגיטימיות על הוגנות ,דמיון מפותח להפליא תיאוריות קונספירציה מהמוזרות ומכוערות שנשמעו והאשמות שווא.

לגבי המונח קיצוניות-אני זכותי להגדיר קיצוניות כפי שאני רואה לנכון.וכן יש פה אנשים שבעיניי קיצוניים-חלקם כי אינו רוצה פתרון בכלל כי המצב הנוכחי טוב לו (ויש כאלה),חלקם כי הוא רוצה פיתרון אבל כזה שירחיק את האוהדים המקוריים(ויש כאלה),חלקם כי הוא מוכן להקריב את הפיתרון על כמה משחקי כבוד מטופשים (ויש כאלה) וחלקם כי הוא רוצה פתרון אבל לא היה מוכן לנסות תהליך רציני כמו שקרה השנה להגיע אליו וחי בשלום עם 5 דקות בשנה(ולזה יש ולא מעט).

נערך על ידי - קלי ב-07/05/2012 10:34:06
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  10:42:07  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי,
אני לא מבין אותך, באמת שלא. סאסי מזמן את הנהלת קטמון כדי להודיע להם שהם חייבים לפרק את העמותה ללא תנאי, מודיע לאורי ועומרי ואשר שהם אחראים למצוא אנשי עסקים שייקחו את ניהול הקבוצה, וכמו תמיד מסרב להצהיר על גובה החובות...

הסאבטקסט של מר סאדר די ברור:
"זין על קטמון, זין על כל אוהד ואוהד ביחד ולחוד, זין על העמותה שהקמתם.למה מי אתם בכלל שתבקשו ממני דברים כמו שקיפות וחשיפת כל החובות שיש לקבוצה?! למה מי אתם שתדרשו ממני לקום וללכת? הפועל ירושלים היא רכוש פרטי שלי, וגם אם בא לי סוף סוף להיפטר מהנטל המעיק הזה לעולם לא אתן שמישהוא יאמר שחבורת פלצנים יפי נפש ניצחו את סאסי הגדול."

דוגרי, קלי, אם אתה יכול בכנות להשוות אותנו על כל המגרעות שלנו למיסטר יוסי סאסי ולהחליט ששני הצדדים אשמים באותה המידה בפילוג, חוש המידה והביקורת שלך פגום בצורה קשה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  11:41:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אחת הבעיות שמנהלים דיון בפורום זה שאתה אומר משפט לאחד והשני עונה כאילו זה נאמר אליו.

עמוס
הוגנות?דמיון פרוע?האשמות על קבוצות חתרניות בדמיונם של אנשים?אתה שומע את עצמך??אתה זוכר בכלל באיזה אשכול אתה נמצא ??עם כל הידידות וההיכרות האישית שיש לי עם אבי מה שהוא עושה ואומר ומאשים מיום הקמתה של היוזמה ועד היום מחייב אותך לשאול אותו על לגיטימיות על הוגנות ,דמיון מפותח להפליא תיאוריות קונספירציה מהמוזרות ומכוערות שנשמעו והאשמות שווא.

לגבי המונח קיצוניות-אני זכותי להגדיר קיצוניות כפי שאני רואה לנכון.וכן יש פה אנשים שבעיניי קיצוניים-חלקם כי אינו רוצה פתרון בכלל כי המצב הנוכחי טוב לו (ויש כאלה),חלקם כי הוא רוצה פיתרון אבל כזה שירחיק את האוהדים המקוריים(ויש כאלה),חלקם כי הוא מוכן להקריב את הפיתרון על כמה משחקי כבוד מטופשים (ויש כאלה) וחלקם כי הוא רוצה פתרון אבל לא היה מוכן לנסות תהליך רציני כמו שקרה השנה להגיע אליו וחי בשלום עם 5 דקות בשנה(ולזה יש ולא מעט).

אם כבר סיווגים, אז לאיזו קבוצה קיצונית אני שייך בעיננך, ככה שאני אדע מתי אתה מדבר עלי.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  11:47:32  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
h.k.j.f. היקר
היכולת שלי להתמודד עם ציטוטי מילים שלי ע"פ הדמיון מוגבלת(מזל שדברים כתובים)
אם תמצא ממני ולו מילה אחת שאומרת שהמו"מ הנוכחי נכשל בגלל נציגי קטמון -אשמח לראות.אם תמצא ממני ולו מילה אחת שטוענת שמשהו מהדרישות כפי שצייינת של הפושע,פסיכופאט ,הבן זונה המטורף(תמשיך קללות כמה שבא לך)לגיטימי ויש מישהו שפוי שהיה מקבל-אשמח לראות.אם תמצא במילותיי ולו מילה אחת שמסירה אחריות של 100% לסאסי בכישלון המו"מ הנוכחי-שוב ,מאד אבל מאד אשמח לראות.
גם היכולת שלך למצוא בהאשמה שלי התאמה מלאה להשפעה על מציאות הנוכחית והשוואה מלאה בין אותם אנשים לבין סאסי -היא סילוף דברי וגם את זה אשמח לראות

ואחרי כל זה אינני חוזר בי מדבריי שבאו כתגובה אחרי התאפקות ארוכה להתקפה המכוערת על הפעילות שנעשתה, שיש מי שמבסוט מהפיצוץ שנוצר בגלל סאסי.
אל הרבה מאד אחרים וטובים זה לא מכוון (למרות שכולכם מגיבים)

נערך על ידי - קלי ב-07/05/2012 11:49:50
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  11:56:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי שאלה רצינית, לא צינית, שנשאלת מתוך כבוד רב לאנשי היוזמה, בין אם הסכמתי עם המהלך ובין אם לאו, אז נא לא להוסיף כאן טון ציני שאינו קיים:
האם בכוונתכם לחדש חברות בעמותה לקראת העונה הבאה?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  13:54:44  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לגמרי לגיטימי לתקוף את אלה שאתה מפרש את עמדתם כהתנגדות לאיחוד.
אבל הצגה סימטרית שלהם מול רמי תמר היא מופרכת.
הסימטריה היחידה שאני רואה היא שההתקפות ההדדיות שמתנהלות כאן הן מכוערות או לא מכוערות באותה המידה
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  14:30:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון - אתה צודק. כמובן שכל דיון מסוג זה המתנהל כאן הוא לגיטימי

קלי - גם אתה צודק. ראה מה כתבתי לאבי באשכול זה, שמדובר בצרור של שטויות

אני מציע שתגדיר את החלוקה המעניינת מאוד שלך לקבוצות שונות וננסח משאל כאן או בפורום חברי עמותה לגבי התפלגות העמדות השונות. אני מעריך שאין אף אחד שהוא נגד איחוד נקודה. יש הסתייגויות וכו

ומכיוון שאתה עצמך אינך מאשים אוהדי קטמון בהכשלת המו"מ, אז אין באמת ויכוח - אני מחזק את ידיך שתמשיך לנסות ולשפר את האווירה בין מחנות האוהדים. בלי ציניות - זו מטרה נעלה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  14:58:14  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ההערה הצינית שלי מסתובבת סביב התחושה הסבוייקטיבית שלי
שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים
לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון
ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן

התחושה הקשה הזו נובעת גם בגלל הפער הגדול שיש בין תחושת הזחיחות
וההנאה מהמצב הקיים מחד
מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן.
קבוצת אוהדים זה מבנה שאומר שיש הרבה מאוד אנשים שפועלים למען
הצלחת הקבוצה.
לצערי יש יחס הפוך בין גודל ההתנגדות או אי התמיכה במיזוג לבין קוטן הסיוע שאוהדים וחברי עמותה מוכנים להקדיש לקבוצה.
אני יודע שאני מרגיז פה כמה אנשים אבל אני פועל למען הקבוצה הזו
שעות רבות בשבוע ומרשה לעצמי להיות בעל עמדה בנושא עתיד הקבוצה.
אני מתקשה לקבל את ההתלהמות ואת הציונים שכולם כאן מחלקים לכולם
על רקע קוטן התרומה של מרבית חברי העמותה לחיזוקה של קבוצת קטמון

ירון
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/05/2012 :  16:39:06  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
ההערה הצינית שלי מסתובבת סביב התחושה הסבוייקטיבית שלי
שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן
התחושה הקשה הזו נובעת גם בגלל הפער הגדול שיש בין תחושת הזחיחות
וההנאה מהמצב הקיים מחד מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן.
קבוצת אוהדים זה מבנה שאומר שיש הרבה מאוד אנשים שפועלים למען
הצלחת הקבוצה.
לצערי יש יחס הפוך בין גודל ההתנגדות או אי התמיכה במיזוג לבין קוטן הסיוע שאוהדים וחברי עמותה מוכנים להקדיש לקבוצה.
אני יודע שאני מרגיז פה כמה אנשים אבל אני פועל למען הקבוצה הזו
שעות רבות בשבוע ומרשה לעצמי להיות בעל עמדה בנושא עתיד הקבוצה.
אני מתקשה לקבל את ההתלהמות ואת הציונים שכולם כאן מחלקים לכולם
על רקע קוטן התרומה של מרבית חברי העמותה לחיזוקה של קבוצת קטמון

יש לי תחושה שההודעה הזו שלך היא בסופו של יום, יריית פתיחה לקמפיין לבחירות לועד המנהל. ירייה ראויה וליגיטימית אבל שטוב היה אם הייתה נאמרת בקונטקסט הראוי.

אין כל קשר בין האיחוד לבין התרומה של חברי העמותה לניהול. ביום שאחרי האיחוד, אם נשמור על מבנה הניהול הנוכחי שלנו, חברי הועד המנהל שלנו יצטרכו להמשיך ולעשות ימים כלילות כדי לקיים את קבוצת האוהדים. גם אם יש הקצבות בליגה שמעלינו, אנחנו לוקחים עלינו חובות של הטינופת ועל מנת לפצות על כך נצטרך להמשיך ולגייס כספים ואנשי הועד המנהל ועובדי המועדון יצטרכו להמשיך ולירוק דם. כך שמה שהיה הוא שיהיה.

אם זו דרכך לדבר שוב על תרומתך הראויה והחשובה לקבוצה ולעמותה כחלק מהקמפיין שלך אז זה מצויין וראוי, אבל טוב תעשה אם תגיד זאת בלי להתכסות באיצטלות מאיצטלות שונות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07